Miért szereted a telet?

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jahj kihagytam a telis sportok iranti erdeklodes miatt is szeretem...

Azert szeretem a telet mert erdekes. Szeretem nezni h egyre nagyobb es nagyobb lesz a ho. Szeretem nezni hogy jon a hokotroauto es tolja el a havat. Meg igy nagyobb a kaszo is es ezert is erdekes szamomra. Azt szeretnem egyszer h legyenm kb. 50 cm s ho es legyenek szep elakadasok XD Gyonyoru a tel...😄XD

tigeroo
azért szeretem a telet mert nagyon szép amikor
nagy pelyhekben esik a hó,amikor nagy pelyhekben esik a hó, minden tiszta fehér és nem tudod hol van a föld és hol kezdõdik az ég
hmhm
végre megint esett!

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

ezert:

Solidus
Kézifék!!!!
<#gonosz1>

.:SOLIDUS:.

RoD
Nekem is teccik a havas táj, de hogy itt egy gramm, hó nincs, az ...

Helló, mi? ;-)

Venture
Nagyon szép a havas táj,jókat lehet sétálni a szabadban,és a hóesés is gyönyörû....(néha ugyan jobb a meleg szobából kitekinteni a környékre)
És lehet alkotni is a hóból,és a jégból,igazán meseszép szobrokat lehet csinálni belõlük.<#eljen>

Szerintem ilyenkor gyonyoru havas a taj, es nagyszeru fenykepeket lehet csinalni! 😊
a száraz hideg végett szeretem mert a bacik ijenkor elpusztulnak.

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

tigeroo
a telet a ho miatt szeretem

jahoooogy nincs ho..
RoD
így utólag belegondolva hó nélkül a hideget nem is szeretem annyira.

Helló, mi? ;-)

RoD
Asszem lemaradt egy m betû.

Helló, mi? ;-)

RoD
Szerinte, élõben jobb. Mármint nem ablakon keresztül, hanem kint sétálva hóesés közben.

Helló, mi? ;-)

DEXTER92
Jah, én csak szeretném

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

tigeroo
ugyanugy van ottis latyak meg minden, + a sok lada/skoda/trabi összekoszol mindent -.-
dettó mint a város, csak nincsenek panelházak és csak 1-2 üzlet van nyitva vasárnap ^^,

<én a hooesést szeretem este nézni az ablakból>
DEXTER92
Jó, falu kb. 50 éve volt olyan..mostmár természetesen a legmodernebb fejõgépek...😊

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

tigeroo
láccik nemvoltál még falun 😊
vagy nem soxor..:o)
DEXTER92
Akkor, hogyha egy lakatlan faluba lax, de nagyvárosba undorító latyak az egész. Az autók kipufogógáza a hóba 'beleolvad', és egy undorító kis... Falun meg, legfeljebb a szekeret húzó ló "citromja" keveredik bele 😛

<#integet2>Szeretem a telet ha esik a hó.Tisztának tûnik minden.

tigeroo
..süt a nap....oá, hó még nemesett.................-.-
hmhm

RoD
költözz el 😄

Helló, mi? ;-)

tigeroo
bazz, szabolcsba még nemesett a hoo
atlagember
Útálom a telet!

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

XenonIceX
miért szeretem a telet? mer van hoak

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

Voltan
Én rühellem a telet. Az õsz, meg a tavasz a jó. (Na jó, a nyár is.)

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

immovable
mer jó és kész
essenmáhó
RoD
Kösz az együttérzést. <#nevetes1><#nevetes1>

Egy barátom mondja mindig, hogy ha a gyereknevelésnél is a gazdasági mutatókat fogod nézni, akkor vagy kötsz a gyerekeddel egy szerzõdést, hogyha felnõ a jövedelme 20 százalékát nekedadja, vagy egyszerûen nem is lesz gyereked. 😄

Valahol igaza van. Vannak olyan dolgok az életben, ahol nem a statisztikai adatokat kell nézni 😄

Helló, mi? ;-)

mert nem kell néznem az ocsmány embereket félpucéran <#wink>
Membrah
<#banplz><#idiota> <#eljen>

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

bens
azé, mer nincsenek szúnyogok, és nem izzadok le munka közben...

és fele annyit kell költenem hideg sörre.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

RoD
Mert télen van hó 😊))
A Mikulás is télen jön és ilyenkor senki se lép rá arra a csokira, amit a cipõjébe rejtettél 😄
Télen van az egyik legszebb családi ünnep (gyengébbek kedvéért:karácsony) 😄

Utólag belegondolva lehet, hogy nem is a telet, hanem a Decembert szeretem?
Mégjobban belegondolva, ha a December gazdasági mutatóját nézem, akkor több a kiadás, mint a bevétel, vagyis gazdaságilag nemigazán kifizetõdõ a tél.
Sõt jön a január. Új év, új infláció. Új víz, gáz, villany és egyéb közüzemi számlák...

Összegezve nem is tudom, hogy mért szeretem a telet. Talán valami gyerekkori trauma lehet.

Ja. Csakis az lehet. Gyerekkori trauma. Ez is a hóember hibája. 😊))

Helló, mi? ;-)

Szevasztok! Szeretem mert birom a hideget, viszont kevésbé azért mert kurvára hamar sötétedik, és sajnos nálam épp ez az hogy depressziósan és hulla fáradtan érek haza, és full szar kedvûen. Viszont szeretem még a korizás miatt a sportcsarnokban, de most az is fel van túvva-e' 😞
tigeroo
htx
bertino
OFF
hihiiii de jó a logód 😄D
ON

<#idiota><#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

tigeroo
topikáp

uptade *** szabolcs . sz. bereg megyébe még nemesett, legalábbis mátészalkán nem... süt a nap :SSCCACccc (szombaton ,+ ma reggel fél nyolc körül szemerkélt a hoo, de kicsi ideig)
Tatabánya... 2x esett ma, de nem sokat..

EmThor
jobb a hideg, kitisztíccsa 😊 az elmét, nyáron felkelek, meleg, fülledt, egész nap kóma vagyok, persze tengerparton jó 😊 Télen meg friss az ember mindig, szépen esik a hó, és tökjó este sétálni az utcán, tök kihalt, lábad alatt ropog a hó, felül meg a csillagok ^_^

tigeroo
merre lax? itt szabolcsban süt a nap :Cc
Esik a hó 😄

Membrah
^^
<#eljen>

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

hmhm
15 évesen jó poénnak tûnt még nekem is..

bertino
mmh, de én ugy értettem, hogyha számítanak rá... mert este kint van mindenki és durrogtat, nem ugy, hogy egyszercsak "némá szikrázik vmi, égettszagotérzek BAMM" és a földre huppanhatnék ugy megijedtem 😄:S😄:S😄:S:S😄:SD
más az ha olyan hangulatban van az ember és számít rá, és más ha totálisan unalmában hajította az orra elé vki, ezt mondtam membrahnak is privibe 😞

az ilyeneknek kéna a pofájába nyomni egyet, és ott feldurrantani, aki mások orra elé dobja :C
Zillo
decemberbe essen sok hó,h elmenjek baratnömmel szankozni,meg hogolyozzak a haverokkal,meg sétáljak családdal a kivilagitott hazak kozott 😊

Alah Alik Ya Sidi!

bertino
mi is, mi is 😊

Membrah
na de nem offolok..alig várom h leesen végre a hó..
és alig várom már,h -megint- fergetegeset szilveszterezzek a barátaimmal!

Membrah
a másik orra elé?
boccs..én kérem elnézést..
ez tényleg nagyon "vicces"..
hogy én mit szólnék hozzá??tuti nem tenné ki az balakba amit tõlem kana..
haverom rotija biztos szépn kidekorálná a pofikáját az ilyen lökött embereknek..a kezét leszaggattatnám annak,aki ilyet tesz...
Magával a petárdázással semmi baj sincs,ha normális módon használják,de a tömegbe, a másik orra elé,lakásba ha bedobja valaki,azt jól el kellene péholni...
ezekkel a szarokkal is csak annyi a baj,h egyesek(legfõképpen a kis suhanc taknoyosk) meggondolatlanul dobálják mindenhova!
aztán ha kicsapja valamelyiknek a szemét,jön a tv,h szeglény gyermekkel mi történt...aki hülye azt nem sajnálom!

bertino
mondjuk ennyire mi nem szoktunk bedurvulni... sallala az oké, ha még kertbe hajítja be vki, meg a másik orra elé...
de azért lakásba még sose hajítottuk be <#idiota> kiv lennék mit szolnál, ha hozzátok hajítaná be valaki

Oldal 1 / 4Következő →