Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
<#wow2><#wow2>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Lord Nomak
Garment, +4 minden full blue mindenhol int3-4 és str4 minimum, hp/mp400, parry szintén 20%+ mindenen, max reduce szintén ékszereken, kb ilyenben. Athenson sun swordost levertem ilyen a karim.
Annyival jobb egy 80:80asnál hogy nem 6k critet nyomsz valakibe hanem kb 7-7.5k-t ami számomra nagyon nem mindegy..

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Zaylka
Nomak: Te amugy garmentbe tolod? És mennyire vannak jo cuccaid, mert azt mondtad szinte senki nem tud leverni, és nem is akarok ebbe belekötni, hiszen tudom milyen erõs tud lenni egy bower, csak nem tudom találkoztál-e ahhoz hasonló emberekkel, mint akik az Aege szerveren nyomják. Gondolom nem sokat mond ez a név, hogy Vietnuker vagy éppen Archerchamp, de én kiváncsi lennék ellenük mennyire birnád. Sajnos nem tudom milyen emberkék vannak az Athenson igy nem tudom mihez viszonyitani az erõsségedet, eselteg csinálj vmi vidit. 😊 Gondolkozom rajta, hogy mire kifarmolom magam, lesz még elég idõm mire megnyitják a 90-t és gondolkozom egy bower karin. Nem tudom mennyivel lehet jobb egy 80/80-as a pure strnél, de azért akarok pure str-t mert legalább annál nem lehet elszurni a balancot! 😊 Mennyire lehet vele gyorsan haladni és hogy érdemes? Gondolom sp ticket bejöttével simán végig lehet nyomni 3-4-es farmba anélkül, hogy sp gondokkal küszködnék. Pure intest nem akarok, mert az játékmódban alig különbözik a hybrid karimtól, glévissel meg kicsit lassú fejlõdni. Ezért lenne a választásom egy bower kari. Esetleg vmi hasznos tanács mit hogy érdemes csinálni? 😊 Megköszönném! 😛

Na megyek alukálni, ma annyit farmoltam, hogy lassan egy életre elegem a soldierekbõl! gn8... 😊

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Kavácska
de azokat nem azért szokták kirakni stall aljába, monjuk a sosun glaviehez, h azért lássák ki vittte el?? tudják követni kinél van??? 😄
egy ötlet csupán

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Morphin
ennél a hp potinál már csak egy nagyobb oltás van...az arrow... XD 8)

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

OFF:Valaki tolja / tolta runescape-vel valaha? Én most 1 elég elite klában vagyok 😊 igaz maxos a karim de az már mellékes =)

Multkor láttam 1 csávót ez volt bent a stallban : horse scroll ( az 1200aranyas) és 200K-ért akarta árulni persze az volt ki irva a stall nameba hogy : Sell botcard meg stb. gondoltam most tradeltem össze friss 1millát (1 nap trade 1csillaggal ^^) hát meg vettem a csávó meg még mindig ott áll jangan közepén =P

Doomista
én már láttam ennél durvábbat is...999,999,999 gold 50 small hp poti...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

lizmak
😊 ha én szétkapom a gépet, általában porszívattyúval esek neki, úgy gyorsabban végzek a piszkos munkával, meg néha egy kis ecset..

doxadmin
A nap lol-ja xDD

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Lord Nomak
Nekem most 9600 pro van gépben, már kikéne cserélnem a pny quadro fx1400 karimra de nem visz rá a lélek, mert ha szétkapom a gépet kikéne tisztítanom stb. xD

lizmak
neeem, csakageforce, nekem eddig ez vált be, dehát kinek a pap, kinek a paplan...😊nah akkor elõ a 32mb-os karival..az legalább game közben is 55 fok alatt volt..😄😄

Doomista
nekem nvidia geforce 8800 GTX van,ennél csinálja,de azt hallottam hogy mindig lekell tölteni a friss verziot rá,oszt nem fogja,leszedtem,oszt nem csinálja azota 😊

Lord Nomak
dzsíforsz nem jó, vegyél radeont 😊 nekem amíg geforce volt addig csinálta, aztán mióta radeon van egyszer nem csinálta (kop-kop)

lizmak
tudom, az nekem is elõ szokott jönni minden 1. indításnál, de az ennél rövidebb, de np, gépet újraindítottam megoldódott a problematica..😊 viszont ezzel a karival beszoptam, fél óra után 85C-ra megy fel a hõmérséklet, holnap go to bolt, és kicseréltetem egy márkás, zalmanos hûtésûre..😛 -mindigátcseszõseladós-szerintem...

