Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zaylka
Mert miért baj, hogy intesként mercsit használok?? Máshogy nem tudom kompenzálni az erõkülönbséget a köcsög szétbotolt emberekkel, ha õk csalnak azzal akkor én meg mercsizek. Ennyi!

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

doxadmin
Eddíg nem is vettem észre a malacokat xD Aranyosan ugrálnak, ezen röhögök má 10 perce

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Doomista
Hát megkell mondjam,hiába volt ilyen nagy botirtás greecen,ugyanugy lehet bejutni, de vzmg mennyien ujrakezdték már xD vagy 500 member van ^^ alig birtam már mangyangokat ölni 😄 különben esett egy +3-s shield.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Lord Nomak
hihi

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
OTT A PONT!

WuFraZselic
vissza hogy bugos e a glavie crit...
tnap pvp, dh elõtt, lvl 76on, minden fless, 10k hp+ bõven minden zsir. kimegyek, 78as nuker, 1 nuke + ghost mars és feküdt. aztán a frissen megszerzett 2 69es heuksal combóból a 4es + ghost mars megint feküdt. utána sword+shielddel block, kd+3 leszurás + nuke és meghalt, majdnem én is megfeküdtem. utána 73as, azaz 3 azaz három szinttel kisebb glavies, shield/sword rajtam, és 9k critet rámtól egy 72+3/4 glavival ... 5bõl 3x nyert õ, én 2x. utána meg egy 75ös glaviest megvertem, utána õ is 1x, jó a stun ellen nincs menekülõut, de a noob köcsög érted, 15k+ hp-ja van de amikor kd-zom felrakja a +5 shieldjét... hát mennyen a p...! de akkor is basszus! 78as nukert szétkapok, 73as glaveis meg olyat critezik rám amit egy 80astól is csak-csak elnézek! 76os nuker +7 sword és shielddel viszont fexik ellenem ^^ ugyhogy jó ez a hybrid, de a glavies tényleg tulvan erõsitve.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Maala
reboot volt, nem volt még kedvem visszamenni...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lord Nomak
Sonic megint lecsapta yarkit.. nyekekeke

Morphin
Ako a tójai faszságos izé után ápdételt annak nem kell csinálni semmit??Bár nekem sem jelzett se a NOD se a Comodo...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Lord Nomak
Ez a Wigor srác mennyire buta istenem xDD Maaaalaaa hogy kerülnek hozzátok ilyenek tényleg.. xDDD Oltogatni próbál a 2 egyetemi diplomájával !! úgy hogy egy normális mondaszerkezetet nem írt még nekem 10 perc alatt xDD

sziasztok van itt vki aki a persianon játszik?😊
kell az agyam sry

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Lord Nomak
Ez megér nekem egy reportot feléjük, mivel nem lehet fórumra kirakni.

Doomista
<#violent>
elöszedem a +9es swordomat,rádnyomok egyet te szlörcsbájnelizer!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

katt rá megéri:
katt ide
Lord Nomak
"When our users download the newest update on May 23rd (Silkroad Standard Time)"

Nem inkább a tegnapi szerencsétlenkedésükre akarnak ezzel célozni amikor kitudódott a hülyeségük ? Vagyis akik 23.-án letöltötték az ápdétet sro idõ szerint, mert tegnap már 23.-a volt náluk amikor kiadták a trojanos hírt.

Doomista
jolvan,nálam csak akkor irto ki az errort,mikor mind végig az update végéig ment a virusirtom...kinyomtam telejsen,szal kikell nyomnom hogy jácchassak.most végülis nekem má mind1 hogy jelszot változtassak evvel az 5 lvls karival xD

datango
<#conf><#conf><#conf> mifele update? vagy most mifolyik itt gyöngyösön? 😄

Maala
van még 2,5 órájuk az update-re 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
ezzel a frissítéssel került le, és általában megvárják a hackerek, amíg jelszót váltasz.

intesnek merc. lol?!

datango
"A trójairól meg annyit, ha lenne a gépemen akkor már rég feltörtek volna nem? "

szerintem is , nekem is fut avast, napi frissitesseel, jelezte volna.. ugyhogy nem lesz semmi baj...!

