Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
írkáltak ott valami 98as sunokról.. ugye amit Rock ad..
Meg hogy elméletileg nincs külön eu és ch szett..
aki játszik ksro-ban, és van már tapasztalat, mesélne nekem errõl bõvebben? Mivel lesznek ezek jobbak? miben nyújtanak mást? vagy csak design?
köszike
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Most töltöttem valamilyen verziót és nem jó, újat kell letölteni.
A régit valahogy nem lehet frissíteni???
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Lenne 1 hülye kérdésem, ne harapjátok le a fejem. Ty.
Ugye iSROn lvl100 van, d10 a max ott? Roc mikor jön?
magyarok közül van egy pár high lvl de egyik se farmolt....
az egyik 99-es Wizard! és a 62es partis szöcskét nem bírja egy tüzes skillbõl leölni 😄😄
ha nem vagy farmolt, semmi értelme játszani...ugyis levernek ha sunba vagy ha nem...
Most töltötemle vmien verziót és nem jó, újat kell letölteni.
A régit vhogy nem lehet frissiteni?
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Vitázunk? 😊
Nem tudom Te hol látsz itt vitát😊 De azért látom a próbálkozás megvan, de bocs most nem😊
CSak bemásoltam amit viki kidobott..Mert érdekesnek találtam😊
ON
Most komolyan ezen vitázunk mi az a zenit? O.o
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Ahha.. o_O
Na mostmár ezzel is okosabb lettem😄 Bár gondolom Ti már ezt rég tudtátok 😄😄
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
asd
http://hu.wikipedia.org/wiki/Zenit
a többi megállapítés korrekt 😊
on:
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Én legalább tudok magyarul😊
"Látjátok? mostmár egyértelmû, hogy a játék tuljutott a zenitjén"...
Biztosan mûveletlen tuskó vagyok.. de mi az a zenit? és a túl mióta rövid u? a többi egybe ill. külön írási problémát inkább meg sem említeném.. azért köszi...
Kerestem a billentyûzeten mit üthetett mellé, nem tudok rájönni..
Valaki?
Látjátok? mostmár egyértelmû, hogy a játék tuljutott a zenitjén...<#integet2>#integet2>
http://index.hu/tudomany/tortenelem/2009/06/25/megkozelithetetlenne_valhat_az_osi_selyemut/
ON:
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
szerintem tudják nagyon jól hogy ki mivel lép be, és mit használ.
On:
#77817 egyszerûbb venni egy premit, kedden inspi után belépni, és elnyomni, utána semmi gond 😊
Én (Titanra igaz) elsõre szoktam belogolni aztán b*t megy egész nap és semmi probléma.
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
SilkErrSender.exe
Hogy csak egy példát mondjak, szerinted mennyi idõ írni egy szubrutint egy programba, ami listázza a futó folyamatokat?
Na ennyit errõl, fejezzük már be ezt a dolgot, amúgy is büdös nekem ez a postháború amit nyomatsz... Vágod? Én vágom.
További kellemes bejutást mindenkinek.
On:
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
Honnan tudod hogy épp mit forgat Jm a fejében? Még õ maga se tudja, én már semmin se csodálkozok.
back from the past.
Ezek bannoljanak olyat aki fizet? 😄
Akkor nem itt tartana a játék ahol most..
vegyél 50 silket az accountra, el se kell költened.. akkor az életbe nem tiltanak le..
Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106
Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel
Én ezt vettem figyelembe.
Van pár ami közel áll, de egyik se pontos ( megint csak saját ismeret alapján).
Amúgy ajánlom ezt a topicot, itt van pár képlet, fõleg elsõ 2-3 oldalon, link
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
Valaki nem tudja, hogyan számolja ki a rendszer a sebzést? (Kb. én is tudom, pontosan szeretném tudni)
Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!