Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

doxadmin
30 helyett csak 21 az tuti. Most kérdeztem meg egyik lv5ös klán mastert. Most össze tradeltem fél milkát, kb 4-5 fordulóval, amúgy már 2es trader szintre léptem.

Azt szeretném megtudni hogy ez a ticket hogyam mûködik. Vagyi azt tudom hogy napi 3 órán keresztül ad dupla xp-t sp-t, ha nem ölök 20mp-ig akkor megáll, újra ölni kezdek elindul. Ugye 24órám van lejátszani a 3 órát. Most ez a 24 óra az elindítástól kezddik. Vagyis ha reggel 7kor elnyomom akkor minden reggel 7 órától tudom játszani a 3 órát, és nem fog nekem tólódni hogy a második nap csak 10tõl kezdhetem, a 3. nap 13tól, stb. ????? Ja és ugye 1 napot lehet elhagyni vagyis csusztatni, de akkor másnap 6 óra vár lejátszásra. .

Úgye így mûködik?

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Zaylka
Ehh...annyit tuti nem farmolok össze, mert lehet behozzák még ebben az évben. Ugyhogy összeszedek vagy 60-at aztán majd farmolok 80 fölött is! 😊

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Lord Nomak
Ja meg persze 80ról 90re is kell vagy 150k masteryvel skillekkel együtt xD Szóval ha 80 megvan és van 300k sp-d pluszba akkor 90ig nem kell semmivel foglalkozni csak a szintlépéssel 😊

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
3 skill ágra legalább 100-120k sp kell majd. És ez úgy hogy 80on van mind a 3 mastery csak skilleket kell addolni. De mivel nekünk ez még messze van így nem kell annyira foglalkozni vele 😊

Lord Nomak
A következõ 9 mil, aztán 15, aztán 30, have fun xD A 30 az nem biztos..

Zaylka
Nekem is igy volt..Elkezdtem a 2 tekivel farmolni, most meg már pikkpakk 23k spm van...Vicces...Amugy kiváncsi lennék kb mennyibe kerülnek majd az uj skillek, vajon mennyit érdemes összefarmolni nyitás elõtt?

doxadmin
ja bocs elírtam sp-t akartam. Megrázott a hír hogy guild uphoz kell még másfél millát szereznem. . . . ugyanis 3 millába kerül az up

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Lord Nomak
Ja és még csak penonokon vagyok 8as farmban.. Ahogy megvan 54 valamikor a hétvégén remélem, rámegyek sonarokra aztán meglátjuk mit adnak. 52ön voltam már sp tickettel 554 sxp-t vágtak hozzám. Legfinomabb amikor share partyban vagyok és quest itemet gyüjtök aztán már felhalmozódik a premium meg sp ticket idõ, ilyen 1-1.2k sxp-t kapok egy mob után 3-4 órán át 😄 Az több mint 2 sp/mob 😊

Lord Nomak
Én amióta megléptem a 10k sp határt, aztán a 18k-t kb azóta nem foglalkozom a fejlõdéssel. Éppen ma gondolkodtam el rajta, hogy másfél hete megy a farm és van 30k sp-m.. És nem tudom hogy honnan 😄 Premium meg SP ticket úgy megtoldja a dolgot, hogy valahol 19k-27k között nekem kiesett a dolog, hogy honnan lett az a 8k 😄 Szóval most csak sp sp sp 😊 Xp meg tök8 még nukerrel így is jól haladok.

nem Xp röl hanem SP röl volt szó....
doxadmin
nekem is van 5k xp, pedíg csak 28as a karim. Most jön ticket, azzal is fölmegy az xp szerintem kb 15k környékére, bár nem a sp miatt veszem a ticketet.

Hirdetés:

Aki most kezdi a zeus szerveren és érdekli egy klán az pm. kellenének aktív emberek. 4% és upol a klán, már csak 3 millát kéne szerezni valahonnan <#vigyor>

Lord Nomak
1-38ig farmolok, skillem pl csak lvl 15ön lesz, tartom a 9es farmot folyamatosan és így. Durván 2-3 hónap lesz mivel nem használok semmilyen ticketet, malacot is csak azért veszem hogy mindent felszedjen amit talál, így meg lesz pénzem.. sok.. 😊 ha csak droppokat hordom meg npc-tõl veszem cuccokat, nem pedig mindent elköltök 😄

160k SP lv 38 ra azt hogy a francbe?
Lord Nomak
Én meg elkeztem egy glavies karit is a változatosság kedvéért. =)
Már lvl 10es 1.1k sp-vel =D 38ig farmolok vele meglesz 160k sp aztán 38tól power 80ig. Kis szegény kari ez végig npc cuccokba nyomja 42ig aztán megkapja sos szettet 😄 Intesem meg 58ig farmol aztán 80ig power level.. Izgi, de legalább már két kari van guildban akik hozzák az gp-t és ha jól megy meglehet a hivatalos HelloKitty logom holnapra =DD ALIG VÁROM!

Ennek örömére el is szivok egy cigit <#vigyor2> Aki erre rájött minden elismerésem<#worship>
De nagy hülyeséget kérdeztem nagyobb lesz a sebzés és jobban jön az EXP amikor meg majd SP-t akarok farmolni csak vissza kell fejlesztenem ÉRTEM REMEK ÉS NAGYON RAFINÁLT!!!!!
csak akkor mar azt nem értem hogy mi értelme van a mastery-t üresjáratba ( ugy hogy nem adsz semmire) felhuzni aztán meg visszarakni Pl lvl 38 as a mastery-m de a legnagyobb skill pl csak lvl 33 cska a mastery ment fel.
Értem remek kösz
Lord Nomak
Ugyan úgy müködik az egész mint amikor felfejlesztesz egy skillt. Elsõnek masteryd kell emelned aztán bele a skilleket. Visszafejlesztésnél meg elsõnek a skilleket kell kivenned aztán a masteryt letolnod. Addig nem tudsz levenni masteryt amíg az aktuális szinten van skill. Visszafejlesztés az egész. Nem tudom érthetõen mondtam-e.. Tehát amíg van 35ös skilled addig nem tudod levinni 34re a masteryt, amint levetted a skillt egy szintel letudod rakni a masteryt 34re. Egy poti egy valamit szed le, vagy egy masteryt vagy egy skillt.

azt a skillt is vissza kell tennem és csak az után tudom vissza venni a mastery-t? vagy hogy van nem vágom...
Maala emlitetted a 9 es farmos dolgot hogy pl.: lv 42 -on a 38-as mastery-t visszateszed a többi 33 mas mastery mellé. eddig világos is
csak az lenne a kérdésem hogy miutan a 38 as mastery-t vissza tetted utánna az azon az ágon lévö skilleket tutdtad használni ugyan olyan erösségel? vagy azok is automatikusan vissza fejlödtek? vagy ez az egész hogy van egyáltalán lehet ugy mastery-t vissza nyomni pl.: 33-re hogy közben kitanultam egy olyan skillt amihez 35 os mastery kell és ha lehet mi lesz ezutan azzal a skillel?
Lord Nomak
goldról jut eszembe, 9d sunok milyen árban lesznek ? sword meg glavie ? 2-3 bill ? irreális szar piaci értékek

Lord Nomak
annál többet minek akarsz ? azért hogy ne tudjál semmit csinálni ami goldal kapcsolatos ? se trade se semmi ?

Maala
1 bill. gold az hol akasztja ki a pénzszámlálót? :-s

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lord Nomak
nekem sp jobban számít, jobban örülnék 300k sp-nek mint 1 bil goldnak

Maala
én inkább a pénzszámlálót akasztanám ki...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lord Nomak
Sp számlálót kilehet akasztani ? =DD Igaz még csak 30k sp-m van tehát messze járok tõlle, de kiváncsi lennék mit csinál ha nem tud több sp-t felhalmozni x)

Maala
akkor vegyél 2 silver ticketet, és játszd le a napi 6 órát, jobbat nem tudok mondani... de akkor is, 2 accra csináld a karikat, ez sztem alap...

Zaylka
Egy kérdés: Nos makrós billentyûm van és az acc nevem illetve passom 1-1 gombra van beállitva (ergo lenyomom és beirja magától az egészet). Ha netalán keyloggert kapok akkor nem is tudnak feltörni, merthogy nem pötyögöm be minden alkalommal ezt a 2 dolgot? Vagy ez ugyanugy érzékeli mintha egyenként lenyomkodnám a betûket?

Maala: Épp ezaz, hogy szeretnék másik karit, de viszont amig az egyik kicsi, sokszor elõfordulhat hogy szükség lesz a nagyra, hiszen nincs a magyar uniban sok magas szintû igy elkerülhetetlen, hogy nekem kelljen menni...Fõleg most, hogy univezér lettem, aminek a mercsijei elengedhetetlen...Tegnap is ha nincs ennyi mercsim esélyünk se lett volna arra a 15 thief lecsapására ami ránkjött egy low lvl 20-as tréder full csilije miatt...Igy is elvitték a cuccot, de csak azért, mert dc-t kaptam és idõ volt mig belépek. Megjegyezném, hogy 20-as tréder full csilije lehet vagy 80k, voltunk ketten 77-es huntik és 15 77+ pc jött ránk, fölöttéb nevetséges! 😊 Egye fene kezdem elhinni hogy félnek tõlünk! 😄

doxadmin
Amúgy már megint volt bot írtás ?!

Babel : 1203
RedSea : 1247

doxadmin
Kb minden 5. emberre kattintva a neve alatt ott virít a kis vip logocska, egyzer be is linkeltem hogy találtam ilyet 😊

CybeRick
Este 11kor sikerült belépnem. Addig crowded volt minden szerver. Én nem fogok még fizetni is egy olyan játékért, amit alig lehet elérni. Akkor inkább marad a CS source. Pedig nagyon tetszenek ezek az MMORPG-k.

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

Lord Nomak
Én is sok mindent vártam karácsonyra még se történt csoda xD

pedig jó 5let 😄 én pl karácsonyra is vártam ingyen silket 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lord Nomak
Ez egy ingyenes retek játék amiért mindenki sokat fizet valamilyen módon 😄 Ne várj ilyen opciót, fõleg addig amíg a játék gyártója is bot bizniszbõl él meg ami ellen annyira küzd.

Arnoux
Féléve silkroadoztam és ha tele volt a server akkor nem rakott be egy sorba (mint a wowban) hanem addig kellett próbálkozni a connectel míg be nem kerültem az egyetlen üres helyre..

Morphin
Milyen sorbanállást??Mit értesz ezen?

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Doomista
Olyan már nincs.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Arnoux
Hello! Melyik az a szerver ami nincs minden nap tele és elég sok magyar játékos játszik rajta? Esetleg megcsinálták már a sorbanállást a szerverre?

Doomista
lol,ugy hinyázik a nagy lvlû karakterem 😄 ottmár télleg élveztem a mobirtás erövel 😛 de elvok evvel a kis karival is,pvpben párszázszor nyirtak ki ma xD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Lord Nomak
Naja, de õ még legit (szerintem) 😄 Szóval neki megéri, meg kezdetnek jó plusz ez hogy mégjobban élvezze a játékot. 😊 Nekem már egyáltalán nem éri meg lassan 😄 Már csak a bant várom én is lol =DD

Doomista
Megéri e neki,ez a kérdés,nahmeg anyagi dolog az egész 😊

Lord Nomak
Silkroad csodálatos világa, veszél prémiumot 150 silkért, az a silver prémium ad neked pár extra statot meg korlátlan belépést ha crowded a szerver. De ez már rajtad múlik, hogy 15 dollárt akarsz-e fizetni ilyenért. 😊

Doomista
van pár gyerek aki igen...hameg nem akkor meg egyszer ugyis bsztatni fogja a gyerek akinek nem adta xD

figyu szted odaadja neki akit feltámaszt ?

Doomista
Hát elég nagy baj ez ! pénzért támasztani,hlye egy ember az...
Annak nincs szíve,kér egy kis skillhasználatért pénzt...Nem éri meg !

CybeRick
Köszi. Sokszor látom, hogy hatalmas összegû aranyért támasztanak fel egyesek más játékosokat. Persze nem ez miatt kérdeztem 😄

force skill lvl 17 es (ha jól tom) de nem érdemes force ágat húzni
1ébként ha mégis : shift+click a földön fekvõre

CybeRick
Reggel 9 óta kb óránként próbáltam belépni. Este 11 körül már valószínûbb a siker. De így kissé nehéz lesz fejlõdnöm a játékban 😞

1 kérdés. Hogyan tudok más játékost feltámasztani? Erre még nem jöttem rá, és ne noob-ozzatok le, nekem az MMORPG még új mûfaj 😊

Doomista
hát poseidon a legujabb server...open után 26 orával már crowned.