Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és sajnos nincsenek benne eusok 😞
pedig eus mágus az olyan h vagy leütöd vagy meghalsZ 😄 (40 esen 48 pure str eset megöltem 1 nukebol berziben)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

nem tom mikor ez a videó de lehet eupdate elõtti 😊 én mikro voltam fent 16k körül nukeolt a nukeR 😄
de igaz ami igaz, csak glévesek vannak 😄 (ha átváltanak pajzsra nem lehet õket megölni XD)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Lord Nomak
Ha a nuker szerinted nem erõs akkor vizsgáltasd meg a szemed 😄 10k sebzés nem jó neked.. Már nem azért de mit vársz ? 30k hp-s glaviesre rámenjen 25k ? 😄 10-13k az tökéletes, kettõt benyel belõle és utána már csak felkell borítani aztán leszúrni aztán ha felkelt megint nuke aztán szia. =) Most is ez megy kb csak akkor tovább tart majd kicsit mert hát.. xD

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

hát sajna ez alapján a nuker nem tûnik túl erõsnek,nukok általában jóval 10k alatt,asszem 1 volt 13k,csalódott vok...<#shakehead>

glavies meg,hát szóval...,így halad nem lesz csak glavos...

az a lila valami viszont ami asszem gyógyításnál van úgy látszott mintha sebezne,ráadásul akkorát mint nuke,de lehet rosszul láttam,legalább lenne értelme force fejlesztésének

Zaylka
A pvp 2-es vidi alatt menõ zene nem tudjátok minek a zenéje? Nagyon tetszik!

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Lord Nomak
ezt kifelejtettem, jobb mint a másik job war movie, ennél legalább tisztán látszanak a buffok és skillek is, na meg nem csak 2 fajta karit lehet látni.. utolsó bevágásnál a glaviest 4en ütik és 1 bower lövi az meg áll elöveszi shieldet és nem hal meg.. nájsz glavies továbbra is egy bohóc karakter lesz ahogy elnézem viszont bower nagyon legyengült nuker ellen nem egy helyen lehet látni

Lord Nomak
vid sajnálom hogy nem raktak be ilyet union war formában, az lenne pedig jó 2 unio egyik véd másik támad 30 perc után csere.. omg mekkora népírtás lenne xD

Doomista
bezony veszélyes krva jo erös fsz karival lenni sokszor,sokan megprobálják feltörni az illetöt,persze ehez balszerencse is kell,meg hogy lelépjen,meg stb :S

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

A belsõ szemeimmel látom hogy feltörték azt a karit ami a 72+9-es speart árulta xDD

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

spartan magyar sosun 64blade^^késöbb teszek fel scrent it 😊

botforum.co.cc :p

Lord Nomak
LOL sebzés.

datango
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Lord Nomak
hm, kiváncsi lennék, hogy 80on fullos sun garm szettben ékszerekkel, shieldel és swordel shamanok milyen sebzést produkálnának rám, ha egyáltalán lenne sebzésük xD de szerintem max 10-15 dmg lenne lol több nem

jajj hee ma végre feltudtam lépni,és ráj9ttem,hogy tök szar a játok😄 le is törlöm...😄

Lord Nomak
Megnyalhatná azt a bizonyosat az aki ilyennel rohangál.. xD White spider 40et sebez rám muhahahaha

Maala
nem kösz, van 😊

meg még protban vok, akkor is megcsinálom a 42-t protban gap9ben, akárhányszor hal. 😄

de most CoD2 time, majd du.\este sro.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
nem rossz kis spear...

Nomak, a SoM csukád elment 11 millában. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lord Nomak
Szakadás felsõfokon xDDD Én már háromszor megnéztem xDD Tényleg nem kell sos nyakas neked ? 36os ? Meg van sos armorom is fullos.. ha gondolod odaadom amíg nem leszel full prot szettben

Maala
gecii xDDDD mekkora ^^

Lord Nomak
Én a pályára nem is nagyon figyeltem csak erre az idiótára ahogy szenved xDDDD

áárrrgghhh, a linkelés se megy már, na mindegy léptem aludni.
http://www.sg.hu/galeria/1083277224/10832772241180076906.JPG

/\
/ \
II
II
II
itt van fent sry😊
WuFraDamus 8)

Doomista
lol,ez már egy profi nehéz szintû mario pálya,de ha végignyomod a nintendos mariot,menni fog 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Lord Nomak

Lord Nomak
Alapleírás:

The hazard which confronts in the object which is not visible it will make and the military exploits rightly is the ignition alcoholic beverage. It inspires an amiableness to the eye and does not seem the existence which it reveals and at this military exploits which it puts out conducts a direct attack, or, it does not conduct a defense, to him there was not in a just as good as ability and it stood and in the military exploits which is important it was developed.

