Sarah Connor Chronicles (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Terhes anyuka + nagylánya rész.
REAL MADRID
REAL MADRID
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Gondoljunk csak bele, mennyire nem hatékony és primitív módja az emberek likvidálásának az, hogy fegyveres drone-okkal vadászgatsz rájuk, mondhatni hagyományos hadviselést folytatsz ellenük.
A termikre nem nagyon hat a sugárzás, nem izgatják õket a biológiai fertõzések és vírusok. Ez a kettõ az, amivel szimplán fel is lehet számolni az ellenállás 99.99%-át, a többiek meg kuporoghatnak a bunkerjaik mélyén talpig vegyvédelmi ruhában. Viszlát! Ha a felszínen nem élnek fél percet sem, akkor nem is nagyon jelentenek veszélyt, mert ugye a 4-es metrót sem 5 perc alatt ássák... 😄 Elfogynak a készleteik és konyec filma. A robotok meg kurvára ráérnek, nekik semmi sem sürgõs.
Jelzem, mivel a SkyNET "letõtötte" az internetet a "háború" elõtt, valszeg. ki tudaj interpolálni a lehetséges emberi célpontokat (bunkerek stb.), így csak körbe kell venni õket több körben automata fegyverzettel és malmozni. Arról nem beszélve hogy akár minden egyes négyzetmillimétert meg tudnak figyelni automata kamerákkal stb.
A növényzetet ki lehet írtani mérgekkel, éppúgy, mint az állatvilágot. A városokat be lehet dózerolni és betemetni több tíz méter vastagon (akár le is betonozni), elõtte jól megfertõzni és megmérgezni. Meg lehet mérgezni és fertõzni a természetes vizeket is, nomeg a légkört is. A SkyNET-nek semmilyen formában ninc szüksége biológiai életre, így nyugodt lélekkel ki is írthatja 1xsmindekorra. Ha csak egy full élettelen nukleáris sivatag marad a végére, jól betokozódott/pihenõ halálos vírusokkal, az pont kiváló scenario egy robotIstennek.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
mivel nagyon sehol sincs elmagyarázva sztem a legelfogadhatóbb magyarázat az a nanorobot verzió
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Az, hogy a T1000-t nanorobotok építik fel, nem pedig atomok, csak részletkérdés. Az összekapcsolódás milyenségétõl függ, hogy hogyan viselkedik.
(Elég gáz, hogy egy sorozat topikjában ilyen hülyeségekrõl beszélgetünk, ez sztem azt jelzi, hogy a történet fosh 😄)
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Composed of a “mimetic poly-alloy,” the T-1000 is a one-of-a-kind prototype, a colony of nanoscale machines that can assemble and reassemble themselves at will. This lets it impersonate people, grow extra limbs, turn its hands into knives and morph into liquid ooze. It can’t pull off moving parts, so like the T-800, it has to either get close to its target, or use whatever weapons it can find. "
ez mást mond😛....itt bizony nano robotokrol beszél
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
#1969-et elfogadom. de!
"De szerintem fölösleges ilyen dolgokon agyalni, mert ez egy scifi."
azért mondjuk ezt egy star-trek rajongónak ne emlegesd. 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Esetleg ha valaki rám tud cáfolni, tegye nyugodtan.
De szerintem fölösleges ilyen dolgokon agyalni, mert ez egy scifi. Az idõutazás sem lehetséges.
Chaos Anno Domini
😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ezmiez? 😄😄
.jpg)
REAL MADRID
REAL MADRID
Amúgy ezekben a folyós termikbe akkor hol van a chip? 😊 Vagy csak úgy lehet megölni, ha forró lávába dobod õket? 😄
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
akár john is kinyithatta volna a ládát, akkor õt szúrta volna le a folyékony francoskrumpli.....
Cameronnal célozgatnak rá szerintem...
Na meg a mostani rész végén a T1000-es csaj egyértelmûen nem Connorék által átprogramozottak közül jött, hisz akkor miért így jönne és miért ne tudná a legénység, hogy hova mentek. Ha meg a Skynet programja még mindig aktív lett volna, akkor az a pár csupasz T nem csak álldogál és a T1000-es is kiírt a tengeralatjárón mindenkit. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Amúgy ha jól tudom, a T2 regényben nem a Robert Patrick külsõvel érkezett meg, hanem az "alaktalan" fémtesttel. Aztán másolta le a rendõrt, aki odament. A filmben meg ugye már Robert Patrick külsejével érkezett, és nem koppintotta le az odaérkezõ rendprt, csak a ruháját.
Chaos Anno Domini
Amúgy ezek a folyékony terminátorok sohase tetszettek, amikor kicsi voltam és láttam a T2-t, ott mindig a csippekkel voltak megáldva, sose tudtam, hogy a folyékonynak hol van, csak ott úszkál benne, vagy a csippje is folyékony? Meg amikor megérkezett a jövõbõl akkor már volt emberi alakja de ruhát nem tudott koppintani csak amikor már kinyírta a zsarut, vagy annyira perverz volt, hogy csak õ is meztelenkedni akart mint Schwarzi?<#vigyor>#vigyor>
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
REAL MADRID
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
REAL MADRID
ez kizárt, mivel Jesse maga befolyásolja, hogy mi történik a jelenben. Jesse visszaemlékezései is egy olyan jövõrõl vannak, amely már nem valósul meg.
A Cameron -os visszaemlékezés a "sima" idõsík, amik pedig Jesse visszaemlékezései az a mostani cselekmények hatására jön létre.
REAL MADRID
SCC-nek semmi köze nincs a T3-hoz. Nem úgy következnek, hogy T2 -> SCC -> T3. A T3 és az SCC két teljesen más idõvonal. Ne keverjük egybe.
Ami meg a paradoxonokat illeti, ezen már nem is kell meglepõdni, a Terminator univerzim a paradoxon létén alapszik. Egy sorozatban, ahol meg össze vissza küdözgetnek midenkit, meg plána, hogy még több paradoxon van.
SCC-ben az egyik idõsíkban John felnõ Cam nélkül, és az ellenállás vezetõje lesz. Errefel Skynet visszaküldi a Termiket, hogy végezzék ki John-t. Cam-et legyártják, átprogramozzák, és válaszul visszaküldik. És itt már átlépünk egy párhuzamos valóságba.
Chaos Anno Domini
Ha arra gondolsz, hogy a már visszajött Cameron "cserélõdik" a jövõ változásával, akkor erõsen kétlem, mert akkor Derek is változna.
Az idõvonalat nem túl átgondoltan kezelik ezzel így, de ez van, engem különösebben nem zavar, nem mintha egy egzakt tudományról lenne szó. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Az idõvonalakkal kapcsolatban nagy baki nem bökte ki a szemem, igaz, nem is agyalgatok rajta. 😊
Az eredeti terminátor filmek olyan téren kényelmesen voltak az idõutazással kapcsolatban, hogy mindegy mit csináltak, nem tudták megváltoztatni a jövõt. Se a gépek, se Connorék.
(\__/) ( X.x) ( } . { )