----

ezt a képeket amit maala tett be vlaaki linkejen mar vagy muti már meg annyira kivancsi vagyok már és ... csak a aranybékákat látok 😄 pls😄

Zaylka
Igen, csak az a baj, jójó tény, hogy nincsenek über cuccaim és a kardom is "csak" +4, de egy közepesen erõs glévist is már szurkálhatok ahogy akarok, a 16k+ hpját ugy se tudom leböködni, annak meg akinek 20k+ hpja van sztem inkább ne is beszéljünk. Bár tényleg jobb lenne ha több védelmem lenne, mert amugy nem pvpzek, jobwarba meg hát ott vannak a mercsik segitségnek és akkor tényleg jobb lenne ha jobban birnám az ütéseket, nehogy elõbb lehaljak minthogy bárkinek is tudnék mercsivel segiteni!<#lookaround>

Mindenesetre nagyon szépen köszönöm a válaszokat, majd ha ujra elbizonytalanodom irok ide és majd ujbol megerõsititek a hitemet, hogy csak jobb lesz az a sword+shield!<#nyes><#nyes>

A trójairól meg annyit, ha lenne a gépemen akkor már rég feltörtek volna nem?

datango
ezt csinalom , és akkor ujjabb békák jönnek be!:=(((

Maala
ehh jobb klikk a békán, hivatkozás címének másolása, új böngészõbe bemásolod a címet , enter, és frissítés.

datango
valaki linkeje ujbol be nekem pls ezt az aranybéka sorozatot mer nemtommegnáézni! 😊 /de felbaxott most ez a tróján istenem/

Maala
mastery emelés 10. degreenél, 110es capnél lesz... sztem egy 50est rádobnak...

Maala
vársz update-re?

datango
most akkor hogy tudom leirtani ? ezt a trojant ha az avast nemjo ?? masik virusurto ? vagy várjak amig feltörnek ???

Lord Nomak
Jó hogy 1 kommentbe nem tudtam belerakni mindent mert késõbb veszem észre, szóval mastery emelés nem lesz. Ha megnézed azokat a kis sárga békákat külön ablakba láthaod hogy a sarokban a skill mastery 300 még mindig max.. sajnos.

Lord Nomak
Ja és nekem gépemen van ZA, system mechanic6, ad-aware, nod32 dísznek.. xD És ennyi, egyik sem jelzett semmi finomságot. Kasperskyt meg nem fogom feltenni mivel törölni akarja ZA-t.. nekem az meg fontosabb hogy legyen mert mindent blokkoltatni tudok vele és ez így is van most is xD

Lord Nomak
Nem a sunra kell tervezni, hanem arra amit látsz, én buffokat nézem meg fegyvereket. Ruha szempont az már azon múlik neked mi a praktikus. Az hogy swordel nem fogsz nagyot csapni hát nem tudom. Ezt neked kell eldönteni hogy mi a fontosabb 2k hp plusz és 0 block mert nincs shield a kezedben, szóval jó esély van arra hogy 2 critbõl meghalsz egy jobb player ellen, vagy inkább kevesebb hp de nagyobb def plusz blokkolási lehetõség..
Én arra szavazok hogy inkább adok neki 2 nukeal többet meg 1 leszúrásal többet de nagyobb biztonságban érzem magam shield def, block és ironwall mögött. 😊

Zaylka
Csak én tényleg tartok attól, hogy swordössel nem fogok nagyot damolni de ha ti mondjátok én elhiszem!<#nyes>És az, hogy 30-ason legyen a heuksal az azt jelenti, hogy teljesen bizti nem lesz mastery emelés 90-en?
Nomak: rengeteg vidit nézek, csak ugye azzal az a baj, hogy a cuccait nem látom és ha éppen megtetszik, hogy milyen erõs az egyik vidibe a speares, lehet full sosunba van, ilyenre meg nem akarok tervezni!<#ejnye1>

Más: Nem tudom, nekem kasperskym van és nem igazán jelzett virust, bár tény és való attól még lehet rajta. Mivel nézessem át a gépet, hogy teljesen meggyõzõdjek arról nem került fel faló a gépemre?