30as leírása:

It makes with history and the same non flag in the eye and with the kip glow of a firefly which it puts out it plants retires the enemy who it perceives.

Zaylka
Menj már, én nem vagyok ilyen univerzális.<#hehe> Másik meg, sok emberrel az a baj, hogy ahogy megveszi a GT-t valamiféle kényszerû kötelességnek érzi azt, hát én nem. Én csak egy lehetõségnek, és most azért, mert pár 100 spvel kevsebbet szedek össze, vagy éppen elpazarlok jó pár percet nem igazán zavar. Nem vagyok ennyire se exp, se sp függõ. Ismerek pár olyan embert aki ha nem 2500 hanem teszem azt 2400 spt szedd össze egy nap, legszivesebben kiugrana az ablakon. Nem akarok senkit megbántani, de aki ezzel igy van az rátért arra a német gyereknek az ütjára akit felvettek UT-zés közben vidire. (gondolom sokan láttátok már) Inkább élvezzétek a gt adta segitséget és ha érzitek, hogy mára sok lesz a játék, irány egy jó hideg sör!<#pias><#pias><#pias>

Lord Nomak
hm 58ig kell farmolnom, hogy utána 80ig powerezni tudjak és mind a 3 masterynek elég legyen 80ig az sp, hmhm jó dolog ez az intes ebbõl a szempontból

Zaylka
Hogy miért? Nos egyrészrõl, mert túl unalmas bagázs, unitréden se tud minket megszrongatni senki én meg az izgalmat szeretem! 😄 Másik, hogy most vizsgaidõszak van, kevesebbet fogok játszani (talán) és pont akkor játszok mikor az ég adta világon senki nincs fenn uniból. Akkor mi értelme ott lennem, egyedül ölök kukán mintha guildom se lenne...Harmadik ok pedig, hogy mindig is szerettem volna mercsiket. Szal most minden rendben, magyar unit erõsitem mercsikkel, illetve Windékkel is szintén jóban vagyok és bár nem vagyok az uniban, továbbra is rámköszönnek szinte minden unis guildbõl és uni tagnak tekintenek! Nekem ez igy tökéletes! 😛

Ui: bocs a dupláért de külön akartam válaszolni...

Maala
trécseléssel pazarlod? nukeot ellövöd, beírod a mondat elsõ felét, követekzõnél meg a többit? 😄

Zaylka
Most 8as a gapem, de amennyit trécselek, folyamatosan pazarlom, szal azért csodálkoztam én a 3k-n. 😊

SIKER😄

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

Lord Nomak
Akkor most azt ne mondjam, hogy full sos szettem lett armorból minden +3 és kék. Igaz 111% helyett mag balanceom 109% dehát istenem.. =(

Maala
hát kabbe. 😄

hülye ez a gép..kajak.....v. nemtom mivan

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

doxadmin
csak nálad, nálam bejön 😊

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

silkroadonline.net halott...

Hali.Ma nem lestem:van vmi fejlemény vírus-ügyben?Vagy mi van?????

xD xD xD .........újra raktam gamet és most akár mit írok be a host fileba server is undergroing inspection blablabla...
ötlet?

Lord Nomak
xDDDDDDDD

WuFraZselic
hát igy ja 😄DDD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Lord Nomak
Maalaaaa találtam sos chestet xDDD Pók hozzámvágta xDD Már csak vállas kéne meg kezes és full a szettem armorban ^^

Maala
lefogadom, hogy ma a Lost topic lesz az elsõ... eszméletlenül odavágott ez az uccsó duplarész... xD

Maala
Z, hanyas gaped van? mert én 9es gapben hogy is mondjam... szal a 3 óra alatt bladerként tickettel megvolt a 2k SP.

Maala
komoly. mondjuk elfelejtettem megemlíteni:
Hoyheosyl Mountain: Tiger Mountain. 😊

datango
ezt mondom én is , sose volt odairva hogy sp-t is dupláz és mégis dupláz , most is dupláz ... és hogyha engedi parhuzamosan inditani a sima sp duplazot akkor ez igy szumma sp triplázó! :S

Exp tickethez soha az életben nem volt odairva hpgy duplázza az sp-t, mégis duplázta. Volt vmi hír, hogy most már nem fogja?
Egyébként meg nem értem, nem tudjátok megnézni hányszoros spt kaptok ha használjátok?

IfjuSkywalker
G, te tulképp miért hagytad ott a DejaVu-t?

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

? ez komoly ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

datango
nemtom , biztos velem van a baj, de gyûlölöm ezt az arany békát! inkább csak sima linket szurjatok be pls mert én nemtom sehogyse megnezni azt a képet !!! csak ez a redvás békát látom még ha "kép cimenek másolása" -> uj ablak és copy... is..