Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
szerver ajánlás... régi szerverek: több magyar; új szerverek: könnyebb bejutás, alacsonyabb árak
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
monjuk lehet h már ez az ár is lejjebb ment, mióta megnyílt takla, de akkor is elég drágicsek 😄
ismerek oat, aki csupán stallból, mindenféle gold vásárlás vagy bármi nélkül már 800 misi kpvel rendelkezik, + cuccai gondolom, szóval megvalósítható 😊 de nekem is messzi álom 😄
én ugyanis szórom pénzt.. stallban meglátok egy jó hideg sört, hát megveszem, érted, fárasztó hent után jól jön ^^
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
bármi dohatja, csak tolni kell... amúgy közepesen magas szinten (lvl42tõl) már egy sos fegyver 20 milliótól indul... egy Som meg Sousun már pedig teljességel megfizethetetlen, bezony
Aege szerveren 64es sos fegyver pedig olyan 200-250 misi körül mozog, ha jól emléxem...és hihettlen, de már minden 10ik arc iennel szaladgál lol
hát ügyeskedni kell, gyújts mindent, és próbáld eladni
egy kis zsidó kereskedõ véna, és már szaladnak is a milliók az accountodra 😛
sok sikert ^^
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
omg, SOS-t dropolni...[#szeret...És kik szokták az ilyet dropolni? 😊 mert piacon 1 milka fölött lehet csak venni, annyi meg a büdös életbe nem lesz nekem...
de már rég henteltem azokat, szóval akár lehet is 😛
bár sztem én ma már nem sörözök, komolyan nem kívánom már <#szomoru1>#szomoru1> 😊))
szóval Seal Of Sun a legerõsebb
utána Seal Of Moon
utána Seal Of Star
mindegyik ûberfasza, fõleg ha dropban van 😄
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Bejutás témához meg: én Pacific-ra elsõre bemegyek most is 😊
asd
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Zselé! írtam privit! olvasd és jere 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
gondolj bele, vkinek nem etccik h véletlen lekselted vagy kiraboltad trade közben, haverjával feljelentek, és Banolnak téged
Húúú egyéb ien kibebaszott okos ötlet? <#pias>#pias>

mire betöl 5 perc nekem aztán 5 sec es válaszidõvel megy 1-5 fps el xDDD
ez keméynebb mint az sp farm 😄😄😄
hogy vagy képes 5 órát .. <#pias>#pias>
fejleszteni a karakteredet az "S" betû megnyomásával felhoza a lehetséges skillek listáját, ott mazsolázz,de csak semmi elkapkodás
És javaslom, elõbb olvasd el a fent található "FAQ" feliratot
bocsi he nem volt teljesen tista mit merre hány cenit.. de 5re értem haza söcizésbõl 😊