82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#82013 Valaki játszik az új Argos szerveren? -
#82012 nem a játékot "szarozza" :) -
ceb1t #82011 adom -
surr3al #82010 Akkor csak egy kérdésem lenne: Ha szerinted ekkora egy szar ez a játék, meg itt ajánlgatod, hogy hagyják abba, akkor te mégis mi a jó retkes rongyba tekert kócos isten f@száért vagy itt ezen a fórumon, és postolgatod a segítséget kérőknek az érdemibbnél érdemibb hozzászólásaidat? -
#82009 Ez a "segítséget kért egy hibába" valahol bűzlik. ^^
A hiba alapvető oka, hogy egy olyan játékkal próbál játszani, ami sosem lesz a "jó" közelében sem, főleg support hiányában. Így a hiba megoldása az, hogy keres egy olyan játékot, amivel érdemes játszani. -
#82008 hát ezt nem hiszem el..^^
nem lehet felrakni a legend 8at mer mikor 99%hoz ér a telepítő megfogja kilép magától és törli a mappát ahová telepített..
senkinek semmi 5lete?
akkor asszem WTS Lvl 68 full int s/s halot grab pet stb.. ^^ -
#82007 okés készi :d
-
#82006 Ahogy guglival utánanéztem, az a lényege, hogy gyűjteni kell a Seal-eket. Aztán akinek jó sok van az event végén, az kap valamit. -
#82005 Valaki nekem azt mondja meg h mit kell csinálni evvel az alibaba eventes cuccal azt vágom h be váltom az event so-ok-nál de tovább? légyszives valami infót.. köszi előre is am Dragon nem tudom... és ne legyen dupla post -
#82004 ja és az miért van, hogy míg telepíti a clientet addig a program filesba ott van a Silkroad mappa, de amint befejezi a telepítést kitörli automatikusan a mappát??????????
nem lehet felrakni.. -
#82003 srácok,
Eldorado szerver mi a fenéért laggol ?
nem az internettel van a probléma, mert más szeró elég jól megy.. de ez.. ez förtelmes. Hotanban 5percet áll a kari mire megmozdul és mindenki így van vele.. ölni sem lehet..
kösz. -
#82002 Nem tudok megoldást max azt h egyik haverodhoz át mész letöltöd fel telepíted és pendriven haza viszed és úgy működni fog (és am segítséget kért egy hibába nem azt h hogy kell le törölni a gamet...) -
#82001 + get life
ez is egy fontos tanács -
#82000 SHIFT+DELETE az összes silkroaddal kapcsolatos fájlra.
ez a legjobb tanács amit adhatok:) és hidd el meg fogod köszönni :) -
Holborn #81999 Sziasztok, egy ideje nem játszottam gondoltam most megnézem mit hoztak be. Letöltöttem a clientet de még telepíteni sem tudom: Client file is damaged. Please reinstall the client. Ezt írja... Próbáltam többször is le is töltöttem újbol úgy sem jó... Az érdekes számomra, hogy ugyanazon a konfiguráción próbálom amin ezelött pár hónapja játszottam. Valakinek esetleg valami ötlete ? :) -
Sosunka #81998 WTB alz cabalon :'D mars szerveren. akinek van eladó, írjon.
WTS lv 94 ss nuker 1.5-2b érték van a karin. szerver: mars
akit érdekel, írjon ide, vagy írjon a [email protected]. ty =) -
#81997 Ezt nem a hír, hanem a kép miatt rakom be :)
http://www.hir24.hu/kulfold/2011/08/02/ezereves-kinai-porcelantalat-tort-el-egy-kutato/ -
#81996 [16:09:28] swiz fRAGELiT GAMiNG: hi
Pluto szerón elado kari: 108 warrior/cleric, 108ig ff 2h+1h skillek + buffok, 400k sp, nova+5,+6 HA set kivéve fejes ami sima +5 fb, d12 magic 2h clean, 101+6 fb 1h, 101+7 fb shield, silk itemek: 3 avatar, 2 full ignore, 1 full lucky, halott szedő pet, halott devil spirit, valamennyi gold.
Érd: [email protected]
Xfire: pentekadam -
Kryon #81995 Lesz@rják, nem olvasnak leveleket, legjobb esetben kapsz majd egy automatikus választ a szokásos sablon szöveggel.
Legjobb amit tehetsz, hogy nem játszol ezzel a fossal. -
Ritmusman16 #81994 Írtam a Joymax-nek, de kb. szarnak az arcomba. Néhányan azt mondják, hogy ez számítógép hiba. Viszont a Joymax-től érdemes várnom a választ, vagy nem érdeklik az ilyenek őket? -
Sosunka #81993 Sziasztok. Eladnám Sro-n a karakterem. Szerver:mars. lv 94 es s/s nuker. 1.5-2b érték van a karekteren. Akit több infó érdekel, keressen fel. msn-em: [email protected] vagy írj a [email protected] -ra. -
Ritmusman16 #81992 Ja, és nem használok botot. -
Ritmusman16 #81991 Nem kifagyott, ha nem belépésekkor, meg teleportok néha ki dc-z. Hát figyi, az a gond a levél írással, hogy angol tudás hiányában nem tudok... Tehát valamennyit tudok angolul, de nem tudnék levelet írni. De azért köszi -
#81990 ha bottal lépsz be, ellenőrizd, hogy nincs-e bepipálva egy olyan dolog, hogy Disconnect if GM spawns near the player...
másrészről írj a joymaxnak, biztos perceken belül megoldják a problémádat :)
u.i.: teleport közben fagyott ki a kliensed, jól gondolom? -
Ritmusman16 #81989 Üdv!
