Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na msot már tuti nem iszok 1 napig elgalább :S
vat mivolt ez a dzsiza2_hun al duma? amúgy hirtelen azt se vágom Kiaz 😄
válaszom : Fyrstában ketten vagyunk nikivel, kelett a GS, behívtuk még staller karikat, durván sok az elix meg cucc, és idõ nincs stallni, elixeket meg nemadod 😛 ennyi, kérdezz ha kell még vmi 😊
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
botforum.co.cc :p
hogy tanuljatok a hibámból ... tehát mikor ilyen feliratot ír ki akkor az volt nálunk a hiba, hogy a videokártya driver régi volt , pontosabban (2003 as driver😊 ) raktunk fel egy frisset a hivatalos oldalrol es megy.😊
"runtime error!"
Program d:\silk\silkroad\sro_sclient.exe
this applicataion has requested the runtime to terminate it in an usual way. Please contact the application's support team for more information."
---
Nos , ez az üzenet fogad bennünket ha a "start" gombra nyomok.
A host filebe beirtam az ip cimet, mert eloszor meg azt irta hogy updating server.. azutan beirtam az ip cimet updatelt. és mikor inditanam ez jön be... mi a teendõm ??? vagy most hogykel ezt megcsinalni??? már vagy 100* ujraraktuk az sro-t!??
pls help 😊
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Patchelni nem engedi..
Elnézést a többiektõl.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
rabbit: jaja, +4 shield/sword/spear virit mindig nálam, pvp-ben én is váltogatom, lvl 69ig kimaxolva bicheon és heuksal is 😊) eléggé kellemes meglepetés ellenfélnek mikor kd + 3leszurás után elõveszem a speart, stunnolom, majd ghost mars-sal elfexik ^^
a spear kben azért jobb hybridnek mert hybrid alapból kell szentem heuksal a passziv miatt, és cold-fire-light-heuksal jobb 4es ^^ de nekem kell a maxolt bicheon is ^^
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
asd
asd
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
botforum.co.cc :p
eléggé bemakoltam mindent, 16 sos speart 8 sos glaivet, meg ugy mindent , szal 1 darabig nemunom meg (szartnem).7es gapen vagyok lvl 12,470spm van. kérdésem, mennyi spt kene osszefarmolni es meddig? köszi
zejusz szerveren kezdtem karit akit erdekelne
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
egyébként 2:1 spear jobb mint 2:1 sword/shield.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
sztem 1-2 mill