Miért szereted a telet?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0ppika
ESSEN!!44444

http://epica.nl

jointeer
kúrva só miat tönkremegy a karosszéria ésa zútis:CCXY

köcsög

I.C.ram
Latyak már jópár tél óta folyamatosan van, és ha sóznak, akkor még a -10-ben is lesz latyak.
jointeer
ejnye smecye ne ideologizáld szét a topikot-.-

köcsög

bertino
nálam rég volt ilyen 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Snecie Smicie
Én leginkább azt az idõszakot szeretem, mikor karácsony környékén, vagy két ünnep között tudok sétálgatni. Kertvárosban lakom, így a hangulatot smmi nem tudja megzavarni.
Ilyenkor a hideg sem zavar..szal nálam leginkább ilyen hangulati kérdés a tél, meg a hó.

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

[Walaki]D`Lair
Maradéktalanul ki lehet élvezni a hátsókerék-hajtás nyújtotta örömöket...😊))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hmhm
Nátom nálunk vározsban is sokkal tisztább lesz tõle minden, mert a hótakarítással együtt az összes szemét elkotródik.. belefagy a csikk, a kólás pohár, meg minden amit az emberek szemetelnek.
Eltûnik a por az utakról.. A csövesek nem fekszenek le kint, hanem elvonulnak.

a latyak tavasszal van sazl.

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

mekbeszéjjük! 😄

I.C.ram
tisztaság? 😄 Max az Alföldön. Háborúsövezetté válnak a városok télen a sok latyaktól, ami ráadásul jól felsóznak, hogy még véletlenül se maradjon meg fehér hónak.

Sózást is abbahagyhatnák. Szétkúrja a kocsikat, és mocsárrá vltozik tõle a város.
Mr_no_NaMe
Essen 6 méteres hóak aztán egész nap csak a hóba ugrálnék a tetõrõl meg baromkodnék😄D
Váá de jó lenneXD
TothLaci
"Miért szereted a telet?" - Hangulatos 😄
desigo
essen csak akkor gyere hozzánk lapátolni
ezzsen métres hóak gecca! én szeretem mer sztem fasza...nemtom megmondani mér...csak fasza 😄

bertino
lehet szurni zsigának keresztbe... semmi más nem vidít fel, mint azt tolni keresztbe/körbe télen 😊
persze hógolyó/szánkázás és egymással való hülyülés is nagyon jó dolog, csak a hideg vmikor azért zavar

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

prezi
nemjárok suliba... de nem is olyan füstöt eregetek 😄

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

jointeer
hátmert jóak:c

köcsög

katze
De nem mindegyiken

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

Shiwo
Miért ? Szeretem a telet ?!?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Mr_no_NaMe
Hó forever!
Azé mer a rohatt gecc nyár után jön,és jól érzi magát az ember,mert nem mindennap hót izzadtam és fáradtan depressziósan érnek véget a napok...
Tél:Hócsata,hav,hóember,kint hideg és jól érzem magam ha belépek a kellemes hõmérsékletû házba!
Sí,snowboard,hóbafetrengés (csajokkal elõnyös csak a segged ne fagyjon be😄),õrült szánkózás,LEGJOBB ÉVSZAK!!!
Sephi
Amen.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Brigicsaj
Ez jó kérdés! Mi jó van a hóba meg a télbe?
Én alapból rühellem.......az egészet úgy ahogy van....
a karácsony meg a szilveszter az egyedöli jó benne, az is csak a lakásból.....
sztem.....

xD

Rafaelo
fölmelegedés felejcsd el 😊

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

hmhm
alap.

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

Nh Shevits. -.-

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Atkamon
Ki mondta, hogy szeretem?

Sland
essenmá hó

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Arthas
Útálom a telet...
Hiideg...

azért, mert aztán tavasz jön, és az már félig nyár. -.-

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Scholes18
suli wc rulzz 😄

Glory Glory Man United!!

Szar a tél.. Nemlehet motorozni😞
Scholes18
ja qrva isten idén legyen kib**tt hó!!

Glory Glory Man United!!

Truck Driver001
a hó miatt...de tavaly is alig volt<#szomoru1>..remélem idén méteres hav lesz:S

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

prezi
tél száksz :|

nemlehet füstölni a szabadban :C

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Essen má hó, imadok cangaval becsuszni az iskolaba es 50x tanyázni, hogy aztan tok latyakosan megerkezzek.<#idiota>

Szoval a tel kb ennyi: Pöcslefagyasztó hideg, latyakos geci amerre a szem ellát, 3orakkor má sötétedik, ha ezt te szereted akkor gratulalok. <#taps>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

aeris
mert megnyugtat
remélem olyan gyönyörû lesz, mint a mostani õsz

David2
szerencsére a szomszédos hõerõmûvön retrofit powa van, autókon katalizátor van, de a szemét még mindig ég😛

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

akyyy
esen már hó!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

desigo
talán mert nem bírják kifizetni a gázszámlát
Ron Ragm
nem szeretem mert hideg van 😞

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Darukezelő
a paraszt csak 3 hónapon keresztül füstöl, a gyárkémény meg egész évben...az autókról nem is beszélve!😊

0ppika

http://epica.nl

David2
amúgy a tisztaság csak látszat, füstös a levegõ, mer a sok paraszt fával fût

XenonIceX
Sielés snowboardozás POWAA!!! imádom de a latyak az szar

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

menyus77
mert akkor születtem.

desigo
azért mert egyszer vége van
Snecie Smicie
<#smile><#smile><#smile>
Jó topigg.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Met
utána jön a sár, latyak stb.
bravó

amúgy útálom!

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Nh Shevits
ki mondta hogy szeretem?

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

David2
én semmit!