Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
mikor elkezdõdik a napi 3 óra, lépj be autoshare partyba, és akkor egész nap szedheted a questitemet nem cask a 3 órában! persze szarul kapsz xp-t, dehát 2500 sp az 2500sp, pláne lvl 40en Nomak 😛

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

datango
jaa igen? azt hitem hogy 3 oran kivul is megy .. ahhám -- templomba kell hinni -- ja és szerintem most ezen állitottak ... állítsanak is hát mitképzelnek 200mob/1db >> 1000mob ad 5 db és kell aszthiszem 100 a minimum amit beválthatsz ahoz meg kell 20k mob, lol egy hónapba ha megöl az ember annyi MoNsZteRt LoL

Lord Nomak
Dobálnak, de kérdés hogy megéri-e.. Csak akkor kapod quest itemeket amikor 3 órás ticket is megy, és a drop rate meg.. állítólag minden kéccázadik mob ad egyett =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

datango
"
на мой взгляд-ничего особенного,
а идея с бассейном мне нравится,
так что только 4 из 5.
"

---
toy toy toy toy 😄 ---/SiLkRoAd/---

datango
szerintem a ato bejutáson javitottak , meg tényleg prémiummal dobálnak a szörnyek sp itemet ? és gyûjtesz 500db ot és kapsz 2500 sp-t ? 😊

Lord Nomak
Jah, sok szemetet =D maongoknál kaptam már agyvérzést, fullos fasza kék armort droppolt folyamatosan de mind male, nekem meg female kell.. meguntam aztán jöttem makizni, makik meg protikat meg garmentet dobálnak.. remélem köv mob már nekem való cuccokat fog szórni 😄

Doomista
jah télleg,én a 73 karidra gondoltam 😊 akkor meg whohohooooooooo !!!!!
bunwang az jo droppokat dob 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Lord Nomak
zz most haltam meg 3szorra, lehet nem kéne eröltetnem 40en a bunwangokat xD mondjuk annyira nemgáz, úgy is sp farmolok 42ig ^^

Lord Nomak
Én nem is akarom eladni xD Jó lesz ez késõbbre ha megyek pókozni, mag attack pure intesnek garm szettben simánjó =)

Kavácska
mennymáá 😊

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Doomista
lol,nekem ilyen sos-ban van még meg,nem tudtam már 1 honapja eladni xD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Lord Nomak
dropp =DDD

doxadmin
Ha jól vettem észre jobban elcseszték valamivel a belépést 3 hónap alatt mint amilyen az volt. Délután 3 kor simán 4-5.re beengedett. Az elmúlt 1 órában 40x próbáltam és nem enged be. Látom csúcsidõ van. . . .

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Kavácska
<#crazya><#pias>

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

ügyes vagy! hejj barátim!😄

Kavácska
hejj ! 😊

doxadmin
ja tényleg nehéz bemenni, minden szerver crowded. Sokna játszanak ezzel 😊

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

köszönöm szépen! köszönöm mindenkinek! és hejj!

Maala
8.
20perc próba sztem nem olyan sok.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Kavácska
10

tabletet szét lehet szedni elementre?

Maala
tele van minden szerver, próbálkozz az újabbakon (név után (NEW) felirat), vagy estefelé tájacskában beenged minden szerver könnyebben. (este 9 után)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

hi all! az miért van,hogy nem tudok belépni egy serverre se? megcsináltam mindent(regisztrálás,játék letöltése) kiválasztom a szervert,beírom az adataimat,és erre Disconnected from server... mondom anyád

Doomista
sosunt akarok,méghozzá azonnal,ingyenesen,és zökkenömentesen !

Maala
T_T bitch. 😄

Lord Nomak
Maala, majd belépek bowerrel és pm-ellek, új karival nem foglak. =)

Doomista
én str-s vok és glavies,püben kérdezhetsz ha valamit tudni akarsz😉

doxadmin
igen van tapasztalatom valamennyi, de 46os karim az hyibrid intes volt. Az biztos hogy csak str és galavie.

