Miért szereted a telet?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyenkor a hideg sem zavar..szal nálam leginkább ilyen hangulati kérdés a tél, meg a hó.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Eltûnik a por az utakról.. A csövesek nem fekszenek le kint, hanem elvonulnak.
a latyak tavasszal van sazl.
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Sózást is abbahagyhatnák. Szétkúrja a kocsikat, és mocsárrá vltozik tõle a város.
Váá de jó lenneXD
persze hógolyó/szánkázás és egymással való hülyülés is nagyon jó dolog, csak a hideg vmikor azért zavar
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
Azé mer a rohatt gecc nyár után jön,és jól érzi magát az ember,mert nem mindennap hót izzadtam és fáradtan depressziósan érnek véget a napok...
Tél:Hócsata,hav,hóember,kint hideg és jól érzem magam ha belépek a kellemes hõmérsékletû házba!
Sí,snowboard,hóbafetrengés (csajokkal elõnyös csak a segged ne fagyjon be😄),õrült szánkózás,LEGJOBB ÉVSZAK!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Én alapból rühellem.......az egészet úgy ahogy van....
a karácsony meg a szilveszter az egyedöli jó benne, az is csak a lakásból.....
sztem.....
xD
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
nemlehet füstölni a szabadban :C
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Szoval a tel kb ennyi: Pöcslefagyasztó hideg, latyakos geci amerre a szem ellát, 3orakkor má sötétedik, ha ezt te szereted akkor gratulalok. <#taps>#taps>
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
Jó topigg.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!