Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sztem 36os hun lancereknél jobb lenne.

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

JackyBoy
persze...hát mégiscsak pénzrõl van szó ^^
ha nem arról lenne, 6-7 levélig csak másolgatnának 😊

back from the past.

kénytelen vagyok a 28 asoknál farmolni XD

Titan szerveren MINDENHOL farmolás megy, egy hely sincs üresen...

az lenne a kérdésem hogy 28 moboknál mekkora az a szint a melyiken a legtöbb sp jön?

ongnál 23-24 ha jól tudom. az ugye lv33-34-es.
szal ha 27-28 asonál vagyok akkor 17-18 ?

if $user.reports > 1 post $currentbug

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Messi6502
Hja, de amúgy meglepõen jól bírják a kritikákat, meg se említi azt a "rágalmazást", hogy nekik csak a pénz kell 😄
De most már legalább úgy néz ki, komolyan veszik 😉

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Újabb felvonás, úgy érzem mostmár egy emberke írt vissza 😄

We have received your email today regarding a follow up on your issue regarding difficulty connecting to the website with just a specific account. We apologize for any inconvenience that this may have caused you. We have already forwarded your issue to our Game Operations team and as much as we would like to provide you an exact date and time as to when will this issue be resolved, we can't, because the investigation is being handled by a special team and not the email customer support. Nevertheless rest assured that we are dealing with it as soon as possible so you could resume playing the game. Thank you very much and have a great day.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

enter akasztással nincs ott a karid amúgy ott van mindig.

Sajnos igen most meg hoyg ez a fasza új login van bejutsz elsõre nincs ott karid másodikra megin nincs ott harmadikra talán ott van és szépen így tovább remélem gyorsan kitalál vmit a joymax mert ez így k**va sz*r
Nem azért de k...a ideges vagyok😞( leszedtem a game-t és nagy nehezen pachelt erre nem tok felmenni 1 szeróra sem 😞(((((( ez rendszeres?😞(
foxpal

foxpal

gameplusz
Elég sokáig tarthat egy ilyennel kiásni ezt a gödröt... 😄

/Btw. I'm engineer. GG.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Kösz Gameplusz hogy megcsinaltad a képet,
csak kár hogy a hozzászólást nem írtad oda.
Amugy KSRO-n lenne ez a kari,
és amit tudni kell róla vagyis látni hogy
a sapija Roc drop sun+6 és fénylik mint
egy isro-s sun +7 fegyó.
doxadmin
+5tel gyorsabban megy a lapátolás 😊

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Ezen a képen Te vagy megfigyelhetõ vassyg?
Vagy melyik itteni fórumozó? xD
harr:

A régi szép idõk mi?😊
Messi6502
Valamennyit biztos bele olvastak, csak amíg nem kapnak sok visszajelzést, azaz nem csúsznak le sok pénzrõl, addig nem törõdnek vele.
Írtad, hogy másoknál is van ilyen baj, kérd meg õket, hogy õk is írjanak, hátha...
Amúgy tehetnének már valamit az oldallal, Chromemal be se tölti az oldalukat..

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Ahogy látom háttérbe a neveket, ez nem isro.

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

Na egy ugyanilyen kellene csak xbow/sword/staff -ból, a kívánt rész aláhúzandó, de nem sértõdöm meg ha mind3 pottyan 😄
Persze mit is várhatnánk, gondolom török, vagy töröktõl vette a srác 😄

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Parancsolj a válasz, elöljáróban annyit, hogy nem csalódtam bennük, bár hozzátenném, hogy elég gyorsan tudnak copy-pastezni.

--------------
Hello. this is Silkroad Online.

Dear Valued Customer,
Greetings from Joymax Customer Support Team!
We received your message.
We are sorry for the inconvenience that this may have caused you.

We suggest that you check on your Firewall settings and Internet Option/Security Settings. If the problem still persists please do not hesitate to email us again.

Thank you for your continuous support.

Have a nice day!
----------------

A válaszom:

Hello!

So then i'm writing again.
I think you dont read my message, just copy-pasted some premade lines.
I wroted below I CAN LOGIN WITH MY OTHER ACCOUNT ON WEBPAGE, so is nothing to do with my side, especially with my firewall...
Of course my firewall allowing my browser to reach internet, couse if my firewall were the problem, then i cant login on webpage with any of my account...
Dont you think?

This problem is belongs to you guys!

Plese READ my message carefully below, you can do it for my money ?
Sincerelly: Houdinilla

foxpal
uh...

gameplusz

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
A képlinkeléssel még vannak itt gondok... xD

doxadmin
jó lvl 70, mikor volt 2-3 éve, nem volt se premi, se full szerverek, se goldbotok milliói a szervereken kívül. Akkorra még mondhatni foglalkoztak a játékkal, legalábbis nem csak azt nézték hogy múlt héten 10k$-t hozott e héten csak 8k-t.

