3482
-
#1002 Az eredmény reális, de azért az a core2 igencsak megérdemelne egy jobb vga-t+még több memót... -
#1001 Hat mert nem ertesz hozza gondolom. Vagy mittudom en. Ki a *sz tudja, hogy te miert nem tudod? Tegyel mar fel egy konkret kerdest. Tedd fel a rivaTunert, aztan azzal huzzad. Ha nem tudod, akkor bena vagy. -
#1000 ahhoz képes hogy mien gépem van néha sz@raxik és 3524 pontot kaptam
nem tudom hogy ez jó-e -
Cobraz #999 Miért nem tudom feljebbhúzni a 7600 gt-t ? Hogy kell? -
#998 hát bizony, érdekes hogy 3,2 és 3,8 közötti proci órajelnél 3dmarkban nem csak a cpu score nőtt meg :D -
#997 De o meg 4 gigahertzen jaratja a procijat, pfff :D Es nem eleg neki, eszmeletlen, hogy elmentek itt a dolgok -
#996 a proci nagyon kell ezek alá a kártyák alá különben nem tudod kihajtani rendesen. ez a betegségük az uj bivaly kariknak :) -
#995 ennyire erösebb lenne ha jobb proci van alatta???
Szal ha a radeon alá dobnák egy e6400-at akkor majdnem 30%-al nöne a grafikus teljesitmény??? -
#994 Nem olyan kevés az. -
#993 üdv.
Az alant látható konfigban most tesztre van a radeon helyett egy asus 7950gx2 és az a furi hogy 3dmark06-ban hogy-hogy csak 5740 pontot kapok???
A radeonnal is simán elvertem hát pedig az 1 gpu. -
#992 na, kicsit meghúztam a procit(3.2-ig), a vga-hoz nem nyúltam, az új eredményem: 8763
tovább már basztatom, nekem ez jó eredmény... -
#991 rángasd meg a procit 3 gigára vgat is és siman 8500-9500 -
#990 Szerintem jó eredmény. -
#989 hy all..
Most fejlesztettem gépet, és a következő pontokat kaptam 06 alatt:
cpu: 1795, sm2.0: 3478, sm3.0: 3511 Öszzpontszám: 7651
A gépem pedig:
E6400
2*1 Gb 667mhz Kingmax
Ledtek 8800 GTS
Szerintetek ez az eredmény fedi a valóságot, vagy karcsú egy kicsit???
Ja, minden alapon van... -
Andretti #988 nem volt itthon csak 12cm-es... de ultra csendes...
ja és lejebb raktam 1 slottal a kártyát... így több a hely a légáramnak... és haverom tanácsára az igloot is elfordítottam és így nem a tápba hanem szintén hátrafele fújja a levegőt...
tápcsere pedig lesz...:
Zalman ZM460B-APS
Seasonic S12-430
Chieftec CFT500
Most ez a top3 sorrendje... mivel nem értek igazán a tápokhoz teszteket olvasok folyamatosan... meg kikérem minden hardwarehez értő ismerős véleményét... -
#987 Nem spóroltál a mérettel! :DD -
Andretti #986 http://uploaded.to/?id=ht8vcf
Na így oldottam meg... most az osszes venti alacsony fordulaton forog... és 10 fokot hűlt a vga... :D:D:D -
Andretti #985 erre ügyelni fogok... -
#984 Szerintem ez részletkérdés. Mi úgy csináltuk, hogy a kártyára fújja a levegőt.
Annyiból talán nem jó, ha felfelé fújja a levegőt, mert ilyenkor a venti "fejjel lefelé" van és a forgó rész ugye kicsit megereszkedik és lehet hogy hozzá fog érni a bordához, ami csúnya hangot produkálhat. -
Andretti #983 ja... azért én először csak egyet teszek rá... és hogy tegyem? rá a narancs bordára úgy hogy fújja a levegőt felfele a tápba? -
#982 Spanomnál rajtahagytuk azokat a műanyagokat, és a borda közepére lett ráerősítve egy venti, ami fújja a bordát... De ha jól tudom, akár 2db venti is ráfér a bordára :D
-
Andretti #981 Szerintem ekkora scorral nagy a baj... Amúgy BIOSban kell húzni... és ott is az FSB-t kell húzni... azt állítgasd egyre feljebb... aztán ha már nem indul el rendesen a gép onnantól kezdve kell játszani a feszültségekkel... de igáig nem muszáj húzni... -
Láma vagyok az ilyenekhez ezért megkérdem, hogy a procit hogyan is kell pontosan húzni? SoftMenu -ben próbáltam huzogatni, de nem nagyon akart sikerálni. Pedig direkt azért vettem nagyobb hűtőt a procira. 2400Mhz -ig szeretném felhúzni -
Andretti #979 Igazad lett... a gép nemrég megfagyott... kattant egyet és megállt... rátettem a kezem a bordára és tűzforró volt... úgyhogy már meg is van a ventillátor... már csak a helyére kell tenni...
