Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Double posters deserves to die! xD

hát jah , ez van 😄 gondoltam h írok Joymax nak csináljion már szerver status bart de minek ?úgyis mind crowded (meg el sem olvasnák ...)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Maala
de, ennyire. próbáld meg 9 után.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

doxadmin
neee disconnect <#wilting><#wilting>

(megyek csinálom a klánoldalamat)

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Doomista
inkább elszállt a +,és lement a phy mag attack,meg még egyéb...nem kicsit :S egyszerûen szr lett a fegyo

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

CybeRick
Bocsi hogy töröltem a hsz-t, de kissé én is kezdek ingerült lenni. Ma még nem tudtam belépni. Nem lehet igaz hogy ennyire terheltek a szerverek.

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

doxadmin
jó a boton értsük az illegális progit amiért kitiltanak. Én pl a autopotit nem tekintem botnak mert ha használom amiatt nem törlik a karakterem

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Maala
úgyis csak az aktívan szintlépõre érdemes premiumot venni, a másik inaktívra minek, ha úgysem használod...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

eltörött ? v lement róla a + ?
1ébként farkas naon jól jön intesnek stresnek mindenkinek aki állatbarát

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

anno volt itt vita h aki autopoti t használ (gameguard mentes idõkben még nem volt benne a gémben) az most rossz-e v nem 😄

Doomista
én éppen készülök eladni a farkasom 😄 11 lvl xD 1 millért eldobom,az a 11 lvl nem ér semmit 😄 de szeressem ezt a sos +2 bladet 24 lvls...
u.i: már csak sos, NEM+ blade 24 lvls...ELTÖRÖTT A FEGYO 😞( rendesen leszedet rengeteg phy,mag attackot is ...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

lizmak
ez is egy jó megoldás, de elõször még szeretném kiélvezni a szenvedés minden percét..😄

Lord Nomak
Inkább vegyél aranyat @ net amíg nem éred el 70et 😄 Veszel 40 milt az megfelel egy jó pár tradenek ha nem vagy olyan fanatikus mint én és sos szettet akarsz minden degreebõl 😊 Mondjuk lvl16 óta swordom és shieldem folyton sos és csak 80 milt vettem az 8k huf 😊 Azt se egyszerre mert sok cuccom volt ezekbõl sos drop 😊

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
Silkmind, azzal nem spórolod meg az img kódot, de legalább nem kell az accodat folyton beírni ha dc-t kapsz belépésnél. Biztonságos, vírus mentes, normális.

lizmak
szépnapot😊
Mikortól érdemes 1*-os áruval tradelni? most 21-es vagyok, de még nem nagyon merem megkockáztatni az utazást, félek az npc thief-ektõl, 2 csapással kinyírnak valszeg... Jól lehet ebbõl a job-ból profitálni? Egy farkasra gyûjtögetek éppen..😊 (bár egy sos fegyó is jöhetne..😊

dragon11
Sorry,hogy kétszer ment.

Zaylka
Hmm..elõbb irtam de csak ugy eltûnt...Ha késõbb az elõbbi mégis megjelenne bocs a dupláért...

Ha külön accra csinálom, nem akarok mind2-re premiumot venni, viszont ki tudja melyikre lesz éppen szükség, ha meg gyorsan kell nem tudok belépni a nem premiumossal...Foggalmam sincs mi lenne a jobb...

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Maala
anno volt kifejezetten ilyen bot, aztán legalizálták. ennyi.

dragon11
Hi all!Sorry,nem olvastam el az utóbbi 486hsz-t mert nem voltam itt..Valami update volt!Mit fejlesztettek ki?Van új skill?Vagy mi?Köszi a választ.

Maala
úristen, valaki egy tök új játékba bekerül, és egybõl csalást keres hozzá... ez aztán a mentalitás! single játéknál oké, mert alapból benne van, de multis játéknál tiltott, accvesztéssel, jár, és a legtöbb biztonságos módszer általában fizetõs. márpedig ha valamiért pénzt ad ki valaki, általában jól meggondolja, hogy mire költi... (aki nem olyan tehetõs az azért, aki meg tehetõs, az azért, hogy tehetõs is maradjon, elvégre nem véletlen tart ott ahol...)

doh már fél órája ideírtam, azóta warozom, most látom, h nem küldte el.

