Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kavácska
egészségedre 😊

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Lord Nomak
Lost ring quest 3. ongja kidobta a gyürût hm.. akárkivel beszéltem akármelyik karimat csináltam 1 órán belül soha nem esett ki, most meg fire nuke elsõre aztán shock másodikra harmadikra light leesett mind a 3 egyszerre és ott hevert a földön a pakk. nájsz.
eladó 16+3, 24+3 sos sword meg 24+3 sos shield athenson. böff.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Super Saiyan
köszike

>:C

Kavácska
jelenleg 80 😊

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Én 1ébként azért hagytam abba, mert ellopták az accom... pedig már kezdtem belejönni... 21es kari után egy íjásszal tapasztaltabban kezdtem a játékot... 17-es voltam vele, aztán ellopta.. Nem is lehet silket adni SRO-ban, mi?? én hülye...

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

Super Saiyan
#37069 ????????

>:C

datango
troy server a legdrágább... de miért? (sok burzsuj jácca itt)😊

Zaylka
Nem muszáj elhinni nem azért irtam le.<#pardon1> Csak arra reagáltam, hogy mások a +3tõl félnek, én meg a +1tõl is ezek után, mondjuk nem, mert már ilyen szinten is rég felhagytam az alchemyvel. Komolyan néha olyan volt, mint a drog, hipp hopp ugy mentek el a milláim, hogy azon vettem észre, hogy már trédhez sincs pénzem!<#hehe><#hehe><#hehe>

Annak meg aki szerencsés a kavargatásban, respect!<#worship><#worship>

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

WuFraZselic
pala pala... megkaptad masterséget megint, aztán ugyanuyg off vagy mint elõtte 😞(( gyerejáccani😞 van 1 hely partyba 😊))

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Maala
ez esetben felettébb hihetetlen, hogy nem ment fel lucky-val +1re a tárgy, bár a 76os gatyám az istenért sem akart luckyval +4re felmenni, szal 4-5. ilyen alkalom után megpróbáltam lucky nélkül, és bejött...
de akkor is hihetetlen, hogy sem luckyval, sem lucky nélkül nem megy valami +1re... lucky powder+elixir= biztos siker +1re... és elején még lucky is volt rajta.

és láttam én már felettébb különös dolgokat 70 feletti emberektõl. (pl vki nem ismerte a térkép használatát... M gomb)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
f10 játékon belül, vagy www.silkroadonline.net és ott item mallra klikk?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Zaylka
Remélem ezt most nem gondoltad komolyan amit irtál, azért ha 77-esen ennyire noob lennék az fölöttéb vicces lenne......no comment

Mennyi most az Astral és az Immortal Degree-nkénti árfolyama?

Doomista
van sok😄 listát irhatnánk rola 😄
de akkoris,iszonyu drágák 😛 a 4x annak...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Kavácska
pfff

nem nálunk a csupa szar a drága.. egyéb hihetetlen építõ jellegû megjegyzés? 😄

Doomista
nálunk a jó áruk drágák nagyon 😛

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Kavácska
ne hívj így többiek elõtt mondtam már nem egyszer... <#whatever>
akkor nemtom, most sok a szintembeli, így ócsó az áru 😊

amúgy is ha már fent voltál mért nem péemeltél rám? ha? cica

Maala
aege olcsóbb, cica. 😊 múltkor fent voltam nézni árakat, és meglepõdtem, én is azt hittem drágább...

Tono34
Teccik a Venice bot listája, bár sztem majd mindennap lehetne ilyen lista 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Maala
hehe lol. 60as szintlépés nekem is emlékezetes volt, pont kifogyott a gold ticket, és még kellett majdnem 20%... majdnem elaludtam, de megcsináltam még mielõtt kidõltem volna. 😊 (mondjuk egy 60+7 blade várt, meg egy 60+5 block18 pajzs, ezért is voltam ennyire elszánt)

Kavácska
Aege kicsit azé drágább 😄 meg ezen ahogy Doomsta mondaná BLUES szólt 😊 sok 😊 de 12-14et megér nemsoká eladom, csak jutnék fel meglépni 60at :S

Maala
56+5 bladem volt az elsõ, vettem 4millért, crit4 volt, 1 kõbõl felment c11-re, eladtam 11millért.

