Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Néztem a hivatalos honlapot..
írkáltak ott valami 98as sunokról.. ugye amit Rock ad..
Meg hogy elméletileg nincs külön eu és ch szett..

aki játszik ksro-ban, és van már tapasztalat, mesélne nekem errõl bõvebben? Mivel lesznek ezek jobbak? miben nyújtanak mást? vagy csak design?

köszike
gameplusz
Nem.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Csõ
Most töltöttem valamilyen verziót és nem jó, újat kell letölteni.
A régit valahogy nem lehet frissíteni???

Maala
De majd most, a Rocos Itemek. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

dragon11
Ok, ty.😊

D11 kSRO-ban sincs...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

dragon11
Értem.. de Roccal bejön a D11? és a lvl..? v. magába jön?

Aham, majd egyszer, már be van jelentve, de pontos dátum nincs.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

dragon11
Hi.

Lenne 1 hülye kérdésem, ne harapjátok le a fejem. Ty.

Ugye iSROn lvl100 van, d10 a max ott? Roc mikor jön?

Aranyos. BTW nekem is volt egy 10D (lv90)xbow-om, ami még anno a 0%-os kavicsokkal ment fel 100%-os crit-re. Kicsit durva volt. 280M-ért vitték el, mikor már 70-80 ért utánad dobták a +5-öst

de nagy gyíkok vannak Titanon uristen 😄

magyarok közül van egy pár high lvl de egyik se farmolt....
az egyik 99-es Wizard! és a 62es partis szöcskét nem bírja egy tüzes skillbõl leölni 😄😄
ha nem vagy farmolt, semmi értelme játszani...ugyis levernek ha sunba vagy ha nem...

Csõ
Most töltötemle vmien verziót és nem jó, újat kell letölteni.
A régit vhogy nem lehet frissiteni?

WuFraZselic
ha nem ismerted korábban, akkor szerintem miután wikin elolvasod, majd a #77820 kommenttel összeveted, világossá válik 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

OFF:
Vitázunk? 😊
Nem tudom Te hol látsz itt vitát😊 De azért látom a próbálkozás megvan, de bocs most nem😊

CSak bemásoltam amit viki kidobott..Mert érdekesnek találtam😊
ON
JackyBoy
sõt... óvoda 2. évfolyam

back from the past.

ja mivel általános iskola 7 osztály <#worship>
doxadmin
Off:
Most komolyan ezen vitázunk mi az a zenit? O.o

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Zenit: egy földfelszíni pontba emelt függõlegesnek az éggömbbel való azon döféspontja, amely a horizont felett van. Az ellenkezõ irányú döféspont a nadír.

Ahha.. o_O

Na mostmár ezzel is okosabb lettem😄 Bár gondolom Ti már ezt rég tudtátok 😄😄
doxadmin
Eddig is be lehetett menni a víz alá 😄 Igaz nem sok értelme volt ott, de ezentúl lesz.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

szal halad a nadír felé? 😄

asd

off:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Zenit
a többi megállapítés korrekt 😊
on:

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Vagy csak beleraknak majd 1 vízalatti világot :p

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

* mondatot hehe😊 sry 😊
Én legalább tudok magyarul😊
Ezt a mondtaot valaki lefordítja nekem magyarra?
"Látjátok? mostmár egyértelmû, hogy a játék tuljutott a zenitjén"...
Biztosan mûveletlen tuskó vagyok.. de mi az a zenit? és a túl mióta rövid u? a többi egybe ill. külön írási problémát inkább meg sem említeném.. azért köszi...
Kerestem a billentyûzeten mit üthetett mellé, nem tudok rájönni..
Valaki?
IfjuSkywalker
OFF:
Látjátok? mostmár egyértelmû, hogy a játék tuljutott a zenitjén...<#integet2>

http://index.hu/tudomany/tortenelem/2009/06/25/megkozelithetetlenne_valhat_az_osi_selyemut/
ON:

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Ám hülye kérdés, de ha 60as acc-ra szerzek soulbound-os cuccot, akkor azt el lehet adni drágáért ? 😄

doxadmin
off:
szerintem tudják nagyon jól hogy ki mivel lép be, és mit használ.

