Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én a szabadidõmbõl mondjuk 1-1,5 órát játszanék, és a 40 perc DISCONNECTED után már fuck silkroadozók.

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

Lord Nomak
még 19 napig nincsenek ilyen problémáim =)

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Doomista
mi Silkroad függök vagyunk !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Hogy vagytok képesekt napi 30 percet próbálkozni a bejutással? a fejemben zeng az a csörrenõ hang... Cannot connect... disconnected from the server... uhh ahh ehh öhh

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

datango
az igen 😞(( ez tényleg húzos dolog... , elég rossz dolog akkor 😞 lassu ez a visszafele fejlõdés is akkor ezek szerint 😞 bár ugylenne hogy elég a masteryt visszahuzni...

Lord Nomak
De egyébként annyira nem ajánlom a full ág visszaszedést. Sok pézbe van.. relatív. Aki kereset képes annak annyira nem csapja meg a számláját de aki csak alkalmi munkákat csinál vagy nem dolgozik még annak húzós. Durván 1k silk kell egy komplett ágat visszarántani. Nekem 500ból kijött hála a res poti questnek. 😊

Lord Nomak
Ugyan arra a alapszik az egész mint amikor valamit elkezdesz feltolni. Mondjuk mikor coldot tolod fel elsõnek masteryt kell felnyomni aztán a skilleket amíg engedi. Ez ugyanaz csak visszafelé, itt elsõnek a masteryt szeded le aztán a skilleket, ahogy nem tudsz több skillt leszedni megint egy masteryt leveszel.

datango
ahm, és ha visza akarok fejleszteni egy teljes skill ágat akkor , elég csak a masteryt visszahuznom? vagy minden egyes mastery lvl ben az aktuálisan "updatelt" skillet kell elöször???

Lord Nomak
A bowom, nem pedig a karakter, de nem lényeg.. Ha azt mondom a heuksal full farmed akkor az a fullos, nem pedig a fire, light, force meg minden szar. Direkt odaírtam hogy a bowom az, ergó elkülönítettem a karakteremtõl. Ha csak belekötni tudsz a kommentekbe amit írok akkor inkább el se olvasd.

"pedig se full farmed nem vagyok" NOMAAAAK!!! nem akarlak szopatni de magad ellen beszélsz <#eplus2>>>>>>"áttetem mindent pacheonra és full farmed a bowom"

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Super Saiyan
mennyi a max szint? :\ én csak 14 vagyok 1 Long Pike-vel :\

>:C

Lord Nomak
500, a nagyobb skilleket leszedtem már npc-s potis questel, vagyis a leszúrást plusz kd skilleket totál visszaszedtem, plusz 5ös kombót, a többit meg levásároltam. =)

Doomista
nekem eddigi lvlem alatt 3 sos esett...1 garment cipõ,egy talisman,és egy armor válvédõ 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Lord Nomak
De egyébként a skill fejlesztésre nem tudok mit mondani igazán mivel én mindig tartok egy ütemet( és próbálom betartani is.. xD ) Ez általában úgy néz ki akármilyen karit csinálok, hogy lvl 1-5 között "farm" aztán lvl 5-15 között farm, utána lvl 15-30 között farm és utána már egyéni.. Attól függ mennyire van kedvem hozzá. Általában 30 felett már az alap skill fejlesztést csinálom, ahogy jön sp úgy emelem masteryt és töltöm fel skillekel. Pl light,fire,pacheon lvl30 akkor feltolom light masteryt 31re, minden skillt feltolok amit lehet 31es masteryn aztán fogom magam és feltolom firet 31re és ott is mindent 31ig húzok benne amit lehet. Ha ezt csinálom és 3 masteryt húzol kb folyamatos 4es farmon leszek 65 felett már 2-3as farmon.

datango
ezt magyarázd már el hogy mukodik ? tehát te 72 es bicheon skilledet mennyi silkel vitted vissza? 0 ra???

Lord Nomak
72es szintig blader voltam aztán fogtam a pénzemet vettem rajta silket azon res potit, leszedtem minden skillt bicheonról aztán áttetem mindent pacheonra és full farmed a bowom, fejleszteni már nem tudom..
A lényeg az, hogy anti devil, arrow combo, explosion arrow legyen fejlesztve támadásoknál, passzívnak meg a fehér és kék madár na meg a távolságnövelés, plusz mind concentration azt ennyi. Az olyat, hogy strong bow meg autumn skill nehogy fejleszd.

