Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

datango
régen se volt oda irva hogy duplázza az sp-t csak az expet irtak a kiirashoz még is duplázta ...! most is duplázza !

Maala
ez régi térkép...
Ravine = Earth Ghost Canyon
HEasdéfldéaskféa Den = Black Robber Den

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Zaylka
Maala öszintén? Foggalmam sincs! Eredetileg nem kellen dupláznia, hiszen a exp tickethez nincs odairva az sp is, én mégis ugy veszem észre 4x-es spt kapok, mert most nem azért de 3 és fél óra ölés alatt mikor szedtem én össze 2k-nál többet 77 fölött...Hát soha...Egy shamanért kicsivel kevesebbet kapok, mint 2 sp (számbelileg 615 körül), na már most ennyit a világon nem kaptam még ezektõl...Lehet vmi bug, hogy mégis duplázza, és Kedden még az is lehet hogy kijavitják, de nem tom. Remélem nem bug, mert igy 1 tickettel készre csinálom magam!<#eplus2>

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

és h lesz karid ^·

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

IfjuSkywalker
Ejj most akkor mi a f*szom van ezzel a Trójaival? Tegnap reggel uninstalltam SRO-t, majd viroskeresõztem (AVG, NOD), de semmi....majd pass váltás, reinstall....

Remélem akkor nem lesz gáz

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

lehet lecserelem XD

XDDDDD de rendes

IfjuSkywalker
"...Mindenekelõtt õszintén fel kell tárnia gondjait az elõtt a hozzátartozója vagy igaz barátja elõtt, akiben a legjobban megbízik, hogy segítsen...."

Ez ugye én lennék természetesen.....<#puszi><#pias><#pias><#pias>

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

datango
igen, a GT duplázza az expet is meg a sp -t is ! ugyan ugy mint rágen ... azé kérdezem ,hogy emellet lehet e inditani , még ezt megduplzó sp tekit???

doxadmin
Zeuszon van egy csávó jagan közepén, és csak azt írja be hogy tbot, www.cím.com és hogy 48óra testing. És ugye ezt valamikor globalba is beírja. Ezért sem szeretek a városban szaladgálni, mert rohadt idegesítõ egy idõ után.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Maala
hmm hmm... szal akkor még mindig ad prémium scroll dupla SPt?
:tard: emberek mást mondtak. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
LOOOL!!! 😄
Jó reggelt...
Tegnap jól bekómáltam... épp Pacificon reselgettem 1 tagot, amikor beauldtam. 😄 Hihihihi.

Lord Nomak
Nálunk inkább az unio chatekben ment meg szokott menni, hogy wtb botcard 😄D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Romeon meg egyik nyomi kiírta hogy: WTS B0T CARD

No comment........

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

Zaylka
Én is elinditottam a premium scrollt illetve mellé egy sp GT-t is. Na 3 és fél óra játék alatt 3025 sp! WTF?? Nesze neked farmolos kari, mert ott össze lehet szedni napi 2500.t!<#hehe><#hehe>

Ja és intes mercsivel gyorsan hal...Hát jól kell csinálni ennyi, aki nem ért hozzá ne is mercsizzen. Aki meg ért, az meg tudja, hogy rejtse el köztük a kis intes testét! Csak ügyesen kell csinálni ennyi az egész.

Tegnapi 2 global😞sajnos a nevükre már nem emléxem)
1. Hey guys, killing mobs dont make u great sro player, cos while u kill mobs u just use what works thats all...
2. Than all people should be very retard who uses bot program to do these basic moves!

Erre csak azt tudom mondani, mint a south park egyik részében: Nnnnnnájszzzzzz!<#crazya>

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

doxadmin
Ezt imádom az emberekben. A szabályzatban benne van kagy piros betûkkel hogy forumokon tilos hirdetni!!! Erre már minden forum tele, ha szólok nekeik én vagyok a rohadék mert bejelentem õket.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Lord Nomak
Veled meg közölném, hogy ment mail adminnak bitefightra, have fun.