Amúgy a borda két végén van ilyen műanyag védőszerűség... azt le kell venni? -
Andretti #978 Végignéztem vagy 10-15 táptesztet és három vagyis négy versenyző maradt talpon:
-Seasonic S12-430 - 24,900
-Chieftec CFT500 - 25,900
-Seasonic S12-500 - 36,200
-Chieftec CFT-560-A12C - 32,600
Vélemények a Seasonic-ról? nekem nagyon bejöttek... extrém csendesek... és a ph-n is jónak értékelték őket... kicsit magas az áruk... de a 430-as táp szerintem elég a confighoz... szerintetek? -
#977 Nézegessél itt körbe: prohardver
Nekem a Chieftek szimpibb, és valamivel olcsóbb is. -
Andretti #976 és miért vagy a chieftec mellett? Tudnátok előnyöket meg hátrányokat mondani, mert tápokban nagyon nem vagyok otthon... vagy van erre valami speciális fórum? -
#975 Én inkább Chieftec-et vennék, mint Zalmant... -
Andretti #974 tehát az a cső arra van mert az én asztalom a gép alatt van... és ott megreked a hő... és hogy a táp ne az asztal alá a zárt térbe fújja a levegőt ezért tettünk rá egy ilyet... bivaly... :) -
Andretti #973 Megvan mi a terv...
Zalman ZM460B-APS... 25k körül
Vélemény? -
#972 azt a csövet hogyan csináltad a tápodra és mér jó az?
-
#971 Akkor még ez is belefér a keretbe: én ezt venném :D -
Andretti #970 Nekem csendesebb táp kéne... szép meg jó... tetszik a kábelezés megoldása is de hogy szóljon 40 dB-lel na azt nem... ez a gép 24/7 megy emellett alszok minden este... :) -
#969 993 pont a cpu szal ott lessz a gáz.
Nem hajtja ki a karit rendesen :( -
#968 Teljesen jó táp.
Nekem 500w chieftech-em van és az alant látható konfig simán megy róla.
De ha igazán jó tápot akarsz akkor Enermax liberty 500w kb 35k a RED TOWER COMPUTER-nél. -
Andretti #967 Tápcserén még nem gondolkoztam... de azért utánna néztem... ahol a mostani tápom 5k ott 20k-ért van ilyen hogy:
-Chieftec GPS-550AB-A 550W ATX
Erről mi a véleményed? Vagy tudnál valami konkrétat ajánlani? (az ár az olyan 20-30 lenne az optimális [max 50]) -
#966 Mindjárt lemérem pill -
Andretti #965 Hát 5000 főlé kéne kúsznia szerintem simán... a saját PC-men kívül nem sokhoz értek hardware téren... de nekem úgy tűnik a ramok kevesek...
Ugyanis azt már olvastam hogy a kingmaxok nem szeretik a tuningot... ha neked 667MHz-s van akkor az ugye arra van optimalizálva... és ha beírnád az fsb-t és a szorzót, és az ebből visszaszámolt memória freq-et (vagy vmi ilyesmit) akkor esetleg közelebb kerülünk a megoldáshoz...
Amúgy mennyi a 3dMark06-ban (defaulton) a CPU eredménye? (nem hülyének nézlek, csak tisztázás végett, amikor kiírja a scoret akkor ott 3 részre le van bontva és onnan a cpusat...) -
#964 Az én kérdésemre senki sem tud valamit mondani?
-
#963 Az elképzelés jó. De ez szerintem kevés. Persze nem akarlak rábeszélni, hogy fektess rá egy ventit bordára.
Másik: egy ilyen gépbe, mint a tiéd ne sajnálj venni egy normális tápot. Pl egy Chieftec-et. Codegennel még a procit is veszélyes tuningolni...