Kavácska
jaja jó kérdés 😄

Kavácska
nem kell trade, dropok már érnek annyit 😄

Maala
+1? emberek, használtok ti lucky powdert?

Kavácska
56+5 ös bladem 10 mill volt? 😄 ki a király??? SANYÍÍÍÍ 😄

datango
56+5 swördöt vettem 15Millér 😄

datango
hehe , maala végülis minden szinten és mindenkor 50% az esély hogy sikerül valami vagy sem ^^

Doomista
hát nincs kedvem tradelni,nem oylan sok pénzt hoz az.....stall meg nem akar menni,olcson adom akkorsem veszi meg senki 😛 demajd veszek goldot,oszt lesz pénzem 😊

Kavácska
akkor minden tiszteletem a tied 😄 ha 57ig elmentél mindenféle jó fegyó nélkül.. csak at nem értem, miért nem tdsz evnni egy +3as fegyvert.. ezen a szitnen már illik legalább annyi pénznek lenni (még Aegén is 3 millió körül mozog 56+3) én azért elég csóró vagyok, de még ígyis megengedhetem magamnak, h +55 legyen legalába fegyóm... bár most pajzsom is az lesz 😄

Zaylka
Áhh nekem uniban hires cuccom volt, hogy irtam uniba, hogy rohadék vállas +1-re se megy fel, pedig az elején még lucky is volt rajta, azota nem tudom hanyadik unitársamnál van de azota se sikerült +1-re se felnyomni senkinek. Jó kis bugos cumot leltem, azota ilyeket irkálnak, hogy aki felnyomja +1-re kap sosunt! <#nyes>

Doomista
énsem szoktam nagyon fegyvert tuningolni,csak vettem az egyik láma stallozo embertöl 60 lvls glaviet,blues,és eléggé szép a phy és mag attackja,nameg 6 crittes,szal ezt vettem én 780 kért,ami rhdt olcso,mert az alap glavie majdnem 800 k,ez a jo erös glavie ér vagy másfél millt,ugyhogy megvettem,elraktam,és ugygondoltam hogy be+szozom,+2 megis lett,hála az égnek,de én +3-t akarok,de nem sietem el,ha sikerül,akkor meg HÁLELUJÁÁ !

Maala
lol. mit kell +3tól félni, ott még kb 50%, hogy sikerül a dolog...

datango
ááá nem, nehogy azt hidd hogy a "silkroad" az csak karakter fejlesztõ játék ám!!! 1, mivel sokszor kell beirni a kodod /felhasznalonevet és képkódot ezért segít a kezdõ számitógép használónak megismerkedni a billentyûzettel...

2, mivel sokat kell ulni és próbálkozni a bejutásért ezért hasznos a "türelem" fejlesztõ készséget is növel!

Látod, minden roszba van valmi jó! <#felkialtas><#ticking><#szeret>

DAcafat
😞 lehet megint valami sorozatos feltörések vannak mert náluk is egy unio társat klán vezért törtek fel és magyar jáccik a karijával.
de legalább annyit tudtunk csinálni hogy vissza adta a klánt a gyerek ja és álitólag 30ezerért vette a karit lvl67es nukert. csak az érdekes hogy egyik nap feltörték másiknapra már el is volt adva a kari.

datango
emléksszem elsõ kémia próbám , 24 es glaviét tuningoltam volna +3 rol +4 re (akkoriban még azt sem tudtam hogy ha nemsikerül a + akkor nulla lesz😊) és hát , nem sikerült... de volt nálam gold lance spear , és öltem azzal^^... késöbb 38 as halbertet szerettem volna +3 ig huzni .. +2 utan már csak 1 re lehetett huzni . elment egy pár millio aranyam... na akkor megfogadtam , kémiázon az akinek nagy a lucky -ja az életben 😄D

