Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsikiraly
nyugalom. tele van. "Welcome to Silkroad Online" 😄

DFTBA ಠ_ಠ

hy all! úgy döntöttem,h kipróbálom a silkroad-ot...
Elolvastam a FAQ-t + minden szart... És mikor elindítom a szerverek mellett azt írja,h crowded!:S Ilyenkor mi a baj???PLS vki HELP!!!

R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+

Doomista
ááá,már a 15 évesek is szpjtják,lásd: én

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Maala
sztem a 10-13 éves kölkök nem elég fejlettek ahhoz, hogy eléggé aljasak tudjanak lenni, õket inkább szopatják a 17+ évesek...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Kicsikiraly
3.-ban tökre egyetértek épp ma volt egy ilyen eset... a csaj lvl 16-on banditoknál gyakott ugyanott, ahol én. ebben, ugye semmi különleges 😄 aztán, köszönök neki, hogy hello. irja hogy hello, wich would you like of me? ... irom: ??? õ: you no spek englis? aztán ks-elt meg minden, felidegesit, irogat hülyeségeket mondom: shut up kser mire õ: thx ^^ ...

DFTBA ಠ_ಠ

Zaylka
-Lenyomod a "p" betût és ha mág jól emléxem van egy olyan gomb, hogy set, na ott tudod beállitani.
-Alacsonyabb szinten megéri, mert nem ad npc sokat érte, de jó element kijöhet belõle és kis szinten a potik veszteségét még tudod kompenzálni egy tréddel. Magasabb szinten viszont 1 drop már felér egy tucat tréddel igy meggondolandó, hogy szétszeded-e. Ha mákos vagy kijön belõle egy kõ amit drágán el tudsz adni, ha nem buktál több 100k-t.
-Hát, mint ahogy a világ is a játék is tele van mocsadék emberekkel, abból is a legaljabb társaság, szal minden szerveren találkozhatsz velük. Ami viszont a legszomorúbb ebben, hogy a legtöbb ezek közül 10-13 éves (jójó ez játék), de bele se merek gondolni mi lesz belõlük ha felnõnek! (miniszter....)

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Maala
ah te bolond vagy, hisz ez egy jótékonysági verseny, teljesen ingyenes minden, csak a maguk szórakoztatására csinálták, késõbb jött az 5let, ez nem 1 bevett formula! 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

gameplusz
Mar a jatek elejen is mondtak, hogy item mall-os lesz, csak a rendszer meg nem volt kidolgozva...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

datango
troy serveren 80 as thiefek húzzák le az embert 😊 ja és olyan valaki akivel azelotti nap haverkodtam , pvp dh ba stb másnak szétrabol és még megis öl.... 😊

datango
igaz gondolatok !!! de szerintem free forever lesz tehát az tutkó hogy amit elkezdtem karaktert 2006/januárjában azt x.y idõben már csak pénzér tudok vinni... szal , max annyi lesz mint lineage ben , hogy nyitnak uj servert ami fizetõs ... hm?

Lenne pár hülye kérdésem, bocs ha már volt:
- Azt értem hogy 2 féle party van, de nem tudok rájönni hogy állítom be hogy melyiket akarok csinálni.
- Azokat a cuccokat megéri szétszedni amit nem vesznek meg, vagy inkább adjam el a shopnak?
- Csak a Persia szerver olyan hogy a játékosállomány a galaxis legutolsó legaljasabb, primitívebb, sunyibb stb.. életforbáiból áll, vagy ez az egész játékra igaz? (killsteal azután is hogy én az övét nem loptam el elõtte talán még segítettem is, 50+ thiefek csapatban húzzák a huszas traderekre a szarjaikat, olyannal még nem találkoztam hogy valaki ne spammelt volna, vagy értelmesen megfogalmazna egy mondatot, stb...)

