3DMark\'06, és az eredmények!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3D Mark 2006 v.01 táblázatunkat....
Természetesen, frissítés és javítás esedékes rajta - meg is lesz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Viszont ha már egyszer csalódtál egy nvidia kariban (5950u), akkor soha nem veszel többet olyan típust (jelen esetben nvidia)...
Az érem másik oldala, ha meg más variáció nincs, mint z ati, akkor meg szivacs ebben az értelemben amit írsz...
De azért ne feledd, eddig csak olyan tesztelõ progik voltak, amik az atit tették elõre, lehet, hogy most az nvidia fizetett többet a futuremarknak.😄 Ennyire nem kéne, hogy szar legyen egy x sorozat 2006 ban. szentem.
x1xxx séria meg még drága a váltáshoz. És mirt ilyen soká drukkol elõ az ati egy nvidiánál már régóta alkalmazott technológiával? Talán azért mert csak a tesztelõ progik akarják? Vagy csak azért mert, hogy több legyen egy nvidiás konfignak a pontszáma? kérdéses...
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Most lehet kapni 7800GT-t már 71k körül, nyáron kitudja…
amúgy csak 60.000 Ft om van rá max és nyáron akarom vanni!
amúgy kössz a választ!
De ne kapkodd el, addig megy lejjebb az ára a 7800-as kariknak is.
3000+om X800GTO-val full alapon több pontot csinált, mint a te X2-d X800Pro-val.
A te CPU pontot lazán 2,5-szerese az enyémnek, mégis több pontot kaptam!?!?<#guluszem1>#guluszem1>
2007: AeroCool Magic3D, Gigabyte GA-K8NF-9, A64 3700+, Zalman7700 ALCU, Sapphire X1950Pro, 2*1GB d43 400@500, LG H12N, kicsi Raptor, 0,5Tb WD, Leadtek TV Expert, 400W Chieftec, 19\'\' AOC
Sziasztok!
nyáron szeretnék venni egy Innon 3D Geforce 6800 GS-t(most Sapphire ATIR 9600XT-m van)! Megéri az árát? Akinek van mi a tapasztalata vele? mennyivel jobb mint a 6600GT???
thx
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
''The CPU tests are run in fixed frame rate (2fps) to make a more equal CPU load for all systems. The resolution is locked to 640x480 and the tests use no dynamic shadows to decrease the graphics performance influence on the result.''
A "brutál CPU" FX-57-tõl kezdõdik...
Ettõl függetlenül, a 4400+ sem gyenge, tudjuk.
Véleményem szerint, azért egy kétmagos FX-60-assal nem 1 FPS lenne a CPU teszt... <#ravasz1>#ravasz1>
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Neki miért ennyi? neki is vmi x800 seriája van... Nem igazságos? ennyit ér egy jó driver?
De mások is panaszkodtak a lassúságra, 0 FPS-re.
Imy, ezek szerint veszel új gépet? Milyen graffot ajánlasz (léciatitmondj😄).?
Engem azonban a CPU Score-od megnyugtat. <#nyes>#nyes> Ugyanis, vagy egy 4400+ -ost, vagy egy 4600+ -ost akarok venni.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
[/img]
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Nálatok is ennyire lassú? Vagy cseréljem le a gépem😄
Csak azt nem tudom, mi értelme azoknaka grafikai teszteknek benne ahol 0és 4 között mozog az fps. Meg a 0 fps-es CPU teszt is baromi élvezetes...
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350