Lord Nomak
Én most is átnéztem a gépet meg tegnap is amikor ez az egész kiderült de semmit se találtam. Szóval nem tudom kinek mi van a gépén..

Az király, tegnap winfos reinstall utná megcsináltam ezt, persze elõtte 2 féle spykiller meg avast végignézte a vinyót. Most akkor mi van? Mégiscsak rajta van a vírus?

Én újraraktam a winfost a biztosnág kedvéért, de akkor ezek szerint ha játszottam tegnap, akkor megint rajta van a virus?

Lord Nomak
Ha passt váltasz miközben trojan van a gépeden nagy a lehetõség arra, hogy sec kérdést, mail címet és mindenféle finomságot is már elküldted a külsõs ftp-re.

Lord Nomak
Mesés.

datango
a képek nemlátszanak!!!
de nekem avast van a gépen akor valoszinuleg ezért nem mutatta a trojant. nade most ha paszzt váltok akkor ugyan ugy rajta vana trojan a gepemen es semmit sem ert a pass valtas?????

Maala
jajj, ezt már régóta be akartam linkelni, de úgyis imageshack error lesz sztem...
Blade:

Glavie:

Bow:

Ice:

Light:

Fire:

Force:

nem mind tökéletes, aki csinálta, tévedett, de nagyjából benne van, aminek bennek kell lennie...
(no vajh' békucik lesznek-e vagy sem?)

Maala
no szal, mindenki üljön a seggén, ma lesz 1 update, amit szépen fel kell rakni, AZTÁN víruscsekk a gépet, VÉGÜL passwordváltás. -> mindezt azoknak, akik elindították a klienst a tegnapi update óta... bár ezt update elõtt látatlanban mondom, lehet, hogy az updatelt kliens is vírusos lesz.
jah, és hogy ne nyugodjatok meg:

<00:41:04> <kerdezo> so its a troyan really ?
<00:41:10> <kerdezo> or just false positive ?
<00:41:18> <prog> it's real troyan
<00:41:25> <prog> it connect to some FTP
<00:41:31> <prog> and it isnt gaymax's

egyik sem én voltam, szal ezért írtam át a nevüket... (de mind2ben megbízom)

eredeti
nem-annyira-eredeti

lényeg az, hogy ne higgyetek a JoyMaxnak, mert valóban Trojan volt a kliensben, ami egy külsõ FTPhez csatlakozik, gyûjti az adatokat szép szorgosan.

Más: akinek Error code 2-t hozott ki, az szépen telepíjje újra a játékot, miután az elõzõ verzsünt uninstallálta.

hát kb ennyi lenne, így korán reggel ébredés után...

Maala
Regarding "Trojan" Virus

Date : 5/23/2007
inquiry : 2145

Hello. This is Silkroad Online.

When our users download the newest update on May 23rd (Silkroad Standard Time) for the anti-virus programs they use, the error of the anti-virus programs that detected Silkroad file with a virus will be fixed.

We have confirmed the modification with Kaspersky after update. For users that use other anti-virus programs, please try downloading the newest update for the anti-virus program, and if the error is still not fixed, then please wait for future updates.

This issue was an error of the anti-virus program itself, thus we ask for our users understanding for the delay in grasping a hold of the cause for this issue. Please keep in mind that there was no virus in the first place.

Those who can't run the game normally, or those receiving an error message such as due to the wrong operation of anti-virus programs, normal processing of the game will be possible when the game is newly installed after the uninstallation of the current game.

For the security of our users, Silkroad Online is processing virus examination every day. Issues like this mainly arise from the malfunctioning of anti-virus programs and through the use of illegal programs, so please feel safe in enjoying our game.

