201
Chameleon
-
maRvin79 #121 Sziasztok!
Segítséget kérek, mert elakadtam.
ezen a pályán már körbejártam mindent, ahol nem lőnek le, és néhány olyat is, ahol igen, de nem tudom mi lenne az utolsó előtti obejctive, mert azt látom, h a 3as hangár az utlsó, ahova nem tudok bemenni, csak benézni az ajtó alatt.
légyszi írja meg vki, h mi a teendő, köszi előre is
maRvin -
#120 Még a végén visszasírjuk a KGST-s időszakot... :) Akkor most ez a játék magyarul lenne kapható és kb. 500 forintért...(persze a fizetés is csak 10 000 körül lenne...) :))) -
atesszan #119 Na kivégeztem én is!Nagyon jó volt!!!Hogy egy ilyen játék ne jelenjen meg nálunk,csak 3 országban... -
#118 aha... csak ez zavart meg -
#117 Biztos erre gondolt:
Chameleon v1.0 [ENGLISH] Fixed EXE -
#116 ahhoz biztos nem találtál, mert nincs angol feliratos változat...olvass vissza, már többször is leírtam, hogy milyen verziók vannak... -
#115 azaz ok hogy nincs, csak a gamecopy-n találtam krekket az eng változathoz, azért kérdezem... -
#114 angolositás nincs a játékhoz ? -
#113 Na akkor légyszi készíts egy végigjátszást (holnapig ráér) .. kösz -
strebacom #112 Na mégegyszer köszi ezt a játékot...végigtoltam nagyszerü...várom a következöt..ha van valami akkor irj már egy privit...köszi!!! -
atesszan #111 Kösz a választ,az volt a baj,hogy az egész profilt töröltem,de már megoldottam. -
#110 Az epizódválasztás menüpont alatt egyébként végig lehet követni a történet alakulását képes ábrákon. -
#109 Meg kell szerezned a kompjúterhekkelőt. (a térképen a jobb felső sarokban lévő konténerek egyikében van - ha jól emlékszem) -
#108 FŐMENÜ:
BETÖLTÉS ALMENÜ:
Nem baj ha kitörölted, kezdd előlről azt a részt egy másik mentéssel. Elég sűrűn ment magától is, F5-F8: Gyorsmentés, gyorsmentés betöltése. A többi billentyűt már korábban leírtam.
Ha megvan a melósruha, akkor azzal be tudsz lépni az amúgy civilek és idegenek elől lezárt katonai területre... -
strebacom #107 Szia segits már légyszi ird már le hogy itt mit kell csinálni, mit hagytam ki...Köszi!!!
-
atesszan #106 Ugye az orosz nem az erősségem,be akartam tölteni az aktuális pályát és kitöröltem véletlenül az összes mentésemet.Most sem tudom a menüpontokat.Szóval van-e vkinek mentése?Ott tartottam,hogy az állomáson jegyet kell venni,fel kellett venni egy munkás kabátját.Egyébként itt el is akadtam.Ha vki tud,segitsen,mert még egyszer ezért nem kezdem előről! -
#105 Hát rajta, nem rossz gondolat! -
#104 Arra gondoltam még, hogy esetleg fel kéne keresni néhány nyomtatott médiumot (vagy esetleg az EVM-et), akik régebbi teljes játékokat szoktak mellékletként adni az újságjaikhoz, és a figyelmükbe ajánlani a játékot. Biztos olcsó lenne a jogok megszerzése (és az ezekhez járó lokalizációs kittet), lévén mondhatni majdnem a süllyesztőben végezte a játék, de újságmellékletnek kitűnő lehetne, és adott esetben a lokalizációt ingyen elvégezném... -
#103 NINCS angol feliratos verzió! Orosz, cseh és lengyel feliratos verziók vannak. Utóbbi kettő esetében a hang angol, viszont a védelem Starforce, míg az orosz verzió védelem nélküli. -
atesszan #102 Óriási jutalom ért,különben végigolvastam a fórumot,mielőtt feltettem volna a kérdést! -
Gibor #101 mivel t4e vagy a 100. üzenet, ezért megjutalmazlak azzal hogy EZEN az oldalon kicsit lejjeb görgetsz... -
atesszan #100 Hello!Leszedtem az ip torrent-ről a játékot,de full orosz.Valaki legyen szives belinkelni az angol feliratos verzát!Köszi -
#99 ezen van 1 bug (legalábbis nekem bug, az első képen)
Aki észreveszi adok neki 1 csokit :D -
#98 Van még néhány pálya... :) -
#97 na azért elne olvadjál ezért... -
#96 lécci seed-eljétek... Nmag-on... köszi -
strebacom #95 Hihetetlen hogy milyen jó a grafikája.....
Most kezdtem ezt a pályát..remélem van még böven.... -
#94 Jól emlékeztem. #87-ben ott van, hogy mit kell csinálnod. -
strebacom #93 -
#92 Még nem. Ha lesz fejlemény úgyis jelzem majd itt. -
#91 és legalább sikerült megoldani??
-
#90 csak kicsit olvass vissza én is ezzel a problemmel jöttem ide... -
#89 Jutottál már valamire editor ügyben? -
#88 sikerült megszereznem játékot, sajna az orosz verziót.
hogy lehet megoldani, hogy angol nyelvű legyen??? -
#87 Tartsd lenyomva az F1-et screenshot előtt, hogy lássam mi a feladat, fejből én sem emlékszem mindenre...de ha jól emlékszem el kell menned a propaganda központba (térképen megjelenik a helye) elfaxolni a fényképet... -
strebacom #86 Lefényképeztem a faszit, most merre???
-
#85 Itthon a Mortyr3 magyarul jelent meg, és elég olcsón kapható, tessék megvenni! :) Pl: ITT -
#84 Magyar torrent oldalakon fent van , többet nem mondhatunk nektek kell utánajárni.. -
strebacom #83 Én a Mortyr3-mat is keresem csak Lengyelül jelent meg nem tudsz valami lelöhejet, nézz már szét légyszi!!
Köszi!! -
#82 engem is érdekelne ez a game, kipróbálnám, csak nem nagyon találtam még olyan helyet, ahonnan gyorsan jönne...megtudna vki dobni egy linkel? megköszönném;)