Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lizmak
egy lami kérdés: lehet vhol elementeket venni (stall-on kívül)? mert ez a rondózás nem sokat ér...

Maala
mi történt a régi karaktereddel? (visszanéztem, a Xianon volt)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Azért a Romeon is vagyunk magyarok😊) és a többihez képest még "új"

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

Maala
nem tudom mien laggról van szó, még mindig nem tapasztaltam 1 grammot sem...
szerver ajánlás... régi szerverek: több magyar; új szerverek: könnyebb bejutás, alacsonyabb árak

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
omg Cortez te vagy az, aki még a topic megnyílása idején járt ide? akinek volt itt képe, hogy 28asként találkozott TGvel Hoyheol Mountain tetején és kifeküdt napozni? 😄

Doomista
update ota lehet uj mob 😮😮 egy bug mob 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Maala
95%

lizmak
😄😄 én is nemrég kezdtem újra, tavaly decemberben hagytam abba, akkor még normális volt a connect...deh majd este 10, be is írom a naptárba...<#nezze>

elfelejtettem mért nem szerettem a be connect-et .... 😛
lizmak
bár gondolom sokan vesznek gold-ot, így gyûlik össze pár misi röpke pillanatok alatt..vagy nem?😄

Doomista
greece

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Üdvözlök mindenkit! én nagyon régen jtszottam a SRO-t de most ujra kezdem és az érdekelne melyik servert lenne célszeü választano magyar ellátottság és a server sebességének fügvényébe? elöre is köszönöm
Kavácska
64es sosun fegyvernek pedig eszmei értéke 1 milliárd felett van, de ugye mivel scak 999.999.999 a max amiért lehet stallni.. hát ennyi az értéke 😄
monjuk lehet h már ez az ár is lejjebb ment, mióta megnyílt takla, de akkor is elég drágicsek 😄
ismerek oat, aki csupán stallból, mindenféle gold vásárlás vagy bármi nélkül már 800 misi kpvel rendelkezik, + cuccai gondolom, szóval megvalósítható 😊 de nekem is messzi álom 😄
én ugyanis szórom pénzt.. stallban meglátok egy jó hideg sört, hát megveszem, érted, fárasztó hent után jól jön ^^

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Kavácska
1 milka? 😄 jah lvl 20as cuccokig kb 😄

bármi dohatja, csak tolni kell... amúgy közepesen magas szinten (lvl42tõl) már egy sos fegyver 20 milliótól indul... egy Som meg Sousun már pedig teljességel megfizethetetlen, bezony
Aege szerveren 64es sos fegyver pedig olyan 200-250 misi körül mozog, ha jól emléxem...és hihettlen, de már minden 10ik arc iennel szaladgál lol

hát ügyeskedni kell, gyújts mindent, és próbáld eladni
egy kis zsidó kereskedõ véna, és már szaladnak is a milliók az accountodra 😛
sok sikert ^^

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

lizmak
mondjuk az is igaz h elég késõn nyomtam, lehet h. félálomban voltam már...
omg, SOS-t dropolni...[#szeret...És kik szokták az ilyet dropolni? 😊 mert piacon 1 milka fölött lehet csak venni, annyi meg a büdös életbe nem lesz nekem...

Kavácska
amúgy szerintem Young white Tiger nincs, csak young Tiger, Tiger, meg White Tiger, emg persze Black Tiger, meg Tiger Girl 😛
de már rég henteltem azokat, szóval akár lehet is 😛

dragon11
Akkor nálad már gondd van<#nevetes1>

Kavácska
hát ienkor ienkor, de ienkor van az h zselé nem olvas, meg nicns itt és így lecsúszik
bár sztem én ma már nem sörözök, komolyan nem kívánom már <#szomoru1> 😊))

Kavácska
gratulálok ^^

szóval Seal Of Sun a legerõsebb
utána Seal Of Moon
utána Seal Of Star

mindegyik ûberfasza, fõleg ha dropban van 😄

dragon11
Ezt a vidit nézzétek meg😄.Kemény nagyon😊

dragon11
Aha,köszi,csak kíváncsi voltam van-e ilye nmég😊.

lizmak
KAL-Online? Nem ismerem, csak mindig ezt hozzák szóba a sro-val...

dragon11
Aha,köszi!Valaki tudna mondani még ilye njátékot mint ez,csak nem World of Warcraft,meg nem Guild Wars féleség,hanem ilyesmi😊.

Doomista
létezik.

lehetetlen bejutni...faxkivan...

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

lizmak
Xian? Nem az volt az alap szerver? Hát szopacs...Létezik olyan szörny h. Young White Tiger? Tegnap tigris hentelés közben találkoztam egy ilyennel, viszont szörny adatbázisban nem említik...

xianon van a karim ...

