82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Cat 02 #78766 Navárj, de én pont ezt mondom :D -
WorldTorrent #78765 tudna valaki adni olyan tort szervert ahol van eu , lehet regizni es vannak sokan rajta, tudom hogy ez eredeti topic, de mas silkroados nincs :D nah aki tud ilyet pls irja le honnan lehet letolteni vagy a weboldalat! -
donatus13 #78764 Nem, jól mondod:D ez szerintem egy ilyen szokásos "urban legend"
1 egyáltalán nem olyan egyszerű feltörni valakinek a bankkártyáját.
2 az összes utalást,meg minden mást ment a szerver szóval azonnal vissza követhető.Rendőrségnél feljelentik és név alapján előlehet keríteni :D szóval ha akarják előtudják keríteni hamar... -
Cat 02 #78763 Sietnie kellett volna, mielőtt a rendőrség elkapja... Ha kiveszi a pénzt ott a kamera, wellness szálodában is biztos van, azt is lehet követni h hova utalták át a pénzt... Bár ez lehet csak az amerikai sorozatokban van :D
-
#78762 Ahülye... inkább vett volna belőle wellness hétvégét vagy akciós tejet (nem tudom mi a sláger manapság :)). Persze akkor ugye nem lenne hírértéke (non-sro-related)... -
#78761 Azt hittem ebből már nem lehet többet kihozni, de úgy látszik mégis:
Ha botolsz és multiklienst használsz, akkor igen, valóban számít. Én sosem botoltam, ergó magamból kiindulva mondtam, hogy a vidkari a legfontosabb. Pont. -
#78760 Arra gondolt, hogy nagyobb a critje sebzésileg, nem mennyiségileg.
De ez édes-kevés. -
ThedarkmanHUN #78759 És szted 1h-val nemjön sok crit amikor kb minden skillje combo?
Ehhez rakd hozzá hogy mennyi egy 2h és egy 1h sword max critje ;) -
#78758 :D:D te romááán ^^ halgassunk egy kis armint, én amondó vagyok xd -
#78757 OFF: Jól viselte magát és a megpróbáltatásokat a wellness-kúrán xD -
#78756 Jah tényleg bízzuk egész pvpt a "na talán most critelek" lehetőségre.
Critelve mindenki nyerhet (kivéve int), ha valaki crit bajnok akar lenni, kezdjen ch bowost vagy daggerest.
Nem véletlen van 3 wep type warriorban. Abból kettőt minimum használni kell pvpben + cleric.
Te azt hol látod, hogy nincs esély? Mutasd már meg nekem plz, köszi.
Bladert -utálom mint sz*rt-, de el kell ismerni, nagyon erős 100on, ez van. -
at16 #78755 "hogy annak is kell jó szett, hozzáértés, gyors reakció.. ezek nélkül ㅡㅡ"
ja -
at16 #78754 szóval akkor azt mondod hogy warriorral nincs esély? ...
"Mivel menjenek neki? Ha 1h-al behalnak, szerinted 2h-el tovább kibírják?"
2h-val meg sok crt jön, azzal meg meg lehet ölni
-
#78753 Nem kötekedés céljából, de..
Mivel menjenek neki? Ha 1h-al behalnak, szerinted 2h-el tovább kibírják?
Vagy úgy gondolod 2 ütésből befekteti a bladert?
Gondolom max szintű pvpkre gondolsz, és ha a blader kivan húzva, nem sok kaszt marad meg előtte. És akkor arról nem beszéltünk viszi-e a coldot...