Morphin
Haverom is 73as és még semmi egy kiba*ott SOS sem...nekem meg már kettõ pedig még negyed annyi ideje sem játszok mint õ...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

dragon11
Nekem egynap valahogy esett 3sos azóta se esik semmi😞

datango
igen, ismerek olyan játékos ismerõsömet , hogy ~1,5 éve játszik és nem esett neki még csak sos drop se ! nem hogy sosun vagy som...
---
...nekem már volt 2 sos dropim ^^

Zaylka
Csak azt nem értem, miért mindig a legit játékosoknál jön elõ ez a mérleg...Olyan ez mint a sosun drop, annak esik aki már igy se tudja hova rakja a pénzét...

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

datango
hehehehe, <- bocsi csak hirtelen jött ... ez nagyon aranyos leírás volt ^^ "zaylka" pajzs élete ^^ figy alchemy szerencsejátékosoknak valóó.... 😊 nameg amugy sem lehet ultra extra jo cuccot csinalni ... hisz tapasztaltad ,hogy ha már jo fiz ,meg jo mag, meg jo br-t szerettel volna csinalni .. akkor a mag szal el , ha nem akkor a masik ... olyan ez mint egy mérleg ...😞

datango
blader nek egyetlen egy elõnye van (ami miatt gyûlölöm) a knock down , lecsapás... vagy (smack that?) (bár ez inkább üsd le ^^) na, tehát jovolna ha fejlodne lassan a silkroad és lehetne alchemybe lecsapás elleni védelmet is fejleszteni .. node akkor a blade kari elvesztené azt a kis mocskos elönyét ^^

Zaylka
Amugy én is imádom az alchemyt.
72-es pajzsom története következik:
- fiz 0%, mag 80%, br 10 (fiz kavics)
- fiz 60%, mag 80%, br 10 (br kavics)
- fiz 0%, mag 80%, br 15 (fiz kavics)
- fiz 46%, mag 0%, br 15 (mag kavics)
- fiz 0%, mag 0%, br 10 <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
Itt bevágtam npchez, mert kell a francnak a fölösleges idegeskedés...

Zaylka
És normális verziot valahonnan le lehet szedni, mert a hivatalos honlapon csak trial+demi van az meg kell a halálnak!<#lookaround>

Maala
MINDEN egyes kõnek a steady, lucky, immortal, astral köveken kívül van egy úgynevezett assimilation értéke, ez %ban mérhetõ (5, 10, 20, 30, 35%), az említetteknek ez 0% (és ezek minden esetben sikeresen raáerülnek a tárgyra). hogyha rárakod az adott követ 1 tárgyra, akkor vagy sikerül, vagy nem sikerül (failed). ha sikerül, akkor jön elõ az assimilation, ha szerencséd van, akkor nem assimilálódik a tárgy egyik másik tulajdonsága sem, ha nincs szerencséd, akkor igen. ez akár a critje is lehet a fegyvernek, mondjuk a kék block fegyóra elõszeretettel assimilálja a critet. aztán vannak olyan esetek is, amikor az assimiláció pozitív irányban tolja el az értéket, és még az alap kõ tulajdonsága is pozitív... ilyenkor szoktak az emberek falra mászni örömükben.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
mp-re gondolt, értsd jól. ^^

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
nincs meg a szetted 77ig, majd ha azokon a ruhákon lesz 55 feletti int, meg istenfaxa, akkor téged sem fognak sebezni az intesek...

Hi all

Nomak te hogy fejleszted a bowos karidat?(ha reszletesen le tudnad irni nagyon jo lenne).
elore is thx.bb
lizmak
köszi a válaszokat, akkor majd stallba vágom magam... 😄

"mindenhol 400hp 400int," nem durva az picit?😄DDD

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Zaylka
Minden kõ a megfelelõ degreere...

Bazki akkora lag volt, hogy az összes szerver hirtelen populated lett...

aha

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

lizmak
Kérdés😊: Mst ismerkedem az alkímia rendszerrel, van már vagy 10 tablet-em, de mindegyik lv2-es. Ez azt jelenti h. csak 2 degree-s tárgyra használható? Mert csináltam egy stone-t, de nem bírtam használni a 3 degree-s bladem-re... <#duma><#kerdes>

Kavácska
steady másra jó, és igen elõerdülhet nagy ritkán...

