Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
Cat, egyet láttam, adott potit. Utána Ks-elt 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
<õ is "szereti" a köcsögtörököket>õ is "szereti" a köcsögtörököket>
Ráadásul az asszony elmegy egy hétre törökországba...
hát benyomtam a berzerket mikor megtudtam :S
btw Cabal Online 7 napos teszt van 😉
bár nincs pure str ijjász csak force archer :S
Kárpótlóeventet kérünk köcsögök, mer' a húsvéti is elmaradt gyíkarcuak! 😛
LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel
na meek lotrozni 😊
LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel
#36581 !!!re szolt !!!! 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
asd
Ha nem átverés vagy valami, akkor valószínû sztem kapsz egy lvl1 vagy 5ös karit aminél ott lesz a gold... de még nem vettem soha szal nem tudosm, de így logikus.
asd
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
asd
Ha vettem itt aranyat (http://www.offgamers.com/sro/silkroad-gold/zeus-c-1736-1832-2191.ogm),akkor azt hogy kapom meg a játékban?
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
alig tudok bejutni, pl most is , 2 óta próbálkozom 😞
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
Xian -> Xx_HUN_xX -> lvl 4x
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
asd
a job bugról jutott eszembe.
DH-H: picit lagolt, a ferrynél nem tudtam átmenni elsõnek... de sikerült
a többiek már nem tudtak átjönni "nem mûködött a ferry" xD ergo: elbasztam a kompot, vagy a tevém volt túl dagadt vagy én 😊
- Server equipment to be upgraded
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
<#gunyos1>#gunyos1><#levele>#levele><#sniffles>#sniffles><#schmoll2>#schmoll2><#boxer>#boxer><#shakehead>#shakehead><#kocsog>#kocsog><#nemtudom>#nemtudom><#wilting>#wilting><#violent>#violent>joymax
Egyébként tököm kivan, h már minden napra tartogatnak egy-egy inspectiont :/
asd