Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szevasztok... van 1 olyan hibám h. clientlessel nem tölt be sroba a sárga csik. de csak a fö karimmal a kis karikkal mindig belép. de nekem nem azpok kellenek mit took tenni? :S --prémen kivül -- 😄
WuFraZselic
ebbõl lesz a +7 =)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

jaja sztem csak lock-al van esély

asd

http://img20.imageshack.us/i/sro2009053017180397.jpg/
pastézd be egy új ablakba, majd frissíts egyet.

Ajánlott 1-2 warlock is a partyba.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

iLoveSmileyz
A gyürüröl vkinek vmi info?

www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos

#77737 bocsesz ide szántam... 😊

Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106

háát én még csak 1-szer próbálkoztam de úgy csináltuk hogy 1 valaki gyógyított ezerrel meg buffolt 4 wizi csapta ami a csövön kifért meg volt 1 warior aki ö is ütötte 😄 viszont nekünk nem sikerült... lehet hogy valamit elrontottunk mi is...

Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106

iLoveSmileyz
Haliho!
Vki tudja mi is pontosan a medusa küldi után járó jutalom?10th grade C ring? Meg egy kis tanács jo lenne hogy csináljuk meg a küldit, mert 30 perc alatt ugyan olyan erös és hp-val rendelkezö medusat leszedni 1 ptvel sztem esélytelen.

www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos

az lehet, de azt elfelejtik, hogy az ott játszó európaiak nem a lv 100 meg roc meg medu miatt mentek át oda, hanem a botok miatt 😊

kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard

Sztem is, lehet h szeretnék a még ottjátszó európai arcokat átpakolni ide, hogy mégtöbb pénzt szerezzenek 😄

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Lehet ,hogy majd úgy akarják ,hogy ksrot együtt updateelik az isro val😄

Mik vannak itt ha az ember fia elmegy 1 hétre 😄
Lassan utolérjük ksro-t <#hehe>

Messi6502
Ja igen, ksron magyar idõ szerint 13:00kor spawnol és az aréna 2 óráig van nyitva.

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Messi6502
Saját dungeonja van, ahova akkor tudsz csak bejutni, ha megcsinálsz 1 hosszú questet.

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

doxadmin
És milyen idõközönként fog roc spawnolni? És hol? mert volt pár videó hogy a jégen, ht mellett, roc mt-ben is megjelent, máshol meg azt olvastam hogy saját dungeonja van/lesz.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

WuFraZselic
jah, csak mig medu "legdurvább" attackja a petrify, amit 1 clericcel a partyban lazán túl lehet élni, addig roc brutál area attackot nyom, amibe 10-20 emberke fog egyszerre meghalni

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Messi6502
Elég valószínû, tehát, hogy Rocból is azt kap, mint most ksro.

TheArrow: 1.451 milliárd hpja van, ami úgy 8x több, mint Medunak. Hallottam olyat, hogy Medut régi szerókon, 20 percek alatt ölik. Rocnál az a különbség, hogy 4 uniquet lespawnoltat (4x100) illetve 10-15 100as elitet.
Szóval, ha legyengítettet kap isro, akkor elején halni fog, ha ereje teljében lévõt, akkor meg 80 török beruház pár ezer silkre, és addig nem nyugszanak, amíg 1x le nem ölik.
Nálunk Medunál is ez volt, mindig mentünk 30an, azt egyszer csávó megunta, hívott 100 embert, Medu halt...

Persze ez saját vélemény, de Medu után, nem igazán hiszem, hogy akár Roc túl nagy falat lenne...

Cat: Tõlem is kérdezte még régebben 😄

Gyengített Medu-t kapott iSRO 😊
Ám Rabbit egyszer megkérdezte tõlem, hogy hogy kell a farkas átvezényelni a baloldalára a karinak, szal 😄😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

THeArrow
csak ebbe aza bibi apuci, h medunak 180m hpja van, rocnak meg 1.4 bár nemvok benne biztos de tuti 1.1++ gg?

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Messi6502
Te meg baglyoztál?😊

Amúgy tényleg elgondolkodtató, hogy miért nincs ksron lényegi változtatás, isro meg kapja folyamatosan a verzió frissítést.

Más:

Nem vagyok benne biztos, hogy nem fogják ölögetni Rocot, már csak, ha annyiból indulok ki, hogy Medusát milyen hamar elkezdték öldösni, egyes régebbi szerókon, de még Mercuryn is leölték mikor 94-95ösök voltak a legnagyobbak.
Persze Medusa nem tud mozogni...
De legtöbb szerón van 1-2 olyan elvetemült, aki minden áron leakarja ölni legerõsebb mobot, és általában sikerül is nekik...

wtf...
2 olyan hsz van szal 2-ra ment 😄DD

asd

jóvan 77701-re ment 😄

asd

akk az haverom volt, neki szokása h belebotlik kábelekbe 😄
multkor 2x is kihúzta hifit házibulin xD

asd

Állította jm konkrétan valahol, hogy 150 lesz a végleges szint, vagy csak a kódból halászák ki?
Mert az, hogy addig tették lehetõvé a kliens fejlesztését, nem jelenti azt hogy teljesen ki is használják.
Elég régi játék már, talán úgy gondolják, hogy itt az ideje egy korszerûbb verziónak, esetleg fizetõsen, abból a pénzbõl amit az évek alatt összeszedtek simán kifejleszthettek egy durva mmo-t, vagy ennek egy korrektebb verzióját.
A konkurencia is bedobta Aion-t, nekik is ideje lépniük...