Doomista
bal oldali ?re katt,és már jácchasssz is.nálam mikro elsöre linditom az elsö nap az srot ezzel dob ki,aztán már nem.

lizmak
Hi! Ma vettem egy új videókártyát (Geforce 7300GT), alig játszok a játékkal 15 percet, és ezt a hibaüzenetet dobja ki:

Mst már ott tart h. a játék sem indul el, reinstall is meg volt, mégsem javult a helyzet! Vmi ötlet?<#confused><#help>

" rózsaszínes-lilás here" ? XD képeT 😄

off: mekkora tékem volt =)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lord Nomak
Ez gáz, lassú. Nekem penon giant most addig tart, hogy még az elsõ kics rózsaszínes-lilás here még el se múlt.. Szóval rájöttem nem éri meg elhasználni a zerket xD Ki is van kapcsolva loller.. 12k nukeot kap zerkben :\

mer az jó zsórakozás (lesz 20-tól)

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

írtjátok a mobokat?

Doomista
csak szeretnéd.
bementem,televan bottal...

nem feltétlen 😊

tegnap nyílt a poseidon, azon csinálok karit, így a nagyok köré tartozom majd xD

már lvl 20 asakt a botok sztem

1.5 sztem de nem biztos

Doomista
hüpp,jáccani akaroooook,de nem az hogy nem enged be,hanem hogy kicsit szarakszk...Bot irtás volt :

Olympus : 1455
Tibet : 1536

WoW 😄

LoL- Hotan ilyen sose volt XD
Nomac ha ilyen leszel XD

doxadmin
lev1 rõl lv2 re a klánup mennyiben van? 2-3 milla kb ugye

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

doxadmin
oks, köszi.

Kavácska
ha ez hiányzik 😄😄

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

úgy értem nem 97-ben születtem. és a wowban egy kis kérdés miatt a faszukat a számba nyomták volna

Lord Nomak
Nem a fagyiztatás a lényeg szerintem hanem a phy def, fagyira mindenki immun high lvl-en ez igaz, mobozáshoz még elmegy, viszont más nincs használható egy str-esnek mint a phy def. Viszont 90 phy def miatt nem éri meg egy egész mastery ágat eltolni rá, és ha minden cucc +3 meg van rajtuk str/int/hp és még grátiszban parry és mp akkor simán jó kari. Rajtam egy deka cold nem volt soha és még se volt olyan aki lenyomott volna +- 3-4 szintet is számolva..

Lord Nomak
Fõleg ilyen jó phy meg mag % =D

pvp ben hasznos a cold de high lvl en MINDENKI imunis (vagy mi a szösz) rá 😊
nekem eddig votl kemény 2 bowerem (mind2 42 igh bírta kb ) egyik fire volt másik meg cold és a coldos jobban bejött az igaz bár az is igaz h coldos pure str volt a fire üs 2:1 str re sikerült és pvp ben mindenki ownolta

én is utálom ha +3 de xar a crit 😄

Lord Nomak
Kifigurázós stílus ? Hát nem szeretem ha hülyeségeket beszélnek sry. Ha nem npc cuccokba nyomja bower felesleges elnyomni egy teljes mastery ágat arra a phy defre.. Meg 4 full mastery után kiváncsi leszek hogyan fogod felrakni 90re mind a 4 masteryt plusz ha bejönnek új skillek mit fogsz csinálni.

Lord Nomak
Azt a fórumot kétlem hogy olvastad amit én. 😊 De akkor is hülyeség a fal szerintem, vagyis nem hülyeség de számomra nem praktikus.

