82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Logikok
    nyugi nekem se indul el
    De legalább nem csak én szenvedek...

azt hittem hogy csak nekem van ilyen bajom
  • at16
    neked elindult már? lehet hogy nincs is oyan file, de múltkor mintha láttam volna.

de érdekes hogy már bentvannak ezren és még mindíg hibát ír :S
  • Logikok
    Most néztem meg nekem sincs ilyen:S
  • at16
    de nekem miért írja még mindíg ki?? Logikok pls nézzél már be a silkroad mappába és keress olyat hogy FTPManager, vagy filetransManager vagy hasonlót. mert szerintem az nekem hiányzik, vagy nemtudom.
  • Logikok
    úú nagyon jól néz ki az új avatar lessétek meg :D
  • at16
    a szar goldbotok már tuti hogy bentvannak :@ mi meg itt szopunk
  • at16
    jaja piros X-el kidob hogy megszakadt
  • Logikok
    Nektek sem engedi hogy letöltsétek a frissítést?
  • Cat 02 #78417
    Mert bugos ? Nézd itt. Ez kóreai honlapról lett elcsenve, több mint 1 éve.
  • donatus13
    szerintem elírták én is néztem múltkor mmosite.com ot azt hiszem és ott a bow hátra lökéses combojához borítás volt írva:D
  • byzhouse
    D10-nek miért kisebb dmg-je,mint D9-nek? :S
  • gameplusz
    Még mindig nem érted a lényeget. Jójó, van prém is, de azt sem mindenki azért veszi, hogy elsőre bejusson. Szerintem sokkal csábítóbb a többi, amit nyújt. És ha már itt vagyunk, a prém azért lett kitalálva, hogy ha fizetsz érte, bónuszokat kapsz, a bejutás elsődlegessége már csak amolyan édes-krémes, ami miatt mondjuk többen veszik meg (nagyobb lesz ezáltal a piaci szegmens). A tudást meg még fel is dughatod, ha nincs rajtad semmi silkes cucc szemben mondjuk egy prém + devil + dmg scroll kombóval együtt. Szóval ennyi, nem kell ezt túl bonyolítani, ha szerinted 10% dmg absorb, 10% + dmg, +25% hp/mp stb. nem erősít egy karin, akkor menj orvoshoz.
  • Cat 02 #78413
    Hát figyu, én általánosan veszem, legalábbis a bejutással kapcsolatban (igen picit sarkítottam). Nem mindenki tud egy gombnyomásra belogolni, van aki órákig próbálkozik (silkroad.extra.hu kommentek). Tudok róla h lehet venni + dolgokat, de ha meg én említettem volna meg, akkor jöttök azzal, h csak a tudás számít, törökök noobok, hiába van pénzük, etc.
  • gameplusz
    És honnan tudjam, hogy mi van a Romokban? Nem érdekel ez engem, még ha irónia is, akkor is egy nagy bullshit, mivel hülyeségeket beszélsz. Kb. már olyan szintű ez a kijelentés, mint hogy a sun fegyó ugyanolyan, mint a sima.
  • Cat 02 #78411
    Oh, irónia, sry :D
    Ám azért RoM-ban talán durvább dolgok vannak. Olyan ruhákat lehet csinálni, hogy csak na =\
  • Cat 02 #78410
    "RoM-ban"
    Látszik, hogy már nem vagy képben abszolút :)
  • gameplusz
    Hát ezzel azért vitatkoznék... DMG scrollok, prémium, devil... ezektől tényleg nem leszel erősebb!
  • iLoveSmileyz
    Elado LvL 86 wizzard/cleric 800k sp-vel.
    Elado LvL 98 xbow/cleric FF 140k sp-vel.

Érdeklödni [email protected]
  • Cat 02 #78406
    Nem, RoM-ban azért fizetsz h tápos legyél, SRO-ban meg azért h bejuthass.
  • Maala
    Ez login szerver, nem maga a szerver, amit a listában név szerint látsz.

Ha nem egyszerre 3000 goldbottal próbálkozol 1 mpben, hanem csak 500-1000 játékossal, kicsit könnyebb a dolgod még arra az 1 szerverre is feljutnod.
  • Maala
    SROban akkor vagy tápos, ha fejlődsz, vagy bejutsz? :-P
  • at16
    de mivel járnak jobban? így is 20 mp-et kell várni míg connectol.
    de ha fullosan teli van a szerver tök8 melyik ip-n csatlakozol.

én is azt hittem hogy fú de jó lesz be fogok tudni jutni...közbe meg ugyanugy 3 órát szívtam a loginnal
  • Maala
    Vele mi van mostanság? :D
  • Messi6502
    Goldbotok meg cl botok .26 és .27et használják és updateig nem is tudnak másikat, ha a többiek a másik 2t használják még mindig jobban járnak.
  • Cat 02 #78400
    Olyan mint a RoM, ingyenes, de ha tápos akarsz lenni (sro esetében fejlődni (bejutni -.-)) akkor fizetned kell.
  • surr3al
    szvsz még ha működik is ez, mivel közzé van téve, minimum 6 helyen, ezzel se fogtok tudni belépni, mivel most mindenki így próbálkozik majd.
  • Messi6502
    Azért érdekes dolgokat ír:
    The server .26 and .27 are the oldest login server.
    The server .28 and .29 are the newer login server added recently.

The issue is that all the gold bot and clientless bot only use the server .26 and .27 and haven't been updated to use the newer server .28 and .29
    In fact most of the clientless only connect to the server .26

If you are connected to the server .26 it will take up sometime even more than 12 hours to connect. The server .27 is the same but a bit least depending on which server it is.
    Which is why you never want to be in a queue list with gold bot or to be more precise .26 and .27
    This should work for a while, no idea if gold bot will update their client and make the login awfull on each server.
    If you are connected to the server .28 or .29, you will in general login within 30 minutes.

Nem tudom mennyire lehet igaz, mindenesetre egy próbát megérhet nektek.
  • at16
    ...ezzel is kell várni 3 órát.. ezek csak új login ip-k baszhatod ha nem férsz be ...
  • pinky1337
    ezzel a módszerrel könnyen be lehet jutni: http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?f=2&t=113625 (sry, még nemtok linkelni)
  • Doomista
    Jól van, elfogadom na, nem kell leharapni az ember fejét.
  • JackyBoy
    tökéletes válasz volt, ne játszd az agyad...
    hivatalosan az, gyakorlatban hívható kicsit fizetősnek, de aki akar az betud lépni és játszani anélkül is..
  • Doomista
    Nem jó válasz.
    Másik választ kérek, köszönöm.
    Ingyenesen játszható, extrákért fizetni kell.
    Simple like this.
  • Doomista
    Most szerintem egy nagyon nagyon de nagyon nehéz kérdést fogok feltenni. Készen álltok ? De tényleg csak az válaszoljon, aki 110%-ban biztos a tökéletesen isteni válaszában.

Akkor most az iSRO ingyenes, vagy fizetős online játék ?
  • pinky1337
    sunsro-n 100ig vannak skillek ^^ jövőhéten lesz jangan cave, meg snowshield, meg 10d
  • WuFraZselic
    thug? :D
  • Maala
    Krónikus anyázó/flémelő (lásd mellékelt hsz. :D), miután az első accát kitiltották, regelt egy másikat, amit szintén töröltek, azóta nem volt itt. :)

De a régi nickjében 1db l betű volt.
  • WuFraZselic
    igen, akartam kérdezni hogy "egyáltalán elmentél?" :D

de amúgy welcome back
  • donatus13
    én sem láttalak túl sokat erre pedig nem ma kezdtem fórumozni:S