Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
egyik haverom megkért,hogy 28 lvlröl 1 hét alatt huzzam kézzel én magam 30 lvlig,ha meglesz,kapok 1 mill-t,hát mondom rendben,ez jo üzlet 😄😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Sziasztok! Lord Nomak, témába vágó dolgot szeretnék én is mondani, a héten feltörték a karim szintén, csak én rosszabbul jártam, nekem el is adták és most más használja a troy szerveren. Legalábbis megpróbálta >😉
Lényege az, hogy nagyon sok a karakter feltörés, és ez ellen szeretnénk tenni valamit, konkrétan levelet küldeni a joymaxnak, nem a gm-eknek meg egyéb hasonlóknak, hogy tegyenek vmit az érdekünkben. Szeretném, ha a magyar játékosok összefognának, és amint elkészülünk mindenki aki tudja elküldené a levelet a joymaxnak. Késõbb még jelentkezem, elõre is köszi.
Morphin
milyen neted van?...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Lord Nomak
HAX

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Nekem életemben 2X volt dc <#beka3>1X me elment a netem (fax tudja me) madoszor meg mert nem loginoltam ki miko GM irta h inszpeksön lesz^^

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

lizmak
jaja, szokta, nekem általában giant moboknál dc-zik😄

Morphin
De nem is az hogy nemtudok beloginolni...mert az nekem ált. megy...5-10 perc.. van amikor elsõre...van amikor fél óra...engem csak az idegesit hogy nagy nehezen bejutok és kivág 10 perc game után...ez a nem fair...a szar loginér meg nem fizetek 4k-t..

lizmak
ez hülyeség, én ma 3x is betudtam loginolni simán, az h. délután 6-kor nemtudok gamelni nagykár...

datango
sajna vennetek kel prémium tekercset:S vagy idõtlen idõkbe jáccani a gammát :S

Morphin
nekem most C9 van..eddig sose volt..miért lehet???

Sugam
free lesz, es meg ob sincs, csuszik mar honapok ota.

wordsworth
Nemtom ti, hogy vagytok vele de egyszeruen nem lehet bejutni, disconnect, crowded stb stb wáá 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

ReHARD
kösz a tippet

lizmak
nah sry a dupe-ért, a nem szócska radírozva..😊

lizmak
ha van idõd nem a csúcsidõn kívül is játszani, akkor várd meg az estét..

ReHARD
Hát én akárhogy próbálkozok akkor sem tok felemennni ! Vagy csúcsidõben nem is érdemes ???

datango
persze:

Faggot (epithet) or fag, an American generally pejorative term for a gay man, or for men who are judged to be "unmanly", weak or effeminate ...

ezért nem engedi a "fag" szót 😊 niggert sem , és még mikor azt irnám hogy "asszem" azt sem :>

Kicsikiraly
megoldhatná már a joymax, hogy csak akkor vegye csunyaszonak ha elõtte-utánna space van. tudom, igy több lenne a káromkodás, de nekünk, szegény magyaroknak könyebb lenne a dolgunk 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

Lord Nomak
Vagy fizet és bejut.

Probald meg azt kiirni hogy "fagasszuk" (ige, az a szép piros mondat fog viritani mégpedig mert a szo tartalmazza az "ass" szavacskat😛) idiota joymax ^^

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

lizmak
a szerverek zsúfoltak, így egy kicsit erõlködni kell a bejutással...

ReHARD
nemtudja valaki mérnemtok felmenni egyik szerverre sem ? Vagy ilyenkor csak a fizetõs emberkék tudják nyomni ?