Doomista
hát most +2 a fegyóm már,rányomtam nagy hatalmas szerecsével 2 elixirt alchemyval,de +3ra felakarom vinni,demár nem merem,inkább bizok abban hogy várok sokat,és majd felhuzom,vagyis a 60 lvls fegyom +2,kicsit blues is,szal 60ig elkell huznom hogy meglegyen,én perpill alap 52 lvls fegyoval szaladgálok még mindig

datango
hehe , nemtom , én féltem a dolgot ... alchemi ba sose bizz ! nincs rá egyszerû képlet 😊 mert a gép random számolja ki hogy sikerül-e perr pillanat vagy nem sikerül a dolog... ezért nincs rá ilyen egyszerû metódus... <- sok pénzed van ? , akkor ok 😄 csóry vagy ,(én), akkor inkább csak +1 ig huz dolgokat.. az szokott sikerülni ^^

Doomista
csak valaki trükk,hogy soha ne törjön el a fegyo elixirezés közben...mondjuk minden lvln 1 db elixir rá,vagy valami...mert én 57 lvln 2 elixirt raktam rá,aztán még rakok rá majd 59 lvln 1 db-t,reméljük nem törik el,aztán ég 60 lvln,és ha még midnig nem törik el,akkor hurrá,lesz egy 60 lvls +4 glavie...

Zaylka
Igen hát van aki mákos és van aki nem.<#rinya> Éppen ezért tettem le az alchymrõl anno és habár nincsenek hû de ûber cuccaim, sztem egész jól kijövök pénzügyileg a kavicsokbol! Hát még ha majd jön az uj degree, ajve mennyi zsét fogok keresni. Sok ccfr köcsögnek lehet majd eladni had verje a nyálát a fullos cuccaival...<#taps><#taps><#taps>

draxler12345
Komolyan mondom a tököm kivan. Az Aege szerveren több botter van mint játékos , délelõtt is lehetetlen bejutni, de azt fogom csinálni belépek a nagy karimmal és le pkzok minden bottert és elküldöm õket a jó k*rva annyukba.

Maala
miután nekem ugyanígy 10es lett a block a crit parrytõl, ami szintén minimuálisra ment le, felvittem a crit parry-t 100asra, aztán gyûjtöttem 13 agi tabit, mindbõl követ csináltam, és az elsõvel készítettem br18at... a többit meg adhattam el a gec.be. ez meg az én pajzsom története. ^^

auch
Lord Nomak
Azért a pk-t még leszedtem róla 0.73%on állt meg a 79%ról. Jó ez a mobos meghalás. Na jóccak.

Lord Nomak
Erre az egészre azt tudom mondani mint bplz mondta múltkori féreg irtás után globalban " 2 week, cu at ishades " xD Mert kb lvl50 annyi lvl 1-2 farmal. Egyébként is Réka miatt áldva vagyok a key loggerekkel.
Na mindegy, majd re reggel.

Lord Nomak
4 napig nem loginoltam itt az eredmény, én már meg se lepõdöm. Sõt inkább úgy mondom hogy nem is bánt, amióta handgrind pihentetõn vagyok nem tudom átérezni a dolgot. A legjobb az, hogy nem kell foglalkoznom melyik kari a jó. Mondjuk 3 hónapja nem váltottam pass-t és 2 hónapja még key logger is volt gépemen.. xD Lehet ha nem 24 órát vagyok bent nem történik még meg sokáig.

Lord Nomak
SRO \ Athens \ Nomak \ 73 \ Pure STR \ bow + fire + light \ Lvl6 PK status, empty store + inventory

szval 1elõre ksro

botforum.co.cc :p

remélem tok beszélni azzal a gm nemtom kivel(haver mondja szokot vele üzletelgetni, nemtom igaz-e......)

...az kurva jo h ugy hallom magyarok törtek fel, kiskarimmal zuzok be gambe... nubmerone2 online(WTF???) ráirok, nemtud magyarul, angolul se nagyon, aszt mondja vett 72+4 separt 20 misibe, ok modnom, asztán mondom neki megy a gt, õ meg, autoshare pt, asztán csinállt 1 et, bementem, látom jg be van, kérdem mit cisnál, csak pvp....lol bazdmeg, odamek, nézem, ott faszkodik, meg láttam h vannak heuksal skilljeim is, mondom jovan ok, asztán mutatja a speart amit vett... joszar +5et is vehettt volna...
aszstán nézem, nézem, jovan bazd+, irtam neki h állitsa visza a rlgi pw-t vagy az e-mailt, kösz , bb( már a 4.ik vlk is benn volt vele..... már láttam hunterkedni is(megint csak gt vel)