101
Csináldmagad
-
vanamia #101 Sziasztok!
Sony Ericsson w910 mobilom tönkrement.(Vízbe ugrottam vele) Nekem azt mondták, hogy helyrehozható.
Valaki tud 1 szervizet Budapesten?
Előre is köszi -
#100 Sziasztok!
Volna egy problémám. Pár nappal ezelött kaptam egy samsung sgh-m620-as telót. És vettem hozzá egy m600-as soros portos adatkábelt. A boltban azt mondták nem lesz vele gond és müködni fog. De mégse lett igy. feltelepitettem drivert meg samsung pc studio 3at de egyszerüen sehogyse akar müködni. légyszi segitsetek. -
bdani94 #99 Sziasztok!!
Nekem egy Lg Shine KE970 em van és sajna amikor lecsukom (hogy csak leengedem menni vagy ki csukom) Kikapcsol És csak óvatosan tudom lecsukni vagy kinyitni ez miért van??? -
capi93 #98 csá annyi lenne a kérdésem hogy lehet a sony ericson w200 ra a flash menüket használni és hogy az most rendesen átalakítja a menüt?
-
#97 Sziasztok :)
igazából nekem csak egy kérdésem lenne miért van az hogy nem jelennek meg a bejövő hívásaim telefonszámai se neve se semmilye és találtam a t-mobile.hu-n a telefonismertetőknél:
Kapcsolt szám kijelzés (COLP) x
Kapcsolt szám kijelzés tiltás (COLPR) x
a kiegészítő szolgáltatásoknál található ez a leírás, de létezik h erre elő kell fizetni?
Hogy a megjelenítse a bejövő hívások számát?
Ha vki tud vmi tanácsot adni kérem írjon.
Előre is köszönöm. -
gcsomesz #96 Sz Matyi021:
Hogy hogy nem kompatibilis a telefonoddal?Ez hülyeség szerintem.MIt ír ki? -
gcsomesz #95 Halihó.Nekem is lenne egy kérdésem. Van egy SonyEricssonM600i-m csajna angliában vettem a vodánál és az az undorító és buta live menü van benne.Szóval a firmware frissítés megoldja a gondomat? Mert a szoftverfrissítés egyből vodafonosat tesz fel.A live menüben még az aktuális firmware-t sem tudom meg, szóval nagyon gáz. Ha valaki tudna nekem segíteni azt annak nagyon hálás lennék. Tulajdonképpen azt sem tudom, honnan lehet firmware-t letölteni hozzá! -
lerantg #94 Sziasztok!
Help urak help!
Flashelni szerettem volna a V3-omat
na hát nem jött öszze :(
Olyannyira hogy most csak boot-módban indul-el a teló ezzel a szöveggel:
Boot Loader
0A.52.
SW Version:
R4515_G_08.BD.B3R
Help my
Hogyan tudok valami értelmes szoftvert rátenni, vagy legalább visszaállítani az eredetit?
PH SIG ERR:
35:02: -
Sz Matyi021 #93 Sziasztok! Lenne egy kérdésem, most vettem egy samsung x510-es telót, végül is nem tud vmi naon sokat de nekem nem is az a lényeg, csak azért jó lenne egy-két dallam csengőhangnak, pár kép, és van géphez infra portom, de nem jó a telefonnal , nem kompatibilis, nem lehetne vele vmi csinálni h az legyen ? előre is kössz. -
#92 hát, sony ericsson.. a pontos típust nemtom most... -
#91 Milyen telóról van szó? Valamelyiken csak akkor tudsz 160 karaktert irni ha nem irsz ekezetes betuket és néhány telón ezt ki se lehet kapcoslni (néhány MOTO, Samsung stb.) -
#90 sziasztok!
van 1 kis gondom! kicseréltem a mobil készülékem, az lenne a gond, hogy most, ha sms-t akarok írni, akkor az ékezetes betűket máshogy számolja, azt hiszem a kódot számítja, tehát az a lnyeg, hogy nem bírok 170 karaktert írni, hanem csak mondjuk negyvenet, ha használok ékezetet... ékezet nélkül minden okés, de azér "eleg zavaro igy irogatni, mer nem ertik, hogy mit mondok".... Tudnátok segíteni? Mit kéne átállítani, hogy ezzel ne legyen gond? -
alakulat #89 most lett kiprobálva másik kártyákkal és a tmobilos -al müxik, panonosal ami nem kér pin kodot avval belép de utána kikapcsol ami kér kodot azzal a sim-kártya elutasitva.
mi a baj??? -
#88 Nekem ugyanilyen gondom van a 6260-anammal. Még szervizben sem tudták megmondani mi baja van. Aztmondták vigyem fel Pestre egy NOKIA szervizbe ott talán emgtudják csinálni 10000-15000Ft-ért. -
alakulat #87 hi
van egy kis problémám: van egy független 6600 telo es belerakom a kártyát kéri a pint beirom kiirja h kod elfogadva és utána kiirja h sim-kártya elutasitva.
pedig mukodott a telo.
mi lehet a baj?? -
Raptor #86 A telóban semmivel sincs több, mint ami igazán szükséges. A felesleges gyári csengőhangokat is kitöröltem. Csak azokat a hangokat hagytam benne, amik fontosak. JAVA alkalmazások nincsenek. Beállítások teljesen ki lettek törölve/nullázva a frissítés után, valamint az új szoftverben volt egy rakás külföldi websession.
