Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala botol nincs hack, Nomak nem botol és hack ^^ LOL

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Lord Nomak
Hát én most ezért se teszem ki a lábam grindbõl egyáltalán, amíg 70 nincs meg nem megyek sehova ahol kötekedni lehetne mert 70re elosztom összes sp-t amit összeszedtem és legalább ha feltörnek nem osztogatják szét xD

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Zaylka
Hát mindenesetre részvétem...Velem is az a baj, hogy én is olyan vagyok, mint te...ha nem tetszik valaki azt rögtön a szemébe mondom a csipõs modorommal és hát sokak valahogy egybõl megutálnak! 😛

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Lord Nomak
Na meg azért amíg olyan primitív élõlények járnak ide, hogy nem értik meg a FAQ kifejezést sem, nem árt néha megosztani ilyen dolgokat.

Lord Nomak
Jó, én nem vagyok belekockulva a bug keresésekbe, fórumon nézegettem a bugokat, hogy mik vannak. Másik 2 thiefes bugot is kipróbáltam mind a kettõ müködik.

Maala
old. xD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Csak úgy nem szopja ki az ember a kisujjából a dolgokat. Valahonnan gondolom szert tett az Account infódra.

Lord Nomak
Amúgy se voltam közkedvelt figura a nevesebb emberek között, nekem volt pofám leugatni mindenkit, fõleg ha jogos volt. Utolsó körben Eldestet meg denizt ugattam le nem kicsit privátban, hogy mire ekkora arcok. Lehet valamelyik keze van a dologban 😊 Tök8 😊 Ez is csak azt bizonyítja, hogy akármennyire akar az ember jó cuccokat meg karaktert egyszerûen értelmetlen.. Az, hogy meg nem kellene beszólnom, hát én beszólok, ha valaki egy sun garment szettet meg sun+7 glaviet scamel össze lol..

Lord Nomak
Hát, képzelheted.. Olyan cuccaim voltak, hogy hát nem szarok.. Bowerként pajzs nélkül ugye 75-76os emberek ellen bírtam és a cuccok között csak egy som felsõ volt, a többi mind olyan szinten feltolt normál garment hogy hát lol. Szerintem ennyi volt az egész indok, volt pár német meg török akik nem kedveltek mivel vagy job közben vagy pvp-ben 2-3 skill után meghaltak tõlem =D Aztán lehet csak rajtam volt a sor, fene se tudja. 😊

Zaylka
És van ötleted hogy történhetett? Mert csak úgy a feltörés bizti nem megy, hogy megtetszettél valakinek ezért felnyomott...

Lord Nomak
Ha már accot meghaxolják a játékban se tartana sokáig =D Ez a gond.. Vagyis az a gond hogy sok a kis nyomorék ovis aki unalmában ezzel szórakozik.

Doomista
NAh ez igen jo megoldás 😊
De szrntm itt sroban kellet volna olyat csinálni,hogy a storagehez lehet csinálni azonnal jelszot,saját jelszot csinálsz,és nemtudja feltörni aki feltört téged,a storageben van pedig a cuccok amik érnek sokat 😊 Vagyis pl Metin 2 online játékban igy van,és ez franko 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Lord Nomak
Naja, én pl ezért csináltam azt, hogy guildban másik karimnak átadtam master jogot és csak neki van hozzáférése storehoz. Szóval minden értékes cuccom lepasszolom annak a karinak, az meg beteszi a storeba, ezért ha valaki fetörne lehet elviszi sos swordot meg shieldet, viszont a pénzem meg a kinõtt sos itemek fõleg a 6 degree sos szett az biztonságban van. 😊 Nálam meg van 2 mil kp-ban.. =D Úgy se kell vennem semmit 55ig, szerencsére warriorok kidobtak mindent ami kell 😊

Doomista
Jah,végülis 😊 már sro egyáltalán nem biztonságos...törnek erövel mindenkit....szal mégsem jo csillogtatni a +6 meg egyéb erös fegyokat...néhányan berakják a ruhájukat stallba,hogy lássuk milyen erösek,igyis célpontá lehet válni 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Lord Nomak
Ez van, szarni bele =D Én azt teszem, ráköltök 6-8 ezer ft-ot a karira és ott tartok ahol elötte =) Így legalább nem kell aggódnom mikor törnek fel xD

Doomista
<#wow2><#szomoru1>

Lord Nomak
Már vagy 3 hete.

