Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kavácska
pure str rulez ^^

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

THeArrow
most téged is lefog oltani ^^ vigyázz nomak haragjától rofl ^^

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

Slipknot14
jajj de rendes velem ez a játék, megfagyott a kép, de a hangok mentek, és hallottam hogy támadnak, ezért ctrl+alt+del 😄 Mos meg nem tok visszamenni :S😊😊😊

dragon11
1.Mit kell itt nyomni az észt a másiknak?
2.Meg itt biztatod magad,hogy pro vagy,mikor sohasem mert bottal nyomod a játékot!
3.Azért nem írt erre neked senki semmit,mert szánalmas tartja a hozzászólásaidat.
4.Neked sincsenek értelmes hsz-eid mindig.
5.A másik ha hülyeséget mondd egybõl a nem megfelelõ hangnemmel illeted.
6.Igaz nekem ehhez semmi közöm,de sajnálom a másikat,mert nem védi meg magát!

lol régiúj szerverek (kb6 ) popuélated de poseiodn crowded ...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

állítsd be lvl 1 es karinak a mókust ...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Kavácska
bocsánat
téves risaztás, a következõ cuccaimra tettem a émát 😄 van rajta szépen sokminden, csak meglepõdtem 😄 lehet sörözésbõl jöttem akkor, ezért nem emléxem tisztán sry 😄

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Kavácska
na ezt magyarázza meg nekem vki !!!

pár napja raktam cuccaimra HP-t több kecvesebbe sikerrel, de asszem 150 volt midnegyiken tán... azóta nem jelentkezem be.. most bejövök, egyiken HP 5 másik kettõn semmi HP !!! HOgy a fenébee?? az ugyanakkor csinált gyûrûimen rajta van int str... Vki érti???

Kavácska
látom termeltetek, mindenkinek ien szépen telt a nap??? 😄😄😄

Lord Nomak
Na mindegy, úgy is lelépek innen lassan nem kell olvasgatni a kommentjeimet. Meguntam ezt a topicot meg fórumot mert ez a folyamatos replay mód már kezd az agyamra menni. Ide is csak azért járok már fel hogy leugassak valakit azért mert képtelen elolvasni a FAQ-t vagy használni az internet nagy csodáit.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
De arra még nem gondoltál, hogy azért nem ír ide senki már az elmúlt napokban mert ezek a témák amik vannak senkit se érdekelnek ? Próbálom elmagyarázni, hogy olyan témákat kellene boncolgatni aminek van értelme, jó egy dolog hogy neked még új dolgok vannak itt, de aki már 2-3 éve itt van azt baromira nem érdekli az ami az elmúlt 1 hétben megy itt, meg még több hónapja.. Akik aktívak voltak még fél éve azok hetente kétszer írnak ide.. Mondanék én olyan dolgokat meg linkelnék be olyan dolgokat hogy fellendülne a topic témája de privát fórumról nem díjjaznák az emberek ha ide irogatnám azokat amik ott mennek..

Lord Nomak
Elgondolkodtató, hogy te 18-25 év között vagy.

1. Azért tartalak idiótának, ha már csak veszem a paypall dolgot az elmúlt napban.. Na mindegy ezt nem fogom kifejteni neked, értetlen vagy kész.

2. Azért reagálok rá, mivel szeretném tudatni, hogy van nem egy hely a fenti linkekben ahol az igen csak lerágott kérdésekre választ kap az ember és csak kattintani kell hozzá.

Az, hogy szerinted nagy az arcom pont nem érdekel =D Egy ilyen ember véleményére még csak véletlenül sem fogok adni, az hogy mennyit költök rá közöd nincs hozzá, az hogy mennyit foglalkozom szintén közöd nincs hozzá. Senkit nem viszonyítok a szintemhez se más szintjéhez, csak nem értem, hogy a nyilvánvaló dolgokra miért kell hatszor rákérdezni valakinek és miért kell hatszor elmagyarázni ugyan azt a dolgot csak más mondatszerkezettel. Nem értem miért nem lehet a normalitás határán belül olyan dolgokat kérdezni, vagy olyanról beszélni aminek értelme is van mások számára is. Nem ilyen " azt mondták hogy nem adnak internetkártyát " kommenteket akarnak olvasni az emberek amikor 2 kattintásból és 11 karakter leütésébõl megtaláltam amit kellett.