Lord Nomak
Felkelek, monitor bekapcs. Látom karim tevékenykedik városba, következõ kis kék felirat "szonikéted killed lord yarki from taki"..
Belelendült azzal a sunnal =DD

Kavácska
húúzáá má ahova gondlom!

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Húúú de fájt ez így reggel 😞 ezek már rendesen belebolondultak 😄

Istenem! xD
Najó ez jól esett lefekvés elõtti humornak...

Maala
elvileg nem kéne neki. 😄

QuickHUN
Skacok,gomdolom a prémium mellett nem megy a napi xp scroll?
Ugye?
Vagy lehetséges volna?

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

Maala

Maala
opsz, a sok tescokörte. 😄

Maala

Maala
lehet. miért, a GTd duplázza a SP XPt?

datango
vki help pls! akkor most lehet GT mellet Sp duplázo tekercs párhuizamosan ???

Maala
neked is. fúj BL.

Maala
intes gyorsan hal merccel, csupán ennyi. 😊

Kavácska
jaja sokat offolsz, figyejjé má oda
ez midenkinek szól pff
ez egy szilkród fórum nem OFF-ród

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Doomista
és sok offocska

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Kavácska
söröcske 😛

doxadmin
Premium vip ????

http://www.paidtoc.extra.hu/vip.jpg

Doomista
jaj te válogatos cica,akkor mikell ? van itt termés ^^

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Kavácska
hááát nem a sör miatt megyek.... de ha már hívtál... hútsd!

Doomista
dede én,én beszélek ott angolul !!! ha jot akarsz,akkor gyere át egy sörre 😄

Kavácska
nem te vagy egyik? tök hasonlít... 😛

Kavácska
basszsu, B döntõ és már csak egy sör van itthon 😞

Doomista

feltették az 1.098 az verziot... az 1.097es volt "virusos"

botforum.co.cc :p

Kavácska
nyugalom, igyál egy sört <#pias>

Tegnap 2-3óra körül frissítettem a Silket.Aztán játszottam vele.Rákerestettem Nod32-vel,AdWare-vel,Panda Nanoscan-nal,Totalscannal.Semmi.Akkor most mi van????

Lord Nomak
Persze, gyenge, az ám. Azért ölöm a 47es bladeseket meg glavieseket. Értem ám!

Kavácska
kitöltöttem vmi alkohol tesztet.. elég hülyeség, bevágom a lájtosabb eredményt ami kidobott... ne higyjetek neki, én se teszem <#pias>

Már nemcsak hozzászokott az alkoholos italok rendszeres fogyasztásához, de mind jobban vissza is él ezzel a "legális kábítószerrel". Az alkoholbetegség elõszobájába kerül. A pontszám mutatja, hogy mennyire.

Teendõ: Most már semmiképp sem halogathatja a szembenézést önmagával, hiszen a mértékvesztõ alkoholfogyasztás már-már sodró szenvedélyévé vált. Ahhoz, hogy ezt a veszélyes folyamatot meg tudja állítani, feltétlenül kapaszkodókat kell találnia. Mindenekelõtt õszintén fel kell tárnia gondjait az elõtt a hozzátartozója vagy igaz barátja elõtt, akiben a legjobban megbízik, hogy segítsen. Emellett azonban más szakszerû tanácsra, talán orvosi kezelésre is szüksége van, minden bizonnyal. Keressen fel tehát a háziorvost vagy alkoholgondozó szakrendelõt, esetleg valamelyik alkoholizmus elleni kört.

datango
erõs a nyúkban , gyenge a csatában

Lord Nomak
111% mag balance muhahah muhahahahaha bruhahahahaha

k.o.

Kavácska
nekem se talál semmi semmien program.. na majd meglássuk muhaha 😛

és szép napot midnenkinek 😉

datango
szerintem is, intes is ugyanugy hasznalhat merciket , mint pls nálunk cafat hozott mutkor egy joparat , meg masik klanbol is klanvezer aztan voltunk mar annyian mint egy hadsereg 😄