101
Csináldmagad
-
EDS #21 David privát ment... -
#20 Egyébkent te hol dolgozol?
Mobilszervizben?? -
EDS #19 Az sajnos mostanság nem jelent semmit hogy uj vagy nem a töltő...probáldi másikkal mind a két esetet.más töltővel és másik telcsivel a töltőt.Ha igy mind a kettő jonak bizonyul akkor valszeg sw baj de ezt igy nehéz megmondani anélkül hogy látám a telcsit. -
#18 Volna még itt egy V80-as Moto. Az a baj vele hogy amikor a töltőre dugom nemakrja tölteni. Csak több probalkozas után. Mi lehet a probléma. A töltő és a mobil teljesen uj. -
EDS #17 Nemtoom de beirta a konzol forumba is...Már reagáltam neki :D:D -
#16 ennek miköze van a mobilhoz? -
petra5 #15 megtudnátok-e mondani hogy a ps2-nek mi lehet a baja mert délelött még játszottam vele és délután amikor bekapcsoltam már nem olvasott 1 lemezt sem 1 honapja lett chippelve és a gép is alig használt MAGIC V50K-s chip van benne a gép pedig 50004-es [meglett a hiba egy sorja összezárta a fejet és azért ment ki, de onlinban hol lehet rendelni fejet hozzá?V9-es alaplap 50004-es a gép]vagy van-e valakinek új lézerfejegysége eladó és mennyibe kerül? -
EDS #14 Sztem jo a P900as jo kis telefon (ugyanaz az Sw van rajta mint a jo kis A925ön, szegénynek beötrék a kijelzőjét)
Egy dolog ami sérülékely volt rajta a billentyűzet, sok ügyfelem eccerűen letörte :D
A kieljő meg karcolodott hamar de ez könnyen orvosolhato volt brano foliával.
Néha kicsit be vannak lassulva de attől függetlenül jo kis telcsi.
A magyar nyelvű fájl addig rendben van hogy odaadom de hogy rakod rá? -
CascadE #13 Arról mit tudsz, hogy P900-ra P910 sw-t tenni? Úgy tudom babrálni kell a qwertyvel!!! /azt a részt ki kell törölni/ Ja és amúgy egy durva master-reset után van a kicsikém. Nem tudsz adni magyar nyelvi fájlt? Nekem nem lenne rá szükségem, de jövő év első negyedévében eladom, amint kijön p990!!! (mit szólsz ehhez a telóhoz, mi a véleményed?) Thx!!! -
EDS #12 Hipponax: ja ugyanugy mint a 7650 :D
sms2003 haha-> igazolni tudom habár nem a 7.ről de kiprobáltam...készülék: 5110, 5.ről probáltam.
David01->vannak rá emberek ha érdekel a dolog akkor priv. -
#11 "SW frissités meg csak boxal (pl prodigy)"
Elmagyaráznád kicsit pontosabban vagy tudnál ajánlani valami oldalt ahol ilyenekkel foglalkoznak. A Segítséget előre is köszi.
-
#10 Hiaba a stereo headset, ha a n3650 mono hanggeneratorral rendelkezik -
sms2003 Haha #9 Hallotatok olyanrol hogy egy telefont a hetedikről kidobtak leesett a földre, es semmi baja sem tőrtént???
Ezt valaki tudja igazolni???
Van valami valos része, vagy csak az egész kitalélció???
Ismertetes: - a telefon fajtája ismeretlen,
- az meg nem tudom hogy röldre vagy aszfaltra esett-e,
- Lefele semmibe sem utközött. -
#8 Hát akkor dobjatok meg egy v300-as szoftal mert én sehol se találok :) -
EDS #7 dobd vissza rá a v300as SW-t és ha ugy jo akkor hagyd rajta sztem...a v600 nem sokkal több főleg hogy hiába van benne bluetooth menűpont attol még nem lessz benne :D -
#6 kössz a segítséget :DD -
EDS #5 PeeTeR-> huhhhh mennyi probléma :D:D:D meglepő, asszittem törlik a topicot kapd szét és takaritsd ki nem bonyás...komolyabb baja nem lehet..ha viszont ugy kezd behalni hogy lzul szoval könnyebbe mozog (log) akkor csere
David01-> nemnagyon de lehet csinálni...
SW frissités meg csak boxal (pl prodigy)
Petka-> az igen ilyet nem tapasztaltam még...tuti sw probléma de miért azt nemtudom...furcsa hiba.. -
#4 Nekem motorola bajom van.
Nem rég frissítettem szoftvert barátnőm v300-asán v600-ra. Semmi gond nincs vele, nincsenek fagyások, újraindulások, de az sms-t azt kb 60 karakterenként darabolja. Tehát ha egy 480 karakteres összefűzött sms-t akarok küldeni, akkor az 8x35 ft-ba kerül (asszem, t-mobile) tehát 280 ft-ba a 105 helyett. Van valami ötleted? Köszi -
#3 Lehet szerezni valahol 3650-hez stereo hedseatet. Ja és hogyan és mivel kell csinálni a software frissitest a symbianos telokon(n-gage,6600 és 3650 érdekelne). -
#2 kezd meghalni a joy a k700i -n. mia tokomet lehet csinalni vele? -
EDS #1 Először is: Opok: tudom van hasonlo téma de az nem erről szól (megnéztem)
Másoccor: Akinek baja van a telojával, mind software-s mind hardware-s annak szivesen segitek...