80on volt egy videó, amin egy aranyszínû névvel ellátott csóka áll Jg közepén, de nem válaszol, nem mozog, csak ott áll. Elvileg az GM volt. Akkor is csak az 1ik szerveren. Azóta csak a hírük nagy, meg az hogy minden nap benyomja egy program hogy ne adjuk meg id-n passunk idegeneknek. GM nem lehet a szerveren, mert hogy nézne már ki, hogy nem dobják ki a silket és b*tot vevõ, havi 1000silket felvásároló karikat.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Ez egész pofás 😊

ehehe ez így nemigaz.
Én álltam is GM melett.
Mondjuk asszem 80 vagy 70es capnél, de akkor is😊)
Éreztem a szagát...
Még valahol tán print screen is van róla, 999lvl harmony kört csinált hotanba.
doxadmin
GM olyan mint az ufó. Sokan mondják hogy van, de még senki sem látott egyet közelrõl. ^^

#77502 engem is beenged gyorsan (premi nélkül). Eddig max. 40 perc volt a legtöbb amit várnom kellett.

Messi6502
Maximum 10 perc alatt benntvagyok mindig...Nekem sokkal jobb így..

Hát geci én szivem szerint vissza hoznám az image code-t mert ugy mintha könnyebb lett volna belépni.. nem is irja ki a request.... izét loginnál hanem egyböl server full.. régebben legalább várakkozott 1 kicsit.. meg Vmeik nap Ujra inditották a Tibet servert fel akartam loggolni.. easy volt.. nem enged be... kkésöbb 3000 ren vannak fent populated megint nem engedett be.. szeriontem nagyon nyomorékság ez az egész.. :@@@@

Venice szerveren jáccok.. 6 napja nem láttam a karimat.. -.-" reggel elmegyek suliba leragasztom az enter.. délután 3-4 körül még mindig probálkozik.. FASZA VAGY JOYMAX.. gratz^^.
Ha valaki felvette már 1 gm el vagy szerkesztõséggel a kapcsolatot,irja má meg h. image code. vissza pls. kössz..
Messi6502
Ennek a válaszára én is kíváncsi lennék 😄
De nyugi, megkapod a copy-past üzidet, talán ha az elejére írtad volna, vagy olyan címmel, hogy "WTB 1kk silk, but i cant log in", akkor lehet elolvassák ^^

No remek, újabb bug: Nem lehet bizonyos accokkal belogolni a weboldalra, mert hibaüzit kapsz.
Írtam is nekik egy kis szösszenetet:

--------
Hello!

I cant log in to webpage with my other character''s account,tried with Firefox, Internet Explorer, and Opera (Your site still dont working with Chrome tough...)
Its giving an error message after I''m entered my login details and press login button.
This account which I''m using to write you this message is ok, my other is not.
I want to buy silk on my other account too, thats why I wanted to login, so if you wanna make more money, please fix this problem asap.
My other account ID is: *******
Oh, and i dont wanna read some copy-pasted reply, so PLEASE investigate this problem first, then reply me, you can read about the problem at your forum''s bug report section also, but i know youre all working hard (counting $) and cant read forum or reply there, so i wanna warn you all here: Its not just my problem, something have been screwed, couse MANY player cant login on webpage and charge silk, and its wrong for you isn''t (less $) ?

Sincerelly: Houdinilla
-----

Jah igen, Maala ha kapsz majd levelet a fríméledre akkor tudasd velem pls 😄

Amíg ki nem jönnek a rudak.
Remélem nem tart sokáig xD
Crowded with prem ftw xD

doxadmin
aha, populated lesz, kb. 9-10-11ig

doxadmin
Ez a védelem az ellen, hogy ne legyen egyszerû a belépés. Pl.: nem akaszthatod ki az entert mivel akkor "könnyen" be lehet lépni, de nem látszódnak a karik, és újat se tudsz létrehozni.

Holnaptól heti ellenõrzés ezaz megin populated egész nap. remélhetõleeg mint multkor
nagyon jó try again?? 5x voltam ma fenn de egyswzer se tudtam jáccani
gameplusz
Try again.

Hy all!!
Bejutok végre és amikor ott vagyok az karaktereim sehol, most hogy ez az új login van nemtudjátok hogy mi a gond??
az elsõ

Super Saiyan
nem német 😊

>:C

Szeretnék egy jó húzó karit ami néha néha pvp ben is jó lenne arra milyen kari az ideális?

Bicheon/cold/light
Heuksal/cold/light?

JackyBoy
"A Törökök" ^^

back from the past.

WuFraZselic
a grant neved már akkor is sejtetõ volt 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Hali..

aki ugy masszivan Ecsrozik az felvehetne msn re 😊 [email protected]
RL elvileg jóarcok a törökök.

Már csak péntekig kell kibírjam sro-val..aztán 2 hét Görögország...remélem törökbe nem futok <#vigyor2><#gonosz2>

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

Õ BabyDreamz-es volt, õ volt a leader 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Maala
meg elõtte DreamZ

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

JackyBoy
jah, de jól jött a kari még pk-san is... ezzel kísértük át hotan ferry-ig a tradet 😄

back from the past.