Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

datango
youtube n is van annyi pk editelt filmecske hogy nemlehet már tudni melyik jo melyik meg kamu 😞

datango
4k huf

Áh kösz szépen 😊
Nem is tudtam, h van 90es unique... :S azt hittem Roc a következõ majd 100nál... Na sztem akkor Youtube xD

asd

Maala
bal oldal: Devil Satan lvl 90 chinese unique mob west asiaban.
közép: Cerberus, lvl 20 eu unique mob.
jobb oldal: degree 7 armor hunter lvl 45 lovon.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Doomista
Eheh....Kaptam a hireket greecen.A mi guildunknak annyi,aztán feltörték a VISION team guildjának a vezetöjét,a feltörö gyerek meg full megszüntette a magyar uniot az egész greecen,a vision teamnek is annyi.Legjobb,legerösebb,és nagyon aktiv klán volt.Pont ide akartam menni ma xD Bár bejutni még nem sikerült,de ez a hir kicsit fájt...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Egyébként itt a logóba miez a 2 szörny baloldalt? ^^ Vagy középsõ thief akar lenni? 😄 mindegy...

asd

Jajj, hát igen tom kéne heuksal franc de én nembírom coldot kihagyni 😄 No meg Bicheont se az 100%, szal lehet szar build lesz de nem érdekel xD Inkább majd ruhákra rakok +str-et meg +hp 😊

asd

Doomista
Most akkor van olyan hogy lehet venni SP-ket pénzért ? Az meg hogy megy ? Mert jolenne venni sokat,oszt pár skillet feltudnánk nyomni jobban...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

200 silk most mennyi forintban? ^^

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

Maala
hát, ha az a 3 ember mind merccel van, akkor nem csodálom. 😛

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
omg, az elején a "mind" szót az angol mind-nak olvastam, csak 4edszerre esett le, hogy az a magyar "mind" szó... 😄😄😄

Kavácska
😊 én is olvasom, de nem is vagyok high lvl

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Zaylka
Igazad van, pont ezek a magas szintûek, csak aki a magyar uniban van az csak én meg demi lol. Többiek mind otthagytak minket, de errõl nem igazán akarok megint beszélni, mert sokan olvassák közülük a fórumot. Szal 70+osak vagyunk az uniban vagy 3-an. Mondjuk ehhez képest unitrédek 90%-t bevisszük ugy hogy 3-an vagyunk hunterek! 😛 A 10% sikertelen trade meg akkor van mikor már vagy 15-en jönnek ránk. Nem adjuk könnyen a bõrünket! 😄

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Zaylka
Cuccaimon 400 hp mind, int és str min 4, ékszereim viszont még elég rongyak, de ami hiáznyik az már nem fog sokat dobni rajtam. Ráadásul most vettem egy ûber chestet, remélem jobban birom majd benne.

Doomista
hmm....nem tudunk semmi ilyet csinni,de egyébként azért van az kiirva,hogy block,mert végülis a név a játékban van,csak senki nemtud hozzáférni a karakteréhez,amit ugyenevezett "bannoltak" van nyilvánitva...én nevem is bentvan még mindig,meg a másik haveromé a máésik guildban...egyenlöre nem szünt meg a guild...de várunk,hátha...

Maala
a sosun cuccot veszi 1bõl netrõl, nem a goldot.
amúgy mennyi STR / HP / INT van a cuccaidon, ez is fontos hybridnél, nem csak az int... meg az a 3 szint is hidd el, elég sokat számít!

Maala
a mastert bannolták? én úgy hallottam, akkor az egész guild megszûnik... ha mégsem, akkor 15 nap után lehetõségetek van szavazást indítani, hogy ki legyen az új Guild Master...

THeArrow
1talán nem 80as 😊 de mind1 😛

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

Haverom tegnap poénból kiáll este Isy spawnpontra...erre pont rá spawnol....ilyen makker...övé is lett a frag!

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

Kavácska
tegnap pvpztem énis miutánn ideadtad cuccokat, egész jól elvoltam szintembeliekkel.. egy kétarc benézte 56oson kb 😄 mert ugye 57-63 nak nézek ki 😄 aláztam õket, de mindig érezte vki szent feladatának h egy jó kis küzdelmet kettébasszon egy meteorral a szemünk közé... majmok
írom neki h nem látja h nem szintbeli vagyok, gondoom angolul sem tud a p4r4szt, de ez van, felidegelt 😄 aztán léptem csába. jó volt😊

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Kavácska
hát õk igen 😄

Mantis múltkor megölte TG-t, röhögtem.. lol 80anon még pazarol ienre 😄 és azt sem lehetne mondani h first kill volt már neki..látam már párszor 😄

