Chameleon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mivel t4e vagy a 100. üzenet, ezért megjutalmazlak azzal hogy EZEN az oldalon kicsit lejjeb görgetsz...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Hello!Leszedtem az ip torrent-rõl a játékot,de full orosz.Valaki legyen szives belinkelni az angol feliratos verzát!Köszi
ezen van 1 bug (legalábbis nekem bug, az elsõ képen)
Aki észreveszi adok neki 1 csokit 😄
Aki észreveszi adok neki 1 csokit 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
na azért elne olvadjál ezért...
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
Hihetetlen hogy milyen jó a grafikája.....
Most kezdtem ezt a pályát..remélem van még böven....
Most kezdtem ezt a pályát..remélem van még böven....

csak kicsit olvass vissza én is ezzel a problemmel jöttem ide...
sikerült megszereznem játékot, sajna az orosz verziót.
hogy lehet megoldani, hogy angol nyelvû legyen???
hogy lehet megoldani, hogy angol nyelvû legyen???
Tartsd lenyomva az F1-et screenshot elõtt, hogy lássam mi a feladat, fejbõl én sem emlékszem mindenre...de ha jól emlékszem el kell menned a propaganda központba (térképen megjelenik a helye) elfaxolni a fényképet...
Lefényképeztem a faszit, most merre???

Itthon a Mortyr3 magyarul jelent meg, és elég olcsón kapható, tessék megvenni! 😊 Pl: ITT
Én a Mortyr3-mat is keresem csak Lengyelül jelent meg nem tudsz valami lelöhejet, nézz már szét légyszi!!
Köszi!!<#worship>#worship>
Köszi!!<#worship>#worship>
engem is érdekelne ez a game, kipróbálnám, csak nem nagyon találtam még olyan helyet, ahonnan gyorsan jönne...megtudna vki dobni egy linkel? megköszönném😉
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
akkor megpróbálom torrentrõl leszedni, bár még nem próbálkoztam ilyesmivel, hátha sikerül. mi a cím?
Hát pedig vagy torrent vagy a boltok polca Orosz-, Lengyel- vagy Csehországban (esetleg Szlovákiában)...
Köszönöm szépen! Akkor sajna ez nem az én világom fõleg így, hogy nem értek belõlle semmit. Minden esetre További Jó Játékot!
Köszi, na akkor tolom is tovább....
#50-es hozzászólásban ott a válasz. (és elsõsorban lopakodós játék, bár van néhány olyan rész, ahol muszáj lövöldözni)
Szevasztok!Hallottam, hogy ez a játék a Mafia motorjára épül!Azt szeretném kérdeznim, h vann benne autós rész is ahol szabadon bolyonghatunk mint a Mafiában? Vagy ez csak ilyen "normál mászkálós, lövöldözõs játék"?
A kamerákat ki tudod egy kis idõre iktatni, addig is, amíg nem kapcsolod le az egész rendszert... (az alsó képen jól látszik a kamera alatti kis doboz, azt kell megbütykölnöd...)
Kellene egy kis segitség, elakadtam, a rendörségen, nem tudok merre menni, a lépcsöházban kamerák...a rácsos ajtó, pedig nem nyillik:

A szokásos minden...így fejbõl hirtelen:
Mozgás: W,A,S,D + egér
Ugrás/Felmászás: Space
Guggolás: C
Hasalás: X (ha jól emlékszem)
Futás: Shift (ha jól emlékszem)
Használati tárgyak: egérgörgõ
Fegyverek: 1,2,3,4
Távcsöves célzás (távcsöves fegyvernél): V
Térkép: M
Éjjellátó (ha van épp nálad): N
Távcsõ: 5 (vagy 😎
Aktuális feladatok: F1
FPS/TPS nézet váltás: F2
Gyorsmentés: F5
Gyorsmentés betöltése: F8
Screenshot: F11
Azt pedig, hogy merre indulj elmondják mindig angolul, ill a térképen is megjelenik...
Mozgás: W,A,S,D + egér
Ugrás/Felmászás: Space
Guggolás: C
Hasalás: X (ha jól emlékszem)
Futás: Shift (ha jól emlékszem)
Használati tárgyak: egérgörgõ
Fegyverek: 1,2,3,4
Távcsöves célzás (távcsöves fegyvernél): V
Térkép: M
Éjjellátó (ha van épp nálad): N
Távcsõ: 5 (vagy 😎
Aktuális feladatok: F1
FPS/TPS nézet váltás: F2
Gyorsmentés: F5
Gyorsmentés betöltése: F8
Screenshot: F11
Azt pedig, hogy merre indulj elmondják mindig angolul, ill a térképen is megjelenik...
nem tudtok egy billentyûzetkiosztást hozzá?
Így az elején eléggé nem tudom merre induljak meg semmi.
Így az elején eléggé nem tudom merre induljak meg semmi.
Amúgy nem kell hozzá semmi(magyar angol..stb) tökéletesen játszható nagyon jó game...nem nehéz de figyelni kell....legalább is nekem nem...<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Ok!
Köszi! Majd délután rakok képet mert most dolgozóba vagyok, azt itt csak WoW meg CS van. 😄
Köszi! Majd délután rakok képet mert most dolgozóba vagyok, azt itt csak WoW meg CS van. 😄
Olvass vissza! Magyarítás még nincs, angol felirat sincs, csak hang.
Ha raksz be képet, segítek, hogy mit kell csinálni. (F1-et lenyomva tartva készítsd, hogy lássam az aktuális feladatot is!)
Ha raksz be képet, segítek, hogy mit kell csinálni. (F1-et lenyomva tartva készítsd, hogy lássam az aktuális feladatot is!)
Hykao 1 kis help kéne!
Látom te otthon vagy ebben a játékban és kéne magyarítás vagy ha van akkor plz segíccs elõhozni! (angol is jó)
Köszi! (már az elején elakattam!)
Látom te otthon vagy ebben a játékban és kéne magyarítás vagy ha van akkor plz segíccs elõhozni! (angol is jó)
Köszi! (már az elején elakattam!)
Total Commanderbõl indítva winrar-al.
Winrar-ból csomagolva kicsit máshogy néz ki a szerkezete. 😊
Hogy csomagoltad te ezt így be?
Winrar-ból csomagolva kicsit máshogy néz ki a szerkezete. 😊
Hogy csomagoltad te ezt így be?
Na nekem el se indul. 😞
Bejön a full fekete képernyõ, a felsõ rész és a baloldalol kb. 1 cm-es sávon villog a kép. 😞
Miért?
Bejön a full fekete képernyõ, a felsõ rész és a baloldalol kb. 1 cm-es sávon villog a kép. 😞
Miért?
Sok. Jópár ország, jópár helyszíne... 😊 Én sem tudom még, hogy pontosan mennyi, mert még nem értem a végére, de a képen szereplõ Moldáv helyszínnél már jóval elõrébb vagyok. 😊
A képek és a technikai problémák két külön dolog. 😊
Semmit nem lehet csinálni. Mivel már kicsomagolni sem lehet a .dta-kat a Mafiához készített kicsomagolóval, így a továbbiakra sem derült fény egyelõre (hogy a kicsomagolt szövegfájlok szerkeszthetõek-e a Mafiához készült szöveg átszerkesztõvel, és utána rá lehet-e bírni a játékot, hogy a kicsomagolt-átszerkesztett fájlokat olvassa be)
Mondjuk amíg végig nem játszom, addig úgyse állnék neki a fordításnak.
Semmit nem lehet csinálni. Mivel már kicsomagolni sem lehet a .dta-kat a Mafiához készített kicsomagolóval, így a továbbiakra sem derült fény egyelõre (hogy a kicsomagolt szövegfájlok szerkeszthetõek-e a Mafiához készült szöveg átszerkesztõvel, és utána rá lehet-e bírni a játékot, hogy a kicsomagolt-átszerkesztett fájlokat olvassa be)
Mondjuk amíg végig nem játszom, addig úgyse állnék neki a fordításnak.
Ezután hány pálya van még, egyszerüen fasza játék.....
Szerintem ne képek, hanem infók a technikai problémákról. Mert pl. körbenézek én is hátha. Ezért kellene tudni, hogy kicsomagolni azt akkor tudod e csak visszarakni nem, vagy semmit se. 😊
Még nem oldódott meg semmi sajnos. 😞 Ha van fejlemény úgyis beírom ide! 😊 Többi kérdésre válaszok lentebb. 😊 Ha elakadsz, írj ide, és segítek.
Más: jöjjenek még képek, vagy inkább ne szpojlerezzem teli a topikot?
Más: jöjjenek még képek, vagy inkább ne szpojlerezzem teli a topikot?
Az ide belinkelt képeid tök szépek szerintem.
Kipróbálom, ha lejön. Még amcsiknak is tetszik, vagy ott élõ magyaroknak, mert az ip alapján van vagy 3 amcsi a seedelõk között. 😊
Szóval ha jól vettem ki eddig egy szót se tudtál még fordítani, mert nem tudod visszarakni a játékba ugye?
Vagy már megoldódott?
Most szembe jutott errõl, hogy milyen jó is lesz, ha most õsszel megjelenik a Mafia 2. Csak el ne rontsák, mint pl. a Godfathert, kb. 30%-ánál feladtam a játékot. Hisz az elsõ Mafia iszonyat jó.
Kipróbálom, ha lejön. Még amcsiknak is tetszik, vagy ott élõ magyaroknak, mert az ip alapján van vagy 3 amcsi a seedelõk között. 😊
Szóval ha jól vettem ki eddig egy szót se tudtál még fordítani, mert nem tudod visszarakni a játékba ugye?
Vagy már megoldódott?
Most szembe jutott errõl, hogy milyen jó is lesz, ha most õsszel megjelenik a Mafia 2. Csak el ne rontsák, mint pl. a Godfathert, kb. 30%-ánál feladtam a játékot. Hisz az elsõ Mafia iszonyat jó.
Mi is ez a játék? Milyen te verziódat honnan?
Felkeltetted az én érdeklõdésemet is. 😊
Milyen nyelvrõl fordítod? És mikor kezdted el, mikorra várható valami belõle? Jó sok kérdés, de remélem nem baj.
Felkeltetted az én érdeklõdésemet is. 😊
Milyen nyelvrõl fordítod? És mikor kezdted el, mikorra várható valami belõle? Jó sok kérdés, de remélem nem baj.
szia. a Mafia topikban is láttam, hogy próbálod megoldani, hogy mindenki számára érthetõ legyen ez a játék. segíteni sajnos nem tudok, viszont szívesen játszanék (majd) a játékkal a te átalakításod után.
a te verziódat (orosz felirat-angol hang) honnan tudnánk letölteni? (nem mintha értenék egy kukkot is az oroszból <#vigyor3>#vigyor3> )
elõre is köszi!
a te verziódat (orosz felirat-angol hang) honnan tudnánk letölteni? (nem mintha értenék egy kukkot is az oroszból <#vigyor3>#vigyor3> )
elõre is köszi!
Úristen hód, fújd már ki!!!