A V3 frissítést csak a szoftverre értettem. Állítólag volt, akinek sikerült és sokkal gyorsabb lett a tella. -
#85 szia Raptor, ha frissitettél nem árt a telónak egy mindent töröl, mindent nulláz mert akkor lesz igazán gyors a gép.
V3-ra csak isteni segédlettel tudod megcsinálni meg egy jó faragótechnikával hogy vékony legyen :) -
Raptor #84 Sziasztok!
Már többször frissítettem szoftvert a tellámon, ami egy Motorola V547. Elsőre úgy tudtam, hogy ez egy olyan változat, ami eredetileg V550 de a Vodafone számára V547 lett. A MotoModders oldalán a firmware-ek között a V550-est és a V547-est külön jelölik. A V550-eshez (és sok más változathoz) R376, a V547-hez pedig R472 szoftvert írnak. Pár napja szétszedtem a telcsit takarítás végett és a nyákon a V550 jelölés szerepel. Akkor most mi az igazság?
A másik dolog az lenne, hogy olvastam valahol, hogy V550-et V3-ra "upgrade"-eltek, de nem írtak semmi konkrétumot. Tud erről valaki valamit?
A fentiek szerint, ha a V547 tényleg V550, és mint V550 akkor valóban V3-ra frissíthető? És egyáltalán okoz ez valami pozitívumot?
Azért érdekel ennyire, mert a jelenlegi R472_G_08.18.40R szoftverrel rettenetesen lassú a telcsi, bár stabil. -
Kenzus #83 Tud valaki valamit a Nokia 6600 IMEI szám megváltoztatásáról? Mennyire bonyolult, milyen pogram kell hozzá? -
domlaci #82 Hello nekem lenne egy kis gondom szóval van egy Sagem Myx5-2 telóm és amikor akarok csinálni fényképet akkor ujraindul és ennek miaz oka???
A választ előre is köszönöm! -
#81 tudtommal siemenset csak kábellel lehet függetleníteni. -
gamezone #80 én egy siemens cxt65 ös telót szeretnék függetleníteni és hogy mint kéne van e hozzá kód stb valaki segítsen pls.jah és az imei számom 353541007005883 -
#79 akko pucoldki. :| hátha segit. -
Vlala #78 Végre valaki, aki nem akar atomtengeralattjárót a telefonjába, "merazmásnakmégnincs". -
#77 Nem akarom lecserélni nekem ez is tökéletes, nem kell nekem kamera, mp3 lejátszó meg egyéb okosság bele, én csak telefonálok a telefonnal semmi más. -
#76 régi-e? :| pucold ki.. cseréld le.. :| -
#75 Mit csináljak a telefonnal a földhözvágáson kívül, ha egyszerűen nem hajlandó csörögni, rezegni rezeg, de semmilyen hangot nem ad ki (Nokia3310) -
#74 nekem kültek. :o -
imei1 #73 Szia!Létezik ilyen polirozo paszta(www.gigatel.hu),de nem minden műanyagra jó!! -
imei1 #72 Szia!Talán a proginak a "file"-menüében meg kell adni,hogy hol kerese a telefont -
imei1 #71 Szia !
www.wayfinder.com/index.hu.php?link_id=menu -
imei1 #70 Ha jól tudom akkor nem küldenek ilyet a hálózatok!! -
Rémember12 #69 Hello, vki nem tudja hogy SonyEricson Z520i-ből ki lehet-e venni/vetetni a live menüt?nagyon fontos lenne!! -
#68 na. hey. aztmondja meg nekem valaki hol lehet elolvasni a hálózati hírüzeneteket. htx. -
lido di jesolo #67 Szeva!
6680 as telefonba vajon lehet rakatni GPS térlép szoftvert?
Ha igen hol? -
gadna #66 Hali.
Infrán szeretnék csatlakozni a számítógéphez egy Sharp GX-25-sel. A program GX-25 Inrared-Handset Manager, plusz még egy univerzális program.
Egyik program se látja telefont.
Az infra másik telóval műkődik. Az infravevő a számítógépen felismeri, hogy GX-series.
Miden drivert felraktam.
A számítógép hardvereinél pedig ki írja, hogy Sharp.., de az illesztő programot nem sikerült telepítenie. De mivel nincs illesztője nem tom mi lehet a baj. -
moralosan #65 Srácok!
Kisebb karc eltűntető gélt hol lehet kapni?
GSM boltokban szokott lenni?
Esetleg nagyáruházakban hol keressem?
előre is kösz a válaszokat! -
#64 pehh. -
tomzsi #63 Sajna azt nem lehet
-
tomzsi #62 emilt nézz