Lord Nomak
Én speciel nem használom auto potit pvp-ben, job warnál, tradenél. Bugos szar az auto poti. Egyébként annak minõsül mivel nem te használod, hanem a kliens használja. Tehát lehetne mondani rá, hogy bot.

doxadmin
autopot mennyi idelye minõsül botnak? Szerintem olyan játékos nincs aki nem használná. A lényeg hogy sokan botoznak, és fognak is, lesznek akiket kidobnak hogy lássák üldözik a botokat, lesznek akiket nem. Ez szerintem használtattól függ. lásd.: új szerverek tömve botokkal, ja és 22-tõl már kezdik, van aki alatta. És ezzel el is tértünk teljesen az eredeti témától, ami ugye a silkvásárlásról szól. Szeretném ezt itt és most lezárni, még mielõtt újabb büntipontot kapok a botos kérdéseim miatt. . . (ugyanis annk idelyén pont ez miatt kaptam) pá megyek végre játszani <#vigyor><#banplz>

doxadmin
ezt aztán jól megaszontad, de nem is ez a lényeg. Látom hogy botolnak, mert ha ember ül a gépnél nem ragad be 15-20 percre egy falba, vagyis lehet hogyha n00b akkor még erre is képes. Nem én döntöm el hogy indenki kipróbálja, hogy ezt honnan szedted nem tudom. Azért mert valakinek azt mondom hogy botozz kiröhög, de ha még új úgyis ki fogja próbálni. olyan mint a kisgyerek, mondják neki ne tedd, azért is megteszi.

doxadmin
Még egy azt léptem. A "NEM botolok" kijelentést az új karimra értettem mielõtt ebbe is belekösz, ne arra hogy soha az életemben nem ahsználtam boto. Csak hogy tiszta víz legyen a pohárban. . . Na pá, majd visszanézek valamikor hogy megtudjam mit találtok, meg mibe köttök még bele.

Maala
azt, hogy mindenki kipróbálja-e, nem neked kéne eldönteni... sztem vannak jópáran, akik autopotnál több botot nem használtak. (ami ugye a játékban benne van)

magadból indultál ki, így próbáltad igazolni, hogy mindenki botol, de nem mindenki te, hogy botoljon...

Lord Nomak
CybeRick te ne szórakozz ha válaszolok kommentedre aztán kiszeded mert beégek xD Szóval ez sro topic csak ma flame megy.. x) Menstruálnak páran =D

Maala
2nk közt annyi a különbség, hogy én soha nem is tagadtam, hogy botozom.
te pedig épp azt tetted. csupán ennyi. jah, és arra, hogy most már nem botozol, egy CoD2s mondás: Once a cheater, always a cheater.

Maala
új account

Lord Nomak
Te kis makesz, nem is tudtam hogy regisztrálva vagy ott xD

Doomista
én is akarok sört !!!!

1. rád vet egy kõ
2. kimondta h te iszol ? Maala ra gondoltam xP

doxadmin
játszok! Csak nem hagyom magam elnyomni

doxadmin
ehhez csak még annyit hogy nem tudom, de szerintem sokkal drágábra jönne ki hogy otp-s folyószámláról át a cibesre, onnan át a netkártyára, onnan a paypalre (már ha lehet, ez is kétséges) onnan meg venni silket.

Nekem megéri 500Ft-vel többet fizetni gyors és kényelmes szolgáltatásért. Mire bemegyek kocsival vagy buszal a cibe meg vissza szerintem ennek a 2xsét elköltöm utiköltségre/benzinre. Vidéken lakom, nem úgy megy itt hogy leugrom a sarki cib bankba.

játszál már vazzzzeeeeeeeeee....

doxadmin
???nem szoktam inni, útálom az alkohol minden fajtáját! Ez miatt is le lehet baszni, csak rajta. Eddíg ma úgysi mindenkivel összevesztem.

doxadmin
Válaszom hogy ez egy tény, mindenki kipróbálja egyszer, tapasztalom a mostani saját guildomban is nyomatják páran, de hát ez bûn. Kedd. Feb. 20, 2007 4:59 pm ekkor használtam, most meg 2007.máj 30. van. Egy új karakter, új szokások, és még fizetek is azért hogy gyorsabban fejlõdjek (ticket NEM bot) még mielõtt valaki félreérti)

Le lehet cseszni.

U.i.: Az vesse rám az elsõ követ aki még nem próbált botolni. Ja és nem kell hazudozni meg letagadni az igazságot.

