Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

draxler12345
nem tudom mi a halál van de nekem maga az internet is bevan halva ...

arnyek1000
Valameikötök prémiummal tolja? Mert a guldbe azokat nem láttam online akik azzal.

arnyek1000
Beengedett bent jáccanak a népek nekem meg az irányítás sem ment

draxler12345
nem vágom mi van :[

arnyek1000
Most meg azt irja hogy undergoing inspeksön meg update

arnyek1000
Az elõbb 1 pillra beengedett a többiek bent jáccanak semmi bajuk nekem folyton DC

tök káosz ez a game vazze xDD 5 perc alatt 3 dc...mondjuk ez reggel 10 körül volt

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

draxler12345
haverom itt játszik nyugodtan azóta amióta megált a szerver nekem ...

arnyek1000
Na én feladom nezem kicsit a hõsöket majd késõbb prószálom

lol 😄 Azt írja nézzük meg a hiv oldalt az megh be se jön -.-

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

arnyek1000
nincs meg a karakterem ujjat enged csinálni

remélem XD be akarok jutni 😊

Doomista
Engem disconnectelt,aztáûn eltünt a start menü,és nemjöttek bea hirek,de most jo...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

ez esélytelen😊) mindjár jönnek az inspectionnel sztem😊))

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

server list se látszik looooool

arnyek1000
Nem igaz mit össze nem disznókodik ez a sok sárga vágottszemû majom

odáig se jutok el hogy bejöjjön a kép hogy beírhassam az ID-t és a pass-t

arnyek1000
Engem 1 pillanatra beengedett de csak felbosszantott mert megint -2 % de azóta folyamatosan már a belépésnél DC

hmmm már megint szarakodik ez a szar xDD csak hogy választékosan fogalmazzak. Be se tölt....

arnyek1000
Mi a szar van már megint nektek sem megy a játék???

draxler12345
áll a kép csak néha mozog de jó 😉

ezhihetetlenbeteg😄 badmeg meghaltam rajta ez beteg😄DDDD

/inaktív/

tpisti24
Maala! írtál régebben egy vírussal kapcsolatosat, szóval pl nekem nod32õm van, magyar minden király, semmi baj nincs vele, és szóval az nem találja meg ezt a trójai vírust?

http://www.xfire.com/cms/stats/

2. sro 😄 (mmo nál)

http://rosszpcjatekok.blog.hu/

Maala
úristen ez nagyon nagy. 😄😄😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

lizmak
Mstmár nekem is remek jelszóm van, lehet h. 1 hétig nem váltom le.😄 A kérdés válasz kombót az elõbbihez is tudtam, csakhát okostóni megváltoztatta az emailt, így nem birok váltani pass-t...😞 Végülis a feltörésemmel kapcs-ban annyit h. jött partyba a gyerek, aztán exc.-be, aztán kérdezgetett én meg válaszoltam...nemtudom h.lehettem ennyire elõvigyázatlan, dehát hibáiból tanul az ember vagy mifene..😄

Doomista
engem még nem probáltak feltörni szrnt,de remek jelszot nyomtam az elöbbihez is,és még a nevem is érdekes volt mindenki szemében 😄 közben a kérdés+válasz is megvan,szal tudok jelszot váltani,mert sokak nem figyelnek az ilyenre,oszt nemtudják a kérdést vagy a választ rá,éss zpi :S egyik magyart már feltörték,és nemtudja megváltoztatni a passját,szl most nemtud mit csinni :S 57 lvl a gyerek

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

ha egy black yeowát vagy mit farkas nélkül 27-esen megölök (bow lv 27,cold lv 25)
ako ügyes vook😄
HencStein
pár érdekes video:
http://www.youtube.com/watch?v=GfSeXdez_cU
http://www.youtube.com/watch?v=mWFGtmCb5eg
http://www.youtube.com/watch?v=WHikACNjtGQ

3+1 ráadás
http://videa.hu/play.php?v=EFr89TjGoVjnPYe4

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Lord Nomak
Akkor én vagyok az egyedüli aki tud 1v1-ezni.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Teljesen felesleges naponta pass-t váltani. Én magam 3 éve mmorpg-zem és még az életbe nem törtek fel. Kell hozzá egy alap gondolkodás, hogy kinek mit szabad megadni és nem, stb. Ha felakarnak, feltörnek így is.

