Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
hát sztem sebzésben többet oszt a 80:80 mag balance-os bowos. a 4k ember meg bekaphatja.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
hát pont ez az, hogy te bowos vagy nuker ellen nem fogsz elteleportál, vagy leszedni a merceit... sem a csata hevében. és megölni sem fogod, ha elmész távolra.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lord Nomak
Sebzést illetõen egyébként pure int sword, pure str glavie, pure str bow fogja elfoglalni az elsõ 3 helyet.. Bladert egyre többen kezdik lehúzni, hogy jó jó sok hp jó def meg minden de sebezni meg nem tud.. ez sajnos igaz is.. Ez egyébként privát fórumon 4k szavazás eredménye, vagyis a sorrend amit az elején írtam.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
Jó hát ez a 2 dolog olyan, hogy ha felhúzza valaki a falat nekem és tényleg ilyen adatokkal fog müködni akkor teleport el 20 métert aztán leülök és megvárom amíg megunja xD Ha meg merceket szed elõ azokat szétszedem õ meg végignézheti fal mögül x)

Lord Nomak
Neked volt már bower karaktered ? Mert ez után a mondat után kétlem 😄
73as karimmal +3 bowwal és csak a pacheon volt full farmed 75-76os inteseket szedtem szét és 74-75ös glavieseket. Még se volt egy darab cold skillem se.. És amikor kd-t vagy stuntot kaptam nem vettem elõ egy 72+9 br20 shieldet hogy tovább éljek.. 😊

Maala
Extreme Cold Wall:
maxolt 69en 7304 HPval rendelkezik és phy támadások 63%át semlegesíti...
Fire Wall Castle:
ugyanez fireben és magic támadással...

ha mindig a skill szintjénél 6%al kevesebb részét semlegesíti a dolognak, akkor 90en 82-84% semlegesítés annyira nem is rossz, (egy nuke csak a tizedét sebzi beléd, és van vagy 10k saját HPja a falnak, azaz kibír pár nuke-ot... elvileg), mindez 1 nukenyi töltési idõért...
ki tudja, mien skill lesz ez. :-\

doh, látszik, hogy most keltem.

Egy igazai, valamirevaló Strength alapú Bowernek, a Cold, Fire, Light és a Pacheon kötelezõ. Ettõl válik profi íjásszá. Amennyiben csak egy is hiányzik szar leszel pvp-ben...

Lord Nomak
Heukból a 4. könyvig nem is kell semmi.. 😊

doxadmin
eddíg csak a hekusalt húztam, abból mindent kívéve a 2.at, és a fire + light. firébõl az elsõ +a pajzs asszem a 4. a lightbõl meg a futás csak.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

régóta vana szerver lehet zséje

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Lord Nomak
Maxolt cold ágnál a phy és passzív együtt 97 phy deffet ad pluszban, a fire ágnál a maxolt hard meg 91 def-et ad. Tehát még cold jobb is, szóval ahol olvastad hogy nem sok védelmet ad az eléggé gáz. 😊
Max azért nem éri meg húzni mert ez az egyetlen értékelhetõ skill a coldnál, de ez nem azt jelenti hogy a skill maga rossz. Csak elvész egy fullos mastery ág 1 skill miatt.

Lord Nomak
A nem ad sok védelmet az ugyan annyi mint a fire buff maxon de mindegy.. Azért mert a maxolt cold buff 55 phy védelmet ad nem jelenti azt, hogy kevés mivel a passzív is rádob 40et vagy mennyit maxon.. Tehát ugyan úgy jó a védelme mint a firenek. De str-esnek alapból felesleges coldnál bármit is húzni.
Egyébként meg str-esnek kell a fire, light és fegyver skill ág. A két force ágnál a nuke és a shock lion széria nem kell, sem a fire wall. De minden más igen. Meg értelemszerûen light imbue se kell mivel fire a legerõsebb.

