82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Hay #82093 KÖSZ., oks, úgy érted, hogy mielőtt bármelyiket elindítom, akkor írjam át mindet? Megprósza.
(De mitől írja át a nullákat, mikor indítom a bot-progit (még nem az sro-t ?) -
scarface13 #82092 Nekem is ez volt a problémám és a leírtak alapján átírt dolgok megoldották!!!! Köszönöm!!!! -
#82091 Hay...
Az összes botba írd át amit elindítasz.
Utána menni fog...sőt...több mint 5 karival befog engedni. -
Hay #82090 Megénzem=megnézem
átarja=átírja -
Hay #82089 Nem jött be. Kiírja 3. kari loginjánál, hogy elértem a max. behozható karakterszámot.
Előtte leszedtem sbot v.1.99.20 verziót.
Adott karakter sbotjának indítása előtt átírom amit mondtál (mac1=0
mac2=0)
Elindítom a kari sbotját, feljön a login ablak. Megénzem, már ekkorra átarja ez a 2 db "Mac" magát. Megint lenullázom, így indítom a klienst, és kiírja, amit legelőször írtam.
Tehát ez sajna nem jött be.
További 5let? -
Hay #82088 KÖSZ, inspi után megprósza. -
#82087 Unknown error 7
Megnyitod botcfg.ini
bemész a szerkesztésbe--> keresés : mac
mac1=0
mac2=0
és elmented utána beenged több mint 2 karival. -
Hay #82086 Hi, nem tudjátok, mától tényleg ip-limit van? Max. 2 karival lehet bemenni? -
#82085 én kajak nem vágom ebbe mi a hack? -
triosoft #82084 srohack -
Hurkans #82083 ott aztán nem lehet pvp-zni mert a sok hülye török mindig közbeugrálgat , jobolni talán de azt meg basznak, uniquk meg marha ritkán vannak, de amúgy nagyon jó szerver xD -
#82082 ha nem akartok fejlődni csak hardcore módon pvp-zni, jobolni, unique-ket ölni, akkor gyertek insanesro-ra, hétvégén 1000/1000, hétköznap 500+ player online, magyar team -
#82081 ne számítsatok sok emberre -
NGSilkroad #82080 Szeretnénk bemutatni egy Magyar Privát Szervert!
Ez inkább "hardcore" szervernek nevezhető, hisz nem a megszokott "fun" ratek vannak rajta.
Exp: 5x
Gold: 5x
Drop: 5x
PartyExp: 5x
Max lvl.: 110
Max cap: 110
Max dg: 11dg
Szóval a szervert nem azoknak találtuk ki akik azt élvezik hogy 1 nap alatt elérnek mindent. :)
Hogy miben különbözünk mi a többi szervertől?
Magyar Team, hisz a szervert szeretnénk csak a magyaroknak elérhetővé tenni, ezzel megalkotva egy tökéletes magyar közösséget.
Az itemmallban találhatóak 11dg-s nova tárgyak, illetve több féle avatar, pet, premium, devil spirit ... stb.
A szerveren elérhető minden, semmi nem hibás, működik:
-Roc
-Medusa
-Jangan Cave
-Downhang Cave
-Alexandria
-Holy Water Temple
A szerver a BETA teszten sikeresen lefutott, hiba nélkül.
Gyertek hozzánk, hogy ezzel egy tökéletes szervert alkossunk és kiderüljön, ki az igazi Legenda!
Megjegyzés: BOT NINCS A SZERVEREN, EZZEL IS FEJLESZTVE A JÁTÉKÉLMÉNYT.
http://www.ngsilkroad.info/ -
#82079 ez?? -
#82078 esetleg bővebb leírás?