Maala
nem, elõbb elolvasom amiket szoktam, aztán életjelet adok magamról, és kajakutatok. 😊

neked is ^^ reggeliztél már ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Maala
szép jó reggelt. ne írjatok már ennyit. 😄

Kicsikiraly
lol, engem még ilyenkor is elsõre tök simán beengedett 😛

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
kéne olyan szervert ahova csak tickettel lehet bejutni és akkor maradnának "free" szerverek 😊

DFTBA ಠ_ಠ

Zaylka
Amúgy csak megjegyezném, hogy szvsz a premium cuccok után (jójó tudom hogy ksro.ban tudtommal már régóta létezik ilyen) de már csak egy lépés választ el attól, hogy a játék fizetõs legyen! Eleinte free play, se ticket se semmi, csak nyomasztó fejlõdés! Aztán ugyam már akinek van pénze miért ne tegyük neki ezt egyszerûbbé, hát berakták az item mallt! Aztán jött az, hogy ezt kicsit visszább szoritsák, hogy nem lehetett ezeket stallba rakni, merthát túl sok lett a kedvezményezett játékos! Aztán jöttek még új dolgok az item mallba, de ezekben sincs már semmi ujdonság, hiszen jójó az újabb állatkák máshogy néznek ki, de a céljuk ugyanaz! Egyre jobban terjedt az sro, mignem addig jutottak, hogy az alapszerverek már nem birják el a klónszervereket és a játékosok sirnak hogy sok a lag! Erre lekorlátozzák a szervert, hogy játszahatóbb legyen és mit ad isten a játékos most meg azért sir, hogy nem lehet bejutni! A Joymax törte a feját most mitévõ legyen, hát egye fene vezessük be ezt a premium dolgot, hogy a kedvezményezett játékosok mellé legyen "mégkedvezményezettebb" kedvezményezett játékos! Ha azt nézzük, hogy az elején ez free playnek indult, már most sem az, hiszen a sima tickettel rendelkezõk se tudnak bejutni, aki meg egyáltalán nem használ semmit az item mallból arról meg már ne is beszéljünk! Vagy ha be is jut jön egy premiumos és ledobja 1-2 óra játék után, vagy ha szerencsés 1-2 napig nem (ha egyáltalán korlátnal nettel rendelkezik az illetõ). Én attól félek hogy eddig tartott a Joymax tudománya és félõ ha nem is teszik ténylegesen fizetõsé (mint pl a WoW), de majd eljön az idõ amikor lesz a premium premiuma és a premium premiumának a premiuma és annyit arról aki csak játszani szeretne heti 1-2-3-4 órát, már pedig a free play szerintem ezt is jelenti, hogy ezen játékosok számára is biztositsanak lehetõséget! Remélem nincs igazam és nem a próféta szól belõlem, de ha továbbra is azt csinálják, hogy maradnak az alapszerverek és nem tesznek hozzá újakat és egyre csak nyitogatják az ujabb klónszervereket akkor itt elõbb vagy utóbb "system of down" lesz! 😊

Elnézést ha kicsit sokat irtam (épp csak pihiztem 2 tétel megtanulása között). Remélem érthetõen leirtam amit le akartam irni! 😉

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

dragon11
Ja,de az nekemse meg másnak sejó..Nem olyan jó ez,hogy ez az új ticket bejött:S.
Ja amúgy mostis elsõ próbálkozásomra be engedett...

Doomista
nyugi,nem adom el az összeset,csak pár darabot,mert énmár felnyomtam egy 60 lvsl glviet +2re,és majd felnyomom +3ra,csak nem akartam egyszerre neha eltörjön,de azonnal sikerült +2re felnyomni 😊 majd kicsit rányomok egykét tabletet is,szép blues legyen.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

THeArrow
sajnáljad barátom... én kb ~100 wep elixirt csesztem el a spearemre.. és still +3as szal nenagyon adogasd el 😊 tedd át másik karira és nem is zavar

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

Super Saiyan
akkor a k****a anyát ennek a szervernek :\

>:C

lizmak
Igen, szerintem csak téged, minket vígan beenged az elsõ próbálkozásra, eddig még soha nem volt ezzel a beléptetõ rendszerrel gondunk<#szeret>Szerintem csak téged nem szeret a játék..
1ébként visszaolvasás...