lizmak
én is újra kezdtem, hála h. a régit feltörték, mst még élvezetes, 3 nap alatt elvittem 16-ra, de ha ezt is felfogják törni akkor bye bye sro, esetleg 2 év múlva elõveszem nosztalgiázni..😄 viszont nagyon be vagy rezelve, nagyon már stall-ba se merek menni, nehogy ott is feltörjenek.., party és exc. kizárva....^^ naponta változtatok jelszót..jááj, belelehet ebbe õrülni..😄

WuFraZselic
1v1-ezni, ATHENSON??? multkor irom arcnak 76os glavies, hogy 1v1, állitsa le a spanjait, mondta ok. irt vmit németül, viszsamentem, elkezdtem harcolni, 6k critet kapott 3rd kd skillel, beirta chatbe hogy "looss" és 3-4 fritz 72+ elõugrott, hát kösz. ennyit az 1v1-rõl

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Doomista
Oh dejo élvezetsen fejlödni még mindig kiskarival 😄 lvl 10 😄
mostmár ezen csinok egytöl egyig questet,az elöbbi karin ösz 5 quest volt kész 😄 most kaptam egy 10 lvls 10 crittes blues +2s speart,kicsit félrettem egy idöre a swordot,és a spear+colddal viszlát az mobnak ^^ sok dropp is jött,blues cuccok...😄

Lord Nomak
Egyébként én soha nem használtam mercet, nem is kértem és nem is fogok használni ha csak nem funból. Sokkal megalázóbb ha 3v1et egyedül nyerek mint 5 vagy 10 mercel

Lord Nomak
Ennyi erõvel semmilyen játék sem szól 1v1rõl. Sok lúd disznót gyõz teória mi ? Nevetséges. Ez is egy olyan dolog, hogy annak nem szól 1v1-rõl akinek szar a karaktere.

Maala
az MMOk nem 1v1rõl szólnak. 😄
de 1 v sokat csak mercekkel tudsz nyerni.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lord Nomak
Mercek se annyira durvák, csak szinten alluliakra. Amikor volt trade bug akkor malával meg dragunzával mentünk, jött a 75ös glavies 5 mercel, 5bõl leszedtem 3at zerk nélkül. Tehát ez így ennyi. Ha lett volna nálam vigor poti akkor a többit is leszedem aztán szaladgálhatott volna egy magában.

hívd a guildmestereD 😄

Lord Nomak
Jó hát amióta mercek vannak mindenki csak azzal tud arcoskodni. Boweremet se nyomta le senki amikor 73as volt pedig próbálkozott 76os is aztán csak mercekkel gyõzött, faszlámák.. Azoknak van a merc 1on1hez

nah ez a videó össze lett vágva 😄 szal sztem van update elõtti és utáni is 😊

Maala
blades, merc... all dead. 😊

Maala
kék a nuke, nem zöld... meg az elején vmi 2kezes pallos vagy mi a genya van az ember kezében, ilyen sem nagoyn van kínai kariknak...

Lord Nomak
A video nem mutatja meg neked hogy vannak kifarmolva az emberek, azért van pl 90es leszúrás meg ilyenek, nem biztos hogy mindenkinek volt vagy 200k sp még pluszban hogy mindent kimaxoljon.
De ha a mostani állapotot veszem pure intesek megfektetik glavieseket, szerintem ez késõbbiekben is reális dolog lesz. Jó persze felváltva ölik egymást de megtudja ölni, viszont blades és glavies nem ölik meg egymást..

sztem update elõtti 😊
1ébként sokfajta buff van 😄
amikor ilyen szövegeke vannak azok elvileg status error effect v mit csökkent, a gémkapocs életeta ad, pajzs meg faxa XD

Lord Nomak
Én meg 48on 52es hibridet 2 nukeból letudtam na most ez ilyen xD

én láttam ott 1-2 eust szaladgálni,+azok a szöveg karikák is valami eu buffok sztem,vagy nem?

na 16k nuke..,abban már kiegyeznék 😄D

nem rossz,nem rossz,de új skillekkel lvl 90en többet vártam azért...

így a helyzet kb változatlan lesz mostanihoz képest vagy még romlik,mert pl szép és jó végigzongorázni az említett skillsort,csak hát addig glavos stunol,pörög-forog,critezik akkorát hogy kettészakadsz,ráadásul felteszi mag. pajzsot és kiröhög,tehát elõbb túl kell élned addig míg elnyomod ezeket,ami hybriddel sem lesz eccerû,full intnek meg szinte lehetetlen sztem.

ideális az lenne,ha pl. 2 nuke + még valami és glévis fekszik,így kiegyenlítettebb lenne az erõviszony,ami jelenleg túlzottan is glaviesnek kedvez.