Sarah Connor Chronicles (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Ez miért zavar. Lehet két, avagy több Cameron is 1xrre, mitöbb több idõvonal van, ezt már megbeszélték és mindenki másikból jön vissza. Arról már nem is szólok, hogy Cameron ide-oda verõdhet a két oldal között, hiszen nem irtották ki az alapprogramozását, csak elnyomják (és tippem szerint nem is John tette ezt, hanem...SZÁNDÉKOSan hagyták, elõkészítették, vagy maguk a gépek csinálták eleve).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

modellmaker
volt a sorozatban egy rész, ami a jövõben játszódott, és ott Cameron még ellenük volt.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

precision
hát... idõutazás 😊
nem értem miért nem hanyagolják a filmesek, ha úgysem tudják normálisan kezelni, és nem a saját hibájukból adódóan, hanem mert egyszerüen nem lehet normálisan használni, mert mindig lesz paradoxon

Bazinga!

Punker
mert most vele van így haladnak elõre, és máris paradoxon az egész 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Panzermeyer
Nekem is tetszett ez a rész a tengeralattjárós jelenetek miatt.
Mibõl gondolod, h a háború kitörése elõtt végig vele volt Cameron? Simán elpusztulhatott vmikor a T3 elõtt. És amikor a jövõben legyártják, elfogják majd átprogramozzák, akkor fog ismét Connorhoz kerülni, hogy aztán 1 nap visszaküldje.

mov ah,4ch int 21h end

Punker
gyerekek az idõ vonal bennem kissé szétesett de durván, mert volt az alap verzió hogy Cameron-t átprogramozták és visszaküldték, de most ott tartunk hogy õ végig ott volt john-nal már a háború kitörése elõtt is.

De akkor ki gyártotta le?
És ki programozta át? 😄
És miért nincs egyetlen film se ahol ne kuszálódna össze az idõvonal? 😄

amúgy szerintem jó rész volt, ahogy fagyasztva viszik a folyóscuccot a tengora stb.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nézettség ismét emelkedett egy keveset.

REAL MADRID

Malakai
Sztem aki kedvelte a dráma részét a sorozatnak (aki nem az meg mazohista, ha eddig nézte), annak jó volt a mostani rész. Najó a végén a...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
brühühü
...elég béna volt, de sebaj. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

rooney8
Na megnéztem. Sztem jobb mint az elõzõ, csak ez még mindig kevés :/ Megint csak egy helyben állnak. Jó, tudunk meg pár új dolgot, de ahogy már írták ilyen tempóba sose érünk a végére :/

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

skyli991
Meg az hogy kattant a pisztoly amikor meghúzta. Lehet hogy nem lõtte volna le ha el tudja mondani Jesse hogy terhes volt? Amúgy jó hogy kiszedték Riley-t meg Jesse-t 😄

modellmaker
sztem ez egyértelmû.

john connor let her go.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

tnm
nem nézettségre értettem😛 (abban a DoH gyenge a TSCC meg még gyengébb, de nincs "kenterbeverés")

akyyy
Na és, a Barátok Köztbe a Miki állásért kuncsorog a Zatillánál, géza meg a szarban kutat! Szóval a Dollhouse-t meg ez veri--.--

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Bulykin
<#vigyor3>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

tnm
amúgy, ha szabad reklámot csinálni másik sorozatnak, akkor a szombat reggeli felhozatalból a Dollhouse kenterbe veri ezt a TSCC-t. Ne riasszon vissza senkit, hogy az elsõ része nem olyan jó (elég szerencsétlen helyzet, hogy pont a pilot sikerült az eddigi leggyengébbre), mert utána nagyon durván felpörög. Mai részen pl. csak az állam kerestem folyton.

rooney8
VÉGRE van felirat 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

tnm
hogy most megölte-e végül a vágottszemû csajt, vagy sem. sztem még vissza fogják hozni, mikor "a legkevésbé számítunk rá"

modellmaker
"no meg kaptunk egy "rejtélyt", de nem tudom minek."

mit is? 😄 ez nem maradt meg 😄

rooney8
Értem 😊
Azért jöhetne már az a magyar felirat 😄

tnm
de-de történt, csak nem új szálat nyitottak (vagy legalábbis csak a szokásos John Henry mond egy érdekeset a vörinek, meg rácsodálkozik néhány dologra, <- feka csávó kb unja az egészet. szal az a szál még bontakozik kifele, de olyan tempóban továbbra is, hogy akár 1000 év múlva se lesz csattanója), de ezen kívül sok a jelenre hatással bíró esemény nem indult el.
no meg kaptunk egy "rejtélyt", de nem tudom minek.

rooney8
Akkor megint nem történt semmi érdemeleges? :/ Jöhetne már egy kis pörgés...

tnm
ez a rész so-so, de végre túl kéne már ezen az eseményen lépni. simán össze lehetett volna vonni az elõzõ meg az eheti részt.

