Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol erre nem megy youtube <#falbav>

kösssz 😊))

hupsz 15k s strong bow ...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

volt 1 jó videó de privát lett
de ez se rossz
http://youtube.com/watch?v=0J7YEPSfsk4

http://youtube.com/watch?v=tTQ1rrpqTHM

http://youtube.com/watch?v=l0zkHL9b4gk

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

kérdeztél valamit,válaszoltak,nem kötött beléd senki,úgyhogy nyugi van...

Doomista
ksrohoz nincs olyan hogy az egész game angol nyelvû ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

kSRO-sok!!!

Tessék belépni gameba,kimenni DH elé,figyelni pvpzõket,utána részletesen beszámolni új skillekrõl itt a fórumon,lehetõleg képekkel és videókkal alátámasztva!

köcce <#vigyor2>

doxadmin
bocs de csinálok kb 10 perc alatt 3 paypal accot, de ha sro accot nyúlják le abba több 100 órám is benne van, sõt inkább hónapban számolom az idõt. Ne vedd megadta de én nem botolok mint egysek. . . . téma lezárva. Kösz az infókat.

U.I.: Cib azt mondta hogy internte számlával nem lehet tölteni paypalt ah most akkor kinek van megint igaza, de azért rohanjak a cibhez cibezz számlacsomagért amikor egy rakás szart sem érek vele, mert nem tudnálm használni. . . Ennyit errõl

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Doomista
jah értem 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Lord Nomak
Nem biztos, hogy hibrid, egy pure intesnek 73on van kb 8k hp ha minden fullos. 90re lehet akkor olyan 14-15k is akár. Ha arra benyeli a 6-7k criteket és használ vigort simán túlél mindent. 😊 Én személy szerint az egy wep mastery két force mastery dolognál maradok. Max ha tényleg durva lesz 90en új skillekkel a nuker akkor leszedem wep masteryt és átteszem coldra. 😊

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
Az sp-t azt nem vettem, csak egyik fegyver ágamat teljesen visszaszedtem és átraktam másikra. 😊

Az a rész tetszik legjobban videoban,mikor nukert 2 glévis üti 1xrre,kapja a sok k criteket,és nem hajlandó meghóni,hybrid azér nem lesz gyenge...😄D

Doomista
Jah értem😊
És SP-ket is olvastam régebben hogy vettél sokat,igy nyomtam rá az összeset a bowra ha jol értem...Ez milyen árban ingadozik ? 😊

Lord Nomak
Fizetési eszköz, olyan mint paypall 😊

Doomista
miez a level up dolog ? fizecc és level uppol a karater vagy mi ?
vagy power level vagy mi...

Lord Nomak
Hát azért az ilyen 10v10 plusz 95%ra belõtt auto poti és folyamatos vigor használatnál még jó hogy senki se öl meg senkit xD
De ami az érdekes, hogy minden intes garmentbe van, tehát ez az új cold def tényleg durva lehet

mégjobban megnézve nuker nem is öl meg benne senkit..😄,igaz más is alig

úgy látom az az új jégpajzs vagy mifene mindenkinek megvan,valszeg az lehet olyan Qva erõs,hogy nuker inkább beáldozza érte fegyó masterit,sztem...

Maala
másszál, én inkább az ágyamba mászok vissza...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
attól függ, pvp vagy pve

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
igazad van, sokkal okosabb dolog a paypal accodat kiadni, mint 1 szaros MMO jelszót...

Lord Nomak
Te mala, lehet rákéne mászni a trinuker dologra, megnéztem most a pvp2es videót amire Z rákérdezett hogy milyen zene van benne. Jobban megnézve egy deka wep skill használat nincs. Orba szájba nuke semmi más. Cold,ligt,fire 90 heuk 30 hm

Mit gondolsz egy speares vagy egy swordos kari lehet eredményesebb?
Lord Nomak

doxadmin
már csak azért sem akarok váltani mert:
1, 10 nap mire elkészül a cib számla
2, ez a számla be van jelentve diákszövetkezetnél
3, be van jelentve a munkahelynél
4, be van jelentve a sulinál ha palyázaton nyernék valamit ide kapnám meg
5, a folyószámla itt is ingyenes sõt ma csináltattam meg hogy online-on lehessen küldeni
6, Ezeknek az átíratása nekem nem 1 napomba kerülne az is biztos
7, Amit már írtam max évi 2x vagy 3x kellene az hogy 20$-t utaljak, más vásárlásra nem használnám

u.i.: félreolvastad, én nem azt várom el valakitõl hogy silket vegyen, mert még anyámnak sem mondom meg a felhasználónevem és jelszavam, nem az hogy valami vadidegennek. Nekem az kellene hogy a paypalre utalja.

röviden ennyi.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

doxadmin
ez van kösz a segítséget. Leszaroma múgy ki mit gondol rólam, azért nem fogok most bankot váltani 11milliárdszor mert évente maximum 2x kiautlnék 20$-t! Másra pedíg nem használnám a netkártyát csak erre.

