Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Nomak
Hát annyira nem vészes, laptop céges volt pár nap és kapok másikat. A proci meg hát istenem.. xD Holnap kapom másikat. Csak hétvégén jött ki szarul a dolog..

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

datango
lol, peace :x / rip

Áh de sokat írtok, nem bírom elolvasni :S Gondoltam akkor legalább képeket megnézem ha tett be valaki, de semmi... ejnye 😊

asd

Super Saiyan
szal annyi a laptopodnak meg a gépednek :S

>:C

Lord Nomak
tüttürü.. péntek este áramingadozás rulzz.. meghalt gépemben proci és laptop teljesen megsült. gg társasház.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Jaa nem tudtam hogy a silket kõkemény magyar hHUF-ért árulják.... felejtös....
WuFraZselic
F10

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Mindehol kerstem már az item mal-t ahol majmot lehet venni de nem találom tudnátok segíteni merre találom?
Ja és a SP farm hoz még egy kérdés . Úgy tudom minél lejjeb van a total mastery level annál jobban kapom az SP nem ?
Segitségeteket, tanácsotokat köszönöm megprobálom ezek szerint fejleszteni a karim.
De a tisztán látás kedvért lenne még pár kérdésem:
1. Tehát elöször a fire tuningoljam és majd csak akkor rakjak a lightning-re ha elérhetö a nuke? ÉS akkor a Lion shout-ot felejtsem el?
2. Lvl 31-32 ig akkor érdemes ijjal mennem? utána elegendõek lesznek a nuke-ok+a pajzs?

Saját ötlet szerint eddig így csináltam hogy: lvl 14 vagyok van 515 SP-m lvl 5-ös a heuksal mastery-m +van mellé egy lvl 1-es wolf bite spear-em. A lightning mastery lvl 8 on van van mellé lvl 2-es thunder tiger force és egy Must piercing force lvl 1.
Én úgy gondoltam hogy addig a lihtninget húzom amig meg nem lesznek a nuke-ok és utánna nuke+pajsz és viszont látás. Jut eszembe gondolom majd rakjak a pajzshasználtra ugye?

Lehet hogy hülye fárasztóak a kérdéseim de nekem anno csak full str-es karim volt és a full int-es hez nem értek!

Segítségeiteket elöre és utólag is köszönöm
!
gameplusz
Sosem csináltam meg a 35-öst, így valaki leírhatná normálisan nekem, mert már voltak ebbõl a questbõl itt is régebben elég nagy kavarodások...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
<#eljen>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Zaylka
Igaza van Maalának, ha nincs lagg jobb ha spearrel mész. Az addig oké, hogy nulla védelem, bár ez se igaz, mert ha jó cuccokat szerzel be tök mindi van e shield a kezedbe vagy sem, fekszik mindenki. Aegen elég sok pure intest ismerek, olyat is aki lassan full sosunba van, olyat is aki "csak" +4 es cuccokba rohangál, de hidd el nem olyan könnyû azokat leverni. Mondjon akármit akárki, hogy ja majd összefut egy jó glévissel és az majd jól helybenhagyja én meg azt mondom francokat! 😊 Ha jól üssze van rakva a kari, akkor erõs glévis ide vagy oda nagy küzdés lehet belõle. Ráadásul ez késõbb csal még jobb lesz, mert lesznek új nukok illetve több hp-ja lehet majd egy pure intesnek szal sztem az inteseké a jövõ! 😉

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Maala
az a legkevesebb, bár a 35ös quest az eléggé lol. 70-80 közt meg van 6 quest azt azért nem olyan nehéz kitalálni mi az. persze a teljességre törekszünk. ^^

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

gameplusz
Nameg a Q-ek...

