82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#82053 Koszi a segitseget! Hay, Neked is! Hozzatok nem lehet beallni a Guildetek-be? Vagy kulonbozo szerveren vagytok mind a ketten? -
Hay #82052 Ezek a kínai küldetések 1-90 szintekig.
Fenti honlap bal oldalán találsz menüszerűen még rengeteg segítséget, pl. az eus küldiket is. -
ZsiCu #82051 Ha megnyomod a "H"-t ott kiválasztod a Quest fület, majd a melyik városban /vagy melyik quest sorozatot/ szeretnél küldit csinálni. Amikor meg van a quest akkor megnyomod a "Q"-t, ott a küldi neve melletti térkép jelre katt. és mutatja merre kell menni. -
#82050 A jatekban a billentyuzettel, pl. "a" "w" "s" "d", vagy massal nem lehet menni, csak az eger bal gombjaval? es az eger bal gombjaval lehet tamadni is? A masik kerdesem: valami olyan segitseget be lehet allitani, ami megmutatja merre kell menni az aktualis kuldetes vegrehajtasahoz? meg kitol lehet felvenni mondjuk a kovetkezo kuldetest? vagy totozzuk ki? -
random001 #82049 A bard és a celeric leginkább másodlagos kaszt ebben a játékban.
A Wizard a celeric-el az életképesebb ezek közül amit írtál. Állítom a szerverek 40%-a ezzel a kombinációval fejlődik, illetve játszik. A wizard terület sebző skilljei gyors fejlődést garantálnak, főleg a celeric élet töltésével megtoldva.
Bard sem rossz, hiszen ott a futás, és noise ( szint+10 ig nem támadnak a mobok. giant, champion viszont igen. ) illetve azok a buffok amiért a partiban szeretik a bardosakat. Viszont ezeket szólóban nem lehet használni. Kimondott hátrány az eu-s karakternél, hogy fegyver cserekor leesik sok skill róla.
Pvp itt nem úgy működik mint máshol. Itt ha akarsz pvp-zni bekapcsolod, ha nem akarsz akkor nem. Ekkor téged sem tud támadni senki. Itt nincsenek kimondottan pvp szerverek sem. Elméletben tehát itt senki nem tud lenyomni hátulról. Viszont ha nem kapcsolod be akkor is le tudnak ölni, de ezt a játék nem tolerálja, ezért aki leöl, az bizonyos szankciókat kap. Xp, sp vesztés, a murderer státuszának függvényében. Itt tehát nem érdemes csak úgy le ölögetni valakit. Viszont ilyenek mindig vannak, de számuk elenyésző. Ettől nem kell tartanod.
-
#82048 Koszontem tisztelettel a reszletes felvilagositast. Ezekszerint akkor egy Wizard/Bard kombinacio, vagy egy Bard/Cleric kombinacio sem lenne eletkepes a jatekban? A PvP-t szivbol gyulolom, ha ramkenyszeritik, ha ebben a jatekban is igy van, akkor inkabb bucsut veszek a jatektol, nem sok kedvem van a mob-ok olese mellett, meg azt is figyelni mikor nyomnak le hatulrol. -
random001 #82047 Ez a tilos ez elég érdekes fogalom silkroad világában. A dolog úgy néz ki, hogy igen tilos minden ingyenes bot. Viszont a fizetőseket nem tiltják, főleg ha veszel pénzért silket. Silkel plusz dolgokhoz juthatsz a játékban, amit ugyan megvehetsz más játékosoktól is, de ez kis szinten a mobokért kapott játék goldért kivitelezhetetlen. Éppen ezért tartanak sokan több karaktert, amivel úgymond a goldot gyűjtik. A goldbotok fogalma eléggé átértékelődött már. Amióta több karakterrel lehet fellépni ( bottal ) azóta sokan saját célra futtatnak goldbotkat.
Itt a mágus úgymond INT alapú karakter. A bowos ( íjász ) alapból az STR-re van kitalálva.
Két fajta karakter van a játékban. Európai és Ch. Az európain belül van warlock ami szintén INT alapú karakter, illetve itt van íjász ( euba ez crosbow ) ami viszont STR alapú ugyanúgy mint a kínai bow-os.
