Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
tnap pvp, dh elõtt, lvl 76on, minden fless, 10k hp+ bõven minden zsir. kimegyek, 78as nuker, 1 nuke + ghost mars és feküdt. aztán a frissen megszerzett 2 69es heuksal combóból a 4es + ghost mars megint feküdt. utána sword+shielddel block, kd+3 leszurás + nuke és meghalt, majdnem én is megfeküdtem. utána 73as, azaz 3 azaz három szinttel kisebb glavies, shield/sword rajtam, és 9k critet rámtól egy 72+3/4 glavival ... 5bõl 3x nyert õ, én 2x. utána meg egy 75ös glaviest megvertem, utána õ is 1x, jó a stun ellen nincs menekülõut, de a noob köcsög érted, 15k+ hp-ja van de amikor kd-zom felrakja a +5 shieldjét... hát mennyen a p...! de akkor is basszus! 78as nukert szétkapok, 73as glaveis meg olyat critezik rám amit egy 80astól is csak-csak elnézek! 76os nuker +7 sword és shielddel viszont fexik ellenem ^^ ugyhogy jó ez a hybrid, de a glavies tényleg tulvan erõsitve.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
elöszedem a +9es swordomat,rádnyomok egyet te szlörcsbájnelizer!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Nem inkább a tegnapi szerencsétlenkedésükre akarnak ezzel célozni amikor kitudódott a hülyeségük ? Vagyis akik 23.-án letöltötték az ápdétet sro idõ szerint, mert tegnap már 23.-a volt náluk amikor kiadták a trojanos hírt.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
intesnek merc. lol?!
szerintem is , nekem is fut avast, napi frissitesseel, jelezte volna.. ugyhogy nem lesz semmi baj...!
----
ezt a képeket amit maala tett be vlaaki linkejen mar vagy muti már meg annyira kivancsi vagyok már és ... csak a aranybékákat látok 😄 pls😄
Mindenesetre nagyon szépen köszönöm a válaszokat, majd ha ujra elbizonytalanodom irok ide és majd ujbol megerõsititek a hitemet, hogy csak jobb lesz az a sword+shield!<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
A trójairól meg annyit, ha lenne a gépemen akkor már rég feltörtek volna nem?
Én arra szavazok hogy inkább adok neki 2 nukeal többet meg 1 leszúrásal többet de nagyobb biztonságban érzem magam shield def, block és ironwall mögött. 😊
Nomak: rengeteg vidit nézek, csak ugye azzal az a baj, hogy a cuccait nem látom és ha éppen megtetszik, hogy milyen erõs az egyik vidibe a speares, lehet full sosunba van, ilyenre meg nem akarok tervezni!<#ejnye1>#ejnye1>
Más: Nem tudom, nekem kasperskym van és nem igazán jelzett virust, bár tény és való attól még lehet rajta. Mivel nézessem át a gépet, hogy teljesen meggyõzõdjek arról nem került fel faló a gépemre?
de nekem avast van a gépen akor valoszinuleg ezért nem mutatta a trojant. nade most ha paszzt váltok akkor ugyan ugy rajta vana trojan a gepemen es semmit sem ert a pass valtas?????
Blade:
Glavie:
Bow:
Ice:
Light:
Fire:
Force:
nem mind tökéletes, aki csinálta, tévedett, de nagyjából benne van, aminek bennek kell lennie...
(no vajh' békucik lesznek-e vagy sem?)
jah, és hogy ne nyugodjatok meg:
<00:41:04>00:41:04> <kerdezo> so its a troyan really ?
<00:41:10>00:41:10> <kerdezo> or just false positive ?
<00:41:18>00:41:18> <prog> it's real troyan
<00:41:25>00:41:25> <prog> it connect to some FTP
<00:41:31>00:41:31> <prog> and it isnt gaymax's
egyik sem én voltam, szal ezért írtam át a nevüket... (de mind2ben megbízom)
eredeti
nem-annyira-eredeti
lényeg az, hogy ne higgyetek a JoyMaxnak, mert valóban Trojan volt a kliensben, ami egy külsõ FTPhez csatlakozik, gyûjti az adatokat szép szorgosan.
Más: akinek Error code 2-t hozott ki, az szépen telepíjje újra a játékot, miután az elõzõ verzsünt uninstallálta.
hát kb ennyi lenne, így korán reggel ébredés után...
Date : 5/23/2007
inquiry : 2145
Hello. This is Silkroad Online.
When our users download the newest update on May 23rd (Silkroad Standard Time) for the anti-virus programs they use, the error of the anti-virus programs that detected Silkroad file with a virus will be fixed.
We have confirmed the modification with Kaspersky after update. For users that use other anti-virus programs, please try downloading the newest update for the anti-virus program, and if the error is still not fixed, then please wait for future updates.
This issue was an error of the anti-virus program itself, thus we ask for our users understanding for the delay in grasping a hold of the cause for this issue. Please keep in mind that there was no virus in the first place.
Those who can't run the game normally, or those receiving an error message such as
For the security of our users, Silkroad Online is processing virus examination every day. Issues like this mainly arise from the malfunctioning of anti-virus programs and through the use of illegal programs, so please feel safe in enjoying our game.
de Z, ha ennyire laggos Aege, akkor neked úgyis vmi védekezõ(bb) kari kéne lagg miatt, vagyis marad a shield.
és a 90es 2xes stab mellé crit 5 (10?) növelés is párosul, szal nem lesz nehéz jó karddal/bladeel 3-4 critet összehozni. 😊
ironwall shield-del az a baj, hogy a glaviesnak ugyanúgy van spinning fan-ja...
jah, és a garment alap 90en, legalábbis részemrõl. 😄
Én a végére arra jutottam, hogy bicheon, light és fire. Coldot azért nem húznám mivel az a 90 phy def amit összesen ad jelenleg maxolva nem sokat ér, legalábbis nem annyit mint egy +5ös shield br17+ al. Na meg bicheonnal van ironwall ami 15 mp-re eléggé sokat tud jelenteni pvp-ben.
Tehát a coldról tegyél le szerintem.. még a nukeok is gyengék.
Szóval fire, light, bicheon mehet 90re, heuksal meg 30ra hogy legyen még egy kis hp-d pluszban. 😊
Ebben szeretném a segitségetek illetve tanácsaitokat kérni, vajon melyik lenne késõbb célravezetõbb. A válaszokat elõre is köszönöm!
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
nekem nincs nagy karim, egy 42 es glaviesem kapaszkodik ,de en meg nem volt olyan szintem beli aki kiütött volna pvp -ben intesként,erröl ennyit .42+3 crit 12-es fegyoval szénné alázom az összes 43-44 es spearest,nem kell hozzá meg sos se.
Azt nem tudom feljebb ez hogy nez ki de ezen a szinten nalam igy