Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tpisti24
a Venice szerveren van egy ilyen magyar társaság akik más magyarokat vernek át és lopják el midnenüket..rohadt nagy pofájuk van õk azok:
_VeNgEaNcE_, MegbaszlaK, inf3ction, Rogegion
soha ne bízzatok meg bennük, szánalmasak...

Lord Nomak
50en meguntam tetü clientless botokat ishade moboknál, rámentem penonokra, ahhoz képest hogy giant 1.4k-t üt rám critben és van 2.4k hp-m nincs semmi gondom xDD giant kivételével semmi sem tud megütni ha csak nem 3at magamra húznék.. kiváncsi leszek 52+5 sos spearrel akkor mi lesz lol

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Doomista
hm...haverom akinek huztam a kariját,klnb rég 30 lvlre elhuztam,farmolok,szal uninstalt tolt az srora,és többé nem jáccik,mondta hogy tessék,itvan a karakterem,élj vele 😄 hát szrntm én akkor ezt a kari elhuzom ameddig birom...de olyan jo a cold a 12 lvls karimnál,annyira birom 😄 igy már kicsit erõsebb a kari,a mob 1 ütést ad rám,vagy annyit se,block is bevéd...és int powaaaa.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
<#eplus2>
hmmm...vajon kik lehetnek benne ? <#vigyor1>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

külön van sp és xp tickeT ? 😄

1ébkénmt:

Lord Nomak
Egyébként igen tudom, ha xp sharebe megyek amíg van még egy kis idõm gold ticketbõl addig tovább dobálja, de nehéz olyan pt-t találni ami kitart mondjuk egész este.

Lord Nomak
Szereztem ilyen redvás gold premiumot. Felvettem questet, kimentem mobozni, 3 óra alatt 42 sp quest item esett. 500 kéne, gratz. nájsz drop rate. Nem csoda hogy "lekorlátozták" 3ra a quest item szedegetést, ha 3szor 500at akarok örülök ha összejön egyáltalán amíg le nem jár a ticket. De legalább sp tickettel együtt szépen lehet gyalulni a dolgot, ahogy sp ticketemnek vége rá 2 órával kezdõdik gold ticket.

lizmak
jaja, ott vannak ilyen értelmes emberek..😄 (meg máshol is..😛)

haha, pont láttam 😄D, ugye persia?!

botforum.co.cc :p

http://www.levelme.net/forum/forumdisplay.php?f=53

regisztrálljatok és látjátok a képeket...szerintem ez már nem kamu 😊

botforum.co.cc :p

lizmak
Juhéé ma megvolt az elsõ Seal of Sun Dropom, egy Lv20-as Iron Tasset (Protector) Lucky: 6 times.. csak.. Female..<#buck> Black Tiger dropolt...Mennyi körül mozog egy ilyennek az ára? Jó lenne eladni..😛 életkép:

Zaylka
Szép a megfogalmazás és egy igényes normális levél. De gondoljátok, hogy a mocskolódó leveleken kivül nem kaptak több 1000 ehhez hasonló levelet. Ez is kerül majd a porosodó levelek aljára. A botok (legalábbis a legális, bár hülye szó egy botra) nem fognak semmit tenni, mert azt õk futtatják. Accountokat megint csak nem adják vissza, mert honnan tudnák kié volt erdetelig, plusz a lepucolt és lepkzott karinál jobb ha ujrakezdi az ember. Tény és való, hogy biztonságosabbá kéne tenni ezt az egész játékot, de ha eddig nem tettek ellene semmit, ezután se fognak, hiszen nekik az ég világon semmi problémájuk nem származik abból, hogy feltörögetik az embereket. Majd lesznek ujabb silkvásárlók, különösebben nem izgatja õket! Szvsz reménykedni lehet, de én a joymaxban már régen elvesztettem a hitemet...

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

doxadmin
Ez az internetkártyával lehetne silket vásárolni? Valakinek van ilyen, vagy van róla tapasztalata???

internetkártya! Elfogadja e a silkroad silk vásárlására???????

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

belépek tr guildbe (nem direkt)
én: can somebody sell wind or fire 3 ?
guild társ: no ty, i have

most pvp ztem és 52+ ijjász állandóan lõdözött 😄
más: 1 óra után kezdek kiigazodni a storageemen 😄 el destroy oltam kb 20 cuccot de nem akar jönni fire és wind 3 :S

Nem is írta hogy Joymax ^^

Más:
39 vagyok és simán tudok 1v1 ezni high lvl-ek mellett, és azért nem mind olyan pöcs, h leszedi lowokat pvp közben 😊

asd

Lord Nomak
Gaymax mit akarna az accokkal ? Mindenkié megvan nekik xDD Ha mindenkit leakarnak vadászni valakik gaymaxon kívül, akkor õket fogják támadni nem minket =)

szerk: manual patch csak 1.062-1.065 re jóXD

tpisti24
igaza lehet Nomaknak...a legújabb NOD32-õm van, nehogy már egy szarabb vírusírtó megtalálja..amúgymeg mit kezdenek 5 millió acccountal? tuti h nem trójai, vagy ha igen akkorsem a mi accountunkra utaznak, mire jó nekik ha tudják mindenkinek az accját? azis nagy munka lenne ha mind1iket meghackelnék, és azzal mit érnek el? semmit..sztem GM accot keresnek ha az télleg trójai, meg amúgy is pont Troyean nevet adnának annak a fájlnak? ez is hülyeség..

hát lehet, Antivir jelez ijji -s gémeknél is
más: story of manualpatch: indít -> hiba : Azután peccselj h felraktad a gémet (ofkórsz fent van a gém XD)
elindítom a gémet -> manualpatchet is -> hiba: Lépj ki a client bõl
no comment 😄

Lord Nomak
De nincs benne, az milyen hogy megtalálja 3 antivirus és másik 30 nem ? =DD Ez hülyeség lenne, ez kb egy bug szerintem csak ^^

loal 😄 trójai van benen és ezért sérült és ezérttn me tölti le XD

Lord Nomak
Nem kell vele foglalkozni, nincs benne trojai csak azt hiszi az antivirus hogy van. Sajnos ez ilyen..

tpisti24
dehamost pl megtalálom a trójait a klientben akkor kikéne törölnöm aklienset ugye? de akkor hogy SROzok?

nenevess, negyedszerre rakom ...

Lord Nomak
xDDDDD

looool fel akarom updatleni és 98 % nál jön be ez, mondom delete , erre 99 % legvégén kiírja h sérült az sro_client.exe ezért keáll és elõröl megy az egész 😄

Lord Nomak
Egyébként Avastal hatszor rányomtam sro kliensre és még valósidejû marhaság is megy, de olyan szépen átmegy felette hogy csak na xDDD

Lord Nomak
Én inkább figyelmen kívül hagyásra nyomok.. Baromira nem érdekel a dolog, úgy is online vagyok éjjel nappal xD Kedden meg remélem lesz update mert nem ártana.. xD

És ha azt mondod neki:töröld,semmi gáz törli.De mikor használni akarod a silket ujra,kijön a code2-es hibaüzi.

OFF
videó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Monkey Islandban mivelhogy gyerekekne készült nem hal meg senki és nincs vár, ezért úgy kell harcolni h sértéseket mondassz

acces deny az mi ? XD figyelmen kívül hagyás (2 éve van meg de ne mjöttemrá)

Ó,yee....Õ az...

Lord Nomak
Feltettem, frissítettem, ráakartam nyomni külön a fájlra hogy nézze meg, rákattintottam még csak le se hoztam jobb menüt és kiírta. Gratz.

Lord Nomak

update je necces 😄 fõleg mert nem lehet killépni csak ha updatelt 😄

Na,végigért egy teljes gépellenõrzésen az Antivír.1óra kellett neki.De a reportban az írja:790000körüli vírust,spyware,stb-t keresgél.Mondjuk frissíteni nehézkesen kezdet...A Silket letöröltem a gecibe.Majd ha a (bal)FaxMax kiírtja a kliensbõl a nem oda való dolgokat,folytatom.Nem azért nyomtam több,mint 1évig,hogy holmi gyárilag beépített trójain megbukjon a karim.Amugy érdekes,ezen kívûl semmit nem talált a gépen az Antivír.<#papakacsint>

nekem antivir for xp van és kiszúrta

Lord Nomak
Érdekes cikk, leszedtem az antivirt ha dc-t kapok sro-ban legyalulom avastot és felteszem a helyére, kiváncsi vagyok talál-e valamit majd.

webforditas.hu

lizmak
nem..ez mind szép és jó, nem akarok kötekedni de a spay wares az nem spywares?

Ez azok azokról amagyar szavakról szól amiket nem enged leírni mert szerepel benne külföldi csúnya szó?

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

Üdv mindenkinek, megvan a levelünk fordítása, amit a joymaxnak szeretnénk küldeni.

Dear Joymax,

Nowadays, the cracking of characters is very frequent, at any rate in my country. We do not think that the steps, you do to protect the players are sufficient. The cracking of characters, despoliation, cracking of forum and homepage is continuous these days. These incidents are very frightening and some of my friends decided to stop playing this game. In the other hand we examined the SRO games of other nations such as Japan, Taiwan, and Korea. When we were examining the games we did not find such incidents like mentioned above, and our opinion is that the control of the players are in a higher level, there is no character playing with ‘bot’ program, and the ‘silk-buying’ is much more protected such as the protection of accounts. The characters which are cracked now, did not visit any further ambiguous webpage. Their PCs are protected against every key logger and spay wares. So we may think that the information of the accounts was not gotten through the PCs. It is very important the security round of duties will be done as soon as possible, and the recently stolen accounts should be given back to the original users. In this case the right thinking players have drawback, the ID of an account will be changed, the password and in most case the e-mail address will e changed, too. We would like to know how this can happen if the information about the accounts is secret and nobody knows this just the person whom it belongs. It is noticeable that many player stopped the ‘silk-buying’ because the customers do not trust in the iSRO and therefore they do not trust in the PayPal account, too. They feel frightened because of the crackings.

Write me ASAP please!

Yours,
Y X

Aki szeretne segíteni, küldjétek el a következõ címre:
http://www.joymax.com/joymax_eng/contact/email/email.asp
Ide aki hajlandó rá, adja meg az emil címét, és ha akartok akkor nevet. Én meg fogom adni, kiváncsi vok van e pofájuk nem válaszolni, csak simán másoljátok be innen a fórumról.

Minél többen külditek el, annál jobban felkeltjük a figyelmüket, köszönöm a segítséget elõre is. Bot és crack mentes gémet kívánok.
lol 😄 99 % ig updatel aztán leáll mert \ helyett ㅂ ㅍ무 >ㅇ upsz 😄 nah izáé átúzott W van :S

Akkor én is leírkálom,mit találtam vírus-fronton:a Nod,az Adware,a Panda Nanoscan,Totalscan SEMMIT nem talált.Aztán a Malaa által belinkelt táblázatban lévõ Antivír nevû progit fölraktam,frissítettem és rögtön kiszurta a kliensben a trójait.Ez még az elõzõ(23ai)sro verziónál volt.Azóta ugy tudom volt egy frissítés,ami egyesek szerint "vírusmentes".Ma megint fölraktam az Antivírt,végre frissíteni is hajlandó volt.Megnéztem a friss klienst és MÉG MINDIG VÍRUSOS!!Az Antivírt nem tartottam a Nod ellenfelének.De ma olvastam a Vírushíradon egy cikket.Ott egyik legjobbként emlitik az egyébként Avira Antivír néven futó progit.Szal nem tom....VHíradó

Lord Nomak
Egyébként nekem az avast jön be vírusírtók között a legjobban, ZA-val jól kiegészítik egymást. Kaspersky se lenne olyan rossz de az meg törölni akarja ZA-t.. én meg olyat nem játszom.

Lord Nomak
Én akármit csinálok semmit se talál, nod32, avast, norton, kaspersky ezeket végig próbálgattam mivel úgy is vírusírtót cseréltem és semmi. ZA sem talált semmit, szóval hát nem tudom.

gg az good game jobb helyeken xD

update elem és trójai vírust talál
grat Joymax ...
(gg az mi ? 😄)

arnyek1000
Nekem az megy , merre lax?