3DMark\'06, és az eredmények!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN
ponyty most akartam linkelni...
ettõl függetlenül bekaphassa
😊

IMYke2.0.0.0
Parancsolj: ATI BIOS Collection...
7 db is van a listában, ami tökéletesen megfelel a VGA-dnak!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok!

Nekem olyan problémám van, hogy az ATI 9800 pro kártyámon biost cseréltem. De én hülye nem mentettem el az eredetit! A rátöltött biossal most a kártyám feszt kiugrál a játékokból, egy vga teszt sem fut le rajta, egyszóval nem okés a kártya! Ha valaki tudna nekem küldeni egy SAPPHIRE ATLANTIS 9800 PRO 128MB DDR (HYNIX 2.8 ns) AGP R350 core 378 MHz/mem 338 MHz kártyámhoz eredeti biost, azt nagyon meghálálnám neki! Segítsetek kérlek! Bármilyen segítséget, ötletet, webcímet szívesen vennék!
Sgtfathi

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Sgtfathi
Athlon64 3000+(2430Mhz); Inno 7600Gt (alapon) 3044-pont

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Moyko
AMD 64 3200+
GF 7900GT (460/1320)
1GB ram

3879

GF 7900GT (561/1552)

4304

There is only one Boss!

Punker
nem

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

HI! Én 1443 pontot értem el ezzel a rendszerrel: AMD s939 3000, Gainward GF6600GT 128 MB (PCI-e),2X512 Kingston 400 (Dual-Ch). Nem kevés ez egy picit???

W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...

Itt az eredményem!
Beállítások és a konfigom a képen!

Moyko
Na itt egy teszt:

ASUS A6JA-Q015
1.6Ghz Centrino Duo
512 MB ram
ATI mobility X1600 256MB

Az eredmény:

1798

There is only one Boss!

IMYke2.0.0.0
Nem mondod, hogy van ilyen... ezt nem hiszem el! <#rolleyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

off/Egyébként nem mondasz hülyeségeket, az öreg kurvákat is eladják egy idõ után jó feleségnek...!!! Érdeklõdni itt/on

IMYke2.0.0.0
Dehogynem, úgy csinálom, ahogy Zetorg: rongyosra "tuningolom", aztán elpasszolom valamilyen pancsernek, aki még így is hajlandó sokat kiadni érte... mert be lett "járatva"... <#eplus2><#ravasz1><#wilting>

De ne húzd szénné, maradjon nekem is😄<#zavart1>

IMYke2.0.0.0
Hogy megértsd, mire is gondoltam: Akkor mielõtt feleségül vennéd, a nõdet átadhatod nekem egy megbízhatósági tesztre... <#nyes><#beka3>

Nem mindegy? ha szennehuzva jol mukodott akkor huzas nelkul meg sem fog kottyanni neki. Tekintheto megbizhatosagi tesztnek 😊 Ha meg tuningolsz akkor tok8. Amugy altalaban gigabyte-t valasztok (3 ev gari). 3 ev mulva meg mar egy sor is tobbe kerul majd mint a mostani vga.
nyami
imike a flémkirály

IMYke2.0.0.0
<#vigyor>

Zetorg
akkor mi nem fogunk üzletelni 😊

IMYke2.0.0.0
Õszintén szólva, én nem vennék egy olyat kártyát, amit valaki más már elõtte szénné hajtott, majd visszavette alapórejelekre, és azt mondja, itt van haver, ez tuti megy ennyit... Hagy én döntsem el, akarom-e húzni a drágán vett VGA-mat, vagy sem - elõttem ne tuningolja szarrá senki. S pont ebbõl a megfontolásból nem is veszek használt cuccot: semmibõl. Nem kockáztatok.

Zetorg
dehogy tartom, nem vagyok milliomos.
nem mindenki gondolkozik úgy, mint Te.lehet, hogy jobban el lehet adni, ha tudja a vevõ, hogy mit tud kihozni belõle...

IMYke2.0.0.0
Nem mondod, hogy megtartod õket...

Zetorg
túl nagy volt 😊

Imyke: NC

IMYke2.0.0.0
Mindig találsz egy balféket, aki megveszi tõled a szarrá húzott kártyákat?!

Punker
ilyen sokáig megtartottad az elõzõt? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Zetorg
új kártya, új eredmény 😊

<#puszi>

Narancs
ratyi is vagy? <#hehe>

Nem baj az, ez egy toleráns fórum<#papakacsint>

Csak viccelek persze...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

<#law>

IMYke2.0.0.0
Én is mondhatom, hogy neurológus vagyok - messzirõl jött ember azt mond, amit akar... <#bee1><#beka2>

off/Biológus vagyok, ebbe ne menjünk bele, hogy az idegszál vagy a száj van elõbb/on<#beka3>

IMYke2.0.0.0
Hát azt nem is, maximum a szádat hagyhatta volna el, ezen esetben pedig az újjaid által a gépedet...

Ez tény, de semmi rosszmájúságra utaló merész következtetés nem hagyta el az agytekervényem kusza idegszálait!

IMYke2.0.0.0
Rendszertõl is függ... nem kell rögtön magasröptû következtetéseket levonni...

200 ponttal többet tud egy 3800x2 es mint egy 4400x2 es?

Akkor megyek lecserélni...

Ui.:A fehér kocka mit vétett jobb lent?

Abit AN8 Ultra AMD3800x2/4600 ASUSX1900XT 4x512/500 A-DATA
Lammer
hmmm akkor nezz utana legyszives... az x800 szeria SM2-t tud max... az x1800as szeria tud mar SM3at...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Kinéztem volna belõle......

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

CybeRick
Minden default-on futott. helybõl nem nyúltam bele semmibe. kidobom akkor is a procim 1 hónapon belül.

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

Lammer
szerinted a X850XT tud SM3at??? <#rolleyes> OMG!

Ahogy látom elég egyszerü..
Próbálkozz másik driverrel,mert mint látom az sm.3 nem fut le és az kb +900 pont lenne,ha azt összeadod akkor már reális az a 2800 pont körüli...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

2086 pont uj rekord ^^
levettem a grafot meghúztam a procit meg vga-t de kevés

vkinek nincs ötletes miért van ilyen kevés pontom? ( 1400 )
Asus A8N-SLI Deluxe || A64 3700+/1M || Gigabyte X850XT PCIe || 512/400mhz

Lammer
pedig kiveri a szemedet 😄DDD
amikor kattingatnal a driverekre, ott figyel, hogy BETA driver 😄DDD
amugy... 😉

Zetorg
Punker
aha biztos, az mi? 😊

Zetorg
csak azért szedtem le, mert állítólag abban már javítottak valamit az oblivion-on

Punker
majd ha kint lesz a hivatalos listán, keresgél a halál 😊

Zetorg
google 😊