153
elegem van a nyárból :4
-
Takezó #73 te azé annyit nem dohányzol -
Takezó #72 (y) ket eve elhataroztam, h nem hozzaszoktatom magam a hideghez, es egesz telen nem hordtam kabatot, es beteg se voltam meg semmi, es tok jo volt, de mar nem szeretem a hideget, de a havt azt igen, es kene mar, hogy jojjon^^ -
Cat #71 nem szeretem, mert hideg van. -
#70 a télben egyedül a hóak jó.
jha és a szilveszter -.- -
Szofi #69 Nem szeretem annyira.
A hideget gyűlölöm, a táj szép ilyenkor.
Van olyan, aki szereti a hideget?? -
#68 Utálom a telet. -
#67 depitopig -
#66 nem -
#65 csak a havat szeretem, a hideget nem annyira....számomra az lenne az ideális tél, hogy esik a hó, 20-25 fok van, szikrázó napsütés, + hasonlok.Lehetne ilyen? :) -
#64 hohányó...?! :D
-
#63 énis eztet szeretem-.- -
#62 azé mert hideg van és a hó végett!lehet csapatni a kocsikkal -
#61 az egésznek kurvajó a hangulata főleg karácsonykor a kivilágított házak + hó fasza nagyon -
Action #60 mert lehet korizni meg jéghokizni feltéve ha rendsen befagynak a bányatavak.Amiben már egyre kevésbé bizok.:(
És mert megvan a hangulata.Szép évszak.Csak már rég nem volt normális telünk,csak ilyen átmenet. -
#59 én szeretem a hawt de latyakt utálom -
#58 anyád paraszt -
#57 Lettyen má hószünet izskoláakba:ÐÐÐ -
#56 miért szeretem a telet? MER' MINGYÁ KARAJCSONT AZÉ'! :D
amugy meg tök jó de csak ha szünet van, amugy latyakban busszal bejárni a suliba, onnan meg elplattyogni a bejáratig tök gáz. legalább ha normális hó esne vékre... -
#55 mert nem -
Prank #54 nem szeretem a telet, mert hideg van, rövidebbek a nappalok, havat kell lapátolni, folyik a taknyom, kipirul az arcom, lefagy a fülem, elcsúszok a jeges utakon, bepárásodik az ablak, lefagy a seggem, be vannak öltözve a nők, sok madár elköltözik, a varjak meg kárognak...
viszont azért szeretem, mert nincsenek szúnyogok...
-
#53 ESSEN!!44444 -
#52 kúrva só miat tönkremegy a karosszéria ésa zútis:CCXY -
#51 Latyak már jópár tél óta folyamatosan van, és ha sóznak, akkor még a -10-ben is lesz latyak. -
#50 ejnye smecye ne ideologizáld szét a topikot-.- -
#49 nálam rég volt ilyen :( -
#48 Én leginkább azt az időszakot szeretem, mikor karácsony környékén, vagy két ünnep között tudok sétálgatni. Kertvárosban lakom, így a hangulatot smmi nem tudja megzavarni.
Ilyenkor a hideg sem zavar..szal nálam leginkább ilyen hangulati kérdés a tél, meg a hó. -
[Walaki]D`Lair #47 Maradéktalanul ki lehet élvezni a hátsókerék-hajtás nyújtotta örömöket...:))) -
#46 Nátom nálunk vározsban is sokkal tisztább lesz tőle minden, mert a hótakarítással együtt az összes szemét elkotródik.. belefagy a csikk, a kólás pohár, meg minden amit az emberek szemetelnek.
Eltűnik a por az utakról.. A csövesek nem fekszenek le kint, hanem elvonulnak.
a latyak tavasszal van sazl. -
Szuperkaraj #45 mekbeszéjjük! :D -
#44 tisztaság? :D Max az Alföldön. Háborúsövezetté válnak a városok télen a sok latyaktól, ami ráadásul jól felsóznak, hogy még véletlenül se maradjon meg fehér hónak.
Sózást is abbahagyhatnák. Szétkúrja a kocsikat, és mocsárrá vltozik tőle a város. -
#43 Essen 6 méteres hóak aztán egész nap csak a hóba ugrálnék a tetőről meg baromkodnék:DD
Váá de jó lenneXD -
#42 "Miért szereted a telet?" - Hangulatos :D -
#41 essen csak akkor gyere hozzánk lapátolni -
Szuperkaraj #40 ezzsen métres hóak gecca! én szeretem mer sztem fasza...nemtom megmondani mér...csak fasza :D -
#39 lehet szurni zsigának keresztbe... semmi más nem vidít fel, mint azt tolni keresztbe/körbe télen :)
persze hógolyó/szánkázás és egymással való hülyülés is nagyon jó dolog, csak a hideg vmikor azért zavar -
#38 nemjárok suliba... de nem is olyan füstöt eregetek :D -
#37 hátmert jóak:c -
#36 De nem mindegyiken -
#35 Miért ? Szeretem a telet ?!? -
#34 Hó forever!
Azé mer a rohatt gecc nyár után jön,és jól érzi magát az ember,mert nem mindennap hót izzadtam és fáradtan depressziósan érnek véget a napok...
Tél:Hócsata,hav,hóember,kint hideg és jól érzem magam ha belépek a kellemes hőmérsékletű házba!
Sí,snowboard,hóbafetrengés (csajokkal előnyös csak a segged ne fagyjon be:D),őrült szánkózás,LEGJOBB ÉVSZAK!!!