Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de low lvl en ? nekem alapskill 😛 + pvp ben is elmegy bár hájlvlen biztos jobb a berzi arrow 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Lord Nomak
Minek ? Értelmetlen skill ha csak nem mászkál az ember folyamatosan uniqueot ölni. De grindeléshez és pvp-ben értelmetlen, lassú, gyenge skill. Az explosion széria nagyobbat sebez, grátisz attack ratet ad lövés közben és területre hat.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

strong bow ? 😞

Lord Nomak

ez 2:1 str az nem olyan jó

Lord Nomak
A hibrid nem azért hibrid mert 70:70 az arány, jó végülis ezért is, hanem mert nem full str és nem full int, a legtöbb intes 2:1 arányban osztja a pontokat az int javára, én az 5:1 elosztást javasolnám ami annyi, hogy mondjuk páratlan szintlépésnél 3 intet nyomsz el, páros szintlépésnél pedig 2 int 1 str.

Maala
vááá, 77esként akarsz 80ast ölni?!?!?!? ne õrjíts már meg...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lord Nomak
Pure STR + Bow + Light és Fire skillek + Pacheon mastery

Pure INT + Sword/Shield + Light és Fire skillek + Bicheon mastery

A linkre ha rákattint valaki allul bejön ugyanaz az ablak ami SRO-ban is van, a karakter fejre kattintva lehet látni milyen mag balance, mennyi hp és mp lesz maxon, a skill résznél pedig ugyan úgy lehet nézegetni a skilleket mint SRO-ban, rákattintotok, kiválasztjátok melyik skill ág érdekel és megnézitek. Ezek az én buildjeim legalábbis ez volt számomra mindig a legjobb karakter felépítés. Még blades karit is berakom mindjárt.

Sugam
sracok, lenne 1par kerdesem.
spear int hibrid agon fejlodgetek.phy balance es mag balance elegge megegyezoen szar. 70/75 kb.. mondtak hogy alkimiaval turbozhatom fel,
de aztis mondtak hogy adjak intre tobbet? viszont akkor leterek a hibrid "ág" rol. nemtudom mit kene most tennem , tanácsra van szuksegem😊

Kicsikiraly
OFF: Slipknot14 jól emlékszem h te tibiáztál? Zed vagy, nem? 😊

DFTBA ಠ_ಠ

Lord Nomak
Mag balanceod varázsold fel 105% felé, neked hibridként az is jó aztán hajrá, 80ast akkor se ölsz mivel új skillek meg cuccok nélkül gyenge a mi népünk xD Szóval inkább késõbbre edzegess 😊

Lord Nomak
Full int spear azonnali halál.

Zaylka
Hmm kitudja, akkor lehet csak nem értek a hyridhez...Nukeom nem erõs, kdval meg nem ölök le egy 80-as str-est sem...Mást meg nem igazán tudok csinálni...

Ui: Remélem a hülyét nem rám értetted... 😊

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

doxadmin
Ezt találtam, nem tudom hogy jól van e leírva, még nem volt bow-os karim, de talán tudsz belõle valamit hasznosítani.

íjász karakter fejlesztése

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Esetleg egy full intes spearesnek is megtennéd ezt? 😊

Lord Nomak
Bowerrel annyit halsz amennyi a kötelezõ halál, kissebb szinten sokat fogsz fõleg amíg nem érzed a játékot, de mire eléred 70-75öt lesz játéktapasztalatod is és rájösz hogy senki nem tud onwolni ha te nem rontasz el valamit. 😊

Lord Nomak
Ha nagyon akarod leírom neked mi kell és mi nem, meg hogyan fejlesztd a karidat, de csak késõbb 😊

Slipknot14
jaja azt látom ho erõsebb, mer elõttem ég a tûzetk ipróbáltam(maradok is ennél) 😄 csak megkérdeztem biztonság kedvéért ho érdemes-e vele foglalkozni.
Amúhy halállal mien negatívumokat kapok?

Global: egyet kapsz vmelyik küldetésért, a többit csak silkért lehet.
Nem tudok exp distr. party hátrányról, lehetõléeg mindig 4es partyban hentelj. Minél többen bvagytok anál több xp és sxp jön a monsterek után.

Az elemntek némelyikét elég jó áron lehet eladni, de ha nincs sok érdemes megtartani, késõbb nagyon kellhet az alkímiához, akkor meg veheted te is.
NPC-nek beadni semmiképpen sem szabad a leggagyibb element is minimum 100 arany darabjáért megveszik nagy tételben. Kicsiben meg meet drágábbannis, de wind2-nek pl. 2,5-3,5k darabja.

