Sarah Connor Chronicles (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
nem értem miért nem hanyagolják a filmesek, ha úgysem tudják normálisan kezelni, és nem a saját hibájukból adódóan, hanem mert egyszerüen nem lehet normálisan használni, mert mindig lesz paradoxon
Bazinga!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Mibõl gondolod, h a háború kitörése elõtt végig vele volt Cameron? Simán elpusztulhatott vmikor a T3 elõtt. És amikor a jövõben legyártják, elfogják majd átprogramozzák, akkor fog ismét Connorhoz kerülni, hogy aztán 1 nap visszaküldje.
mov ah,4ch int 21h end
De akkor ki gyártotta le?
És ki programozta át? 😄
És miért nincs egyetlen film se ahol ne kuszálódna össze az idõvonal? 😄
amúgy szerintem jó rész volt, ahogy fagyasztva viszik a folyóscuccot a tengora stb.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
REAL MADRID
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
mit is? 😄 ez nem maradt meg 😄
Azért jöhetne már az a magyar felirat 😄
no meg kaptunk egy "rejtélyt", de nem tudom minek.
REAL MADRID
csak ritkán szólok hozzá. És kizárt hogy már van
felirat.
Nyugtassatok meg, hogy nem nálam van a hiba. <#vigyor2>#vigyor2>
végre valami haszna is lenne a kisribancnak 😊
az önmegsemmisítõt pedig John átprogramozza turbó fokozatra.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Egyébként ebben a sorozatban minden szõke nõ idegesítõ? A szomszéd csajtól is plafonra mászom... Szerintem az évad végén rájönnek, h a Rileyt az ázsiai csibe ölte meg, és Derek megfojtja. Ja és Cameron tényleg terhes lesz Johntól XD
mov ah,4ch int 21h end
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
<#eljen>#eljen>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
"A rajongók öröme nem tarthatott sokáig, mivel a sorozatot átették a pénteki idõsávba, melyet kint csak "halál pénteknek" neveznek, mivel az X-akták címû FOX sorozat kivétel szinte minden pénteki próbálkozásuk kudarcba fulladt."
REAL MADRID
a jövõs részek nekem is tetszenek, lehet azért ven belõlük kevés mert azok elkészítése többe kerül
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Viszont nem értem miért hiszik, hogy robot végzett a csajjal.