96
-
winnie #56 nem tudom, de én csakis angol nyelvű filmekből tanultam meg. -
#55 Attól, hogy nálad nem működik... :) -
#54 Fogd úgy fel hogy szórakozva tanulsz.
Feliratos filmből rohadtul nem lehet nyelvet tanulni, mert a történetre figyelsz. -
SPANYOLVIgASZ #53 Én lemaradtam róla:-)
Mi volt az eredeti cím? -
HUmanEmber41st #52 Ehh... a cikk eredeti címe jobban tetszett :):)
-
Bodybuilder #51 Ennél ugyan az a helyzet, mint a q4-nél. Lehetne több is, de csak nézzétek meg a bp-i mozik műsorát és máris kiderül, hogy ez a legjobb amit nézni lehet. (egyébként én nagyon várom, hogy végre megnézhessem; ahogy a cikk is írja nekem nov. 10. ünnepnap a naptárban:)) -
#50 "vicces lenne, ha a légcsavar szinkronos lenne"
Én azért nem röhögnék. -
Yurij #49 Olyan divat lett ezt a manyust szidni hogy csak na.Nem értem mi a lofaszt vártok egy számitógépes játékrol adaptált fimtöl.Kurvára sokat kell gondolkozni a DOOM játékokon.Csak menni lönni ez aztán a nehéz game.Lásd Tomb Raider filmet am9i szerintem 10X akkora szar mint ez a film közze nincs a játékhoz.Szerintem pedig ez a film jol vissza adja magát a gama-t. -
winnie #48 olvasd el a cikk első mondatát. -
Cat #47 http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=70402&i_city_id=3372&i_county_id=-1 -
Pontius #46 Mikor lessz a mozikban?
Hiába nézem a pláza műsorát, nincs kiírva játszási időpont :( -
#45 A filmhez csak anyit: Damien Forrestal művének megfilmesítésére gondolni sem lehetett, mivel a mai elvárások meg sem közelítik, egy ilyen kaliberű mű érzés és hangulatvilágát. Csak remélem, hogy még az én életemben eljut odáig a filmipar, hogy kis, ám annál nagyobb fanatizmussal rendelkező stúdiók, akár animációs formában/lásd Final Fantasy/ visszaadják azt a képet és hangulatvilágot, amit elvárnánk egy ilyen névtől! -
#44 Kiváncsiságom elemészti figyelmemet ezért felmarkolom kocsim kulcsát és már indulok is a Plázába, megnézni a negyed 11 es előadást! Fanatikus Fps és DooM rajongó lévén, lelkiismeret furdalásom lenne, ha nem ezt tenném. -
kerti008 #43 Már egy film se jön ki szinkronnal? Se a légcsavar, se a Mr & Mrs Smith.. semmi. Hónapokat kell várni a szinkronra. ???
Amikor meg szerettem volna nézni, angolul a Star Wars 3. részét,1 helyen vetitették Budapesten. Fogd úgy fel hogy szórakozva tanulsz. -
CyrSyS #42 Kéremszépen ezt hívom moslék filmnek. -
Testudolius #41 Nahát, átírták a címet... -
winnie #40 Már egy film se jön ki szinkronnal? Se a légcsavar, se a Mr & Mrs Smith.. semmi. Hónapokat kell várni a szinkronra.
???
mindig csak olyan filmeket szinkronizálnak, ami megérheti a forgalmazónak.
nyilvánvaló, hogy egy családi film (zorró) vagy egy sikergyanús vígjáték (40 éves szűz) szinkronos lesz. más meg nem. ez mindig is így volt, vicces lenne, ha a légcsavar szinkronos lenne. -
scheitz601 #39 Még nem láttam a filmet, de ezek után már nem is ugrálok azért, hogy megnézzem. Őszintén szólva gondoltam, hogy nem lehet valami nagyot alkotni a DOOM-ból, de a cikk és a többi hozzászólás megerősítette az előítéletemet. Nem teszem ki magam a csalódásnak.