Lenne egy gondom a SRO-val: Beloggolok a karakteremhez, és szinte azonnal dc-t kapok. Tudnátok segíteni, hogy miért lehet ez? Előre is köszi. -
#81988 mond meg ezt a botomnak, hogy szaladjon vissza a safe zoneba... nyilván vissza fog....
ha behúzod, ami necces már meg is jelenik egy másik, de nálunk általában 3-5 szokott lenni minden kijáratnál és hídnál.
ha van 60as lovad, az 1-2t elbír ha xl-es potod van és 90%on töltöd legalább, de alatt semmi esélyed. ugyanúgy lvl 75-80 alatt semmi karinak nincs esélye, max warrior vagy glavier protectorban minimum. -
#81987 Kemény :D
Amúgy a Watcher-t be tudod húzni a város Safe Zone-ba, akkor eltűnik, és szabad a pálya (egy időre). Vagy megvárod, míg odébb megy.
Kivenni biztos nem fogják. Nem tudom igazából mennyit ér a jelenlétük, az alacsony szintű goldbotokat biztos levadásszák, de nekem 54-en nem jelent problémát, hogy egyet belém lő, aztán uzsgyi vissza a Safe Zone-ba.
A magas szintű botok meg fogják, és húzzák magukkal. Amikor meg kiérnek a botolós helyre, gondolom lekapják probléma nélkül a Watcher-t. -
#81986 Na egy kis gaymax. Gondoltam megnézem milyen a support így két év után, küldtem nekik pár mailt "My questions&answers" alatt. Íme az eredmény:
Ezt írtam utoljára (sztem egy ban kijárt volna nekem ha elolvassák):
Okay. I AM QUITTING THIS NOOB GAME. The support is like SH!T ! We have had SLAVE WATCHERS problem since JANUARY and YOU CANNOT DO ANYTHING?? WHY THE FCK I WOULD PLAY THEN??
If I have a problem for example at Blizzard, they solve it in 1 day, you cannot do it... Now about 250 player leaves silkroadonline cos of your dumbsh!ts.
I cannot leave any town, its impossible to levelup.
PLEASE DO NOT ANSWER, I DONT WANT TO SEE YOUR AUTOMATIC ANSWERS LIKE "We are sorry and we are working on it" - NO YOU ARENT.
bye.
A válasz (amiből már van 5 ugyanilyen):
Dear ...,
Greetings from Joymax Customer Support Team!
We received your message regarding Slave Watchers.
We are sorry (jó, hogy figyeltek) for the inconvenience that this may have caused. This issue is already forwarded to our designated support team (dehogyis). They are currently working on the matter (2. rész ahol foggalmuk sincs mit írtam) to resolve the issue. Rest assured that a solution will be provided to you within the soonest time possible.
Thank you for understanding. (anyádnak köszönd)
szóval erről ennyit..^^
-
#81985 szevasztok
Pluton eladó kari:106 wizz/bard szükséges skillek max és 200k felett van még sp set van rajta, gold valamennyi. Érd: [email protected]
Olcsón vihető. -
#81984 De ha nincsenek slave watcherek conts kijáratainál azon a szerveren akkor maradj ott.
Ha már lesz pénzed, akkor már lehet gondolkozni, hogyan tovább :)
Habár fillérekért tudsz már venni 200-300 millákat. A helyedben mindenképp eus karit kezdenék, és keresnék egy euro partyt, azon belül könnyen fejlődsz, nagyon jól jön a pénz...
-
#81983 Csinálj annyit wizardot amennyit csak tudsz. Átviszed őket janganba, beállítod a botot, hogy ott öljenek, mindent szedjenek fel és mindent adjanak el, kivéve a sox itemeket, azok menjenek a storage-ba.
Tulajdonképpen nem kell pont wizardra tenni skill pontot, a lényeg az, hogy staff legyen a kezedben és common attackal ölj. Ne vegyél semmit a városban, csak return scrollt.
Így karinként összeszedsz kb 4-5 millát 3-4 nap alatt, lesz pénzed. -
#81982 Ajánlanám a X-bow/bardot xbownál farmolni rá nem kell 1gappal végig bírhatod jól öl goldot is jól szedi ect. :) én ezt javallanám :) -
surr3al #81981 természetesen ongfarmra sincs lehetőségem, szóval gapolni kell.
Légyszi azt is írjátok meg, hogy mekkora gapot érdemes tartani, és milyen skillekkel.
Köszi
És bocsi a dupla post-ért -
surr3al #81980 Hali. Ha egy szerveren full újként kezdek (nincs goldom, nagyobb karim, etc), milyen karival érdemes elkezdenem botolni lv 1-ről? Amivel tudok fejlődgetni is, meg goldot gyűjteni is. (Soha nem botoltam még :)) -
#81979 túl sok volt a stall kari -
Kryon #81978 Mai hírek:
"Zavargás tört ki Kína nyugati részén, a felerészben muzulmán ujgurok lakta Hszincsiang tartomány Hotan városában, számolt be a Reuters." -
#81977 xDD lol az kemény -
#81976 tegnap előtt velem is DC bajok voltak, beléptem, rögtön kidobott, aztán rájöttem miért:)
http://kephost.hu/kep/2011/07/bello.png -
Saxo17 #81975 Lehet beszart neki a router, én vettem egy új rádiós routert és nálam napi 3-4 dc-t okozott, amíg vissza nem raktam a régit. Ha csak egy kicsit gyengül a jel máris dc, lehet hogy nála is router gond van. -
#81974 köszi szépen a segítséget, de bot nélkül próbálta.:)
így?:S