Super Saiyan
csak engem nem enged itt? be a szerverre?

>:C

Doomista
engem még nem dobott le

Kicsikiraly
szt másokat is ledob 😊 ez a tudat vigasztaljon ^^

DFTBA &#3232;_&#3232;

Doomista
ez nem a te napod

dragon11
Jah,köszi...Kár,hogy engem.....

Morphin
Azért mert ha vki fel akar jönni tickettel és tele van a szerver...akkor értelemszerûen vkit kikell baxni róla...szvsz ezért...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Morphin
Mert vmilyen questet kezdtél el gondolom...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

dragon11
Most miért vág mi mindig dc-vel a game,de csak azóta,hogy bejött ez a ticketes dolog?

Doomista
én a protector elixirt kb 4 db-t 25 kért adtam,az egyik csávo elöször vett 2 db-t,mert annyi volt a stallomban,mondja hogy MÉG MÉG,há mondom adok még 2 db-t,oszt megvette 😄 van csomo,szal nem sajnálom 😛 az ér 50-60 k-t,de most nagyon nem fogynak az elixirek ezen a serveren,még 160 kért is adják a weapon elixirt,de már azt sem veszik meg nagyon.

Kicsikiraly
Miért van az, hogy nem tudok return scrollt használni? 😮 Amikor elnyomnám, azt irja: "The requested order cannot be carried out."

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kavácska
igen persze, azért mondtam szét kel nézni ^^

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Gondolom tudják, hogy aki eddig egy petákot sem költött silkre az most nem fog egybõl premium tikit venni, szal nem lesz mindenkinek 😊

asd

gameplusz
Szervere válogatja...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Kicsikiraly
Olvastam, de az, hogy accesory mit is jelent az nem volt ott 😛

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kavácska
jaa, gondolom mondanom se kell, h azóta DC-vel kivágott 😄
na szép napot mindenkinek, mentem melózni <#papakacsint>

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Kavácska
olvasatok már FAQ-ot!
többet is ér ámúgy mint 25k, nézz szét jobban

gameplusz
Ékszer ^^ Olyan 25-30k-ba tovább tudod adni...

Kicsikiraly
És ha nekem olyan van h Intensifing elixir(accesory) azt akkor mire tudom elnyomni? tehát hogy milyen tárgy is az accesory?

DFTBA &#3232;_&#3232;

gameplusz
Fegyverekhez, illetve tárgyakhoz plusszt ad (+) ezzel javítva a tárgyak erejét, stb.
Egyébként FAQ!!!!!

Kicsikiraly
Na elsõ Elixir dropom 😛 Azt szeretném kérdezni h tulajdonképpen mire is jó az elixir?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
Engem Sparta-ra simán beengedett 😛

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kavácska
csak beengedett , de kb 15 ikre.. hihetetlen

és mit csinál JM, ha már mindenki Premium Tiketezik? akor beenged mindenkit? és lesz qrva nagy lag? vagy különbséget fog tenni silver és Gold tiketezõk közt? szerintetek? mert ugye van egy létszám amit elbír a server.

Kavácska
naívan azt hittem ha megpróbálok 6.30kor felsunnyoggni szerverrre könnyû lesz .. de nem..

WuFraZselic
re, megjöttem asszonytól. sry Kava, majd máskor, programom volt 😄DD
btw, sport1, most, megy a poker... korda épp klárikával karöltve nem hiszi el hogy megadta. ez a mûsor a legkeményebb

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Kavácska
alap 😄

ma este is ott voltam

más:

vki tud segíteni, pontosan mit is takar a C9 hibaüzi?
mert most már rendre ezt kapok

datango
lesz ilyen póker majd silkbe is nem ^^

kék kártya meg nemkék kártya 😄 lottó sos cumó 😄

ColdFire
Kaya te pókerezel?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Kavácska
nem 😊