"Dave Callaham forgatókönyvíró megérezte pennájában/laptopjában a zubogó kreativitást és úgy döntött, hogy ő művészemberebb annál, mintsem hogy csak úgy szolgai módon lemásolja a játék történetét."
Nos szerintem a DOOM 3 játéknak marha jó sztorija van, izgalmas és félelmetes, és hülyeségnek tartom csak azért félresöpörni ezt, mert valakinek "jobb" ötlete van. Egy korábbi hozzászóló írta, hogy a filmben nincs pokol, hanem genetikai kísérlet van. A DOOM pokolbéli démonok inváziója, pokol és sátán nélkül nem DOOM. Az valami más. Ha van valakinek egy másik ötlete, akkor miért házasítja össze egy már meglévő, ismert dologgal? Csináljon egy külön történetet, és lehet hogy úgy nem is lenne olyan rossz film. De így megöli az alapsztorit és a saját sztoriját is lejáratja. -
#38 Azért ez felháborító!
Mi a francnak kelett liberalizálni a filmforgalmazást?
Már egy film se jön ki szinkronnal? Se a légcsavar, se a Mr & Mrs Smith.. semmi. Hónapokat kell várni a szinkronra.
Dante. -
Akuma #37 te nem vagy tisztában egyes sajtó szabályokkal...
ennyi erővel napmintnap jelenhetne meg újságokban pl, hogy a bunkó segfej szarevő hugyagyú miniszterelnők, de méggecibb ellenzék stb....
EZT NEM LEHET
de legalább javítva lett, ezt egy újságban sehogy sem tehetnék meg, amikor már ki van adva olvasásra! ha ismerni Uwe Boll ezt a webportált, akkor még joggal perelhetne is, na mind1, nem akarok nagyon beleméllyedni... -
winnie #36 simán. azért is írtam többes számban első személyben:) a han solo történetek itt vannak mellettem a polcon:) -
#35 Sajna a DOOM 3 -al még nem játszottam, de a filmre kiváncsi vagyok. A történettel kapcs. egy kicsit De-Javu érzésem van, mert a leírás alapján emlékeztet az Aliens c. film (magyarul Bolygó neve halál) történetére.
De azért remélem jó lesz! -
#34 Be. Ez igaz. De a többség tudott írni, és jópár darabot élvezettel olvastam. Te nem? -
winnie #33 Cikkíró: pontosan ez a Doom játék alapsztorija is! (és Damien Forrestal regénye is a Marson játszódik)
ööö, izé.
hogy jön ide egy 20 éves magyar srác és annak kalózregénye? (melyet ugye engedély és licensz híján adott ki)
(ez olyan, mint amikor valaki az alien vs predator filmben azt kérdezte, hogy miért nem a könyvből vették a sztorit?? nyilván az ottani fejesek magyar könyvekből szedik majd a történeteiket:))
(kieg: persze a kalóz csak időzejeles, hiszen akkor mág nem volt meg a mostani szerzői jogi és védjegy törvény (nem ez a neve, csak körbeírtam) és akkor vígan jelenhettek meg kamu doom, aVSp és csillagok háborúja történetek, amiket vígan bekajáltunk, mert angol név volt rajtuk:)
-
warhammerLINUX #32 Azthiszem annak nem kell reklám, aki a DOOM 1. et annak idején végignyomta. Nagy szenzáció volt ! -
#31 Azt érzem gáznak a cikkben, hogy túl sokat említi a cikkíró Boll "munkásságát". Ami ugye TÉNY, hogy egy kalap fos, de attól még jelen esetben a DOOM-ról van szó, amihez szerencsére semmi köze nincs, így bőven elég lett volna 1x megemlíteni, mint rossz példát. -
#30 "...forgatókönyvíró megérezte pennájában/laptopjában a zubogó kreativitást és úgy döntött, hogy ő művészemberebb annál, mintsem hogy csak úgy szolgai módon lemásolja a játék történetét. Így az eseményeket a Marsra és egy titokzatos eltűnésekkel megtizedelt kutatóbázisra helyezte, ahol a helyzetet megoldandó egy elit harcosokból álló csapatot vezényelnek ki."