WuFraZselic
neked már titkot sem lehet elmondani T_T 😛 lassan de biztosan haladok, 4es simán megvan, de 5öst akarok szal... ja.
off: www.dnbradio.com - ez igy jó jah

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Maala
te meg készülj az elõrehozott fociéreccségidre.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Mikor regizel a HP-n, felugrik a vegen egy confirmacios ablak..? Ha nem, kapcsold ki tuzfaladban a cookie controllt ideiglenesen... Engem anno ezert nem engedett regisztralni... Mindent szepen beirtam, aztan csodalkoztam, hogy nem enged be a jatekba.. Na jah, csak az utolso stacio kimaradt a tuzfalam miatt..😊

Maala
csak az elsõ 2 bekezdésben van frissíteni való. de sztem próbálkozz az asdasdasd kombinációval, van, akinek az volt a biztonsági pw. 😄

gameplusz
Majd lesz frissitve a FAQ, amint rájövök a pass-ra... <#wink>

WuFraZselic
eserózni* 😄

WuFraZselic
pala gyere eserózn

Maala
mert szart másoltál a hostodba.

c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\
itt a host kiterjesztés nélküli fájlba beírni:
121.128.133.26 gwgt1.joymax.com

Maala
jah még annyit, hogy én spearrel megyek 32tõl, de félreraktam mindig a legjobb\legnagyobb br-û shieldet (lvl32 és br18 a mostani asszem, kari 43as), arra az esetre, ha elkezdene hihetetlen laggokat átélni a szeró. ^^

Maala
laggfüggõ a választás... ha úgy tapasztalod, hogy a szerveren, ahol játszol, nagy a lag, akkor sword+shield, ha nem nagyon tapasztalsz laggot, akkor spear.
gondolom power levelezni akarsz, legalábbis a csak lightning force erre utal... ez esetben sztem gondold meg, hogy 32ig bowwal mész, bár akkor nem árt 1 francos majom. sokkal gyorsabban haladsz a bowwal \ lion shockkal, és nem kell csak elsõ 2-3 skillsorra rakni belõle, és jó leszel, amíg nem lesz nuke-od, utána azt visszahúzni nem nagy kunszt, és rá is ér, mert 12 mastery csak a végjátékban számít, amikor pénzed úgy is lesz dögivel.
én egyébként úgy mentem 32ig, hogy mindig páratlan szinten felhúztam a (light) masteryt, és így szépen volt SPm mindenre. (és persze questek!!!)

EvilRicky
császtok!
az miért van,hogy nem engedi a frissitéseket leszedni és azt írja,hogy nem tud a serverhez csatlakozni?
pedig be van írva a hostba (222.111.150.111 gwgt1.joymax.com)és mégse nyomja. lehet az új XP EE miatt???

valaki pls help!

elõre is thx

EvilRicky

imbue meg inkább fire legyen,mert nem mindíg jó túl sok mobot magadra húzni,és nagyobbat is sebez

full inthez sztem inkább kard+pajzs,mert spearrel magasabb szinten sûrûn halhatsz...

de addigra valszeg úgyis váltassz hybridre,úgyhogy tök mind1....

Hát a lightning imbue-t átgondolnám a helyedben, annak ellenére, hogy annak idején én is ezt használtam a fegyverre. A lightning imbue, egyszerre 3 mobot sebez. Ez alap tudnivaló.

Ha spear választasz, 30-ig gyorsan fogsz haladni, a több mobot sebzõ forgásaival, fõleg ha ehhez még hozzávesszük a lightning imbue-t.

Célszerõ azonban a Fire imbue-t preferálnod, tekintve, hogy késõbb is azzal fogsz többet sebezni. Amíg, ki nem fejleszted mindkét nuke-od, addig maradj az íjjnál vagy a spear-nél. A 2 nuke-om megszerzése után már nem használtam fegyver skillt, így feleslegessé váltak a spear skillek, kivétlt képez a HP+. A nukeoláshoz, már jó ha van pajzs, meg kard együttes, bár igazából csak a block rate-je miatt érdemesebb, mint a szimpla speares megoldás.

császtok!! vki tudna mondani 1 linket ahol fentvan a legújabb video kártya driver?? mer nemtudok jáccani meg vmi direct X-es szarságot is kiír!! :S
Morphin
De sajna nekem seggfej bátyámmal közös a gép...egyenlõre...és nem tehetem meg azt hogy hajnalba felkelek és itt zugok összevissza...(õt a gép hangja is irritálja bazz...)
szval ebbõl a szempontbol hátrányos helyzetû vok 😄

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Blade17
Miért nem enged regizni a silkroad weboldalán?Már csináltam egyet ami elvileg jó de a játék nem fogadta el hibát jelez ezt véletlenül nem tudja valaki miért van?