Sugam
tegnap enis megkaptam nyugi 😊, igaz csak low lvlen.
kifarmoltam 1,3k spt szepen ynugottan elosztogattam mert mar fejlodni szerettem volna, mondom tuti van kint valaki szintemen. volt.
lvl18 as (én 17es), elkezdjuk utni egymast 3utes vagyok neki, (2:1int).
mondom ez jo..aztan en kezdtem el csapni (first hitet envagmta belé) szerencsém volt mert bejött a stun, es az alatt meg agyon vertem.
ezekutan bementunk a varosba, nyitja ram a tradet berakja som16glaive+4et. mondom oké, berakom a kis szerény 16os sosspeart full csupaszon, erre aztmondja oké akkor menjunk ki es oljuk emg 1 mast.o.o

sosun, 1értelmû
"4+os nem tul sok van" Szabi, Mantis, Demila, Hunor (õ elvileg kemény 😄), te,Gyilkos (??? nem biztos 😊), DarkFaith,Thunderyn
vagy õk inaktíbvak

ui.: sztem akinke 10-20 as karija van menjen új szerverre

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Zaylka
Tegnapi jobwarban végre kezdtem érezni, hogy volt értelme 1:2-esre csinálni a karit, mert egyre jobban birom. Kiugrok közéjük és x large poti+vigor kombinációval már vagy 5-en ütöttek mire megfeküdtem, és ezek nem 64-esek voltak! 😊 Aztán mármár ugy nézett ki, hogy nyerünk a jobwarba fordult a kocka egy pillanat alatt és aznap már el is ment a kedvem a játéktól! 77-es vagyok, egész jó cuccaim vannak, már szinte mind +4, erre sosunos ijjász (jójó berzibe) belémküld 23k critet. Na most ez milyen. Lassan 3-szor annyi hpm is lehetne akkor is leszed. Én meg elkezdtem berzibe lõni és 8k...Beszarás...Gondolom sejtitek, hogy lõhettem ahogy akartam...Na de ez még semmi, most jött a poén, de valahogy nem tudtam röhögni. Kardom csak +4 de nagyon jó %-al és egy pure intes garmentbe hát sebzek vele, olyan 2k-t. Mag balancom most per pill 100 és a nukok is fullre kihuzva. Jön a gyerek, na mondom ugy is kevés az élete, móresre tanitom. Gyúrom nukot, eltalálja, sebzés 400! WTF??? Nehogy már kifarmolt kari szaros 400-at lõjjön vkibe. Természetesen õ 1 nukebol leszed. Nesze neked 77, ilyen csalók ellen lókakit se ér. Na hivom 80-as glévis haverom, majd jól keresztbevágja és röhögünk rajta. Haverom kijön, imbue+sss, crit 2k!!! Sima ütésekbe meg ütött rá 1-eket, +6os glévivel bakker! Én erre nem tudok mit mondani....Nem tudom elhinni, hogy hacsak a srác nem vett goldot pénzért, honnan van full sosunba! Gondolom napi 24h óra bot, hetente esik neki egy, aztán meg kijön arcoskodni milyen zsir karija van. Hát LOL...A magyar uniba senki nem botol és tény, hogy talán 64+os nem tul sok van, de az már hihetetlen, hogy szinte mindenki sosunba rohangál, nállunk meg még sos se nagyon esik senkinek! Gáz az egész ahogy van...

ksron droppol csak 😉

Kava: Azért volt nekem furcsa😊 Mert taklába 1 mob droppol 80-as fegyót(rev6.com, arénában)és ez így kicsit fura😊)

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

Doomista
Nah jolvan,uj server,mék is rá ^^ elleszek valamennyire rajta...
Különben a guildunknak löttek,a vezetést nemtudja átadni a kibannolt fögyerek,szal elvan krva a guild,mindenki távozzon és megy másik guildba...hát én mék a visionba az a legjobb 😄

Kavácska
iSROban még nincs , elvileg asszem 76

Kavácska
köcce VV

D9-es fegyó melyik szinttõl van?

jó lenne 😄 itt egy hibrid nuker és pownlol

Kavácska
mennék én :S

Kavácska
jaja XD az nagy áldozat

legaláb 1 napig nem iszom? xD

botforum.co.cc :p

siess :S már uncsizok XD
eddgi: sok nuker, egy 43 as pure str blléde és 37+ és 42 es glavies (glaviesek 1szerre ütöttek és megötlem õket XD ice powa)

Kavácska
nem enged 😄

Kavácska
dehogynem ^^

nem is jössz mi ? XD

nem is jössz mi ? XD

Doomista
ezt az adbux.org-t ismerem 2 haveromná,mind a 2 állitotta,hogy a dolog müxi,én még nem is tudom hogy kiprobáljam e...megéri ?

siess ^^

Kavácska
na mindegy, szólok ha én is bent vónék 😊

na jah XD nem tom ez a nevem , bent vok

Kavácska
DE KI AZ A DZSIZA??? h ieneket ír rólam (megjegyzem teljesen alaptalanul)

http://sro.mmosite.com/x/

háááát necces lesz 😄

Kavácska
okika, én nem biztos 😄 akkor , ha nem enged nem küzdök

õt találtam 1etlen magyart
most készuülök fel menno szal 10 körül fennt leszek D:

Kavácska
oksa, ma este talizhatunk fent és ideadhatod 😄
de ki a dzsiza?? 😄

mivan ? 😄
gondoltam odaadom a tekijeimet meg elixireimet (kéne 6 degrsé crit stone) 😛

ui.: gép elég xar állapotban van 😄 cod2 akad pedig aa sincs és dx7 el megy XD szal sztme vírus