Doomista
nomak,feltörték a 73 lvls karid ? 😞

Lord Nomak
Mekkora bug lol, sos itemet rakj valahova a bar részlegbe allul, utána tegyél rá egy skillt és sos skilled lesz xDD mekkora szar..

Lord Nomak
Nem rossz 11 cuccodon kell 5 str-nek lenni xD Hát sok sikert 😊 Mondjuk 55+ str-el azért lenne már egy szép phy balanceod. 😊

Maala
T_T 55 str-t kell raknom magamra, hogy 20K felett legyen a HPm 80on... Bladerként Heuksal passzív nélkül... shit?!?!?!

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lord Nomak
Jó persze azért is volt elég mert soldiereknél raklap bot volt mindig, tehát nem mobról mobra mentem sajnos..

Lord Nomak
Ezért van kd, nem is tudom már nekem hogy volt a skill beállítás. First attacknál volt petal, second attacknál snake, aztán listában devil cut, 5ös kombó, 3.kd, 2.kd és a két leszúrás. Nekem így mindig elég volt az idõ és szépeket is ütött. Asszem valami ilyesmi volt

Maala
az 5ös kombó nem töltõdik újra, amíg elnyomsz 1 petalt és 1 devilt, az a baj...

Maala
eléggé sanszos az újra letöltõs móka...

Lord Nomak
xDDDDDDDD

Lord Nomak
Petal, devil cut, 5ös kombó szia. Petallal még többet is húzok magamra ha jó helyen állok. 4es kombót soha nem használtam.

Maala
glaviesoknak is van kék repülõ csirke a fejük felett :o

Maala
kicsit hibádzik. xD
77en mageknél petal-5öskombó-crosswise smash és mage/shaman halott kövi meg devil cut-4eskombó-crosswise és szintén halott. de mivel neked nincs crosswise... (kd-t lassabban tolja el, mint crosswise-t)

(izé, felülírtam az enyimmel, aszittem, kioszt 1 új számot a save profile-nál, nem tette. T_T sry)

Maala
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

aztán a kutya mattolja a mobot mire a skill elsül. xD

Sziasztok! nekem lenne egy kis gondom a gameval...regeltem,letöltöttem a hivatalos oldalrol, elindul az instaláció és naggyábol felénél azt irja h damaged file,pedig a letöltés készen van! ujra le kell töltenem hogy menjen vagy mia fene van vele? elöre is kösz!
Lord Nomak
90es capenél sikerülni fog neki, de elötte nem nagyon sajnos..

WuFraZselic
szerintem nem lesz 105%os balanceod akármennyi intet pakolsz magadra... bár ez csak saját vélemény. 3 int/str 1% balance... hát nemtom. szintlépésnél meg 2õt kell tenni minimum hogy "szinten tartsd" a balanceod, azaz teszem azt megléptem lvl 76ot, és 91rõl 90re esett vissza mag. balanceom, ráraktam mind3 stat pontot intre, és akkor ment vissza 91re... szal... nemtom sikerül e a 105% neked 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Zaylka
Akkor mit tanácsolnál hogy csináljam? Most a balancom 66-98...Addig pakoljak csak intre mig 105 nem lesz? A baj csak az hogy egyenlõre nem minden cuccomon van még 4/5 int/str... 😞

Lord Nomak
Na mindegy, lényeg hogy bowerem fasza kari ( volt ). Legalábbis pihen addig amíg nuker nincs kifarmolva és nem érte el 75öt, addig gyüjtögetek aranyra hogy bevásároljak garment szettbõl 😊 De legalább 72+3as bowom már van xD Csak más nincs xD

Lord Nomak
Azt is mivel kaptad ? Devilel. És miért ? Attack rate növelés 😊 Legalább benne van realitás nem úgy mint glaviesbe, hogy nincs semmi attack rate növelés azt akkorát critezik hogy hp-m eltûnik.. De hogy megnyugtassalak, glaviesek és bladerek is kaptak rendesen, engem csak 76+ tudott megölni mindig..

