82377
Silkroad Online (iSRO)
-
horitazi #78726 na újra itt.
Zsír volt Siófok,idő is fasza volt.
Most pedig újra sro,meg a szürke hétköznapok.. -
#78725 Elado LvL 98 xbow/cleric FF 125k sp 98+7 xbow, tabik, kövek, elementek, silkes szedö pet(halott) 500m gold.
Elado LvL 86 FF wizz/cleric 860k sp nagyon gyenge set, 500m gold-dal.
Érdeklödni: [email protected]
msn: [email protected] -
Saxo17 #78724 Nálam volt olyan h egyszerre ment a login 3 kiskarival, és mindet beengedte ugyanabba a percbe. Vagy mondjuk 3ból 2-t engedte be szintén 1 percen belül. -
Arba #78723 Hülye kérdés, de nem úgy van, hogy a beléptetőrendszer lényegében egy várósor? Haverom 20 perccel hamarabb kezdett el loggolni mint én, de engem hamarabb beengedett Phoenixre mint őt xDDD Sőt...überelném: A következő 2 órában se volt semmi jele annak, hogy esetleg tudnánk egy kicsit tolni a gamet, mivel még mindig ott vesztegelt. :P -
ThedarkmanHUN #78722 Nem, tudod melyik ikon, id-pw ... aztán server választás :D bonyolult dolog ez egy amatőr gépes embernek XD -
at16 #78721 anyádat megtanítottad? mire? hogy üljön ?
hát nincs autologin alapból ? o.O -
at16 #78720 Nem
-
szeki87 #78719 jézusom hova fajult ez a fórum "megtanitotta az anyját hogy kell..." xD -
Saxo17 #78717 Majdnem a RAM a legfontosabb ennél a játéknál főleg ha több mint 1 klienst akarsz használni, ne vitatkozzál :D -
#78716 Ennyi. Azt se hagyjuk ki, hogy aki prem-ot vesz az általában nem áll meg ott. Akkor már jön a bot, a majom, stb-stb. :) -
#78715 Jó akkor korrigálok:
Videókártya. Proci, RAM nem annyira mérvadó. -
#78714 :P -
#78713 Pl. p*na. -
Kryon #78712 aki meg tud, annak vétek srora költenie, hisz sokkal jobbat is kaphat érte :) -
horitazi #78711 Tegnap este óta próbálok bejutni,jó lenne ha bejutna végre,mivel nem sokára irány Siófok,vasárnap estig. -
YankeeS #78710 Sziasztok!!
Van egy eladó karakterem a Sparta szerverre.LVL 95 warrior akit érdekel a dolog és több mindent megszeretne tudnia kariról az vegyen fel msnre. MSN [email protected] -
#78709 hát haverom múltkor megvette a silket a premre és 2 napig logolt mire betudott lépni hogy megvegye :D:D::D:D:D -
Arba #78708 Legalább aznap te mosogattál? xDDD -
ThedarkmanHUN #78707 Mondjuk nekem max 2 óra volt idáig a login :) Azé vannak határok :D
( a 2 óra is olyan volt hogy anyámat megtanítottam hogy lépjen be, és én elmentem bicajozni :D ) -
Arba #78706 enegm Phoenixre 2-3 körül 1 óra alatt beengedett. Haver 4-8 között küszködött :DD Azóta toljuk :) Vmi ötlet akkor a bladerhez? -
#78705 akár 1-2 napig is? :D -
ThedarkmanHUN #78704 Én mondjuk freebe tolom és nem érdekel a login time, mert addig el youtube-ozgatok meg msn-ezgetek ... :) -
Arba #78703 Bladernél melyik lenne szerintetek a legjobb? lighting/force, fire/lighting, fire/force? -
#78702 +1 -
#78701 Hát aki nem tud áldozni 3 ropit egy prémre az ne is akarjon játszani szerintem sro-val.
