Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elolvastam a FAQ-t + minden szart... És mikor elindítom a szerverek mellett azt írja,h crowded!:S Ilyenkor mi a baj???PLS vki HELP!!!
R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
DFTBA ಠ_ಠ
-Alacsonyabb szinten megéri, mert nem ad npc sokat érte, de jó element kijöhet belõle és kis szinten a potik veszteségét még tudod kompenzálni egy tréddel. Magasabb szinten viszont 1 drop már felér egy tucat tréddel igy meggondolandó, hogy szétszeded-e. Ha mákos vagy kijön belõle egy kõ amit drágán el tudsz adni, ha nem buktál több 100k-t.
-Hát, mint ahogy a világ is a játék is tele van mocsadék emberekkel, abból is a legaljabb társaság, szal minden szerveren találkozhatsz velük. Ami viszont a legszomorúbb ebben, hogy a legtöbb ezek közül 10-13 éves (jójó ez játék), de bele se merek gondolni mi lesz belõlük ha felnõnek! (miniszter....)
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
- Azt értem hogy 2 féle party van, de nem tudok rájönni hogy állítom be hogy melyiket akarok csinálni.
- Azokat a cuccokat megéri szétszedni amit nem vesznek meg, vagy inkább adjam el a shopnak?
- Csak a Persia szerver olyan hogy a játékosállomány a galaxis legutolsó legaljasabb, primitívebb, sunyibb stb.. életforbáiból áll, vagy ez az egész játékra igaz? (killsteal azután is hogy én az övét nem loptam el elõtte talán még segítettem is, 50+ thiefek csapatban húzzák a huszas traderekre a szarjaikat, olyannal még nem találkoztam hogy valaki ne spammelt volna, vagy értelmesen megfogalmazna egy mondatot, stb...)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
Elnézést ha kicsit sokat irtam (épp csak pihiztem 2 tétel megtanulása között). Remélem érthetõen leirtam amit le akartam irni! 😉
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
Ja amúgy mostis elsõ próbálkozásomra be engedett...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
1ébként visszaolvasás...
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
DFTBA ಠ_ಠ
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
asd
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
na szép napot mindenkinek, mentem melózni <#papakacsint>#papakacsint>
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
többet is ér ámúgy mint 25k, nézz szét jobban
DFTBA ಠ_ಠ
Egyébként FAQ!!!!!
DFTBA ಠ_ಠ
és mit csinál JM, ha már mindenki Premium Tiketezik? akor beenged mindenkit? és lesz qrva nagy lag? vagy különbséget fog tenni silver és Gold tiketezõk közt? szerintetek? mert ugye van egy létszám amit elbír a server.
btw, sport1, most, megy a poker... korda épp klárikával karöltve nem hiszi el hogy megadta. ez a mûsor a legkeményebb
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
ma este is ott voltam
más:
vki tud segíteni, pontosan mit is takar a C9 hibaüzi?
mert most már rendre ezt kapok
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.