Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meséljetek már nekem arról hogy hogyan tudok most bejutni több karival is pls.
egyszerüen semmi se megy reggel óta

Lehet a user hibája is, ha abbahagyják, mert ilyen, tuti más lenne SRO, de õk inkább fizettek.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

doxadmin
itt igazán az a baj hogy már az üzemeltetõt sem érdekli sem maga a játék, sem a fizetni hajlandó játékosok. Ha annyira a pénzre hajt, akkor miért nem teszi havidíjassá, aki fejlõdni akar annak már szinte úgyis az. Megtartaná a tagokat, mert valljuk be elég szép grafikája van a többihez képest, egyéb bugokat elnézve, meg a fejlõdési sebességet nem lenne rossz. Bukás lesz a vége, vagy Trsro. . .

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Játszottál vele ? Ja, kínai bétán lvl 20 ig jutottál, nem szóltam, teljesen jogos a felvetésed!

Azért örülnék ha nem jönnél a fröcsögõs vérpisti hülyeségekkel,szörnyû gyenge az egész játék ,hiába várja mindenki a nagy csodát tõle semmivel sem több mint a sro csak fizetõs lesz és talán kevesebb lesz benne a bot...

Próbáld ki inkább a bétát ha teheted... még többet látsz belõle.

😄
nézzél róla gameplay-okat, én is megnéztem õket és elég is volt 😄

Köszönjük építõ jellegû hozzászólásod, el is raktározunk a vakon ítélõ lámák közé, azért inv-et még megelõzöd nyugi 😉

Aion egy förtelmesen nagy szar nem hinném ,hogy túl sokat zavarna a sron...

valamit belõttek a kis piszkok mert nem jó a loader reggel óta...

Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106

hát az alapba elvileg nincs. de én 10x tudtam vele próbálkozni míg kidobott

most az alap kliensbe be van épytve egy no dc?
ha igen ki dob egy meghatárotozott próbálkozás után?
hát mindenesetre tesztosz nem megy... srokirállyal se enged többet... van esetleg valami más progi amirõl nemtok?

pm-be

15 emberrel lehet bejelentkezni egy IP-rõl.

lehet mûködik mingyá megnézem.
de itt nem az ip cím miatt tilt le a második indításnál?

lehet bevezette gaymax hogy csak 1 game futhat1 nettel

Régebben, mikor még nem használtam Testoszizét, (most is csak a /arc, /ahp /sound, stb miatt használtam)másolatot készitettem az eredeti sro-ról egy másik meghajtóra, és onnan indítottam a 2. gémet. Nem próbáltam még, de szerintem az mûködik most is.

Servers are offline :S én eggyel se tudok bemenni, de sztem már nem is fogok

nem megy a testo LOL
nem enged be vele, azt írja hogy NetError, és hogy update van pedig nincs is.
1 karival tudok csak bemenni o.O

ti hogy álltok vele?

Tévedés. Én is ott hagytam. Nagykarival meg sok kiskarival / kicsi nállam 50+ meg 70+. Ja meg egy 27-es eussal 1.2M-spvel /

Mióta bejött a ticket rendszer nem érdekel a game. Az úgymond ingyenes játok mostmár csak a pénzrõl szóll. És nem árulom a karit. Annyit úgysem adnak érte amennyibe benne volt a havi prém+ avatar pet, meg a többi faxság amit ráköltöttem.

Valami pénzes pacák hülyegyereke nem fog az én karimmal játszani tuti, mert bagóért eladom. Ott egye meg a franc ahol van inkább.

Átmentem fizetõsre. Igy a havi 10k- meg néha több költségem amit a sro-ra költöttem lecsökkent majdnem a negyedére. Nem eszem az ideget / hülye bot nem nyomja el a devils spiritet, beakad, nem szedi le a wolfról a mobot és még sorolhatnám... /

Tetszik az silkroád még mindig de már CSAK a pénzrõl szóll. Jobban mint eddig. Köszönöm én ebbõl már nem kérek

Messi6502
Jah én is várom már eu releaset aionnál, addig marad a normális élet 😄

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Ez lenne a lényeg, ha sroért is fizetsz, mert különben játszhatatlan, akkor értelmesebb inkább alapból fizetõset kezdeni, ahol kapsz is valami minõséget a pénzedért. A karakter pedig megmarad, azt késõbb is el lehet adni, de a pénzkidobás megszûnik.

