Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyszerüen semmi se megy reggel óta
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
nézzél róla gameplay-okat, én is megnéztem õket és elég is volt 😄
Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106
ha igen ki dob egy meghatárotozott próbálkozás után?
pm-be
de itt nem az ip cím miatt tilt le a második indításnál?
lehet bevezette gaymax hogy csak 1 game futhat1 nettel
nem enged be vele, azt írja hogy NetError, és hogy update van pedig nincs is.
1 karival tudok csak bemenni o.O
ti hogy álltok vele?
Mióta bejött a ticket rendszer nem érdekel a game. Az úgymond ingyenes játok mostmár csak a pénzrõl szóll. És nem árulom a karit. Annyit úgysem adnak érte amennyibe benne volt a havi prém+ avatar pet, meg a többi faxság amit ráköltöttem.
Valami pénzes pacák hülyegyereke nem fog az én karimmal játszani tuti, mert bagóért eladom. Ott egye meg a franc ahol van inkább.
Átmentem fizetõsre. Igy a havi 10k- meg néha több költségem amit a sro-ra költöttem lecsökkent majdnem a negyedére. Nem eszem az ideget / hülye bot nem nyomja el a devils spiritet, beakad, nem szedi le a wolfról a mobot és még sorolhatnám... /
Tetszik az silkroád még mindig de már CSAK a pénzrõl szóll. Jobban mint eddig. Köszönöm én ebbõl már nem kérek
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
SRO-t meg nemhiszem h sokan otthagyják, max ha el tudják adni a karijukat.
aionoff
Aztán bejön rájuk Aion, és lõttek a csodálatos üzletüknek, ha sokan elvándorolnak, ezt érdemelné jm...
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
asd
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Akit érdekel irjon ide vagy [email protected] e-mail címre. Képeket a karirol e-mail tudok küldeni pl.: skillek, ruhák, fegyver.
www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos
Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106
#77911 már van loader? még azt se tudni mikor jön pontosan 😄
De ebbe még mostse értem mi az élvezet / értelem ...
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
asd
#77903 ksro-sok is összehozták (Már amelyik), akkor legalább lenne értelme a partyknak, és találni is lehetne mûködõképes party-t.
#77905 Zeuson van egy csaj (már említettem régebben) õ kézzel tolja másfél éve. Rev6 szerint most 96.
vagy közös karit tartassz, vagy botolsz, vagy elfelejtheted az életed...