Kicsikiraly
a fag-gal van a baj 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Doomista
télleg ? 😮 nálam pedig kiijra hogy punk,kapu,meg probáltam máshogy is,de kiirja igyis ugyis 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

punkot sem írja -> kapunk ot sem 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Doomista
unioba irom hogy csokis fagyi,kiir egy szép piros mondatot,irja hogy csunya szot tartalmaz...mondom mi a fene ? hát a csokira gondoltam,aszthitem az náluk szrt jelent,de mégsem,kiirom simán hogy fagy,is nem irja ki,hanem kiir egy piros mondatot,ez érdekes,nézzétek meg 😄

datango
😊

Lord Nomak
42re
52re

cuki xD

Doomista
EZNEMIGAZ !!!!!! ÁGRÁGRÁG

Épp egy thief elekzd mindenkit noobozni pvp közben,mert ügye hülyülünk hogy a ruhánkat levetettük,oszt ütögetjük egymást...Énmeg gyors elmentem a hunter zászloért,felvettem,és majdnem leütöttema thiefecskét,de ez elkezd futni ugye,mert már fosk,aztán elegem van,benyomtam a tabot,ugye attol eröseb leszel az az izé micsoda hogyishivjáktol,oszt egyszercask nem tudok semmi skillt rányomni,és kiirja hogy disconnect form server áágrágrár,meglett volna a kis gyökér !!! :@😊

állítólag ugyanolyan grindelõs csak vérsebebb =\ +fizetõs

én egyszer Demila-t láttam iennek 😄 nem tudtma magamaat kifejezni szal azt írtam h jéé Demi hülyE 😄 sajna félreérthetõ lett XD

datango
lol , nekem a white face spider giant volt olyan hogy ha egy kicsit messzeb volt akkor ilyen elnyúlt pacát láttam , mint amikor a garfield képregénybe garfield eltapossa a pókicákat😊

OFF:errõl azun. 2Moons-rol tud vki vmit? Fizetos, mennyiben tér el a SRO-tol,jo-e?

Doomista
még 1 nagyob lol,de már télleg az utolso jép lesz 😄

Doomista
LOL:

ReHARD
Nme tudja valaki mér nemtok regisztrálni ?

ReHARD
Van magyar silkroad server ?

ReHARD
Nem tudna segíteni valaki ?

Doomista
dw-jg,mit szoltok hozzá,nemvok semmi 😄
nah jo,inkább mék stallozni 😊
jah és 1%-t nöt a trade !!! XD

Kicsikiraly
megléptem a 20-t, állítólag innen kezdõdik a játék jó része 😄 (elsõkari)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Öcsééém gazdag vagy ^^ mostmár tiéd a világ

WuFraZselic
na jó... ne kezdd te is... 😄DD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Doomista
oh je !! összetradeltem 50 k-t !!! whoooo 😄😄

ReHARD
Hello! Nem tudja valaki mért nem tudok regisztrálni a játék oldalán ?
Mindig azt írja ki hogy nem tetszik neki a jelszó emlékeztetõ kérdésre adott válaszom ! PLLzz valaki segítsen !

Morphin
Errõl a képrõl jut eszembe hogy egysze egy trade-nél...eljött mellettem vagy 5 sima ló és nem ült rajtuk senki...összevissza mentek mintha irányitaná õket vki de senkit nem láttam...ez vmi olyan bug lehet hogy csak én nem látom õke mert egyszer volt hogy haver átjött DHba és mondta hogy itt állok melletted de én nem láttam...és utána se...
szval??

Maala
http://img222.imageshack.us/img222/8334/ermtm4.jpg
😄😄😄
A Suttogó ^^

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Beygír Gücü
már rég játszottam ezzel a játékkal...igaz akkoriban se sokat, csak amig a netkapcsolat meg nem szakadt...alig vártam hogy tudjak rendesen játszani..
most mire tudnék vele játszani..inkább leszedtem...szánalmas ami mostanság az sroban megy...<#szomoru2>

,.--.,

nincs 😄
speares int -est akkor látnio ha jégen húz vkit a sox spearjével (mer ugye ha nem sox az már gáz xP)
pvp ben meg update elõtt (skillek régik voltak) 3 an ütöttek egy gléves aki átválottt shieldre és nem tudták megölni 😄 most meg nuker 10-16k-t sebez szal 3 nuker ellen ripes a dolog