Vmi force kell mert anélkül elég gyenge mindenki.

Van még pár kérdésem:
Global messaget csak silkért lehet venni vagy van valami más mód is pl guildben vagyhogy?
Distribution party ha jól tudom +10%xp, van valami hátránya is? Mert 5 emberbõl 4 elutasítja vagy 5 másodpercen belül kilép.
Persian játszik még valaki, van ott valami jó guild?
Hogy lehet aljas módon jelenteni a spammereket/bottereket? Néha nagyon idegesítõek.
Nem férnek már el az elementek, hogy jobb; a bankban tárolom õket, vagy az inventoryban, vagy szarok rá és inkább eladom a dropokat NPC-nek?

Slipknot14
amúgy érdemes az íjjászat skill fejlesztése mellett valamely erõt is? pl fire? vagy az úgy már nem kóser?😊

Igazad lehet, viszont azt nem tudom mekkora egy szerver játékosállománya, én kb 5-6 ezerre tippelném és ebbõl mostanában irtottak szerverenként 1-2 ezret. Persze lehet hogy nagyon mellélövök a számmal, akkor viszont igazad lehet.

Lord Nomak
Jaj ilyenkor annyira kiborulok =DD Saját magam felidegesítem mások hülyeségen meg tehetetlenségén. Az egyetlen kari amivel nem lehet gond pvp-ben egyébként a glavies, 2 skillt fejleszt és használ kb. Na meg kombókat de azt nem olyan sokan használják mivel sokáig tart és közbe kap egy pofont amitõl hátast dob. Na tehát a lényeg, hogy egy karakter akkor jó amikor jó karaktert csinálnak belõle. Ez kb olyan mint az intes ha nincs kifarmolva, 45ös skilleket használok 53-55ös glaviesre aki már kifarmolta magát addig még jó hogy nem ölöm meg lol. arggg.. inkább bekk sro és grind mert meg kell nyugtatnom magam mások hülyesége miatt xD

Lord Nomak
Ez az, mindenki arra apellál, hogy sok hp nagyobb nyerési esély. De már nem azért, ha szintemen levõ protis shieldes bladerre most nukeolok intesemmel 6k-t akkor nem tudom mi számít erõs karakternek.
Másik fórumon egy valaki mondott igazat és ez szerintem is így van, egy karakter akkor erõs ha tudják is használni, meg persze úgy van fejlesztve ahogy illik. Mert én pl a PK határán vagyok amikor egy bowert pvp-be látok strong bowozni, az idegbaj kerülget kb. Aztán mikor mondom, hogy devil, 4arrow combo, steel, devil. Aztán kipróbálja, és rájön hogy meghalt az ellenfele akkor jééé hát ezt így is lehet..
Inteseknél meg a sok fogyatékos aki váltogatja a fegyvereket lol. Nukehoz spear utána váltás swordre és próbálkozik kd-val. De amikor crittel rányomnak 6k-t miközben spear van a kezében.. na mindegy..
Másik adag faszláma meg a bladerek között van, glaviest kd-zni akar és úgy megölni, hát sok sikert, nem gáz hogy maxolt 5ös kombó 2szer ha nem 3szor annyi hp-t ver le róla.. istenem..

full str 50 körül 6.5k-7k bár én ezt lv30-ig hybrid-str karival mondom😄

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

arrowot blacksmithben vehetsz

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

Szép mi? enyééééém!!!😄D +4-esen immortal meg astral nélkül vettem 9m-ér😊)

Slipknot14
Nah már tom ho tanulok képességeket😊 Mosmár csak 1 kérdés, de pls válaszoljon valaki😊
Arrow-ot meik boltban kapok?

doxadmin
http://youtube.com/watch?v=9NQ7Yy89ygo

Ez kb az 5. videó amit hyibryd int vs full str esekrõl nézem. Az 5 videóból 4x az hyibryd int nyer. Fura, én direkt azért indítottam full str-es karit mivel azt hittem az a legerõsebb. Most meg kiderül hogy hibrid int simán veri, na jó kell neki 1-5-10 perc. Gondolom számít ki mennyire tudja írányítani a kariját. . . . Na mindegy mostmár viszem ameddíg tudom kiváncsi leszek a végére. Amúgy egy full str-es karinak lv 50 en és lv 80 on mennyi a hp/mp-je? Csak azért mert több str-esnél látom hogy nukol mint állat.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Slipknot14
dee képességet hol tudok tnaulni a bow-somnak?😊 pls help. Amúgy 8800-asom van.. 😄

Zaylka
Valaki anno irta, hogy az intesek azért akarnak str-est mert azt hiszik több hpval jobban lehet birni. Szerintem én is ezért akarok strest inditani, fõleg hogy irogattad a te bowosod milyen jó, aztán megtetszett, annak mégiscsak más a játékstilusa, mint az én karimnak...

lizmak
A képek a videókarid hibáira utalnak, ilyenek nekem is voltak, amikor tönkrement a 6600-as kártyám..😛

Slipknot14
Jah igen, és íllyás trainert merre találok?

