Cáfol a Novell: nem szûnik meg a SUSE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem egyszerûen ezek a Windows XP befikázások idegesítenek, mert a 4 év (XP-s) tapasztalatom alapján XP tényleg nagyon jóra sikerült.
De ha igazi informatikában jártas embernek tartod magad, akkor nem nélkülözheted a unix ismereteket. Olyan régi a unix majdnem, mint maga a számtech. Ez olyan, mintha egy matematikus azt mondaná, hogy õ csak számológéppel tud összeadni, mert anélkül senki se számol már.
Azért egy próbát megérne neked is nem? ;)
Ha van 5 GB szabad helyed, defragolsz egyet, utána mehet is az install, át tudja méretezni a partíciódat. Csak egy kis kitartás kell hozzá. Gondolom a wint se egybõl tudtad.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Komolyan miért tekinted személyes ellenségednek a linuxot?! Miért lenne jelentéktelen? Ezt te se gondolhatod komolyan. De ha meg olyan jelentéktelen amilyennek beállítod akkor meg minek szólsz hozzá az ilyen témákhoz?
Jah és még valami, egy vírus nem befektetés az esetek 90%ban, csak erõfitogtatás. Ezt pedig mennyivel egyszerûbb megtenni egy olyan rendszeren amit a felhasználók nagy része rendszergazdai jogokkal használ...
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Másrészt a suse se panaszkodhat!:)
Nagyon úgy látszik, azaz IGEN. ha linsuxra is lennének vírusok, férgek, spyware, trojanok stb-k írva, akkor linuxon is beszopnák. csak hát a linux olyan jelentéktelen részben van elterjedve, hogy mindenki szarik rá magasról, nem érdemes belefeketetni. ennyi.
Én csak a jó tapasztalatról tudok beszámolni. A SUSE LINUX 7.1 - es õverziója 4 azaz négy évig ment éjjel nappal. Voltak rövidebb karbantartási idõszakok, de ezek összesen nem tettek ki egy napot. Ez volt a router, samba és levelezõ szerver stb .is. Most egy 9 -es SUSE LINUX szerverünk megy kb. 3 éve hibátlanul. Minden elõbbi futó funkció mellett akadásmentesen nyomom ezen a szerveren az enemy terrítorit a neten ! JA ! És senki ne gondolja, hogy valami brutál gép van alatta: PIII 1000 MHz proc, 512 MByte SDRAM ... szóval ez van !
warhammerLINUX
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
A suse -ra visszatérve pedig messze nem támogatta az a hw-t amit gyengébb distrók igen ua. kernellel. Lassabb volt egy file-másolás mint anno a dos alatt egy p166-val. Namost én úgy vagyok ,ha neve van és titkárnõbarát distrót csinál ,akkor az menjen és ne kelljeh buherálni ,mert akkor felrakom forrásból az egész rendszert .
Csak még jóval többet is :)
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
(Windows fanoknak - kb ugyanolyan gyors mint a windows új program hozzáadása/eltávolítása ablak fél év használat után :))
Szeretem a Susét, sajnálnám ha nem fejlesztenék tovább.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Starcraft + Diablo III - esemve
A SUSE szerintem kezdõknek jó. Csak lassú egy picit. Amíg YaST 1 volt, addig volt a jó.
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)