doxadmin
Egy kis tanácsot kérnék. Full str-esnek milyen skillpajzsra lenne szükség? olcastam hogy a coldot nem éri húzni, mert nem ad sok védelmet maxon. Mos a firebõl fölhúztam a basic fire protectiont, gondolom ez kell.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Na itt látszik a botirtás egyik kellemetlen mellékhatása, ha kivágnak a szerverrõl egyszerre hirtelen 1-2 ezer emberkét, akkor a pénzügyi viszonyok is eléggé megváltoznak. Oasison azóta nem megy a pandora 6 millióért (pedig volt hogy reggelre megvették az egészet), most kezdenek visszaszokni a 1,75-1,9milles monster scrollra is. 😊
Persze mindig vannak idióták, akik elvesztegetik a cuccaikat ****ért-****ért.
Viszont újra fellendül a sos 24 es fegyverek piaca,a zért vannak lehetõségek. 😊

Egyébként pont ez a lényege, hogy ha normális árat akarsz kapni nem 3 órát kell stallozni, hanem sokkal többet (és kicsit színesíteni a portfóliót 😊). Fel kell vásárolni az olcsó cuccokat, néhány barátod (vagy néhány gép) segítségével pedig simán befolyásolhatod az árakat.

doxadmin
lol

Number of blocked users for each servers]
Olympus : 1455
Tibet : 1536

Csak páran botolnak xD eddíg botoltak

Zaylka
Igen lehet 12k hpja, bár attól függ mennyire hybrid. Ha 1:2-es akkor éppen, hogy csak annyi, ha viszont totál hybrid akkor sokkal több is...

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Hmmm... Pacific-en van egy int hybrid 75ös és 12k hp-ja van 😄 Az úgy hihetõ? 😄D Mondjuk én néztem pvp-t és benyelt egy 7k+ critet rögtön utána egy 5k+ és nem hótt meg, szal igaz lehet...

asd

Lord Nomak
És erre a hétre ennyit a képekbõl. ^^ A mag balance még javulni fog 54ig mert 53as és 54es cuccom int5 mostaniak meg azokra a testrészekre(?) 😄 int3

Lord Nomak
Ilyet veszek 64re ^^ még kell 700 mil xD

Ez meg egy igen idegesítõ drop

Ez pedig hát értelemszerûen 52ön sos swordel meg shieldel, a speart cserélnem kellett nem igazán jött be nekem penonoktól normál hitnek az 5-600 xD

Lord Nomak
Full intesek erõsebbek lesznek pedig 😊

Lord Nomak
Figy nekem intes karim van, és én utálom az intest na ez milyen ? Addig jó kari csak amíg nem kerül be a tömeg közepére vagy nem nyel be egymásután 2 critet. De én a gyorsaságra apellálok tehát 2 nuke 2 leszúrás ha nem halt meg akkor futás a teóriám.. xD

doxadmin
Azt ne mondjátok hogy fll intes jobb mint a full str-es. 2 hónapja még az volt a téma hogy a full str-es kifarmolt karit kevesen tudják legyõzni! Most akor ez nem így van??? Bár láttam pár tredet amit 70+sok vittek sosun fegyóval (thiefkedtek kicsit 6 bikát megtömtek) na mindegy, többségük glavies, hát mit mondjak lehet azért volt mer sokan voltak, vagy mert jó a fegyójuk, de ami hunti jött azt söpoötrék le a színrõl lehyen az akármekkora. Nos azért jöttek 60-70+os huntik is. Ha jól tudom lassan 2 hónapja hogy nyílt a zeusz kb, és már kezd tele lenni 60+saok -kal, ez baj mert azoknak a 99% thiefkedik, vagyis tradebõl megélni rajta nem nagyon lehet. . . . Reméljük fognak jönni akik nem a thiefkedést szeretik.