Akkor inkább nem veszek silket azt kész.

Lord Nomak
Jó hát..
pwned..

Lord Nomak
Ne haragudj, de ezzel a mentalitással még csak a fórumra se írj szerintem. Amíg hozzád normális hangnemben beszélnek nincs sok jogod így válaszolni. Az, hogy mindenki hülyének néz lassan, hogy nem fogod fel amit hatodszorra írok le lassan már más dolog. Ha nem akarsz sem az otp-nél csináltatni kártyát, sem máshol akkor nem kéne sírni szerintem. Egyéni probléma, én leírtam amit tudok ennyi. Más meg nem fog neked tölteni silket mivel 3 accountra van korlátozva egy paypall regisztráció. Az emberek 95% képes egyébként másik bankhoz átmenni ha érdekében áll, azért mert te képtelen vagy rá még normális ötletet adtam.
Na ennyit errõl, hozzám meg több postot ne címezz ezzel a hangnemmel.

doxadmin
És te is ennyire nymi vagy mondom hogy van már egy folyószámlám az otp-nél
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FELFOGTAD!!!!!!!!!!! mi a fasznak nyissak mégegyet a cibnél??????????

ha a az otp-s folyószámla mellé kell egy cibes folyószámla hogy kaphassak egy baszot netkártyát. Szopjanak le. Keresek egy embert aki tud paypalt tölteni és kifizetem neki nem fogok minden kibaszott banknál külön folyószámlát nyitni azért mert évente max 2x akarok 10$ a paypalre tölteni!

Maala
részeg disznó.

Maala
én 38ig csak 1 masteryt húztam, pl lightot, de csak a masteryt, a skillek azok maradtak 33on... és csak a masteryt fejlesztettem vissza.

mivel 300 a mastery limit, ezért heuksal 30, bicheon-fire-light 90re tervezem a karaktert, vagy heuksal 90 és bicheon 30, rák tuggya, már van 1 bicheonos karim, kéne már 1 heuksalos is... bár húzhatnám Lotyost is. ^^

Lord Nomak
"god i forgot i think 1065 phys def (spear) and magical is around 1500 or 1600 btw all my stuff is +5 and not ever used astral"

Full sun armor szett, 8 degree.. Ezzel használni +5 shieldet mondjuk.. meg iron wallt. Hát nem tudom, szép teljesítmény.

Lord Nomak
Maala.. hibrid lettem.. Megléptem 53at és automatán str-re nyomtam xD Szóval most van 1 str pontom amit nem ruhák adnak. =( Na mindegy, rájöttem hogy hibrid is kurvajó kari ha sikerül mag balanceot 110-115% felett tartani. hüm.. és most 116% =)

Lord Nomak
Csodás, csak számolj utána, hogy a mastery limit 300 akkor a 4*69 mastery mert addig vannak skillek az mennyi. Aztán számold ki, hogy ha bejön szint emelés utána még mindig 300 lesz a mastery, és ismét szorozd be a masteryket csak ne ennyivel, hanem 90-el. Van egy olyan érzésem, hogy 4*90 az nem lesz 300.

Lord Nomak
Másik, hogy csak egy ötlet volt még egy folyószámla. De tudod van szerzõdésfelmondás minden banknál, bemész, igényled, felmondják. Átmész másik bankhoz, igényelsz egy folyószámlát internetkártyával vagy mastercardal, ennyi. Az egészet letudod 2 óra alatt és mire megkapod a kártyát ( legalábbis CIB-nél ) az max 10 nap.

Lord Nomak
De te tényleg ennyire hülye vagy, vagy most csak alakítod a dolgot ? Hogy az istenbe lehetne neked internetkártyád folyószámla nélkül ? Ha nem akarsz új számlacsomagot vagy másik helyre menni akkor meg nyugodjál szépen meg és törõdj bele, hogy nem lesz silked se semmid amit neten lehet vásárolni. Megmondtam, menj át másik bankhoz, a netkártyát vagy mastercardot nem csak silk vételnél tudod használni mivel az internet van akkora, hogy vásárolni is tudj vele. De ha képtelen vagy megérteni, hogy csak egy "Adj egy netkártyát." szövegre nem fognak neked biztosítani internetkártyát akkor a te problémád.

Hi all!

Az én bowos karim: full str, bow, protector, fire imbue és ott az összes skill a nuke kivételével, ligthing 30-ig van húzva ott a buffok és a futás, coldból meg a phy def skill és a passzív. Szerintetek így jó?
Továbbá a Fire a Lightining és heuksal skillek mellet nem árt ezek szerint még a kardot is kitanulni??? ezt a harmat éppenhogy ki birom SP-vel nem tom mi lenne ha még a kardot is huznom kéne hogy lehetséges ennyit huzni egyszerre ? 8-9 farmmal megoldhato lenne?
MErt hogy gondolom az addigi 38-as skilljeidet nem tudtad használni olyan hatásfokkal vagy erõsségel mit a Skill edit elött
Fuu bazz ez nagyon durva soha nem jutott volna eszembe !
De nem voltal tul gyenge?
Maala
reggelt.