Cikkíró: pontosan ez a Doom játék alapsztorija is! (és Damien Forrestal regénye is a Marson játszódik) -
winnie #29 1. a doomot nem reklámozták agyon. rétegfilm a számítógépes rétegnek.
2. lol. vicces lenne, ha valaki, akár újság, akár ember azt írná egy filmről, hogy sz*r lesz. hogy jön egy sajtótermék ahhoz, hogy látatlanban f*kázzon. tipikus magyar hozzáállás? -
#28 Sajnos még mindig beveszik a reklám maszlagot, attól, hogy valamit agyon reklámoznak, nem lesz belőle jó film. -
#27 Valahogy a megjelenés előtti DOOM topikokban nem ilyen hozzászólásokat lehetett olvasni, hogy "tudtam előre", meg "ez mekkora szar". Sőt 1 cikket sem olvastam az SG-n, amiben azt írták volna, hogy úgyis szar lesz. Inkább csak a felhajtás ment.
"Mindenesetre emelje fel a kezét, aki arra számított, hogy a Doom fogja megreformálni a számítógépes játékokból készült filmeket!"
Ha ezt a kérdést köbö 1 hónappal előbb teszi fel valaki, tuti, hogy jó páran a magasba lendítették volna azt a bizonyos végtagjukat.
Akkor nem az volt az álltalános vélekedés, hogy ez mekkora szar lesz, de őszintén szólva nemtom hol élnek azok az emberek, akik bármit is vártak ettől a filmtől. -
vg #26 "Hal lesz 2. része a filmnek akkor mi lesz a címe? Doom2 Hell on Earth?"
Ott a pont! ;) -
husika #25 Forgatókönyv helyett el kellett volna olvasniuk Damien Forrestal: a Pokol kapui-t. Ez egy az egyben a játékról (vagy fordítva?) készült iromány. Aki játszott a gámával és olvassa a könyvet már nincs szükség a filmnézésre. Hihetetlen jól visszaadja a játék világát, bőségesen kiegészítve azt. Ráadásul ez is majd 10 éve íródott (ha nem több). -
torjoz #24 Egyébként meg: "A sz@rt is meg lehet enni, ha jól van elkészítve!" -
torjoz #23 A 7 es kép jobb felső sarkában vki erősen nyomul fénygéppel, biztos valami K..va nagy fegyver van álcázva -
archkoven #22 Attól, hogy ez a "rohadék" nem forgat filmet 10-15 millióból, Afrikában még egy fikarcnyival sem fognak kevébé éhezni. -
Alkarcsont #20 Hal lesz 2. része a filmnek akkor mi lesz a címe? Doom2 Hell on Earth? -
5i #19 Nem értem. Uwe Boll egy pancser. Míg Afrikában éheznek, ez a rohadék 10-15 millióból forgat filmeket! Ezzel csak az a baj, h a játék rajongói hatalmasat csalódnak kedvencükben. -
Skyline #18 Naaa azé a Bloodrayne-t majd jólmegnézem a két főszereplő hölgyemény miatt:)))))))))))
De ezt a rakás szart....Ennél még az Alone in the dark is jobb volt UB ide vagyoda:) -
atothhu #17 A cím szerintem a Ford Fairlane-re hajaz...
Mivel a film kritikákat nagyrészben azoknak írják/azok olvassák akik járatosak a filmek világában. Nos mos ezek az emberek ugyen nem csak Ford Fairlanet ismerik, hanem Uwe Bollt is, aki ugye kelt az emberben egy féle negatív érzést. Eezért szerintem a cím teljesen rendben van.
Ha nem így van, szerintem akkor is durván fogalmazol. De ha így van, akkor hadd idézzelek, egy-két szót kicserélve.
"hogy lehet ilyen primitív hozzászólást írni????? gratulálok hozzá!" -
Zedas #16 A cím felháborító!
...és teljesen egyet értek vele :)