De tényleg, felesleges hajhullás. -
Arba #78700 Rászántam magam a visszatérésre! :D Khm...meg is bántam.(?) Lehet, hogy kifzetődő lenne megtanulni hackerkedni, de most komolyan :DD Feltörni a szerverek beléptetőrendszerét, hogy be tudjak jutni, szal ez kész xDD -
#78699 Én egy ilyet találtam még jó múltkor. link -
Arba #78698 játszottam egy 512MB RAMo gépen és a saját 1GB-n még ano. Hát ég és föld volt a különbség. Az utóbbival max 10ec volt a teleport, míg az előbbivel nem ritkán vesztegeltem fél percig a 2 város között. Most ki lett bővítve az 1GB háromra, de még nem sikerült letesztelnem. :) Talán majd a Roc updatenél kezdek egy új karit vmi nem rég nyitott szerón...meglátom. Összegezve a RAM nagyon sokat számít! :))) -
#78697 egy játék miatt sose vennék új gépet, arra amire meg használtam/használom, tökéletesen megfelel :D
off:
nézd meg az 5800 órajelét, az oprendszerét (symbian...), a customer servicet, a nokia általi frissitéseket(amik gyakorlatban semmit nem változtatnak), a ráírt programok minőségét / mennyiségét, és nézz egy benchmarkot :) -
#78696 Miért, benne volt a postban, hogy hány magos a cpu-ja?
Tulképpen semmilyen info nem volt a konfigról a szaggatáson kívül, erre mondtad, hogy a RAM nem számít, erre én...
Naszal érted, én csak annyit szerettem volna, hogy korrigáld a kijelentésedet a RAM fontosságát illetően, hiszen igenis számít, nem kicsit... nagyon.
Még csak nem is beszéltem multikliensről, vagy egyéb nyalánkságokról. -
Balázs2 #78695 anno mikor játszottam sro-val eleinte 1 clientel már akkor szar volt 512 mb rammal, aztán lecseréltem 3 gigára és mindjárt sokkal jobb lett a játék, és több client futott...
sokan elvannak ájulva az iphonért, pedig 5800 express music kb. tud annyit mint iphone és jóval olcsóbb, most vettem nem rég és kiba jó. -
#78694 szerintem max a nagymamák a szülőkkel karöltve vásárolnak kész konfigurációt a 10-12 éves gyerekeknek / unokáknak :D
nekem nagyon nem mia a gépem, de mivel nem használom, nem is érdekel, hogy idejét múlt, 2.8as proci, egy radeon 9800 XT vga, ehhez volt 512mb ram, hát 1 kliens is épphogy elfutott... 2 óra játék után egy Ferry teleport tartott kb 30 mp-ig, ez job közben rendkivül kellemes. 2gb rammal viszont 3at futtattam...
#78684 majd 19én megfoghatod... az iphonet :D
-
#78693 Ha így folytatják, akkor mi azt már nem éljük meg. -
madmac #78692 Egybe kéne rakni:D
Bocsi triple post -
madmac #78691 -
madmac #78690 am. egyet mondok gyerekek: LEGEND IX BASZKIII :D
-
#78689 Foxnak ott semmi köze nem volt, hanem a Kovács régi karija, ami volt azóta Szeszié és most Sanyeszé, veszekedett a Marcival.
(Fox már abbahagyta) -
Kryon #78688 több kliens mellett nem kötelező botolni, és fordítva :) -
#78687 Bocs, több kliens futtatásáról nincsenek információim. Én a "nem botoltam" kifejezést komolyan gondoltam és nem lózung formájában hajigálom :) -
#78686 Nos, ha nem rég vásároltál gépet és esetleg nem te raktad össze hanem konfiguráció formájában került hozzád, akkor nem kéne csodálkozni, hogy az egyébként ütős teljesítményű gépet egy nevetséges videókártyával fejelik meg (amit, ha játszani is akarsz rajta egyből kiszedsz és helyettesítessz egy normálissal - ekkor ugye még a garancia is elvész az egész konfigra - tehát még értelme is van az eladó szempontjából).