Asus K8N|AMD64 2800+|512MB DDR 400mhz Hynix|Sapphire Radeon 9600Pro 256MB

Lenne egy kérdésem megköszönném ha a tapasztaltabb full int-es karakterrel játszók segítenének.
Szóval forcnak célszerû a lighting-et választani csak hogy a fegyverrel vagyok bajba még igazán tudom hogy melyik lenne a legjobb választás. Kettõ között vacilálok 1. a spear ami viszonylag nagy dmg-t okoz majd de viszont nulla védelem . De idõvel ugyis a nuke-okra gyúrok majd tehát lehet hogy hülyeséget mondok de talán jó választásnak igérkezik egy jó pajzs is.
szóval nem tudom melyik legyen melyiket ajánlani.

ha esetleg más tanácsokat vagy tippeket tudtok adni full intes karikhoz elöre is köszönöm.
lizmak
huh, mintha csak magamat hallanám, én már be sem kapcsolom a hangot, de amikor meglátom h. cannot.., bele akarok ba**ni egy nagyot a monitorba. Rászoktam, mst akarok lexokni a sro login-ról, megfogadtam h. hétvégén csak reggel 10-kor és este 9-kor nézem meg h. felenged-e...😄 ha nem hát nem..

Kicsikiraly
nekem bejön😊 legtöbbször 😄hétvégén mindíg de hétköznap van h aztmondom lesz*rom, SRO is megvár, azt visszaalszok 😄 de erre am. L2-nél szoktam rá, azóta tudok mindíg korán kelni.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Morphin
És a legnagyobb gáz hogy minden login elõtt az jár a fejemben hogy : NA MAJD MOST!!! aztán hallom azt a xar hangot meg a szöveg kiugrik....áááá ezzel fogok aludni..

Morphin
Az összes GayMaxos seggfej elmehet a kiba*ott ku**va anyjába...eddig nem volt részem a több mint 1 orás login hihetetlen hardver rombolo hatásában 😄😄😄 (mindjá szétesik a bill-em) de ezt nemtudom elhinni...kifagy a game...mondom ok gyorsan csati vissza...hát azota várok...és folyamatosan vagya város modszer vagy amikor nagyon gyorsan nyomom...áhh hagyom is...

lizmak
A korán lefekvés az még ok, megoldható, na de h. 4:30-kor felkeljek? omg... örülök h. 6:30-kor kómás fejjel elvonszolom magam a buszig...

Kicsikiraly
legjobb tipp a bejutásra (BIZTOS a siker): korán lefeküdni, 9-10 felé, 4:30 - 5:00 körül felkelni és elsõre simán beenged aztán suliig/munkaidõig játszol 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Beállíások a forum.php tetejáén

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

lenne 1 kérdésem, avatart hogy tok be rakni?:X

bármelyiket fel tod de csak a bluesokat érdemes mert lehet h ki jön belölle az a table szóval ne a SoSun blade meg az ieneket 😄

lol én 2 napja nem tom tolni, tegnap 5 ma meg 2 óra hosszáig próbáltam be jutni a xianra de hát sikertelenül ...

lizmak
Délben nekem is szerencsém volt és felengedett, bár már megint szarakodott a sro, vmiért belaggolt, de nem net miatt..
Alkímia kérdés: Robbantani bármelyik tárgyat fellehet (fegyver, pajzs, ruha) vagy csak ami arra alkalmas..?x)

Az semmi....haverom Yarkanozott, csak õ ölte a nukerek lapítottak és dc....és ez nem egyszer volt.....

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

Doomista
aszittem má hogy tiger girl,akkor most nagyon nagy balszerencse áradás ért volna !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Kicsikiraly
de jó helyen DC-ztem... lovon, elõttem mögöttem champion white tiger... remélem nem haltam meg 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
engem ma délben is elsõre beengedett, szóval szerencsén is múlhat 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

lizmak
igen, nem benned van a hiba, este 10 körül próbálkozz hétvégén, akkor tuti a bejutás... x)

akkor elvileg jó lenne,csak túl sokan játszanak???😄

R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+