Zaylka
LoL....mondom belépek már, játszok le a 3 órámból, erre nem indul SRO! WTF? Ja, hogy kedd van....Igen, látszik, hogy mult hét szerdán tértem vissza, már ezt is elfelejtettem! 😄

Zaylka
Azért futottunk már össze olyan emberekkel, hogy hiába volt str-es ellen intes mercsim, belelõtt vagy 100-at! 😄 Elõbb szépen egyesével leszedegette a mercsijeimet, aztán jöttem volna én de gyorsan futok! 😄DD Tegnap vettem chestet ujra anyagi csõdben vagyok, na sebaj, majd a botterek lelik az str tabikat nekem! 😛

Az tény, hogy az intesek minden bizonnyal erõsebbek lesznek az uj skillek bejövetelével, de ez vajon igaz lesz a hybrid karikra is? Mert ha nem septiben összedobok egyet mire kijön az uj degree! 😊

Én ezt nem is tudtam eddig hogy a guglival is lehet^^
remélem 90-el berakják skilleket,végülis nem biztos,hogy minden olyan sorrendben jön le mint ksro-ban...

Kavácska
kérdés mikor lesz 70er skills....meg 80er skills? 😄

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Lord Nomak
"pur str will win because they have too much hp and the pur int makes too less dmg with the 70er skills but maybe later with the lvl 80er skills they will win 😉 "

Ez így ennyi. Van benne igazság..

Kavácska
én is cak 60as vok 😛
wow akkor biztos jobb is .. 😛 itt csak ien szar szemét szar alakok vannak mint jómagam 😄 és még büszke is vok rá muhaha

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Lord Nomak
3715 Ft 200 silk, Valuta

#41 ez még most is igaz?

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

D9 nincs benne....maaaaajd.......

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

kössz 😊 wow topicban nem így fogadtak... ja és elõre szólok nem 97-es vagyok.

jaaa melyik szerveren vagytok?
és a 9edik degree benne van már a játékban?

no leszedem. unom a rappelzt. az sro-val csak két gondom van. kurva idegesítõ a belépés
kurva nehéz fejlõdni
ja és hogy ebben is fizettetni akarnak, mer de szívesen vennék egy mókust :'(

mi az a power lvl?

Yeaah megvan a level 31 ^^ 😊 marcsak 1 lvl-t elvezhetek power lvl-ben 😊 Utana kezdodik az igazi farmolas 😞

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

4k?? 3300 volt 1 hónapja 150 silk szal kb 4500 nem? + postaköltség...

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

Kavácska
persze,annyi az egész h nem trader ruhát hanem thief vagy huntert teszel fel, nem bonyolult 😄

Kavácska
nem játszahtó még Európa, és 80 a max
köszöönjük h betértél szerény fórumunkra.

Doomista
ajj,ha az egész ksro angol lenne,annyira de annyira nyomnám ! hxt

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

mostmár 100 a max szint??

Doomista
mevan ?

a silkroad europe már játszható??

lizmak
de ha mst trader job-ot választok, akkor ugye késõbb válthatok másik szakmát? mert nem akarom zsugori kalmárként végezni..😄 héé hol a piros szín a nevemben? vagy csak a vársoban fog elvörösödni?

Kavácska
mind3 fun, majd 70 tõl.. addig mérgwelõdés 😄
bár thiefként már 56+ként volt sok siker, tradfer meg 1* vel ha óvatos szinte midnig siekr.. huntiként szopni fogsz 😄

trader

hunter vagy thief job lvl 20on ---> túlélés másodperc nagyságrendû 😄D

Doomista
lol,nekem a haverom odaadta a kariját,vagyis 30ig én huztam el,de mostmár az én karim lett,szal nem viszem akkor a 17 lvls karimat tovább 😄 ezt huzom ameddig az akaratom akarja ^^ de jol jártam ezzel a karival.

lizmak
juhééé lv20, csak nemtom melyik job lenne nekem a legjobb..😞 akkor jöhet a jól bevált ecc pecc kimehecc..😄