Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
de ez se rossz
http://youtube.com/watch?v=0J7YEPSfsk4
http://youtube.com/watch?v=tTQ1rrpqTHM
http://youtube.com/watch?v=l0zkHL9b4gk
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Tessék belépni gameba,kimenni DH elé,figyelni pvpzõket,utána részletesen beszámolni új skillekrõl itt a fórumon,lehetõleg képekkel és videókkal alátámasztva!
köcce <#vigyor2>#vigyor2>
U.I.: Cib azt mondta hogy internte számlával nem lehet tölteni paypalt ah most akkor kinek van megint igaza, de azért rohanjak a cibhez cibezz számlacsomagért amikor egy rakás szart sem érek vele, mert nem tudnálm használni. . . Ennyit errõl
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
És SP-ket is olvastam régebben hogy vettél sokat,igy nyomtam rá az összeset a bowra ha jol értem...Ez milyen árban ingadozik ? 😊
vagy power level vagy mi...
De ami az érdekes, hogy minden intes garmentbe van, tehát ez az új cold def tényleg durva lehet
úgy látom az az új jégpajzs vagy mifene mindenkinek megvan,valszeg az lehet olyan Qva erõs,hogy nuker inkább beáldozza érte fegyó masterit,sztem...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
1, 10 nap mire elkészül a cib számla
2, ez a számla be van jelentve diákszövetkezetnél
3, be van jelentve a munkahelynél
4, be van jelentve a sulinál ha palyázaton nyernék valamit ide kapnám meg
5, a folyószámla itt is ingyenes sõt ma csináltattam meg hogy online-on lehessen küldeni
6, Ezeknek az átíratása nekem nem 1 napomba kerülne az is biztos
7, Amit már írtam max évi 2x vagy 3x kellene az hogy 20$-t utaljak, más vásárlásra nem használnám
u.i.: félreolvastad, én nem azt várom el valakitõl hogy silket vegyen, mert még anyámnak sem mondom meg a felhasználónevem és jelszavam, nem az hogy valami vadidegennek. Nekem az kellene hogy a paypalre utalja.
röviden ennyi.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Akkor inkább nem veszek silket azt kész.
Na ennyit errõl, hozzám meg több postot ne címezz ezzel a hangnemmel.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FELFOGTAD!!!!!!!!!!! mi a fasznak nyissak mégegyet a cibnél??????????
ha a az otp-s folyószámla mellé kell egy cibes folyószámla hogy kaphassak egy baszot netkártyát. Szopjanak le. Keresek egy embert aki tud paypalt tölteni és kifizetem neki nem fogok minden kibaszott banknál külön folyószámlát nyitni azért mert évente max 2x akarok 10$ a paypalre tölteni!
mivel 300 a mastery limit, ezért heuksal 30, bicheon-fire-light 90re tervezem a karaktert, vagy heuksal 90 és bicheon 30, rák tuggya, már van 1 bicheonos karim, kéne már 1 heuksalos is... bár húzhatnám Lotyost is. ^^
Full sun armor szett, 8 degree.. Ezzel használni +5 shieldet mondjuk.. meg iron wallt. Hát nem tudom, szép teljesítmény.
Az én bowos karim: full str, bow, protector, fire imbue és ott az összes skill a nuke kivételével, ligthing 30-ig van húzva ott a buffok és a futás, coldból meg a phy def skill és a passzív. Szerintetek így jó?
De nem voltal tul gyenge?
1.full farmed: minden skill ki van maxolva, amit az illetõ akart.
2. spearrel inkább nukelni szokás, mert olyan 10-25%al nagyobbat sebez a nuke, viszont a védelmed a pajzs hiánya miatt kevés. PvPben is inkább kardoznak, hogy ne haljanak meg olyan gyorsan a nukerek. és azért borítanak, mert õk nem sebzõdnek közben, az ellenfelet viszont sebzik.
3. új degreenél, pl most 42n új fegyóval, elõtte 38ra felvittem a skilleket, gyûjtöttem 5 skill visszavevõ potit, aztán mikor elértem a szintet akkor visszafejlesztettem a 38as skilleket 33ra, és voilá, 9es farm. 😊
1. Mit jelent az hogy Full farmed?
2. Ritkán látok high level pure int nuker-t spearrel de annál többször találok pure int sword-ost aki pvp ben szinte nem is használ nuke-ot mi lehet ennek azu oka? Esetleg a pure int nuker a végére elgyengül?
3. Mit tudtok tanácsolni SP farmolással kapcsolatba? Általában tudom tartani a 4-5-6 os farmokat.
SpamDe megnéztem neked ezt írja a help:
Question : What credit cards can I use with PayPal?
Answer : A You can use Visa, MasterCard, Discover, and American Express with PayPal.
Spam off
Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)
A paypal elõnye így annyi, hogy nem kell ezer helyen megadnod a bankártyaszámodat,
hanem csak nekik és õk leveszik a folyószámládról a pénzt és átutalják a megfelelõ helyre.
Ehhez kell csinálnod egy regisztrációt, ami nagyjából annyi mintha egy e-mail címet
csinálnál.
Azután bejelentkezel és megadod a bankkártyaszámodat a megfelelõ menüpontben
(nem lehet eltéveszteni) és máris használhatod. Rosszhír, hogy régebben volt problémája
a Visa kártyákkal, nekem nem olyan van, úgyhogy ebben nem tudok érdemben hozzászólni.
Egyébként ha nem fogadja el max van egy fölösleges accountod a paypalon...
Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)