On:

#77817 egyszerûbb venni egy premit, kedden inspi után belépni, és elnyomni, utána semmi gond 😊

Én meg azt mondom aki beakar jutni ne legyen lusta hajnali 5-6kor felkelni és Gingisolt rakni az enterre majd levenni ha elsötétül a kép ... 😄DD

Én (Titanra igaz) elsõre szoktam belogolni aztán b*t megy egész nap és semmi probléma.

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Jah, Joymax pont ezt fogja tenni. Mondjuk attól, még h megy egy klikkelõs progi, nem kapsz semmit, lehet h másra használod... Benyomod sro-t window módba és bármit futtathatsz mellette.

Off:
SilkErrSender.exe
Hogy csak egy példát mondjak, szerinted mennyi idõ írni egy szubrutint egy programba, ami listázza a futó folyamatokat?
Na ennyit errõl, fejezzük már be ezt a dolgot, amúgy is büdös nekem ez a postháború amit nyomatsz... Vágod? Én vágom.
További kellemes bejutást mindenkinek.
On:

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

hogyan bannolnának egy autologin miatt?? az vicces lenne... ráadásul ez nem is olyan korekt autologin csak annyit csinál hogy nyomogatja helyetted az entert ezt nem tudják sehogy sem kiszûrni!!! 😄

Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106

doxadmin
Nekik felesleges is. Õt túl kockák ahhoz, hogy bothoz nyúljanak. Inkább ül napi 32 órát a gép elõtt és fejlõdik 15%ot, vagy fizet valamely unatkozó kisgyereknek az utcák, hogy nyomja helyette 😊

Messi6502
Volt klántárs, amúgy nem is tudtam hogy vannak fent videói ^^

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Szép critjei vannak. De pure int se rossz :o

Egyetlen update ami elõbb volt itt mint kSRO-ban 😊

doxadmin
Image kódot is a bot miatt hozták be, lett rá progi, most olyan mintha nem is lenne, erre kiszedték.

Honnan tudod hogy épp mit forgat Jm a fejében? Még õ maga se tudja, én már semmin se csodálkozok.

JackyBoy
nekem bannoltak már olyan accountot amire vettem már elég sok silket (100-300 körül)

back from the past.

Ezt a hozzászólást ugye te sem komolyan gondoltad?...
Ezek bannoljanak olyat aki fizet? 😄
Akkor nem itt tartana a játék ahol most..
doxadmin
Vagy mégis. Sose lehet tudni mikor fordul egyet Jm agyában valami ovális, keréknek látszó tárgy, azt bannolnak mindenkit, még aki nincs regisztrálva azt is. 😄

Ugyanúgy illegális progi, ergo megvan az esélyed a bannra..
vegyél 50 silket az accountra, el se kell költened.. akkor az életbe nem tiltanak le..
ha nincs a kezemben 1h, akkor is ugyanolyan erõset tudok lökni a shield-el?

ez nem bot, ez csak egy progi ami megkönyíti a bejutásod...

Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106

doxadmin
adnak egy kis + melót G+nak 😊

Nagyon Köszönöm Holborn!! Ezzel sokkal könnyebb tényleg<#wink>
JackyBoy
bot?? 😮 omg, wtf is that?😊 ti botoltok? <#banplz>

back from the past.

Köszönöm, amire nekem kell, ez tökéletes!

Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel

Hiába nyomod, topicszabályzatot neked is illene tudnod.
Én ezt vettem figyelembe.

Messi6502
Szvsz pontosan nem lehet kiszámolni, van pár emberke, aki régen elkezdte, de pontos eredményt senki nem tudott adni (saját ismereteim alapján)
Van pár ami közel áll, de egyik se pontos ( megint csak saját ismeret alapján).
Amúgy ajánlom ezt a topicot, itt van pár képlet, fõleg elsõ 2-3 oldalon, link

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Helló!
Valaki nem tudja, hogyan számolja ki a rendszer a sebzést? (Kb. én is tudom, pontosan szeretném tudni)

Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel

Soha nem rakjak mar vissza a kepkodot??Mert igy kb 90%-al nehezebb bejutni ... Ha nem rakjak vissza en tuti nem veszek 1 silket se tobbet... vettem petet es karba megy mert soha nem enged fel ha meg beenged 1-2 ora utan dc vagy error

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!