Pvp-n viszot egy ilyen kaszt amikor a crosbowos a fő kaszt, warlock pedig a debuffokat osztja nem a legjobb, de nem is rossz. Fejlődni nem egyszerű vele, hiszen másodlagos kasztnak, vagy a hárfát, vagy a celericet szokták vinni eus karaktereknél. -
#82046 Ertem, koszi, mondjuk szerintem nem tul sok ertelme van megtiltani, hogy pl. reggel irok valamit es kesobb delutan eszembe jut valami, amit beirnek, de nem irhatom be, mert kitiltanak? :( Egy nap tobbszor nem lehet hozzaszolast irni? ez ertelmes... Egyebkent ha megnezed szeptember 25-ota nem tul sokan irtak ebbe a topicba, rajtunk kivul, ahogy latom elegge le van ulve a topic, vagy mindenki 1000 eve jatszik mar es verprofi, hogy neki nem kell mar kerdeznie semmit, vagy nem jatszik vele senki es azert nem is irnak, csak privat szerveri karaktert akarnak eladni igazi penzert. Az eletbe soha nem vennek igazi penzert jatek karaktert. Remelem a hozzaszolas hosszusaga nincs lekorlatozva? Nehogy a vegen azert kapjak bunteto pontot, mert tul sokat irtam?! -
#82045 Minden lehetséges .
Csak a "mágus/ijasz" az nálunk úgy van h el kell osztani életpontokat és egy "ijasz" nem sokat ér ha a tudásra azaz intre rak az ember mert neki az életre azaz str-re kell (szóval ez a kettő üti egymást )
Ezt a játékot nem egyszerü ki maxolni de ha már meg van akkor elég nagy játék élményt ad :D szerintem megéri engem nagyon megfogott .
És ,hogy nem kapcsolod be a gépet éjszakára meg stb úgy is lehet játszani csak úgy nagyon le lassúl a fejlődés...
(és figyelj a dupla postokra mert tilos próbáld egy üzibe össze szedni a gondolataidat csak egy jó tanács) -
#82044 Olyan karaktert ossze lehet hozni, hogy Magus/Ijasz? vagy Warlock/Ijasz? vagy ez teljesen elkepzelhetetlen? -
#82043 Ertem. Vagom amit mondasz, de nem silkroad privat szerveren voltam, hanem egy teljesen mas jatekban. Az is biztos, hogy En soha nem hagyom bekapcsolva a gepem egesz napra, ejszakara, foleg ugy nem, hogy nem vagyok a gep kozeleben. Szoval, ha ez a jatek tenyleg csak botokkal jatszhato, (ami egyebkent tudomasom szerint tilos), nos, akkor valoban felejtos szamomra! -
random001 #82042 Minden szerveren van goldbot, nem kevés. Mint ahogy magyarokat is találsz mindenhol. Egyet viszont ne feledj! Privát után baromi lassú lesz a fejlődés, és bot nélkül ez a játék felejtős sajnos. Kézzel max szintet elérni szinte a lehetetlennel egyenlő.
Nem lebeszélni akarlak, ne értsd félre, csak felkészítelek a tényekre. -
#82041 Valaki mondana nekem egy szervert, ahol erdemes elkezdeni a jatekot, nincs tul sok goldbot es ahol van magyar guild? -
#82040 Vazz! ez a *** joymax.com! Ha az ID-d es a nickneved ugyanaz, akkor ezt a hibat irja ki az oldal:
Service error has occurred !
System error
[-65543]
If you have related inquiries, please contact the Support.
De ebbol nem derul ki a hiba, ra kell keresni a google-ban...
Ezekutan tudtam regisztralni az oldalra, mar csak delutan le kell tolteni a klienst es az updatet,utana ralephetek En is a selyem utra... -
surr3al #82039 1. Próbáld meg Internet Explorer-rel (tudom, hogy szar, de talán arról enged regelni.)
2. Az a PC Guru szám baromi régi, az még akkori telepítő kliens, mikor behozták isron az európa update-t, ami úgy 2007 elején volt, szóval még ha élne is a link, azt nem tudnád feltelepíteni. -
#82038 Mondom, az a baj, hogy nem tudok regisztralni sem XP, sem Windows 7 alatt es amig nem regisztralok, az angol nyelvut addig nem tudom letolteni. A PC Guru oldalan is fentvolt egy europai install, de mar az az oldal sem elerheto, azt is ma egesznap delutan probaltam. Ma delutan probaltam regisztralni, de nem tudtam, service hibat irt ki mindig. -
#82037 hát nem tudom mi a baj nekem jól szedte... -
#82036 Erdekes, hogy a koreai oldalrol siman le lehet tolteni a klienst, csak koreai nyelven van, az angol nyelvure meg regisztralni kell a kliens letoltesert, viszont a regisztracio nem mukodik sem XP, sem
Windows 7 alatt :( -