Na nem azt mondom, hogy warrior gyenge, csak azt mondom, hogy annak is kell jó szett, hozzáértés, gyors reakció.. ezek nélkül ㅡㅡ
Illetve töménytelen sp ^^
Ezek nem hülyék, inkább tapasztalatlanok. -
at16 #78752 meg sok hülye van :S 1h-val mennek neki bladernek... és sírnak ha nem sikerül -
at16 #78751 hát megérdemelné... kurva szar az a szarver :@ nagyon sok a köcsög török. -
#78750 Simán kinyomozhatják, hogy mire ment el a lové, és a gyereknek annyi... -
at16 #78749 az milyen dolog hogy Titanon egyik gyerek feltörte vkinek a bankkártyáját aztán abból vett magának 1000 silket meg egy csomó goldot....
persze török.. és most feszít a +9 blade-ével.. -
#78748 OFF:
Avi, hjogy birtátok Alikát a hosszu hétvégén? Láttam képeket, eléggé wasted volt:)
ON:
nincs SRO related témám:) -
#78747 Jaja, az még a rosszabbik :(
Főleg, hogy nem is emléxel rá, hogy mit csináltál, amiért perkálnod kell, igy "több" lovét is kitudnak perkálni belőled :S
-
Cat 02 #78746 Másnap meg perkálhatsz 10k-t ki, a sörivás utáni fasságodért :S
Lehet nekem is megveszik karit, kemény 3k-ért :D Csak a silk+gold ér rajta 5k-t, de hát evvan. -
#78745 Jah jah, a sör sem egy olcsó dolog, kell rá pénz :( -
#78744 Jah kell a pénz mindenhova.
Én nem adom el akkor sem őket :D -
#78743 Úgy látom mostanság mindenki el akarja adni a karakterét :DD Válság van gyerekek ? :DD -
YankeeS #78742 Sziasztok!!
Van két eladó karakterem a Sparta szerverre.Egy lvl95 warrior és egy lvl97 bowos akit érdekel és több mindent megszeretne tudni a karikról az vegyen fel msn-re. MSN [email protected] -
at16 #78741 még csak látszólagos xD
majd talán aug25-től lesz vmi. akkor jön roc -
fleaa #78740 hmm, már vagy féléve nem voltam itt, aztán mondom megnézem az offical homepage-t:)
mi ez az új botrendszer? ez is csak látszólagos, vagy ér is vmit? -
Cat 02 #78739 Bejött, nem szóltam. -
Cat 02 #78738 Már most be van rakva ? Vagy csak kiírták hogy lehet kezdeni tölteni ?
Oldal sajna nem jön be -
#78737 Megvan a válaszod :D -
at16 #78736 legend 4 plus :D:LD:D:D -
at16 #78735 és megint dobál le mindenkit. ...
de miez hogy se bot írtás meg se update?? mi a faszt csinálnak gaymaxék?
-
#78734 2 DC között ideális zenére leltem :F -
skarybeast #78733 Nekem is ez a baj, ha simán megyek fel és populated a szeró nem enged fel, de ha loaderrel próbálkozok felenged. -
szeki87 #78732 de a netszolgáltató lesz a hibás mert nem rég váltottam vidanetre és kb ha jol emlékszem akkor kezdödött de az abaj nem is válthatnék szolgáltatót mert szüleim fizetik és ez az olcsóbb -
Holborn #78731 nálam ez kb 2 hónapja történt meg, hogy játszottam 5 percet és DC ha fullon volt a szeró ha nem... és utólag kiderült a net szolgáltató volt a hibás... uj kapcsolat és 2 napig semmi DC folyamatosan fent voltam nem dobált le, és azóta semmi ilyen jellegű probléma de ezért te ne válts szolgáltatót lehet hogy más a hiba forrása -
szeki87 #78730 meg az enyémre is lécci bocs a türelmetlenkedésért plz segitsetek -
Arba #78729 Apám gépén probléma ugyanez....ha valakinek van vmilyen ötlete akkor pls írja meg. -
at16 #78728 és az miért van hogy populated a szeró és nem enged be ? :@
direkt kiléptem , hogy ujraindítsak, erre most nemtudok visszamenni -
szeki87 #78727 mostanában ha belépek max 5 perc és kidob mért van ez nem megy aletöltsés mindent leálitok amihez kell internet
hogy csak sros legyen anetes és igyis kidob