Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Lényege az, hogy nagyon sok a karakter feltörés, és ez ellen szeretnénk tenni valamit, konkrétan levelet küldeni a joymaxnak, nem a gm-eknek meg egyéb hasonlóknak, hogy tegyenek vmit az érdekünkben. Szeretném, ha a magyar játékosok összefognának, és amint elkészülünk mindenki aki tudja elküldené a levelet a joymaxnak. Késõbb még jelentkezem, elõre is köszi.
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Faggot (epithet) or fag, an American generally pejorative term for a gay man, or for men who are judged to be "unmanly", weak or effeminate ...
ezért nem engedi a "fag" szót 😊 niggert sem , és még mikor azt irnám hogy "asszem" azt sem :>
DFTBA ಠ_ಠ
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Épp egy thief elekzd mindenkit noobozni pvp közben,mert ügye hülyülünk hogy a ruhánkat levetettük,oszt ütögetjük egymást...Énmeg gyors elmentem a hunter zászloért,felvettem,és majdnem leütöttema thiefecskét,de ez elkezd futni ugye,mert már fosk,aztán elegem van,benyomtam a tabot,ugye attol eröseb leszel az az izé micsoda hogyishivjáktol,oszt egyszercask nem tudok semmi skillt rányomni,és kiirja hogy disconnect form server áágrágrár,meglett volna a kis gyökér !!! :@😊

nah jo,inkább mék stallozni 😊
jah és 1%-t nöt a trade !!! XD
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Mindig azt írja ki hogy nem tetszik neki a jelszó emlékeztetõ kérdésre adott válaszom ! PLLzz valaki segítsen !
szval??
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
😄😄😄
A Suttogó ^^
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
most mire tudnék vele játszani..inkább leszedtem...szánalmas ami mostanság az sroban megy...<#szomoru2>#szomoru2>
,.--.,
speares int -est akkor látnio ha jégen húz vkit a sox spearjével (mer ugye ha nem sox az már gáz xP)
pvp ben meg update elõtt (skillek régik voltak) 3 an ütöttek egy gléves aki átválottt shieldre és nem tudták megölni 😄 most meg nuker 10-16k-t sebez szal 3 nuker ellen ripes a dolog