#82035 Tiszta ideg vagyok! Mar tobb mint egy oraja probalok a http://www.joymax.com/silkroad/ oldalra regisztralni, de mindig elszall service- hibaval es igy letolteni sem tudom a klienst! :( -
#82034 Ha az nem mindenféle igénytelen törtszerverrel játszol akkor nem lesznek bugok meg ok nélküli kari törlések meg laggok és sorolhatnám még egyéb érdekességek isro-val vagy ksroval játszol az megbízható csak nincs megspékelve különböző xp szorzókkal. (de ezek megbízhatók) -
#82033 Hello! En most ismerkedek a jatekkal, erdekelne a szerver, de csak akkor, ha stabilan fut es nem lesz varatlan karakter torles, szerver meghibasodas miatt, ezt egy masik fun szerver eloadta ketszer, harmadszorra mar nem kinlodtam uj karakter keszitessel :( -
aztech #82032 Üdv,
Aki még játszik silkroad szerverrel, és szeretne egy magyar közöséghez csatlakozni az nyugodtan nézze meg az oldalunkat: www.infsro.tarhely.biz , az új privát szerver kinai / eu karakterekel, max szint 110, minden mükődik mivel nem emulátorrol fut a szerver, hanem rendes szerver fájlokrol ! -
#82031 nem jó az oldal :DD -
aztech #82030 Igen sikerül, www.infinite-silkroad.hu -
#82029 kiváncsi vagyok hogy innen valakinek sikerült e csinálnia szervert vsro fájlokkal
-
#82028 Jó oké nekem tök8 h mennyibe adod el meg ki veszi meg nem rosszindulatból írtam csak egy ötlet . Nekem nem lesz attól jobb vagy rosszabb ha drágán v olcsón adod el. Ráadás egy priváltszeró nagyon insabil megszűnik stb... -
#82027 15k-ért már isro-n vennék karaktert... -
TigerS #82026 Köszi aranyos vagy :)
De valahogy Mindenki 10-15e FT-ba árulja.
-
#82025 privi szerón 5 ezer? Privi szeróra pénzt kérni hülyeség ott semmit se ér egy kari örülj ha 1-3K HUF-ba el viszik sok sikert -
TigerS #82024 Sziasztok!
EliteSilkroad 3-as serveren lévő karakteremet szeretném eladni ( Privát Server)
Name : Tia_
Guild : _TubeSnake_
Mastery : 100 FF Cleric / 100 Rouge ( 98 FF )
96-99 +4 Set ( Head , Chest , Legs FB )
98+5 Dagger , 98 Xbow with good Crit
98+3 FB Shield / 98 Cleric Rod
14 days Devil Spirit
2 Dress :
Ninja Dress ( Full Lucky )
Black Angel ( 2x Ingore , 5% Dmg , Attack Rating )
E-mail : [email protected]
Ára : ~ 5.000 FT ( Szerintem elég tisztességes ajánlat érte ) -
#82023 Szar szeró, korrupt admin és még sorolhatnám.. -
silvercore #82022 Nyílt egy új szerver, 2009-es cleintel. Minden működik. Jó szórakozást
-
random001 #82021 Szia. A trade mint olyan megszűnt. Csak hunter vagy fhief lehetsz. Csatlakozol valamelyik kaszthoz, felöltözöl a ruhába és a küldetések adják a job lv-t. -
0Monika0 #82020 Silkroad! Miért nem tudom felvenni a tréder munkát a merchanttól, tréder ruhát venni? Csak hunter ruhát enged venni a másik npc-nél! Nincs munkám,38lvl. -
Aneko #82019 Válasz scarface13 -nak.Ha érdekel S-bot írja vagy vegyél fel skyp-on fiók név gravea1 -
#82018 Próbálta már valaki, hogy ha az accessory-ra rakok jó nagy százalékú akármilyen resist-et, akkor az a pajzsra tehető resist védelemmel (kínai) együtt kiadja azt, hogy nem fog a karin az adott rossz status? Tehát létezhet-e olyan, hogy egyből eltűnik a status, vagy meg sem kapom? -
scarface13 #82017 Skacok!!!
Keresek valakit akihez lehetne csatlakozni SBot használatban. felesben fizetnénk(utalnám a pénzt minden hónapban) Légyszi, sürgős!!!!!!!!!! -
VinAdam #82016 phBotba van auto invelési lehetőség? Ha igen akkor hol lehet megtalálni? köszi előre is a választ!
-
#82015 Byzhouse-nál a pont: nem a játékot szarozom.
De egy kicsit a helyedben jobban átolvasnám a post-okat, vagy több könyvet olvasnék, hogy jobban menjen a szövegértés, mert a csúnya beszéd és a másik osztása feleslegesen az látom megy.
p.s.: ha még mindig ezzel a játékkal játszol, nem is kellett volna ezt sem visszaírnom, mert úgysem fogod felfogni azt amit már az értelmesebbek több éve felfogtak... :) -
VinAdam #82014 Üdv! iBot mennyire megbízható? Bann csak akkor van, ha a szobrokba beleszaladunk, vagy egyébként is bannolhatnak?
- Eladó 103 FF (+182k sp) S/S int (biechon/light/cold) karakter, az Alexander szerveren. Név: YouKamon (nova cuccok, avatar)
Érdeklődni: [email protected]