Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kavácska
megvolt bratyóm esküvõje, most éledtem fel... reggel óta 😄😄
na msot már tuti nem iszok 1 napig elgalább :S

vat mivolt ez a dzsiza2_hun al duma? amúgy hirtelen azt se vágom Kiaz 😄
válaszom : Fyrstában ketten vagyunk nikivel, kelett a GS, behívtuk még staller karikat, durván sok az elix meg cucc, és idõ nincs stallni, elixeket meg nemadod 😛 ennyi, kérdezz ha kell még vmi 😊

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Kavácska
MIVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN ??? 😄😄😄😄

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

haha, ez már kb 3 hetes, ja és nállam nem mutatja a skileket, csa ka flow piercing force ot vagy meiket mutatja néha...

botforum.co.cc :p

datango
sikerült elháratinai a hibát!
hogy tanuljatok a hibámból ... tehát mikor ilyen feliratot ír ki akkor az volt nálunk a hiba, hogy a videokártya driver régi volt , pontosabban (2003 as driver😊 ) raktunk fel egy frisset a hivatalos oldalrol es megy.😊

datango
sziasztok ! egyik haveromnál vagyok és kellene neki sürgösen help!
"runtime error!"
Program d:\silk\silkroad\sro_sclient.exe
this applicataion has requested the runtime to terminate it in an usual way. Please contact the application's support team for more information."

---

Nos , ez az üzenet fogad bennünket ha a "start" gombra nyomok.

A host filebe beirtam az ip cimet, mert eloszor meg azt irta hogy updating server.. azutan beirtam az ip cimet updatelt. és mikor inditanam ez jön be... mi a teendõm ??? vagy most hogykel ezt megcsinalni??? már vagy 100* ujraraktuk az sro-t!??

pls help 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

tpisti24
hoppáá ez a trójai lehet h nem vicc...nekem eszi a gépem..mióta ez van azóta jöna kékhalál, és egyre rosszabb..honna szedjek le antivírust??

Lord Nomak
Én úgy tervezem hogy 65tõl elkezdem adagolni 2:1 arányba az intet és stret, egy kis hp nem árt, meg azon a szinten már azért eléggé jó lesz a mag balanceom hogy ne rondítsam el.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

megnyugodhatsz,a lagg még a régi...

Fido4life
The Server is undergoing inspection or updates. Connect to silkroadonline.net for more information. <-- ezzel mit akar mondni ?
Patchelni nem engedi..

sword+shield intesbõl sztem az a hybrid a legjobb aki valahol 2:1 és full int között van,az a bizonyos str-re is rakott kategória.Ekkor van 1-1.5k +hp,és balance sem romlik le túlzottan.

Fido4life
hát ez nagyon remek, ráadásul mmost még azt sem engedi hogy megpróbáljak belépni..:S

Lord Nomak
És hogy fogod majd feltolni 90ig masteryket ? Mert ugye bicheon meg heuk maxolva van, még egyett maxolhatsz és lesz még egy 30asig feltolható masteryd. Vagy 80nál elapad a fejlesztés vagy most ezt én nem értem xD

Tököm ki van azokkal az emberekkel, akik bejönnek a fórumra, beröffentenek egy kérdést, amirõl senkinek halvány lila gõze sincs és erre kiverik a hisztit hogy senki nem figyel rájuk. Azt sem kell kommentálni, ha nem tetszik a játék. Húzzatok ki a gec*be innen...
Elnézést a többiektõl.

jetcoke
hát akkor ráb*sztak... meek vissza wowra........

omfg...

Maala
ha bejutsz akkor 1 normális nettel nem laggol, viszont bejutni hétvégenként éjfél elõtt lehetetlen.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

doxadmin
Valaki válaszolna a #37814 kérdésemre??? thx

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Fido4life
Sziasztok ! Legutóbb tavaly játszottam ezzel a gamével egy kis kevesett akkor még elképesztõen laggolt, megszeretném tudakolni hogy változott e a helyzett e azóta, leheõleg pozitív irányba ? Köszi elõre is a választ

WuFraZselic
ezt ugy hivják, hogy HÉTVÉGE, aka. csucsidõ.