Senki nem mondta hogy átok. Egy üzleti fogásról beszélgettünk éppen.
Nem tudom milyen igazságról beszélsz, maximum a sajátodéról😊
Ha figyelmesen elolvasod a hszemet: ott van: gondolom😊
Nem állítottam hogy igazam van.. csak egy gondolat, amit megosztottam veletek 😊
Ha ennyire nem tetszik, legközelebb hagyd ki az olvasásból a hozzászólásom 😊
Köszike! vita lezárva!
Azt senki nem mondta, hogy nem a sro2 ben lesz 150 a max limit😊
jó ez csak egy buta felvetés😊
Hát mivel 150ig van terverze a játék, így még elég sok mindennek kellene jönnie. 😊

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

kSRO-ban jött valami lényeges Roc óta?
Mert érdekes, hogy most iSRO-ba ilyen hamar bedobnak mindent, és utoléri.
jm talán úgy döntött, hogy sronak itt a vége, zárásképp még jól megszedik magukat, és valahol már kész az sro2...

Én most csak arra gondoltam h attól hogy nem írják ki azt h mikor jön az nem valami hú de nagy átok. A többi dologról szó sem volt a hsz-em-be. Fáj az igazság ennyi.

nem tudom ki sokkolja magát, én csak leírtam a felvetésem.
Viszont te semmi érdemit nem tettél hozzá a beszélgetéshez, ezzel a hozzászólással..
Ezért kár volt pazarolnod az idõt..
amúgy menj és puszilgasd joymaxot.. Szíved joga!
fura h te még nem vetted észre, a politikájuk mennyire gusztustalan és sux..
Most nem értem minek sokkoljátok magatokat azzal h mikor jön Roc.
1. Úgyse tudtok mit tenni mert oan erõs lesz h képtelenség lesz leölni.
2. Akármit is nézünk, mindennek az üzletpolitikája az h elõször csak adnak egy elõzetes hír-t. "Coming soon." Ez így van minden játékkal, film-mel, meg bármivel amit eladnak a földön. Ti meg most egybõl szídjátok agyba fõbe JM-et h nem képesek kiírni h mikor jön. LoL

gameplusz
Hát, ha van szerver, akkor még sem lehet gebasz... Szerintem csak elfelejtették lelõni a 26-os logint... 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Messi6502
Igen, nekem is eszembe jutott ez. De szimplán egyszerûbb lenne, ha kiírnák, h xy-kor jön. JM-nak van bõr a képén, nem hinném, hogy most ne lenne beírni oldalra, hogy 1 hónap múlva jön, stb..

amugy az milyen combó hogy 2h van fellököm és amig a földön fekszik 1h-val leszurkálom a 70es skillel. amibe ugye van Down Attack Damage 50% increase.

Morphin
jaja, crowded hera...amúgy ez a rollback meg minden info hol van kirakva? mert én silk fõoldalon nem láttam...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

bent vagyok már vagy 20 perce és csomóan másik is

Hardware elronlott
Adatbázissal is bajok vannak
Elektromosság sincs
Új hiba
Biztonsági bajok.

Az is lehet, hogy valaki feltörte õket és lelopja a szerver file-okat, private sro, incomin', de az is lehet h nem.

valaki leírná magyarul hogy most mi is van ?

nemtom angolul:S

nálam mindenre csekk😊
Ja a legkomolyabb!
Olvassátok rev6ot? valami hülye írkál baromságokat😊
Ez viszont üt!
http://www.youtube.com/watch?v=pl2BhXQ3oVw
Ohó, lehet h meglépik ami rég meg kellett volna ? :o

Csak a normális clienst engedi be nálam, loader-re meg sbot-ra check.

Ha egy kicsit gondolkoztok, emlékeztek elég egyértelmû..
Rock updatet akarják húzni..
Ha emlékeztek ez volt 10Dvel is.. nem voltak kész gondolom idõre(vagy nemtudom) és beraktak egy roll backet, aztán meg 2 hét event némelyik szerveren..
Gondolom túl hamar beharangozták, rá kell kenni valamire, hogy miért is jön csak majd késõbb!
Bár ne legyen igazam..
lol ez a poén..
Haver bentvan, és épp öli le sorba az unikokat.. 134en vannak a Troyon..
uru megvan neki, most megy shaitanra..
Lol nálam meg check van..
szerintem meg be vannak b@szva és valamelyik felbukott az elektromos kábelbe, kitépte a falból.. csak ezek hülye koreai programozók, fogalmuk nincs a hardverrõl..
Látom magam elõtt ahogy GM Tarky kérdezgeti GM Milket, hogy ez a villa hova való..
Vagy option b: É-Kórea lerohanta õket és átvették a hatalmat 😊

Be vannak baxva mint az atom és véletlen ráöntötték a sört a szerverre... Vagy csak ráállították a szervereket Aion login-ra és tönkre akarják tenni a konkurenciát, úgy néz ki nagy sikerrel, mert EU teljesen meghalt 😄

Kicsinálták egymást a koreaiak ... ez az igazság 😄

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

THeArrow
gondolhatod ebböl mennyi igaz xd

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Please be patient, as all the Silkroad server are currently in inspection mode.
There is currently nothing anyone can do except waiting for more information from them.

There is multiple cause of the server going down as to:
- Hardware failure
- Database failure // software failure
- Electricity failure
- Master server failure
- New Exploit
- Security measure

The good news is that for each server that had issue or will need to have a rollback, we might be getting a special event to compensate the users. Pointless to be angry, please be patient and leave them at least 24-48 hours to fix the issues.

OUCH

tugy valaki hogy mért nem lehet bejelentkezni??