Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
dehogynem. 😊
csak váltogatnak spear és s/s közt ^^

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

blades nagyon kevés van😊 speares meg pvp ben 1általán nincs

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Oooo, elöbb c9 ezett most meg ezt a hülye koreai hiba üzenetet dobja ki fojton O MÁJ GÁD

Maala
érdekes, +5 az alap mindenhol, a glavie-k többsége viszont +7es! a swordok ellenben csak +5ösek, spear szinte sehol, bow is +5ös fõként, blade szintén.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Doomista
lo,néha olyan lol a pvp xD egyik öli a másikat Xd kinyirja az egyik a másikat,jön egy uj az meg öt kinyirja,aztán meg 3 vs 1,és mégy igysem nyirják ki,meg minden lol van xD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
lol,egyik gyerek irja hogy nyirjam ki.:
Kérlek,nyírj ki te ember !! lécci !

lol xD <50 lvls>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Maala
itt 20 perc volt, kisebb-nagyobb szünetekkel. 😄

Maala
múltkor eldobtam 1 arrow csomagot, és vagy 20 mp-ig ott volt a földön Jangan közepén, aztán odajött 1 csóka, és felvette kézzel. :-s

Doomista
jóreggelt

szerk.: és bejutottam 😊 végreee

Maala
reggelt. 😄

Super Saiyan
oké XD

>:C

Doomista
az ott koreai silkroad,ez meg sima silkroad online.ne keverjed a 2-t 😊

Doomista
ez mondjuk jo ötlet,csak még járkának erös thieffek nálam 😄 mostmár azokon az utakon is,ahol eddig nem 😊 bár azért attol is függ hogy kigyöz,ha egy lvl szintben vagyunk,hogy hány %nál adagolja a potit,ugye belehet állitani hogy pl 40%tol,vagy 50%,a 100% meg folyamatosan,egyik gyerek az azért vert le,mert nála 70%-n volt,nálam meg 40% 😊 bár nekem igyis a HP recovery potion (medium) fajta,szal avval nyomom mindig a PVP-t,de sok olyan lvl szintü gyerek mint én rátesz (large) azmeg ugye jobb 😊

Super Saiyan
de nem 80 a max lvl.?

>:C

sztem nem , mert ez már update utáni (papnak 8/9 degrés botja van)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

2. képet már benyomtad 1X

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Lord Nomak
mellesleg 7es farmban 0.02% meg 0.01% egy mob után. Kiváncsi leszek mi lesz 39en 9es farmban, bár ahogy számoltam 42ig farm aztán 50ig powerlevel és addig tudom húzni mind a 4 skill ágat, 42 meg meglesz ekkora farmban jövõhét péntek felé talán.. aztán buy sos+5 sword amint megvan 52 és 9 szint farm penon warriorokon :o

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
nálam pvp az olyan hogy elvagyok X idõt, megnézem potikat.. látom elfogyott mondjuk 50 extra hp meg elfogyott 100 mp akkor vissza 1 csilis trade, ha tudom hogy többet fogyasztok akkor már odafelé trade, ott pvp, vissza trade =)

weeeeeee 36+3 sos nyaklánc drop <3 black robbers

Doomista
hát ilyen pvp 😄 a nagyobbnak hatalma van a kisebbnél...persze pár ember aki nem bánt nála kisebb embereket,de ez ritka eset 😊 erre valo a gyorsfutás, vagy a fal melleti szenvedés....

lizmak
hát én egy életre megutáltam a cape-s pvp-t, csak haverral, vagy akit ismerek, mert rámszállt egy gay, aki kb. 10 szintel nagyobb volt nálam, és csak pénzért volt hajlandó megszabadulni tõlem..persze én ellenálltam: kiléptem.. <#crazya><#szomoru1>... vagy csak fejlõdnöm kéne?😄

Doomista
jaja,lesz gold vásárlás,az biztos,akkor legalább a moboktol sem kell felszedni azokat az apro pénznemeket 😊 de akkor már min. 50 mill kelleni fog.meg ugye a poti is sok ha sokat veszel.PVP az igazi poti lehuzo dolog 😄 ha jo elleféleid vannak 😊

Lord Nomak
Gold vásárlás @ net 😊 Igaz egy sun glavire kb 80k forintot rákéne költened xDDD Szóval mégse ajánlanám. 😊

Doomista
ha lenne pénzem,megtenném xD koldus vagyok,ilyenkor mondom ki hogy thief vagyok,azaz fosztogato,mert megkell élnem valamiböl,de persze ez nem igaz 😊

Lord Nomak
Veszel egy sun glaviet, utána kidobod a földre és megnézed, hogy ilyen-e. x)
De lehetõleg pvp placenél dobd el valahol DH-nál a tömegben. xD

Doomista
jah,jo nagy,ilyen még nem esett :\
ilyet akajok !!

som/son

Doomista
nem 😊
ez meg mi a fene ?? 😮😮

Doomista
jaja,ez jo ötlet ! csinálunk egy sg-s sro blogot.

WuFraZselic
jaja, átalakithatnánk a forumot egy blogoldalra, és irhatnánk napi eseményekrõl... sõõt, óránkéntiakról! elfogyott ma a hp poti grind közben, vagy vmi akciódús esemény...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Doomista
hát én most nem jáccok éppen,de minnyárt fogok.de várj,mig irok pár postot ide,majd elmondom mikor tudtam belépni,hogy megy a belépés,mennyi potit vettem,stb😄

^.^ elõfordul 😄 post növelés (bár itt nem sokat ér _D😊

WuFraZselic
mért kell minden megmozdulásodról postot olvasnunk?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Doomista
akkor menjél magad ! ha igy izéled a huntereked,legalább segiteni probálnak hát nem ? szerencsétlenek 😞

eddig 1 sikeres trade és 5 bukott trade THX NOOB TURKS

valaki tolja xianon? nem lehet normálisan tradezni a hülye hunter turkokkal, azt se tudják mit kell és simán le öl a bI_Izi thiefnek a thiefje 1 ütéssel^^

hogy legyen rajta minimum 1 immortal is 😊
Szasztok.Ha van egy +4es spearom és astral-t akarok rátenni,van vmi feltétele?

Maala
miért, ki a rák ez? 😄

WuFraZselic
igen, ismerjük, és akkor mivan? van kb 300 uyganilyen signature nem tom mért olyan rohadt érdekes pont ez...

WuFraZselic
mi mi mi? én online vok :S

elõfordul XD btw nincs strong bow os képed (amint épp lövöd)

Lord Nomak
Ezt a képet kb hatodszorra linkelitek be ide ezzel a kérdéssel.

Lord Nomak
gaymax ismét megcsinálta. gg.

http://img2.myimg.de/signaturKopie111.jpg

ismered ? XD

Orulj neki elsore felfog engedni 😄

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

lol...már megint gáz az SRO xDDD mit bénáznak már megin?😄D

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

Merrefelé keressuk a bakit?😊

Doomista
szép is lenne ilyen fegyo.max meghackeled a játékot,hogy ne törjön el soha,ne krdjn el a fegyo soha,és felnyomja igy a gyerek.