WuFraZselic
és nem érték el amit akartak? lol

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Aion fizetõs sajnos =\
SRO-t meg nemhiszem h sokan otthagyják, max ha el tudják adni a karijukat.
aionoff

Keressetek másikat, és terjesszétek a gondolatot a szervereiteken is 😊
Aztán bejön rájuk Aion, és lõttek a csodálatos üzletüknek, ha sokan elvándorolnak, ezt érdemelné jm...

Messi6502
Én a szörmét ajánlom <#idiota>

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Kizsákmányolás 😄 Hát akkor veszek prémet.

doxadmin
Azt, mivel ha full a szerver, és aki nagyon játszani akar, az vagy pénzt költ a játékra vagy keres másikat. És nekik az a céljuk, hogy költsenek a játékosok.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

ez így nem teljesen igaz, mert elvileg ha senki nemhasználna illegális progikat akk mindenki betudna jutni 😄

asd

Sajnos már én is látom, akkor most azt várják el az emberektõl, hogy ne tudjunk bejutni ? Kapjjákbe
gameplusz
Weblap?

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

de ezt ki írták valahova? Hogy vizázz írtjuk a botokat a zsír új rendszerrel vagy csak találgatunk ?
szerintem ez az ujj bot irto cuccot csak azér találták ki hogy ugy tünjön mintha foglalkoznának a botokal ugyanugy csak a zsebüket akarják megtömni
doxadmin
Engem a "silk vásárlás nem véd meg a banntól" szövegre emlékeztet.

Kíváncsian várom a keddet mi lesz ebbõl a nagy bot bann rendszerbõl... ha ilyen 20-30 k kibannolt botot látnék akkor talán még hinnék is benne de ez majdnem lehetetlen.

iLoveSmileyz
Elado LvL 98 xbow/cleric 98 FF karakter. 98+7 xbow Fb crit 17(81%), többi stat 61%. +4 +5 set Fb, 140k sp számitásaim szerint elég 100ig.
Akit érdekel irjon ide vagy [email protected] e-mail címre. Képeket a karirol e-mail tudok küldeni pl.: skillek, ruhák, fegyver.

www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos

hisz loadert minden kedden meg lehet már szerezni ami passzo is 😄

Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106

doxadmin
Tudtommal nem botol, ha botolna, már rég 100 ff lenne, mert minden hónapban premi+-t megveszik neki. Bár ki tudja.

#77911 már van loader? még azt se tudni mikor jön pontosan 😄

Messi6502
Nekem is eljött már, de már meg is váltam tõle, 2-3 hete.

Kb olyan lame-nek kell lenni hozzá hogy ezt valaki bevegye mint te vagy 😉

De ebbe még mostse értem mi az élvezet / értelem ...

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

És még instant ban is jár hozzá, tiszta haszon!

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

JackyBoy
nekem is eljött már ez a time... már 1 hete <- szal wts gold @ Athens 😛

back from the past.

hát jah aki nem botol azt bot húzza, kb ennyi sro már...

asd

ja lehet kézzel tolja 😊 de amikor épp nincs otthon megy a plvl 😄

doxadmin
Minek keresni? Nagyon is jól tudják kik használják.

#77903 ksro-sok is összehozták (Már amelyik), akkor legalább lenne értelme a partyknak, és találni is lehetne mûködõképes party-t.

#77905 Zeuson van egy csaj (már említettem régebben) õ kézzel tolja másfél éve. Rev6 szerint most 96.

hát napi 2-3 óra játékkal 10 év alatt kb ha feljutsz kifarmolva 100 ra 😄

Vagy nagyon sokáig csinálod a karit.

iSRO bot nélkül már elképzelhetetlen, nagyon betegnek kéne ahhoz lenni, hogy valaki bot nélkül egyedül kifarmoljon 100-ra egy karit...
vagy közös karit tartassz, vagy botolsz, vagy elfelejtheted az életed...

dragon11
Aham, értem..😄😄

Hogy lássuk ,hogy õk megtesznek mindent csak semmit.

dragon11
Hát, azért képpel igazolnák v. videó.😄😄

Cat:Az igaz, de akkor minek ez az új "project"?😛