Maala
jah, bár a 30as skill ág ki tudja...

de Z, ha ennyire laggos Aege, akkor neked úgyis vmi védekezõ(bb) kari kéne lagg miatt, vagyis marad a shield.

és a 90es 2xes stab mellé crit 5 (10?) növelés is párosul, szal nem lesz nehéz jó karddal/bladeel 3-4 critet összehozni. 😊

ironwall shield-del az a baj, hogy a glaviesnak ugyanúgy van spinning fan-ja...

jah, és a garment alap 90en, legalábbis részemrõl. 😄

Lord Nomak
Így néz ki most a karim ^^ :

Lord Nomak
Erre csak azt tudom mondani, hogy nézegess ksro videokat. Maalával tegnap errõl beszéltünk egy fél órát, hogy mi lenne a jó skill fejlesztés.
Én a végére arra jutottam, hogy bicheon, light és fire. Coldot azért nem húznám mivel az a 90 phy def amit összesen ad jelenleg maxolva nem sokat ér, legalábbis nem annyit mint egy +5ös shield br17+ al. Na meg bicheonnal van ironwall ami 15 mp-re eléggé sokat tud jelenteni pvp-ben.
Tehát a coldról tegyél le szerintem.. még a nukeok is gyengék.

Szóval fire, light, bicheon mehet 90re, heuksal meg 30ra hogy legyen még egy kis hp-d pluszban. 😊

Lord Nomak
Jó, vegyük már azt példának, hogy hány 43-44es embernek van +4 full blue max statos armor ? Intesnek a cucc a lényeg, hogy mennyire durva.. Nekem meg 42+5 sos sword meg shield van és 15 perce elvertem egy 49es glaviest akinek sos ékszerei voltak és én meg 43as vagyok. szvsz.

Zaylka
Szeretnék egy kérdést feltenni, hogy nektek mi a véleményetek, milesz jobb nekem majd 80 fölött. 2:1 hyrid vagyok és most per pill fire és light maxra kihuzva, bicheon is szinte, heuksal ehyenlõre 64 skillekkel. Nem igazán szeretnék dual weaponos lenni, mert sajnos az aeges "alaplag"-ban nem igazán jön be a váltogatás. Gondolom ebbõl rájöttetek, hogy vmelyik weapon helyett a coldot huznám ki, na de melyiket? Ha marad a bicheon, kevesebb lesz a hpm, illetve tartok attól, hogy ezek a leszurás dolgok nem hiszem, hogy olyan hû de nagyot fognak sebezni késõbb és mire ezzel leverek valakit az élettõl is elmegy a kedvem. Még akkor is ha teszem azt tripla leszúrás 3 crit... Ha viszont heuksal marad, a glévisek néha igy is keresztbe vágnak lazán, hát még ha spearrel lennék, de viszont itt van hp, valamint a skilljeivel elég nagyokat tud egy intes csapni. Gondoltam egy olyanra ha mondjuk bejön 90, esetleg 80-90 között csak str-e rakok és akkor ilyen totál hybrid féleség lenne, de ezzel elszúrnám a karimat mi?

Ebben szeretném a segitségetek illetve tanácsaitokat kérni, vajon melyik lenne késõbb célravezetõbb. A válaszokat elõre is köszönöm!

Kavácska
igen de õk kifejezetten 80+ról beszéltek..

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

ez az int dolog szep es jo csak azt felejtitek el hogy a glavies sem szalmabábu ,ergo visszaüt
nekem nincs nagy karim, egy 42 es glaviesem kapaszkodik ,de en meg nem volt olyan szintem beli aki kiütött volna pvp -ben intesként,erröl ennyit .42+3 crit 12-es fegyoval szénné alázom az összes 43-44 es spearest,nem kell hozzá meg sos se.
Azt nem tudom feljebb ez hogy nez ki de ezen a szinten nalam igy

beatz
stunt?

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

Lord Nomak
Fõleg ez az sp leválasztás a tickethez mégjobb, másoknak szar de nekem csak jó xD Így is gyorsan haladok, de hogy nem kell akkora farmot tartanom mégjobb xD