Perlik a Sony-t a másolásvédelem miatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Majd ha elfogadhato aron es masolasvedelem nelkul adjak, akkor veszek. Masolasvedettet akkor se fogom megvenni ha 20Ft-ert aruljak, nem szivatom magam.
Miert kene errol kussolni? Magancelra annyi masolt zenet tartok amennyit akarok.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Ha sony net-md-t akar bárki használni, készüljön fel, hogy a pc-rõl megírt (usb-n) lemezeket CSAK a pc segítségével lehet törölni, azaz ha az md-vel akarod a lemezeidet ujrafelhasználhatóvá tenni (pl mikrofonos felvétel egy elöadáson) akkor védelmi hibára hivatkozva elutasítja a lemez törlését.
Megkerestem a sony-t ez ügyben, de gondolhatod, le sem xartak. Most gondolkozom a fogyvéd-en, de ott sem fogok más megoldást kapni (feltehetõen) mint hagyjak fel a termék használatával. Egy picit "gondatlan" az anyacég, és ez egyre több vonalon derül ki.
Sanyix, ez már egy lefutott thread, keress rá. A cd hibrid, rajta van sima audio-sávokban is. Kizárólag win alatt bekapcsolt autoplay-el telepíti magát, ha tudja.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
a sony profilja mára, fõleg a kiadó és játék részlegei miatt, igencsak a porban fetreng. SOE ellen már lincs hangulat van, ez a másolás védelem meg betett a kiadó részlegnek is, a mp3/cd támogatás meg a mûszaki részleget vágta tönkre - és új cégek felemelkedését tette lehetõvé.
biztos azt hitték, h ha megjátszák a kemény fiút, akkor mindneki tisztelni/szeretni fogja õket...tévedtek.
Elõbb utóbb ahány féle CD-m lesz, annyiféle lejátszó kell majd hozzájuk? Az új gépen akkor majd a system partíciót 150GB-ra állítom a mostan 10 helyett. Jó lesz?
Mellesleg a régiókódolás is egy védelem. Vagy szerinted ez abból áll, hogy elindításkor kiírja, hogy ha Ön nem xy régióban tartózkodik, akkor kapcsolja ki!? :p
Elárulom semmi...
A kódolás elhagyása mindössze annyit jelent, hogy nem lesz külön japán,amerikai,európai "szabványú" PS3 játék...
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Az 1xû ember pedig ott áll a gépe elõtt, hogy ja Sony az megbízható persze...
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Mondjuk meg is érdemlik.