Én is simán bejutottam Alps-ra

Seal of Sun a legerõsebb 😊

Bejutás témához meg: én Pacific-ra elsõre bemegyek most is 😊

asd

dragon11
Ja,de melyik a legjobb?A Seal of Moon?(SoM)

a SoS az a seal of star a sun az a seal of sun a som meg a seal of moon az egyik vmi csillag a másik vmien nap másik meg vmien hold XD

de akkor lenne inkább GM meg szállás bannolnak minden bottert és talán fel is jutok nem pongozok a számítógép ellen ... meg azt se h másnak sikerül eggyáltalán mert ha valaki 5 és fél óráig csinálja kisebb meg állásokkal akkor nem jut be akkor más nem lehet sztem oan mákos hogy egyböl sikerül= megyek vissza pongozni mert ez télleg GéjMáksz

Mit jelent az SOS és a SOM?

ilyenkor mentek sörözni ?😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kavácska
basszus, kedd óta asszem, midenkienk elsõre kidobja image code -ot, ne csináld már az összeesküvés elméletedet!!! egyszereûen kurva sok a playa, ráadáásul hétvége is van! monjuk hétközben sem tudok feljutni este 10 elõtt, mégsem õrjöngök értelmetlenül itt allban... ugyanúgy basz engem is ideg,mert most még lenne idõm jáccani is..de nem enged ez van.

Zselé! írtam privit! olvasd és jere 😊

fel adom, öt és fél órája csinálom és fojton a confirm után ki irja teli a szerver (ami nem is igaz mert gondolom locked) ebbe bele fogok örülni, el megyek pongozni mert már kicsit idegesít hogy nem enged be a xianra a karimhoz 😊

WuFraZselic
hallod te nagyon komoly vagy

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Ja akkor ok mert én itt keverek valamit (irhatta volna cat hogy off ...) na szóval a szerverek nincsenek tele, és ezért az elsõ connectra be dobja már 5 óra 30 perce a kódos részt de a confirmnál már el döl hogy dc-t kapok-e vagy nem mert ki irja h teli a szerver közben nem is és a kövi connect = dc sztem itt van vmi, lockolt a xian szerver vagy mi a béka has van???😊 magyarázzátok el

de nekem az elsõ connectra ki dobja a kódos részt szóval be tudnák lépni de fojton a confirmutáni connect = DC :'( C R Y lessz itt valami , vagy csak a gaymax utál engem???

Kavácska
ez nem az SRO-hoz készült LOLLER

Kavácska
hehe van report, de szépen is néznénk ki, ha 2 embertõl származó=Ban

gondolj bele, vkinek nem etccik h véletlen lekselted vagy kiraboltad trade közben, haverjával feljelentek, és Banolnak téged
Húúú egyéb ien kibebaszott okos ötlet? <#pias>

és hogy lehetek Elite player? :S akkor most a free playerek nem tudnak be lépni csak az elitek?ki baszás a köbön???

Kavácska
LOL mekkora

ez kb ide is jó fõleg új tiket után

télleg lenne 1 ötletem, kéne 1 oan opció hogy Report mint a runescapeban és mondjuk 2 embertõl származó report = 1 bann de be kell bizonyítani h télleg botol pl.: emailt is lehetne küldeni meg az item duppereket is ki lehetne szürni.

Eddig kb. 6ezer huffot költöttem SRO-ra de mire be lépek tuti oda lesz a 3 hetes gold ticketem GAYMAX ennyire lehet meg bízni ebben a GAYMAX-ban, normálisan nem lehet játszani, ki kéne bannolni minden bottert és 70% al kevesebben lennének a szervereken, ugye lord nomak?avagy a botterek mestere ^^

gyere Cabal ozni xD elvileg jó gém ^^
mire betöl 5 perc nekem aztán 5 sec es válaszidõvel megy 1-5 fps el xDDD

Kavácska
LOL
ez keméynebb mint az sp farm 😄😄😄
hogy vagy képes 5 órát .. <#pias>

Igen jó kis gém de ha egyszer be tudnák jutni xainra :S már 5 órája próbálkozok meg állás nélkül de semmi értelme C R Y

Kavácska
"varázslatokat" vagy bármien skillt az úgynevezett skill xp pontokért vehetsz, amit a kaarkterednél legalul a zöld %-csík felett látsz sárgával

fejleszteni a karakteredet az "S" betû megnyomásával felhoza a lehetséges skillek listáját, ott mazsolázz,de csak semmi elkapkodás

És javaslom, elõbb olvasd el a fent található "FAQ" feliratot

bocsi he nem volt teljesen tista mit merre hány cenit.. de 5re értem haza söcizésbõl 😊