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Lord Nomak
hibrid armor = armor + protector koktél.. ma is okosabb lettem xD

Lord Nomak
Én már olyat is láttam hogy valaki rátett durát fegyverre és leesett neki a str5 str1re.. szóval semmi se lehetetlen xD

bocs...nem tom hogy duplázódott, pedig csak egyszer nyomtam rá....

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

thx, havertól olyasmit hallottam hogy a disclipe(bocs ha rosszul írtam) elbaszhatja a fegyóm crt-jét...Ez igaz???

Tudtommal ezt a steady meggátolja.....vagy nem?😄

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

thx, havertól olyasmit hallottam hogy a disclipe(bocs ha rosszul írtam) elbaszhatja a fegyóm crt-jét...Ez igaz???

Tudtommal ezt a steady meggátolja.....vagy nem?😄

Nekem egy 1,4-es Celeronom (Sulinetes) van, amibe int. videókártya (64Mb)található. Simán elmegy.
Persze hozzá kell tennem hogy nem a legjobb felbontásban.
Lord Nomak
ja meg persze pure int akkorát nyom sword hittel mint blader crittel, nekem ez tetszett meg nukeon kívül meg azért amióta van fincsi iron wall annyira nem foglalkoztat az elhalás veszélye x)

Lord Nomak
jó azt azért hozzáteszem hogy most bowal 2 skillbõl megvan az ember ha az egyik crit legalább xD de minden karakterfelépítés függõ szerintem, meg ez olyan hogy des-t nem tudtam lenyomni amikor 3 szintel nagyobb volt nálam és blader voltam, amióta bowra váltottam zselét is vízszintbe küldtem kétszer xD pedig se full farmed nem vagyok és ékszerek is 64 meg 68 szóval lehetne még szépíteni egy két dolgon x)

nálam a karakter erõsség elsõ 3 helyezett az str blader, str bower, pure int sword nuker, jó hát persze glavies is erõs de bugos crittel melyik kari nem lenne az..

blader problémám hogy tanker halhatatlan jó cuccokkal de keveset sebez, bowerrel hogy nem tudok kd-zni és váltanom kell shieldre ha fekszem vagy stunt, pure int meg ugye gyorsan elhal gyakran

Lord Nomak
Hát nem tudom, r4in 13k nukeot küld belém spearrel sun+5.. pedig minden cuccom +4, az egyik az ráadásul som, mindenhol 400hp 400int, legkisebb int bármelyik cuccon 4, str az 3.. és amikor még volt shieldem akkor kaptam 13k-t, akárhogy is nézem a szint különbséget a vele egy szinten levõ ember is legalább kap 7k nukeot, és abból 2 elég plusz egy skill és pápá

Doddy a düdő
BR-t melyik tabival tok pl. glaviera rakni?

Maala
de belegondolva, ha nagyon rosszul állna az a bizonyos széna, akkor szépen KD után teleport, és megint kezdheti elölrõl a HP szûkítését.
sosem volt célom, hogy megöljek mindenkit a bladerrel, elején csak a 58as devil cut blade kellett, bár hízelgõ volt, hogy 49en az 51es intest legyõztem, de aztán jöttek a mercek, és azóta csak bemegyek a tömegbe, merceket idéz, és teleportálhatnak vissza. már, ha nincs ruha nélküli resser a környéken.

Jagi
köcsög blokk 😄

Maala
nemtom, sosun swordos még nem nagyon ölt meg egyedül... pedig talán ismered yoto-t, õ próbálkozott. speares sem, õk sajnos még a swordnél is kevesebb eséllyel indulnak. pedig igazán alapszintû a cuccom, semmi Xtra.

Maala
oh, ez eddig kimaradt:

Bot User List and Punishment Notice 05/17

Date : 5/17/2007
inquiry : 2193

Hello. This is Silkroad Online.

We apologize to our users for the delay in posting our latest massive bot list. The process of arranging the list has taken more time than we had expected. However, we are now done sorting the list, and the bot list will be posted more often.

The bot list of Oasis & Venice has been posted, and can be found under User violation/Bug Abusers in our Forum section. Bot list of other servers will be coming soon.

Our war with the bots continues...