1.full farmed: minden skill ki van maxolva, amit az illetõ akart.

2. spearrel inkább nukelni szokás, mert olyan 10-25%al nagyobbat sebez a nuke, viszont a védelmed a pajzs hiánya miatt kevés. PvPben is inkább kardoznak, hogy ne haljanak meg olyan gyorsan a nukerek. és azért borítanak, mert õk nem sebzõdnek közben, az ellenfelet viszont sebzik.

3. új degreenél, pl most 42n új fegyóval, elõtte 38ra felvittem a skilleket, gyûjtöttem 5 skill visszavevõ potit, aztán mikor elértem a szintet akkor visszafejlesztettem a 38as skilleket 33ra, és voilá, 9es farm. 😊

doxadmin
baz+ ott a kibaszott számlám az OTP nél, mi a fasznak mégegy. Ne idegeljetek már. Egy kúrva netkárty amiatt nekem nem kell mégegy fólyószámla, mi a fasznak hajamra kenjem vagy megegyem. Egy kúrva internet kártya kall FOLYÓSZÁMLA NÉLKÜL!!!!!!!!!!!!!

Szia sracok lenne pár kérdésem:

1. Mit jelent az hogy Full farmed?
2. Ritkán látok high level pure int nuker-t spearrel de annál többször találok pure int sword-ost aki pvp ben szinte nem is használ nuke-ot mi lehet ennek azu oka? Esetleg a pure int nuker a végére elgyengül?
3. Mit tudtok tanácsolni SP farmolással kapcsolatba? Általában tudom tartani a 4-5-6 os farmokat.
malefic
Spam on
SpamDe megnéztem neked ezt írja a help:
Question : What credit cards can I use with PayPal?
Answer : A You can use Visa, MasterCard, Discover, and American Express with PayPal.
Spam off

Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)

Lord Nomak
Hogy lehetne már ? Számla nélkül hogy lesz bankkártátyád ? jóanyám.. Ha nem akarsz váltani vagy igényelni akkor ne foglalkozz ezzel az egésszel alapból.

malefic
A paypal nem bank ill. most alakul azzá. de te nem úgy használnád.
A paypal elõnye így annyi, hogy nem kell ezer helyen megadnod a bankártyaszámodat,
hanem csak nekik és õk leveszik a folyószámládról a pénzt és átutalják a megfelelõ helyre.
Ehhez kell csinálnod egy regisztrációt, ami nagyjából annyi mintha egy e-mail címet
csinálnál.
Azután bejelentkezel és megadod a bankkártyaszámodat a megfelelõ menüpontben
(nem lehet eltéveszteni) és máris használhatod. Rosszhír, hogy régebben volt problémája
a Visa kártyákkal, nekem nem olyan van, úgyhogy ebben nem tudok érdemben hozzászólni.
Egyébként ha nem fogadja el max van egy fölösleges accountod a paypalon...

Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)

doxadmin
De nekem nem kell folyószámla csak webkártya! Mi a fasznak folyószámla ha van az otp-nél egy ami rendesen mûködik? Csak webkártyát lehet ingyenesen igényelni a cibnél ez a kérdés? Ha lehet akkor már megyek is.

Requiem For A Dream

Lord Nomak
Megpróbálom elmondani megint, internetkártya vagy mastercad. Nem visa, visát felejtsd el netes vásárláshoz. Másik hogy ne gyökér OTP-hez menj internetkártya miatt mert szarok a kondiciók is és az egész rendszerük az. Elmész CIB-hez, megmondod szeretnél egy cibezz számlát internetkártyával és elmondják neked mi a történet. Én 3 vagy 4 hónapja csináltattam náluk, nincs havidíjj, kedvezõek az ATM-es felvételek, 1 évig "õk" fizetik helyetted a kártya díjjat és utána is csak 800 Ft egy évre.. Szóval ne OTP-zzen itt senki ha csak nem magának akar rosszat.

doxadmin
Sajnos a netkártya nem jött össze. Azt hittem hogy 23éves koromig ingyen van minden, de a webkártya havidíja 1200Ft, a dombornyomott kártyáé pedíg 5000ft. Bocs de nem. Eszembe jutott hogy tesómnak visa-ja van, azzal is lehet tölteni paypalt ugye? Aki ebben tudna segíteni (kártya hozzáadás hová kell utalni hogy paypalre érkezzen stb) az küldjön pm-et.

Lord Nomak
Meg most jut eszembe, hogy 80:80as bowernek gyenge lesz a phy védelme, és annak kell cold phy def is. Viszont ezzel annyi a gond, hogy 4 masteryt te soha az életben nem fogsz feltolni 90ig majd. Farmolásra meg annyit, hogy 45ig powerlevel tolj fel 45re minden masteryt meg skillt aztán 52ön vegyél egy 52+5 sos bowot legalább.. És kb 58-60ig farm. Utána a játék további részében nem kell egy percet sem farmolnod.