rabbit: jaja, +4 shield/sword/spear virit mindig nálam, pvp-ben én is váltogatom, lvl 69ig kimaxolva bicheon és heuksal is 😊) eléggé kellemes meglepetés ellenfélnek mikor kd + 3leszurás után elõveszem a speart, stunnolom, majd ghost mars-sal elfexik ^^
a spear kben azért jobb hybridnek mert hybrid alapból kell szentem heuksal a passziv miatt, és cold-fire-light-heuksal jobb 4es ^^ de nekem kell a maxolt bicheon is ^^

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

jetcoke
MAF ez? 2 napja nem bírok belépni egy szerverre se.......cannot connect..ááá

omfg...

pvp-nél gondoltam... ^^

asd

Inkább mostanában úgy nyomják h 2:1 int sword+shield+spear 😄 Elég szépen tudják váltogatni 😊

asd

doxadmin
lassan 3 és fél óraáj stallozom, de a kutyát sem érdekli a sosom, pedíg már 1 millárt adom, és offerelek is. ááh

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Minél többet, 30-40k minimum kell.

akor is a full int a jo 😄D

botforum.co.cc :p

doxadmin
Inkább valami fegyó sos dropp kellett volna, mert ez a kutyát sem érdekli. . . .

Sugam
jaigen es 2:1 int spírrel megyek (jelen esetben 8as glaive, de ahogy megvan 16 ekvippelem be a sos speart.. tudom bow kene de arra nincs máni.)

Sugam
haliho, elkezdtem "vadul" ujra jatszni nemtudom hanyadjara,
eléggé bemakoltam mindent, 16 sos speart 8 sos glaivet, meg ugy mindent , szal 1 darabig nemunom meg (szartnem).7es gapen vagyok lvl 12,470spm van. kérdésem, mennyi spt kene osszefarmolni es meddig? köszi
zejusz szerveren kezdtem karit akit erdekelne

Lord Nomak
ott a pont, ha teszem azt 5k hp-ra full intesként kapok 9k critet, vagy 7k hp-ra 9k critet annyira mindegy hogy nagyon.. xD

Lord Nomak
Amíg ownolok mindenkit szintemen és felettem 3 szintel addig a hibridet elfelejtem. 113% mag balance kissé jobb mint egy 95-100%

WuFraZselic
ROFL 😊)))

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
mért, pure intnek nem lehet sword/shield kombinációja? -.-
egyébként 2:1 spear jobb mint 2:1 sword/shield.

Maala
miért a full intnek nincs pajzsa? 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

2:1 int nek az a lényege h ott a pajzs ami brt ad és moncik ellen és jó

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

WuFraZselic
muhaha. lvl 75ös sosun+5 kardos nukert 3ból 3x megvertem 😄D hiába nukeol rám 9k-t ha marad még majd 2k hp-m ami hip hopp visszatöltõdik ^^ muha 2:1 int ftw ^^

HencStein
Mind a 2 jó de 1 biztos jobb a full mert tök nyolc hogy 1 crittöl vagy 2 crittöl hasz meg de sebzésbe meg nem ugyan az

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

2:1 biza 😉

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

2:1 kardos

Maala
full. csak bírd idegekkel.

Morphin
Most akkor melyik a nyerõ 2:1 Int v full??

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

doxadmin
zeus szerver, hotan, a potiárus mellett 😊

Maala
???

Maala
meik szerver?

Maala
hát igen, ez örök élmény marad, emléxem rá. 😄 mikor meghaltál, és visszajöttél, sztem még akkor is öltem a maradék giantokat. 😄😄😄 (pedig összesen 6 volt. 😊)

doxadmin
he he, küldi közben dobda egy buzi zombi, de örülök neki, már csak el kellene adni. Eddíg dw-ben stallozom vele, de ha nem veszik irány ht asszem, 1 -1.5m árban adom

HencStein
Nomak Kb ilyen 😄

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

jókérdés (hányas vagy bazz ? poénból leötláél egy yeowat v mmi ? 😄)
sztem 1-2 mill

doxadmin
Jee elsõ sos droppom . . . Mennyit érhet?

C7 em sem volt még ...

pure int xar 😄 2:1 int re esüszik mindenki