3DMark\'06, és az eredmények!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
nvidia oldalon nem láttam 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Zetorg
aha

Punker
van 84.25?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Zetorg
megesik néha 😊
én most raktam föl a 84.25-öt, ezek az eredmények már azzal vannak.
84.21-gyel meg csak alapon teszteltem

Punker
új driver-rel buktam 100 pontot az SM2 miatt 😞

Zetorg
jaja, profi vagy 😄

mennyi az ideális pont? Mondjuk az én konfigomat nézve

nah, dühömben rendeltem 1 giga ramot lesz másfél

Punker
mondtam ugye, kb 33%-ot hoztál a procin és a pontok is ott vannak.

Punker
irodai munkához elég a fél giga 😊

Zetorg
jah, mer vettem ramot 😊

miért ilyen kevés pontom van? húztam a procit a vga-t azt 1300 akkor is
memória kevés? vagy mi lehet

Punker
na itt már reálisabb a procipont hozzám képest 😊

Zetorg

proci 4 gigán, többi a képen.

czky
Az Anti-Aliasing-ot állítsd defaultra.
A Filteringet pedig Optimal-ra.
Felbontás 1280x1024.
Ez az alap állapot. Próbáld meg így, talán jó lesz...

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

proci 712-t kapott mikor 3700+ -os

lol ugy 1394 lett :\
mi lehet a baj?

evid
Nem is kell állítani semmit… az alapbeállítás az 1280x1024. Az 1024x768-ban futtatott teszted összehasonlításra alkalmatlan, mert mindenki 1280x1024-ben készítette a tesztet.

Hát ez tényleg kevés.Esetleg ha kikapcsolod a 6x élsimitást akkor jobb eredményt kapsz.

Hát ez kurva kevés ilyen géppel nem?

IMYke2.0.0.0
Keresõ használata luxus? <#ejnye1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

vki egy reg kulcsot pls

hi
leszedtem a 3dmarkot de nem 1024*768-ba hanem nagyobba fut és nemtok állítani semmit :\
miért?

ez nem a proci miatt lesz..
nincs veletlen force-olva a driverben a vsync, aa, vagy af?
Punker
tuti

Zetorg
lol
lehet, hogy a több ram miatt

Punker
az enyém nincs húzva 😊

Zetorg
hogy lett neked több cpu score-od, mint nekem? :\

CybeRick
Ma raktam fel a ForceWare 84.25 verzióját.
Azt hiszem fizu után megyek procit venni <#rinya>

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

CybeRick
Azt hiszem sikerült siralmas eredményt produkálnom N6600GT-vel.
Érdekes, a 3DMark05-ben 3173 pontot értem el, a 3DMark06-ban pedig....
Azért ennél jobbat vártam <#violent>907 pont!

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

Zetorg
jól mondja Imyke.nem nagyon tud többet, de majd meglátjuk.

most 256mb ram van a gépemben, az is visszafogja, mert teszt közben swappel a vinyó

IMYke2.0.0.0
Sokkal nem tud többet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sgtfathi
Te ez a 3711-elég karcsu nem? vagy a 7800gtx ennyit birna? Mert akkor várok a bövitéssel.

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Zetorg
neem, ez bolti cuccos 😄

Punker
na erre voltam kiváncsi, azt hittem nagyobb bûvészkedés 😊

Zetorg
az aláírásom elmond mindent 😊

csak azért cseréltem le a gto-t, mert ezt megkaptam 80k-ért, részletre.egyben nem tudnám kifizetni 😞
jah, meg a gto is itt pihen még az asztalon 😄

Punker
mesélj 😊

Zetorg
jah 😊

Punker
új VGA?

Zetorg

MaSzKa
nekem nem futott le
cat 6.2
diretx 9c 2006february
1.0.2-es a mark

dx hibával leáll

SM 2.0 Score 429 lett

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Falconer
Bazz... Az nem semmi.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

evid
grebber
Na így már jobb 😄

Next PC upgrade: 2022

1541 pont

ati2002
hehe, én meg pont azt akartam leírni, hogy a fene egye meg, hogy nem tudom ennyire meghúzni a kártyát... 😊))

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Lammer
abszolut stock... <#miaz> amugy koszi<#idiota>
(fene egye meg, ugy sajnalom, hogy a pipakat nem tudom elesiteni :CCC node cserebe szennehuzom a kartyat.. 😄DD)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

ati2002
Mivel hütöd a vga-t, vagy elmegy a gyárival még?
Amúgy szép eredmény, egy árban középkategóriásnak számító vga-tól.<#eljen>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Lammer
LOLLER vagyok... a nevet elb4sztam, most atirtam tehat a helyes link... <#idiota>
(melo elotti fejetlenseg 😄)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan