Doom - Uwe Boll meg bekaphatja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk Sarge és Reaper karaktere jó volt a filmben, a többieké eléggé átlagos volt.
A halál csupán a kezdet...
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.
xbox360+komputer
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Akkor mérnem minyá Farcry lett a film címe? <#banplz>#banplz>
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Egy jó filmre beülsz, függetlenül attól, hogy tudod-e mi volt az alap.
Összetesznek egy jó kis trailert, és állítom olyanok is beülnének akik életükben, nem is hallottak a játékról.
Bár valami oka biztos van, hogy ilyen filemket nem csinálnak, mert nem csinálnak nagyon, ez tény.
Bár anno Tolkien mûve sem volt odavágós, csak amikor megfilmesítették. Sorry, minden Gyûrük Ura rajongótól. . .😊
A könyvekbõl készült adaptációkat is rendre megnézik, pedig valszeg sokan olvasták a könyvet, de pont azért megnézi filmen is mert tetszett neki a story.
Akinek meg nem tetszett, az úgysem fogja megnézni, de nem amiatt mert ismeri a történetet, hanem mert nem jött be neki. . .
Persze ez csak az én véleményem.
Akkor még azt sem tudtam ki az az Uwe Boll. Namármost, annyira sz@r volt, hogy 2 perc után lekapcsolatam az egészet.
Rá egy hétre olvastam, hogy a filmjei, köztük az AIDD is, annyira élvezetes mint egy altatás nélküli zsírlezsívás. . .
Én szvsz több értelmét látom, mint ilyen se lát, se hall, csak lõ alapú filmeket készíteni.
Brühühü<#rinya>#rinya> én nem szólom le a rendezõt, mert még nem (mertem) megnézni a filmjeit. De ha elbassza az egyik kedvenc játékom filmadaptációját, nagy anti Uwe Boll-os leszek az tuti. Ha elkúrja <#gun>#gun> Uwe Boll.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amúgy az eredeti doom regényrõl még én nem hallottam. Mit lehet tudni arról?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ez az izé. a "doom regény". valóban készült doom-regény, de azt nem gáspár zsolt írta. gáspár zsolt (vagy d. forrestal) írt egy könyvet, amiben lenyúlta a doom nevet.
A story a nullával egyenlõ, teljesen lineáris az egész. . .
Ha már játékok megfilmesítésével foglalkoznak, miért nem vesznek egy egy Planscape Torment-et, vagy egy Deus Ex-et?. . .
Azt mondtam, hogy a dúm JÁTÉK alapsztorija is az ami a filmé ÉS ZÁRÓJELBEN megemlítettem, hogy a doom regény is a marson játszódik, amit ugyebár a játék alapján írt Forrestal.
Hol a probléma????
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
mindig is ilyenek kaptak, persze mindig akad 1-2 fura kivétel (ld. lopakodó)
még a kritikája is pozitívummal zárul, tehát már ez alapján is jobb mint a doom..
http://www.sg.hu/cikkek/40432
\"The voices are back... Excellent.\"
Akinek tetszik annak érdemes volt, akinek nem az többször úgy sem fogja megnézni!<#crazya>#crazya>
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
(Hogy lehet ilyen agyatlan szörnyûséget egyáltalán moziba elvinni??)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Feliratos filmbõl rohadtul nem lehet nyelvet tanulni, mert a történetre figyelsz.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Mi volt az eredeti cím?
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
BodyBuilder
Én azért nem röhögnék.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17