Doomista
menj zeusra,persialra,azok uj serverek,aztán ugye glaviet választasz,arra nyomod a skilleket,meg fejleszd a firet,és a lightet,és cask str rakj,igazán nem értelek hogy hogy érted mit és hogyan,46 llvig biztos rengeteg tapasztalatot szereztél,immár te tudsz mindent 😉

doxadmin
Sziasztok. Már régen írtam tudom, nagyon elment a kedven a játéktól mikor a 45ös karimat föltörték. Nem tudom hogy hogyan, nem használtam semmi kiegészítõt a játékhoz, és azt a nevet és jelszavat sem használtam sehol máshol. Na mindegy ez van sajnos.

Gondoltam csinálok egy full str-es glavies karit az egyik új szerveren ahol még kevesen vannak. Aki tud tanácsokat adni hogy mit és hogyan fejéeszek az keressen meg. Köszi ellõre is

Maala
3 instant ret. scroll. ^^

Maala
hmm, nem találtam a fejletteb astral-t koreai HQn, biztos, hogy létezik? 😊 állítólag +7nél lejjebb nem engedi törésnél a cuccot, de kezdek ebben kételkedni.
viszont a koreaiak premium iteme durvább sztem... jó, nincs +3int/str, de napi 1x 100% feltámasztás, napi 1 instant return scroll, napi 3 reverse ret. scroll. 😊 ideális kifarmolt karaktereknek IS.
igaz, 250 silk.

meg a lottós pang az 10 silk ott, ugyanúgy, mint az 1napos gold ticket, de az nálunk ugye 15 silk. szal 15 silk lesz itt is a pang.

aranyat vett már valaki dolcsiért vagy euroban?tapasztalatok?

Maala
Weekly Server Inspection Notice

Date : 5/21/2007
inquiry : 190

Hello. This is Silkroad Online.

In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.

Weekly server inspections occur every Tuesday.

Inspection Period : 5/22/2007 15:00 ~19:00 Silkroad Standard Time (4 hour duration)

- Premium item to be updated

heh? mit updatelnek rajta??? wtf?
nomak azért megPMelhetnél ingame. ^^

Maala
van. 😊
tudod, a Passion az Passion. (szenvedély)

Lord Nomak

Lord Nomak
Ennek van valami köze ehhez a mondathoz, vagy csak szimpla szeretet Eldest felé ? =D

Lord Nomak
Nem tudom, nekem napi 1 dc-m van és volt is átlagban.

Reggel 8:00 elõtt és Este 11:00 után elsõre beenged naptól függetlenül.

Maala
huh, izgi éjszaka volt ez. sokminden történt.
unióból egyik klánvezetõt feltörték... no de már ügy lerendezve, sleepa ->

Kavácska
télelg Nomak!

a premiummal DC-t se kapsz naon? vagy eddigi premium nélküli életedhez képest menyi a dc?

Kavácska
isro ba is kéne, h egymás felé tolja ki a sebzéseket ha több van, hasznos lenne

Lord Nomak
Nem kell hozzá premium, csak legyen online mindig. :F

Kavácska
hát h elsõre beengedjen alvileg ahhoz kéne venned peremium tiketet...

Lord Nomak
Becézgetsz ? =DD Nem tudtam hogy ennyire jó viszonyban vagyunk xDD De egyébként ez most mi ? =D

Maala
_Sweety_ 😊

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Hassan B
Üdv all!
Én nem rég kezdtem a játékot, de sajna nagyon ritkán sikerül csatlakoznom... Nincs valami trükkje a dolognak? Nem lehetne valahogy kiküszöbölni azt, ho folyton nem enged fel 1ik szerverre se túlterheltségre hivatkozva?

Elõre is kössz a segítséget! 😊

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Morphin
Hát ilyen könnyen 1 Mil-t... 😄 szolj haverodnak én megcsinálom fél nap alatt XD...feltéve ha bejutok 😄😄

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Lord Nomak
Szerinted érdekli õket nagyon jó esetben is 200 ember problémája amikor van 3 millió játékos ? Sajnos kétlem.. de azért sok sikert.