ratek, cap stb.. -
scarface13 #82077 "Unicorn" :D kicsit magyarosan írtam -
scarface13 #82076 Sziasztok. egy kis segítséget szeretnék kérni. nemtudok rájönni mire való az Unikorn Balloon. valaki tudna segíteni? köszi -
#82075 mert a mi szerónk németországban volt először, és 2 hét után kaptunk egy levelet hogy vagy leállítjuk vagy fizethetünk kb száz ezer eurót
svájcba vagy oroszországba érdemes.. mondjuk a miénk most amerikában van xD -
Blackdiana #82074 A szerverre hogy gondolsz? Mármint miért nem jó ötlet európában futtatni? -
#82073 oké :) sok sikert -
Blackdiana #82072 Ha elérjük az 4-500 playert akkor lesz bővítés... Remélem szükség lesz rá... :-) -
#82071 Hali!
vki kapott már D12 Magic droppot? -
#82070 ja és franciaországba ill egész európában (kivéve svájc) nem jó ötlet szervert futtatni -
#82069 16gb ram elég kevés, ha eléri a szeró a 400-500 playert akkor valszeg crashelni fog a gameserver, vagy ha nem crashel akkor despawnolnak a mobok a nagy object count miatt
legalább 24 gb ram kell + egy másik szerver gép második agent,shard,gameservernek. a második szerver gépen elég 16gb ram -
Blackdiana #82068 Sziasztok.
Indult egy új silkroad szerver. Jó Gm-ek, eventek, erős gép(Core i5, 16GB ram, 1Gb netsebesség)tehát laggmentes. Nézzétek meg, szerintem megéri.
www.hellroad.net
Jó játékot mindenkinek... :-) -
ZsiCu #82067 Nem tudom, de nálunk olyan pletykák is voltak hogy ez a 7 lecsökken 5-re. :S -
#82066 Nemrég volt ez az update, hogy 7, vagy alacsonyabb szintű mob nem dob semmit.
Igaz ez az Envykre is? Tapasztalatok?
Mert az furcsa lenne, hogy a 35-50-es Toguihoz nem tudsz ütni Holet 42-től. -
#82065 én játszok, már azóta mióta megnyílt a szerver:D -
Hurkans #82064 Játszik itt valaki?
George_hun néven megtaláltok :) -
#82063 Hali!
Eladó 111es warrior/cleric karakter Pluton.
Van még magyar aktivitás is.
3m Sp, pár száz gold 101+5 set van rajta.
Inventory bővitö, pet és devil(éleszteni kell).
Baron kész van. Smileyz Guild.
karakter neve: Daidalos
verifikált account meg van minden info hozzá.
Érd.: [email protected]
-
#82062 Hát az arány pont ezt mondja meg :)
Tehát 1:4 = 4-szer több Int pontod van, mint Str.
1:5 = 5-ször több.
Szintlépéskor mindig úgy osztod el a 3 pontot, hogy ez az arány teljesüljön. -
#82061 vlki le tudná írni h hogyan kell elosztani a statpontokat hogy 1:4 vagy 1:5 legyek ?
mindkettő érdekelne.;)
köszi !!!! -
fuzesi12 #82060 Hali! Silkroadon található valamelyik szerveren közepes/nagyobb magyar guild(név szerint)? -
triosoft #82059 http://www.youtube.com/watch?v=92WZKwbitYE -
ZsiCu #82058 Tigrisen vagyok :) -
#82057 Nem magyar szerver, hanem international.. csak magyarok az adminok.:D -
#82056 sziasztok, nyílt egy magyar pvp szerver! 110-en kezdesz nova+9/+5 cuccokkal! több infó itt: http://www.elitepvpers.com/forum/private-sro-advertising/1507113-insanesro-110-pvp-fb-items-npc-free-silk.html -
scarface13 #82055 Sziasztok.
TÁRSULNÉK VALAKIHEZ SBOT HASZNÁLATBAN. 4 CLIENST FUTTATNÉK. SÜRGŐS. ÁRBAN MEGEGYEZÜNK -
Hay #82054 Odinon vagyok. Konkrétan van egy klánom, de az családi: csak rokonok alkotják, Neked ez sajna nem jó. Viszont egyik karival benne vok egy másik klánban, ott kb. 10-en elég aktívak vagyunk. Ha ez mellett döntenél, megkérdem majd, jöhetsz-e :-D