82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Mikk0
    Szerintem az accountokat írják most ki, nem a karikat..
  • horitazi
    Ez kemény,mindennap 17:00 SRO standard időben kidobnak 1 listát akiket bannoltak gondolom 1x 1hétre,majd 2hét..majd végleg.
    De azt nem vágom mire jó a kicsillagozás..
  • iLoveSmileyz
    Elado LvL 98 xbow/cleric FF 125k sp 98+7 xbow, tabik, kövek, elementek, silkes szedö pet(halott) 500m gold. + 4 +5 set.

Érdeklödni!
    msn:[email protected]
  • THeArrow
    xd te nub, inkább szerkezd le a haverodat a karidról ;..;
  • WuFraZselic
    jézusom, már ilyen is van isron? xD
  • Darkspell
    Ha jól emlékszem, WuFra úgy fél éve váltig állította, hogy ők pedig megölik majd :)
  • THeArrow
    Roc egész korrekt :) jolmegvan csinálva maga ez a rituálé, stb stb, maga a mob is eléggé korrekt de amit csinál, azmár rohadtul nem :D szal iSROn megölni tutibiztos hogy nemfogják 1évig minimum vagyis hát nemtom.. nincs sztem oan szerveres összefogás sehol mert ehez egy union se elég >.< naszal haver karijával garázdálkodtam, vettem fel clippeket is majd ha lesz power összevagdosom , addigis pár kép

• BendiHUN
    igazából a bardokhoz ahol mint buff van jelen igazából csak a moving march meg a nosie kell a többi scill fölös de ha a bard lessz a fő skill akkor mindent de hogy a gyengébbek is ércsék pl rouge bard akkor csa nosie meg movingmarch :D
  • ThedarkmanHUN
    Egyszerű a leírás, kb mindent fejlessz :D
    Én mondjuk azt a sort ahol a rave melody van nem használtam, de ha már bardot kezdessz akk érdemes mindent húzni :)
  • kn00bis
    Bard karakterhez tudna valaki adni egy kis leírást, mert eléggé kesze-kuszák a skilljei a számomra.
  • Rabbit20
    kösz ^^
    jah kivan de csak uccsó 3 betű
  • Cat 02 #78835
    ctrl+f. De most mintha ki lenne cenzúrázva :o
  • Rabbit20
    sztem csak akinek több van, annak több az esélye :)

am most van valami bannlist, nemtudjátok h lehet rákeresni benne névre? :D régen kivolt írva de nemtalálom...
  • Saxo17
    Most Roc tényleg heti egyszer fog megjelenni szerdánként ?!
  • Cat 02 #78832
    Legalább külön slotban van mind ? :D
  • gameplusz
    Akkor vegyél gyorsan inventory expansion-t :D
  • Cat 02 #78830
    Vagy iszlám lesz, vagy még egy repülős mmo :D
  • Atisz #78829
    Nos, a 3 Gb szabad hely volt kevés neki. Most felszabadítottam még 2-t és így gond nélkül elsőre elindult az install... elég fura mert más esetben ilyenkor elindul minden, csak közben jelenik meg a bubi, hogy "kevés a lemezterület". No de ugye ez joynax.
  • THeArrow
    nekem azt eddig aztmondták hogy tárolni kell az invbe majd 15dike után akinek többvan az nyer, hogy ebből miigaz nemvágom
  • Kryon
    "joymaxcon" :D
  • foxpal
    Black Rogue :D
    http://blackrogue.ini3.co.th/
  • Arba
    Ezt 2x kellett volna elküldeni :)

On: Nah ha leadjuk a 39 protector és az 1db guardian sealt akkor kapunk egy ali babás vmi szar tekercset. Van vkinek elképzelése arról, hogy az mire jó?:P
  • ThedarkmanHUN
    Először fogalmazd meg érthetően aztán tedd fel a kérdést :)

Vagy veszel a kezedbe egy dictionaryt és ki szótárazod hogy mi hogy működik :)
  • BendiHUN
    cs az ujj cillenten az alibasának ugy kell szedni
    39 sima bandit eszencét meg 1 championt és 2 dropot kapsz egy itemet ami mindig más akár hányszor váltod be meg egy valamit ami nem tom hogy mit csinál valami thifes dolog van benne help lps kéne hogy mire képes az a tekercs mer már 12 ő van belőle :D
  • ThedarkmanHUN
    Loki gól :)
  • szeki87
    kb 6 különbözö vel probálkoztaM
  • at16
    lehet hogy kevés a hely neki, bár nem hiszem, mert akkor saját maga irna ki üzenetet. ezt meg ugye a winfos írja hogy leállt.
    a fene tudja. próbálgassad más fiókból feltelepiteni / más particióra.

de lehet hogy újra le kéne töltenetek
  • szeki87
    nekem is ez agondom plz segitsetek nekünk
  • Atisz #78818
    Épp nézem hol tart az install, erre:

"A(z) SilkroadOnline_GlobalOfficial_v1_210.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.

Az adatok, melyekkel éppen dolgozott, valószínűleg elvesztek."

Többszöri próbálkozás uezt eredményezte. Ilyen még soha nem volt. Vmi tipp? Lehetséges, hogy kevés hely (3 Gb) van és ezért nem akarja elkezdeni az installt?
  • Atisz #78817
    So-Ok, elvileg minden páros óra elején (gondolom joynax óra). Legalábbis ezt írta a honlap.
  • Atisz #78816
    Köszi, most már nekem is működik. Belenézek ebben a nyomi eventbe, ha lesz időm.
  • Metts
    Erre az alibababa ra hol lehet regelni vagy egyáltalán mi ez ?
  • at16
    nekem is azt írta tegnap.
    ma meg feltelepült
  • Atisz #78813
    Köszönöm a válaszokat, de nekem azt írja hogy csak a 4.5 update után működik O_o
  • at16
    aktuális a 1.210
    csak ezzel megy a játék.
  • Cat 02 #78811
    Én felmentem hivatalos oldalra, letöltöttem amit ott van és jó volt.
  • Atisz #78810
    Egy kérdésem lenne Núbiából:

-tényleg nem lehet sehonnan letölteni az aktuális klienst? Tehát ha nincs fenn a mostani, csak a következőt (v1.210) lehet letölteni, akkor nincs Gül baba event?
  • ThedarkmanHUN
    Régóta tudjuk hogy nem stimmel valami az angol tudásukkal :)
  • DonCol
    Szerintem ezen a képen vmi nem stimmel....

• at16
    na megvan a 39 Protector meg a guardian szar.

kaptam egy AlibabaSealt azzal hova kell menni? mert nem a Sosokhoz az tuti