CybeRick
Sziasztok. Én csak nemrégiben kezdtem el Silkroad-on nyomni, a Persia szerveren. Jelenleg lvl 20 vagyok. Leginkább a spear, és kard skilleket fejlesztgetem. Magyarokkal csak elvétve futok össze, márha beenged a szerver 😞

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

nemhiszme h tudnál max azt h részegre itta magát XD

Zaylka
Köszönöm a válaszokat! Soha nem gondoltam volna, hogy bower ennyire kemény, pedig hányszor láttam már Archerchamp-et, meg hát ott van wind is (bár sztem Wind annyira nem erõs szvsz)...Na mindegy lehet csak láttam és nem néztem! 😊 Hát nincs kedvem farmolni, szal sztem majd folyamatos farm lesz (3-4) max 24-tõl kicsit nagyobb mert oda van som bowom! 😛 Amugy mennyire lehet vele gyorsan fejlõdni? Gondolom, hogy nem olyan gyorsan mint egy intes bár ki tudja. Jajj csak ne lenne vizsgaidõszak és ne farmolnék a másikkal, most kezdhetném is! 😊

Amugy mit javasoltok, csináljam egy accountra a másik karit is, igy ha egyiknek veszek premiumot a másikkal is be tudok jutni, vagy ez kockázatos, mert ha feltörnek mind a 2 karim és vagyonom oda? Ti hogy csinálnátok?

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

doxadmin
igen ez az a karim amit feltörtek! tudod. Használni használtam, de most már nem használom amiatt mert feltörték, és szerintem annak a keze lehet benne akitõl a boto vettem.

Amúgy ez volt februárban, most május van.

Amúgy gratulálok. ezzel nem bizonyítottál semmit, ha végigolvasnám a 38000hozzászólást én is tudnék mocskot fölhozni ellened ha hiszed ha sem, de hogy õszinte legyek jobb dolgom is van

doxadmin
és akkor mi van? Nincs internetkártyám amivel nem lehet ugyebár tölteni, nincs mégegy folyószámlám, amit nem használnék. Ja és csak 20 perc, nekem 500 ft megér ennyit bocs. Ki hogy áll hozzá.

Maala
mint láthatod, nem szoktam alaptalanul dolgokat állítani, ha kell, be tudom bizonyítani az állításaimat.

Maala
tudom, hogy egy bizonyos valaki meg fog orrolni ezért rám, de én meg utálom a kétszínûsködést:

doxadmin

HozzászólásFórum: Chat Elküldve: Kedd. Feb. 20, 2007 4:59 pm Téma: Hello
2000ft szinte semmi a botért, 2000Ftért veszel 200óra játékidõt, a 200órából 80ment eddíg le és neki köszönhetek kb per pillanat 9szintet. A gond csak az hogy éjjel nem tudom használni mert a gép hang ...

Maala
húú de qrvajól jártál:
16$ = 3500 Ft

doxadmin
Amúgyennyit a nagyszerû kártyaváltásról. Kb 20 percet vett igénybe míg szereztem 16$ paypalre, és kb 3500Ft-ba került.

doxadmin
infod mondd. Nem botolok, sõt még ismerni sem ismersz! Ennyit a te nagyon jó infóidról. Amúgy miért csinálnék hamis accountot??? Tesóm nevére, meg a szüleimére mehet, és egybõl nem hamis.

Nyílt lapokkal játsz, miféle álca? Mondd ki ha bánt valami küldj el a picsába, vagy ugass le, de nekem ne rébuszokba beszélj.

Amúgy útálom a nagyképûsködést hogy hú mi milyen nagyok vagyunk nem tévedünk minden tudunk. Le lehet állni, még mielõtt nem lesz baj.

Maala
accountot, nem számlát 😊

Maala
wow, csinálsz 3 paypal számlát, hamis infókkal? grat hozzá.

ahhoz pedig, hogy nem botolsz, lenne 1-2 infóm, de ne zavartasd magad, tartsd csak meg az álcádat.

Lord Nomak
Amennyi idõbe telt nekem elmagyarázni, hogy mirõl van szó. Kétlem, hogy egyáltalán jó dolgot kérdeztél tõlük. Szerinted akkor én hogy használom, ha nekik nincs internetkártya ?
De egyébként tessék:

CIB Internet Bank

doxadmin
nyugi is van, csak tudnám hogy ezt mire mondat. . . .