WuFraZselic
nice nice, de szerintem ha fél éve kapod jobban örülsz neki 😊 mostmár 30-40 milla max, anno 70-80 volt még legalábbis athenson 😊 de grat hozzá ^^

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
74 voltam még :$ de egyébként érdekes, te lenyomtál 2x, felettem lévõ glaviest meg nukert meg elverek, szintemen lévõ glaviest is, alattam lévõ(k) meg durva criteket szórnak és megölnek (mint pl te is, emléxem vmi irreális 6k criteket toltál rám 😄) szal érdekes. elõbb pvp-ztem 76os sosunon nukerrel(akivel a multkor is) és még mindig nem tud megverni muha ^^

Lord Nomak
Érdekes történet és tanulni is lehet belõle, hogy sro plusz a korrektség a két különbözõ dolog:

" - When I was on Rome at lvl 61, we were only 2 people in the caves at sioil ghost bug.
I was with a player who didnt buy any silk. Personnaly, I had GT and monkey.
During the night, GM came and the guy who were grinding near to me get banned. I had nothing while I was in the same room.

Maybe I was in town when GM came to the room to ban the guy, maybe I was here and I had luck thanks to my pet and GT...

- Second example is a friend of me who botted and didnt bought silk. He was inspected by GM, replied to him, but get banned...
"

Lord Nomak
SRO hátránya, jó a játék csak nehéz bejutni, vagy egész nap online vagy ha játszol ha nem, vagy veszel prémiumot vagy pedig használod silkmindot hogy legalább a belépésnél az acc nevet és passwordot meg kattintgatást megspórold.

circa
Tegnapi dropp<#vigyor>

Lord Nomak
Ha egy strong bow lenyom egy nukert akkor rossz szerveren vagy kb, egy strong bow egy steel-el ér fel crit nélkül, ha crittel üt akkor meg nem éri el a steel crit magasságát. Tehát nem tudom mirõl is van szó, meg amíg te a strongot vagy visiont elnyomod én 2 nukeal beljebb vagyok aztán kapod a kd-t. Fõleg, hogy van iron wall, tehát bower az így ennyi csak az emberek nagyobb része nem tud pvp-zni normálisan. 😊

Lord Nomak
A heuk sword/shield kombóval nem tudom mit szeretnél amikor 72ön 2szer lenyomtalak egymás után bowwal mikor már 75 voltál 😊 Szóval ez a meglepem dolog kb nulla 😊 A többivel egyetértek.

CybeRick
szép - szép hogy ilyen jól fejlõdik mindenki, csak én nem tudok belépni a Persia szerverre 😞

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

Morphin
Anyam nemar...kattints a karia es feldobja a kerdest megint..nem kel kilepni...LOL

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

WuFraZselic
loooooool 😄DDD
egyébként hybrid témához annyit hogy kibaszott jó kari, nehézkes meghalni vele (bár glavies ellen mind1, mikor a 3 szinttel kisebb 9k critet üt rám...) csak 1 a gond hogy mastery limit 300 és 90en szopóka... light és bicheon musthave, fire is szentem, de heuksal is jó ha van, +hp meg néhány hasznos skill miatt... imádom mikor kd után meglepem ellenfelet egy ghost marssal vagy soulspearsoul-lal 😄 ugyhogy jó build a hybrid 2:1 int, de tényleg fasza set kell neki, meg imádkozni hogy legyen 500as mastery limit 90re( ami ugyse lesz persze, de jó lenne, de tudom hogy nem lesz, nem kell leoltani hogy ugyse lesz 😛)

Kicsikiraly
vársz akkor kiirja mégegyszer a kérdést

vagy ha nem akkor sajnos kilépés-belépés és a városban találod magad

DFTBA &#3232;_&#3232;

Slipknot14
ahh, thx az útba igazítást. Hát igen 2. halálom megvolt😊 Csak uccsó esetben az emberekre számítva akartam újra éledni, de csak átrohant mindenki rajtam... 😄 Szóal most mit csináljak? Ho éledjek fel megint?😊😊😊

háát de erõset üt 😄 és kb 1 strong bow = 1 nuker

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lord Nomak
De minek ? =D Olyan tetü lassú az a skill hogy egy blader 5ös kombót rádver addig, a mob meg leül sakkozni a kutyáddal mire végzel az ellövésével lol. =D