Angol felirat van, puskáról lehet szedni.

REAL MADRID

Ja bocs. Zárt közösség? Rengeteg sorozatot nézek,
csak ritkán szólok hozzá. És kizárt hogy már van
felirat.
akyyy
Te meg ki vagy?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Nekem be se hozza a feliratok.hu-n a feliratletöltõ aloldalt. xD
Nyugtassatok meg, hogy nem nálam van a hiba. <#vigyor2>
akyyy
feliratokon van felirat!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

rooney8
Így van 😉

akyyy
Te is

rooney8
Jól elbeszélgettek<#whatever><#vigyor2>

5c0rp330n
<#taps>
végre valami haszna is lenne a kisribancnak 😊
az önmegsemmisítõt pedig John átprogramozza turbó fokozatra.

jugen
Még John beépít Cameronba egy porszívót <#eplus2>

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Herold
A szomszéd csaj csöcsei... <#puszis><#papakacsint>

Panzermeyer
Az mekkora lenne már! 😄

Egyébként ebben a sorozatban minden szõke nõ idegesítõ? A szomszéd csajtól is plafonra mászom... Szerintem az évad végén rájönnek, h a Rileyt az ázsiai csibe ölte meg, és Derek megfojtja. Ja és Cameron tényleg terhes lesz Johntól XD

mov ah,4ch int 21h end

sb1
Jah, és nem fog történni semmi, csak tesztelte a fémbaby, hogy megtenné-e!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

akyyy
sztem cliffhenger az lesz, hogy john megnyomja a gombot az önmegsemmisítõn😄

tnm
mondjuk annak is oka volt, hogy miért került át péntekre.

rooney8
#1894 #1895
<#eljen>

Sir Quno Jedi
Jó ez. Néha kicsit uncsi, de idõben feldobják valamivel.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Gnome
én nemfogom otthagyni a sorozatot az biztos...szeretem a Terminátor univerzumot már csak azért is nézni fogom....az tény h most belassult az egész történet de szvsz még simán érdekfeszítõ...hátha már ezzel a költözéssel visszatérnek a normális kerékvágásba....és abban is reménykedek, h nem fogják elkaszálni

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

rooney8
Most már tudom mért csökken a nézõszám 😊

"A rajongók öröme nem tarthatott sokáig, mivel a sorozatot átették a pénteki idõsávba, melyet kint csak "halál pénteknek" neveznek, mivel az X-akták címû FOX sorozat kivétel szinte minden pénteki próbálkozásuk kudarcba fulladt."

tnm
nah, megint visszaadták a sminkeseknek a forgatókönyvírás jogát. :S de télleg ez a rész olyan volt, mint az Austin Powers 2(1?)-ben, mikor meghalt valami statiszta, akkor megállt a fõszál és láthattuk, ahogy a családja, meg baráti köre megtudja a hírt. következõ rész meg 42 percen keresztül csak az lesz, hogy a nevelõszülõk is megtudják, meg mennek a temetésre. aztán jön majd egy "nagyon" pörgõs finálé, aminek a végén még mindig az lesz a cliffhanger, hogy vajon mi van a dobozban, annyi elõrehaladással, hogy két lépést közelebb jönnek a -z egyébként igen gyenge CGI-jal megrajzolt- gépek. Ha lesz jövõ évad, akkor meg végre megtudjuk, hogy a dobozban három pötty van egymástól egyenlõ távolságban. -.- Megint ilyen: ' ' közel vagyok, hogy otthagyjam a sorozatot. 😞

sarah volt álmában 😉
rooney8
Mert ki más tette volna? 😊 Ha te se tudtad volna, hogy Jesse ölte meg akkor te is rá gyanakodnál... 😊

Lehet, mert nem sok pénzbõl gazdálkodnak

REAL MADRID

Gnome
az sztem direkt dõhúzás volt vagy nemtom..az olyan rész volt ami simán kimaradhatott volna.....

a jövõs részek nekem is tetszenek, lehet azért ven belõlük kevés mert azok elkészítése többe kerül

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

remélem sarah rémálom sorozatánál jobb azért:S sok a bosszantó részlet...
Herold
Sajnos a legújabb rész ismét nem volt nagy szám.
Viszont nem értem miért hiszik, hogy robot végzett a csajjal.

rooney8
Azért mert neked nem jön be már egybõl hulladék? Én pl. a lost-ot ki nem állhatom, mégse mondom rá azt hogy hulladék. Mert tudom hogy nem rossz, de nekem akkor se tetszik...

Punker
mert nem olyan nagy hulladék? 😄