82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #78806
    Nem lehet h giant kell hozzá ?
    (hiv honlapon az van írva h sima champion ölésekor jön elő)
  • at16
    grind közben. de a guardiant szinte sose dobja :@
  • Cat 02 #78804
    1 óra még míg leér a kliens, utána meglesem.
    Ám ezek grind közben spawnolnak, vagy berak vmi különleges helyre és ott kell ölni ?
  • at16
    nah elméletileg 1 óra event van utána 1 órán keresztül megszünik. utána megint 1 óra event. ha nicns megjelenve fölül az az ikon akkor nincs event--> nincs event mob
  • at16
    a többi az megjelenik magától
  • Cat 02 #78801
    És a többit ? :D
  • at16
    a seal guardiant hol kell leölni? mert nem akar megjelenni

többi már megvan
  • Cat 02 #78799
    Felveszed questet, megcsinálod, kapsz kulcsot. Quest menete kb annyi, hogy roc-ban körbe, vannak tekercses mobok és azokat kell ölni. ~ körbe kell egyszer futni a hegyet :D iSRO-n mondjuk fun lehet a többi bottal/törökkel versengeni >.<
  • THeArrow
    na csüssz, vmi ksros alak leírhatná a roc bejutás menetét, quest stb , kthxbai
  • ThedarkmanHUN
    nem, még nincsenek serverek :)
  • Murakawa
    sziasztok:)
    Működnek már a szerók?
    sajnos nem tudom megnézni, mert nyaralni vagyok.
    aki már bent van,m írjon légyszi, mi a helyzet!
    Köszi!
  • Holborn
    most nézem új szeró Helios néven
  • Saxo17
    Kb 2 éve van video youtube-on islam részről PK2 segítségével.
  • at16
    dehát még egyetlen kép vagy videó sincsen arról hogy milyen lesz Islam.
    tesztelni meg muszáj-> kiszivárogna 1-2 kép
  • Messi6502
    2 féle/fajta információról tudok

1.) Szeptember
    2.) December

Nem tudok melyiknek nagyobb a valóságtartama..
  • Mantastic
    én azt nagyon jól tudom hogy KSROban sincs még Islam :)
    viszont hamarosan jön hozzájuk ( pár hónap gondolom, lehet fél év ) és arra írtam ha igaz amit olvastam, hogy az SRO-t fel akarják zárkóztatni a KSROhoz, akkor " elképzelhető hogy hamarosan hozzánk is jön? " nem azt írtam hogy ők megkapták:D
  • Messi6502
    Amúgy mostani update után kicsit megváltozott kSRO, mármint kinézete talán kicsit letisztult, modernizáltabb lett.
    Sok apróbb változtatás lett, és valószínűsíthető Decemberre egy nagyobb update. Persze ezek még csak pletyka szinten vannak, hivatalosan ha jól tudom még nincs megerősítve semmi.

Ez az új event iSRO-n érdekes lesz, ez kicsit segíti azokat akik nem vesznek silket illetve nem botolnak, hiszen így is lesz esélyük nyerni sox-ot. Ez egy jó húzás JOYMAX-tól.
  • WuFraZselic
    hozzánk IS? még ksro-ban sincs... amúgy roc update sokat nem oszt/szoroz, még legalább 6-7 hónapig 100as cap lesz vélhetően...
  • iLoveSmileyz
    Sok sikert a frissitésekhez. De ha észrevetted elöbb megteremtették azt a "világot" amiben csak bottal tudsz fejlödni és premmel. Csak bele kell ölni amennyit amennyit tudsz és lesz egy erös karit.
    Ezt te tudod a legjobban Mantás. =)
  • Mantastic
    egy külföldi honlapon olvastam, hogy az SRO-t felzárkóztatják a KSRO-hoz rövid időn belűl, hogy majd egyforma update-k legyenek. nem tudom mi igaz ebből, vagy csak máshol is fantáziálnak. bár szó-szó azért azt elismerhetjük, hogy elkezdtek foglalkozni SRO-val és rohamosan kapjuk az új frissítéseket. Legend4 most Legend4+ elég rövid időn belül. Elképzelhető hogy hozzánk is hamarosan jön Islam?
  • Arba
    Ali baba és a 40 rabló event? Anyáááámmm vki nagyon beszívott :P Arab update előjele? xD Mondjuk, ezt én sem hiszem. Mibe fogadunk, hogy a SOX itemek 95%-t törkök fogják kapni?
  • Arba
    Közben MSN-ezel netezel amit akarsz, csinálja a loggot magától :)
    Még 2 nap az updateig....no és a Loki meccsig ^^
  • Blave
    De lehet közbe alt-tabozni mikor megy a várakozás?
  • Kryon
    hát ez ilyen, türelmes avagy pénzes emberek játéka...
  • Blave
    Én ki se tudom próbálni a játékot, egyik szerverre se enged be már 2 napja, csak tölt, hogy várjak mert még nincs hely...
  • at16
    router nélkül próbáld meg.
    vagy ha ilyen rádiós neted van akkor törődj bele
  • szeki87
    pár napja irtam hogy 5 percenként kidob (valószinű az internet szolgáltató miatt) nem tudtok valami féle módot hogy ne dobjanak ki 5 percenként (nem váltok internetszolgáltatót és nem veszek premit )ezeken kivül mit tudok csinálni???
    bocs hogy ilyen hüjeséggekel zavarok
    de én szeretnék játszani
  • iLoveSmileyz
    Nem 860k volt 85ön. Mikor 86ra uppolt fogyott a skillekre. =)
    Csak tudod lassan 2 honapja abbahagytam és fakult az emléke, de felugrottam képeket csinálni szoval "csak" 846k van. :P
    Ugynézki elviszik, ma vagy holnap egyeztetek a vevövel msnen, ha érdekel vegyél fel. =)
  • Maala
    előző alkalom óta -14k SP, csak nem murderer kari? :-)
  • iLoveSmileyz
    Elado LvL 98 xbow/cleric FF 125k sp 98+7 xbow, tabik, kövek, elementek, silkes szedö pet(halott) 500m gold.

Elado LvL 86 FF wizz/cleric 846k sp nagyon gyenge set, 500m gold-dal.

Érdeklödni: [email protected]
    msn: [email protected]
  • at16
    hát lelopják a törökök a guildlogónkat..omg.. és azt írják hogy ez az övék...
  • Mikk0
    Nyáron nem nagyon vagyok itthon, koncertről hegyi buliba meg ilyenek :P
  • surr3al
    de, ha eus shield
  • THeArrow
    xDDD te nub, msnen néha lökjél vixa vmi szöveget mert kapszegykokit:D
  • Mikk0
    Sunnak nem lehet 12-es blockja :)
  • Kryon
    csak +ozáskor törhet, ha br-t piszkálod max lerontja többi értéket is...
  • SkyLand
    Jah Sun pajzsról van szó szóval félek na...^^
  • SkyLand
    Valaki feltudna világosítani hogy ha a pajzson a blockot akkarom fejleszteni 12rol nagyobbra akkor törhet a pajzs?

Vagy vegyek rá immortalt és akkor ha piszkálom az értékeit akkor is törhet?
  • ThedarkmanHUN
    Thx :D
  • dragon11
    Happy Birthday ThedarkmanHUN.;-)