Doomista
jah,jo neked hogy van kártyád 😄

Volt és jelenleg is bower karival tolom.
Nem kívánom kifejetni miért érdemes a coldot fejleszteni, hiszen nem is volna értelme. Játszom olyan régóta mint te, ha nem több, úgyhogy másnak lökd ezt a kifigurázó stílust.

Maala
lol, nem érted, hogy ez a "volt fal nincs fal" dolog nem így megy? sebzel 15K-t critben a falra, ebbõl a 63%a levonódik, marad a 40%a, durván 6-7k... és a fal még él, az intes ugyanúgy. (persze kevés HPja van, recasttal eltûnteted, és mehetsz isten hírével, de az 100%ra halálos critet túlélted...)
és a bowos sem critezik minden második saroknál azért (van 1, azaz 1 darab critnövelõ sora, egyébként meg a legkisebb critje a bownak van, a kombók meg minden karinál a sok bevitt ütés miatt criteznek annyit - lásd nagy számok törvénye), azért mondom, hogy ÁTLAGSEBZÉSben jobb a 80:80 hybrid... lehet, hogy a pure str critjeit nem veri a hybrid, DE ami nem crit, az majdnem 2x jobb a pure str "nemcritjénél". és a 80%os phy balance miatt amit critezik, az a sebzése sem rossz.
én is olvastam azt a bowos hybrides fórumot, írtam is bele. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lord Nomak
Átrakod a számládról a netkártyára a pénzt, ezzel egy idõben már paypallon is rajtavan, utána login hivatalos holnap, buy silk, ennyi.

Lord Nomak
Engem egyáltalán nem érdekel xD ha bannolnak utána 2 hét és ugyanitt tartok xD Ha 70-80 között bannolnak akkor 2 hónap és itt tartok xD

doxadmin
Ok, vagyis ha holnap beszáguldom az otp-be, igényelek egy netkártyát(remélem csak 1 féle van) azt gondolom egybõl meg is kapom (számlaszám , stb). Azután már csak a paypalhez kell hozzáadnom, és kész is! paypallel tudok fizetni.

Ha jól értem akkor csak ennyi lenne a dolgom?

Amúgy mennyi az átutalási iõ. Vagys a rendes számlámról a netkártyára onnan meg a paypalre? Vételkor gondolom egybõl jóváírják a silket.

(nekem jó mert 23éves koromig az otp minden szolgáltatása ingyenes <#vigyor><#vigyor>, azután meg ha nem lesz rá szükségem lemondom )

Doomista
nem félsz attol hogy téged is bnnlnak mint engem ? 😊

Lord Nomak
Visa kártyával semmit se lehet venni drága :*
Mastercardot kell szerezned aztán azt regisztrálni paypallon és utána tudsz vásárolni. Vagy internetkártyát igényelsz valamelyik banknál ha az kedvezõbb neked. 😊

doxadmin
Mi ez a szar hogy silket visa kártyával nem lehet venni? Vagy csak én vagyok a n00b hogy nem találom meg. nekem csak paypal, click and buy, billgate, meg más török számlatípusok jelennek meg.

Lord Nomak
Ezt meg érdekességnek, nekem tetszik végre látom egész mapot, voltam így ma Isynél is, egybõl megtalálom a szemetet az elitek között. xD

Lord Nomak
Van 80:80as bower fórumon, nem te vagy az elsõ aki ezen töri a fejét. 😊 Azt mondta hogy olyan mint a hibrid intes nuke nélkül. Mert hogy critben nem sebez többet mint ha mag attackot veszi. Legalábbis sokkal többel nem, meg azért a 110-115% phy balanceal saját szintemen levõ glaviesre én 9-9.5k criteket lõttem, 80:80as bower nem fog annyit lõni soha és kevesebb a hp mint nekem.
Másikra is válaszolva, éppen ez az, hogy nuker ellen elteleportálok mivel nuke fele akkora távra visz mint bow, ezért használtam mindig fõleg nukerek ellen.. Ha felveszi magára egy nuker a falat elteleport aztán rányomok egy devilt és volt nincs fal 😊 De már intesem van tehát.. xD

Maala
mmint a pure str bownál, és "átlagsebzésrõl" beszélek.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU