Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Pure INT + Sword/Shield + Light és Fire skillek + Bicheon mastery
A linkre ha rákattint valaki allul bejön ugyanaz az ablak ami SRO-ban is van, a karakter fejre kattintva lehet látni milyen mag balance, mennyi hp és mp lesz maxon, a skill résznél pedig ugyan úgy lehet nézegetni a skilleket mint SRO-ban, rákattintotok, kiválasztjátok melyik skill ág érdekel és megnézitek. Ezek az én buildjeim legalábbis ez volt számomra mindig a legjobb karakter felépítés. Még blades karit is berakom mindjárt.
spear int hibrid agon fejlodgetek.phy balance es mag balance elegge megegyezoen szar. 70/75 kb.. mondtak hogy alkimiaval turbozhatom fel,
de aztis mondtak hogy adjak intre tobbet? viszont akkor leterek a hibrid "ág" rol. nemtudom mit kene most tennem , tanácsra van szuksegem😊
Ui: Remélem a hülyét nem rám értetted... 😊
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
íjász karakter fejlesztése
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Amúhy halállal mien negatívumokat kapok?
Nem tudok exp distr. party hátrányról, lehetõléeg mindig 4es partyban hentelj. Minél többen bvagytok anál több xp és sxp jön a monsterek után.
Az elemntek némelyikét elég jó áron lehet eladni, de ha nincs sok érdemes megtartani, késõbb nagyon kellhet az alkímiához, akkor meg veheted te is.
NPC-nek beadni semmiképpen sem szabad a leggagyibb element is minimum 100 arany darabjáért megveszik nagy tételben. Kicsiben meg meet drágábbannis, de wind2-nek pl. 2,5-3,5k darabja.
Global messaget csak silkért lehet venni vagy van valami más mód is pl guildben vagyhogy?
Distribution party ha jól tudom +10%xp, van valami hátránya is? Mert 5 emberbõl 4 elutasítja vagy 5 másodpercen belül kilép.
Persian játszik még valaki, van ott valami jó guild?
Hogy lehet aljas módon jelenteni a spammereket/bottereket? Néha nagyon idegesítõek.
Nem férnek már el az elementek, hogy jobb; a bankban tárolom õket, vagy az inventoryban, vagy szarok rá és inkább eladom a dropokat NPC-nek?
Másik fórumon egy valaki mondott igazat és ez szerintem is így van, egy karakter akkor erõs ha tudják is használni, meg persze úgy van fejlesztve ahogy illik. Mert én pl a PK határán vagyok amikor egy bowert pvp-be látok strong bowozni, az idegbaj kerülget kb. Aztán mikor mondom, hogy devil, 4arrow combo, steel, devil. Aztán kipróbálja, és rájön hogy meghalt az ellenfele akkor jééé hát ezt így is lehet..
Inteseknél meg a sok fogyatékos aki váltogatja a fegyvereket lol. Nukehoz spear utána váltás swordre és próbálkozik kd-val. De amikor crittel rányomnak 6k-t miközben spear van a kezében.. na mindegy..
Másik adag faszláma meg a bladerek között van, glaviest kd-zni akar és úgy megölni, hát sok sikert, nem gáz hogy maxolt 5ös kombó 2szer ha nem 3szor annyi hp-t ver le róla.. istenem..
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
Szép mi? enyééééém!!!😄D +4-esen immortal meg astral nélkül vettem 9m-ér😊)
Arrow-ot meik boltban kapok?
Ez kb az 5. videó amit hyibryd int vs full str esekrõl nézem. Az 5 videóból 4x az hyibryd int nyer. Fura, én direkt azért indítottam full str-es karit mivel azt hittem az a legerõsebb. Most meg kiderül hogy hibrid int simán veri, na jó kell neki 1-5-10 perc. Gondolom számít ki mennyire tudja írányítani a kariját. . . . Na mindegy mostmár viszem ameddíg tudom kiváncsi leszek a végére. Amúgy egy full str-es karinak lv 50 en és lv 80 on mennyi a hp/mp-je? Csak azért mert több str-esnél látom hogy nukol mint állat.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Megyek nézek pár videót 😊
Miért kell olyan kérdéseket feltenni amitõl falnak megy az ember mindig.. Nem értelek titeket. Kikéne egészíteni a topic szabályokat az ilyen kérdésekkel meg válaszokkal.
Mi az a silk és hogyan tudok szerezni? 😄
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Posseidonra menj
Ma töltöttem le ag amet, oszttársaim után😊 És valhogy nem akar menni. Minden szerver Crowded(piros színben):S Akárhova akarok csatizni, nem tud, és amikor kiírja hogy Disconnected, kilép a játékból ha Ok(asszem OK gomb)-ra nyomok:S
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A saját botjukat nem bannolják?