Slipknot14
Szal betuttam lépn, íllyász lettem 😄 Htá nemrossz a játék, de ez a osk várakozás valhogy nem lesz valami kellemes. Nah mego lyan érzésem volt mint az Omen 666 filmben:

Lord Nomak
Jó a hibrid, csak hát jó cuccok kellenek. Ritka szemét kari tud lenni ha sok hp-t beletudsz addolni a ruhákkal. Érdemes fejleszteni de én egy pure intest kezdenék helyetted, vagy hibridet de 5:1 arányban nem 2:1 arányban. Enyém is 5:1es és priv fórumon is ezt írják, hogy azok lesznek az olyan szintü karik mint a pure int csak egy falattal több hp van 😊

doxadmin
Egy kérdés még. A silkroad minden fajtája joymax játék, akkor a ksro-s skillek meg hasonló cuccok elvileg valamikor az elkövetkezendõ 100évben lehet hogy a mi silkroadunkba is bekerülnek. . Csak azért mert már régen volt valami normális update, vagy botokat írtanak, vagy elcseszik és vírusos lesz mindenkinek, vagy új dolgot találnak ki amiért szeretnék hogy fizessünk.

Megyek nézek pár videót 😊

Zaylka
Hát kezdek nagyon elgondolkozni van e értelme ezt a karimat nyomni, ha bejönnek az uj skillek, a pure intesek és pure str-esek között annyira el fog tûni a hybrid kari hogy nagyon. Most se vagyok vmi erõs, ha meg a 2 tipus ennyire jobb lesz minek fejlesztek ilyet...Csöppent elment a kedvem, mert tudom, hogy ez csak egy játék, de egyre kevésbé élvezem már, hogy minden útszélen csak halok. Nem akarok én szerver királykodni, nem akarok minden jöttmentet lecsapni, de forditva se legyen igy...hhhh

Lord Nomak
Van fent egy olyan rész azon a szép képen, a bal sarokban majdnem, hogy Official Site. Az a hivatalos honlapot jelenti, vagyis azt, ahol leírást olvashatsz a játékról.
Miért kell olyan kérdéseket feltenni amitõl falnak megy az ember mindig.. Nem értelek titeket. Kikéne egészíteni a topic szabályokat az ilyen kérdésekkel meg válaszokkal.

Nitramk
Végre egy kicsit rászántam magam és sikerült belépnem! 😛 lvl 8-as ijasz.
Mi az a silk és hogyan tudok szerezni? 😄

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Slipknot14
DE legalább ha Comfirm-ra mek a disconnectednél, akkor ne winfosba tenne ki :@:S:'(

Lord Nomak
Mondj egy elfogadható indokot arra, hogy a szerverek 70% legalább botter és nem bannolnak csak ebbõl kb 2%-ot.

Slipknot14
De folyamatosan várjam amíg nem Crowded, vagy próbálgassam?😊

jah, 1 óra alatt beenged 😛
Posseidonra menj

Slipknot14
Hali!
Ma töltöttem le ag amet, oszttársaim után😊 És valhogy nem akar menni. Minden szerver Crowded(piros színben):S Akárhova akarok csatizni, nem tud, és amikor kiírja hogy Disconnected, kilép a játékból ha Ok(asszem OK gomb)-ra nyomok:S

Maala
90es skill 5-6k sp között lesz. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
húha, szinte hallom, ahogy ropognak azok a kerekek az agyadban! 😄

doxadmin
Csak azért mert vizsgáim leszek a köv hónapban, úgyhogy nem hiszem hogy ticketezek van elég sok tételem szóbelire. Csak ha túlvagyok rajtuk akkor 1000rel.

Megáll, ha nem ölsz,de ha rád támadnak, megy tovább. Exp share-s partyban pedig nem megy. És igen a 24 órát úgy számolja, ahogyan írtad, ha egy napot kihagysz, a 3 órát átviheted másnapra, de mindig csak ennyit.

Én ezt nem értem, állandóan hallani ezt, de van rá vmi bizonyíték?
A saját botjukat nem bannolják?