82377
Silkroad Online (iSRO)
  • dragon11
    Free to play.
    Pay to connect.
  • Maala
    Nem tudom, szabad a gazda!
  • Messi6502
    Én is olvastam, de csak azért, mert azt a topicot is olvasom, nem kereső-találat eredménye :)

#78454:
  • xHeDex
    Cső!
    Mért nem dobja ki a start gombot az sro?
  • Maala
    Majd összedobjuk a bábuinkat. :D Alex is hozza az övéit vajon? :)
  • WuFraZselic
    én is azon gondolkodtam... megcsináljuk mala? :D
  • Maala
    Paszmeg az 'érdekes ötletek' topic nagyon durva. :D

Nade Off vége, On.
  • Cat 02 #78459
    apro
  • WuFraZselic
    hát, szerintem valahogy így...
  • Maala
    reggel*

Nah, én is 9:50kor keltem. :D
  • Maala
    Én csak azt nem tudom, te hogy találsz ilyeneket. Felkelsz regel 8:45kor, és csipás szemmel beírod egy random SGs topic Keresőjébe, hogy Silkroad, vagy SRO, aztán idelinkeled az eredményt? :D

<3 Cat.
  • Cat 02 #78455
    :o
    Köszike
  • Messi6502
    Mivel a magyar szövegét koppintottam, ezért inkább Soproni, hiába koppintott a Soproni Kanadai reklámról. De kinek a pap, kinek a papné :D
  • Maala
    Úgy érted, Molson reklám.
  • Messi6502
    Az, de éppen youtuben keresgéltem epic faileket, mikor megláttam, azt gondoltam írok egyet :) De nyugi nem terveztem folytatást :D
  • Maala
    Na igen, <3 Avatar mi is! <3 Avi.
  • gameplusz
    Hát nemtudom, ez a Sopronis reklám szerintem irtó unalmas már...
  • Messi6502
    Úgyse fogják, pedig kéne..
    De ez is olyan, mint a botírtás kéne, de nem fogják.

Más:

Nincs silkem, nem vagyok eu és nem spearrel nyomom.
    A világ egyik legnehezebb mmorpg-jével játszok és rajtam kivűl még több millióan értik, hogy mire gondolok, mikor azt mondom: Cannot connect due to server traffic.
    A wep masterym megelőzi a force masterym, és nem örülök, mikor a törökök összetévesztik a speart meg a glaivet. Büszkén gondolok a pénznyelő JM-ra,a soha nem látott gm-ekre, és végül a goldbotokra.
    Szeretem a Unique hentelést, a pvpket, a jobwarokat és a sox-aim.
    Itt élek Jangan szívében, Fortress warban mi vagyunk a császárok, és igen is nálunk vannak a világ legszebb avatarjai.
    Silkroad Online, én így szeretlek.

Nem a legjobb, de unatkozom.
  • Cat 02 #78447
    Hát, ha visszaállítanák az eredeti EU-s dolgokat, lehet nem lenne annyira imba (15 sec poti, 1.8 mastery limit szintenként, 15 sec blessing)
  • Messi6502
    Benéztem hiv. oldalra, ez az új avatar nekem se tetszik, de ízlések és pofonok.

Más, másik fórumon épp azon folyt a vita, hogy mi lesz 100 után a kínai karakterekkel, aztán rájöttem:
    Item Mallból havi vétellel 450re lehet emelni a max masteryt, és, hogy eu ne maradjon le, ezért nekik pedig lvl*2,5=max mastery, persze IM cuccal. Ha meg véletlen elfelejted megvenni, akkor elveszik az egyik skilltree és újra kell farmolni.
    És mindenki boldog [/stupidity]
    Ne spamolj, nem kell naponta ez a duma, pláne, hogy amúgy nem igen irkálsz mást ide.
    Kérd meg G+ -t és gondolom betesz topicba.
  • iLoveSmileyz
    Elado LvL 86 wizard/cleric 846k sp
    Elado LvL 98 xbow/cleric 140k sp
    Mind2 karakter Pluto server. Külön account.

Érdeklödni [email protected]
  • donatus13
    Szerintem akkor is ugyan ennyi prem fogyna ha nem lennének goldbotok mert a fejlődés attól még nem lesz gyorsabb...
  • doxadmin
    Nem kellene itt licenszelgetni semmit. GameGuardot kellene bekapcsolni, és nem csak a képét kitenni. Csak ugye goldbot +$ (jó sok, havi szinten, így a normális játékosok háttérbe szorulnak), mert gondolom nem ingyen futkorásznak ezrével a szervereken.
  • surr3al
    LOL most néztem az atavart hiv. honlapon. szánalmas hogy nemtudnak újat kitalálni...
  • Atisz #78440
    Pff, akkor inkább csak simán a link:

• Atisz #78438
    Haha.
    Mondjuk hülye a gyerek mert nem egy szerencsétlen telefonos ügyintézőt kéne zaklatni a licencjog megvásárlásának lehetőségéről.
    A 2. kérdés már jó, szánalmas hogy a telefonos ügyintéző azt ajánlja hogy írjon a fórumra és hogy nem lehet az összes botot egyszerre blokkolni (mert akkor másnap csak pár száz játékos lenne a szervereken).
    A 3. kérdés meg szánalmas, ahogy van.

Akkor lett volna jó a srác, ha megkérdezi, miért nem licencelnek egy gameguardhoz hasonló rendszert (ami még működik is) és miért nem fenyegetőzik, hogy továbbítsa a csaj a feletteseinek, hogy rengeteg felhasználót fognak veszíteni ha ezt az üzletpolitikát folytatják...
  • foxpal
    lol ez érdekes:D
  • Rabbit20
    lol jót röhögtem azon a telefonbeszélgetésen :D
  • doxadmin
    Azt a qrva :D 1, Érdekes beszélgetés, már amit megértettem belőle. 2, Joymax már gyerekeket is alkalmaz supportnak?! (kicsit furcsa hangja volt a csajnak - ha csaj egyátalán)
  • Messi6502
    Te kedvedért:
    Korea:
    00822 420 8854
    Internals are: 400 or 450 or 500 or 550

USA, kalifornia:
    +14084325038

illetve, itt is van pár info
    Joymax call
  • WuFraZselic
    jaja, ird meg nekik hogy nem updatel. bár szerintem személyesen kéne közöld velük
  • Messi6502
    Hívd fel őket, van Amerikai illetve Koreai elérhetőségük is.
    Hajrá.
  • ThedarkmanHUN
    Nekem úgy se update-el
  • Holborn
    durrantsd újra az sro-t és jó lessz!
  • Logikok
    De hát ha ... de nekem még most se akar updatelni

akkor egy joymax elérhetőség kéne
  • at16
    na már update-ol ...

semmit se érsz vele ha írsz nekik. egyből megy a kukába a leveled :D
  • Rabbit20
    o.O nincsis gm sro-ba :D
  • Logikok
    Meg tudna adni valaki nekem egy sro gm elérhetőséget?

Mert lenne egy két szavam hozzájuk...
    és aki tud az priváltba irjon köszi.