Ez a topic már 1 éve meghalt FAQ van kint ennyi, mindenki megkérdez mindent amikor újonan jön ide, ksro, legend 6, kép linkelés, video linkelés megy ennyi.

Szép meg jó, mert vannak érdekes kommentek amiken lehet jókat röhögni, de lassan az sro-hoz semmi köze nem lesz a topicnak mert sro FAQ van csak ismétlésben.

doxadmin
Még annyi hogy nem kell mindenkit leszólni aki belinkel egy képet vagy egy videót ami nem éppen az aktuális botozós, silk vételezõs, vagy éppen pro karakter építõs témába vág. Nekem pl újdonság az 3500 silk és a 75ös kari, lehet két hónap múlva ha itt maradok, és megérem akkor én is a te véleményeden vagyok. De azért mert nem érti, vagy épp nem tetszik nem fogyatékoztatom le, meg cseszem le hogy egy nyílvános forumba miért írkál ilyet.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

doxadmin
Te érted is amit írsz??,

1, fogytékosságból nem én vagyok az egyetlen a forumon, nem lehet mindenki pro mint egyesek.

2, Ha unod amit leírtak és már elmondtál. Mint ahogyan írtad kkor minek reagálsz rá. Én sem reagálok mindenkinek a hozzászólására, e-mailjére, beszólására. És akkor még en vagyok fogyatékos. Ez jó vicc.

Õszintén megmondom te nagyon nagy arcnak tartod magad. Nem ismerlek csak pár hónapja, de ez a véleményem ha tetszik ha nem. Elhiszem hogy ennyire értesz a játékho hisz ráköltöd a fizetésed, és napi 24 órából 36órát ezzel töltesz, de nem kell minenkit a saját szintedhez viszonyítani. Azért mert megkérdezik 1000szer, meg nem értik. Gondolom te sem úgy jöttél a világra hogy mindent tudsz, fõleg hogy ennyire vágod e játékot. Kezdõk mindíg is lesznek, ha nem tetszik akkor menyj remetének ott senkinek sem kell 1000szer elmondanod mindet.

H meg nem szereted akkor csinálj saját forumot ahova írd ki hogy kezdõknek tilos, vagy törölj minden hozzászólást ami neked nem tetszik vagy épp idegesít, de nemhiszem hogy sok ember lesz a forumodon. Itt meg kénytelen vagy elviselni. Tetszik vagy sem.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Lord Nomak
E felett átsiklottam, ha már rólam van szó válaszolok. Kétlem, hogy többet beszélnék, szimplán kimondom amit gondolok. Unalmas nézni, hogy hülyeségeket írnak az emberek, és ha ezt lereagálom és ezzel többet beszélek hát jólvan. 2 éven keresztül néztem, hogy ugyan azokat a marhaságokat írják az emberek, ugyan azokat a kérdéseket teszik fel az emberek amit 20 postal elötte már megválaszoltak, azt meg fõleg unom, hogy valaki nagyon akar érteni a játékhoz de még csak nem is találkozott olyan dologgal amirõl beszél. Plusz hatszor írják le ugyan azt valakinek de még mindig nem érti meg a lényeget. Nos ennyi.

u.i.: Ha valakinek nem tetszik, hogy postolok, vagy amiket írok az így járt. Nincs szükségem senki támogató szavaira, fõleg nincs arra szükségem hogy kedveljen. Írom amit írok ennyi. 😊

Lord Nomak
Ez meg az új barátom ennyi:

Lord Nomak
Lehet, de én tudom magamról, hogy én pro vagyok, viszont te és a fogyatékosságod még engem is kizökkent a proságból. Egyébként meg bot kilépés nem bug hanem beállítás, de mindegy.

Lord Nomak
Ja hogy mindenkinek az van a szervereken, ez megszokott dolog, értem, szerezhetnél nekem is egyett. thx. Armorból most láttam az elsõ fullos 8D sun szettet..

Nomak sem pro, csak többet beszél mint egy átlagos ember. <#wave>

Hát bazz, 4.5 óra próbálkozás után végre belépek. Mikor kivágott(emergency inspection) épp a városba tartottam vissza, ugyhogy benéztem inventoryba épp volt egy return scroll, kimegyek a hegy oldalába, elnyomom, erre ellovagol pont arra valami balfasz és a fél világot persze rámhúzza. Na mondom sebaj túlélem, mikor lejár a teleport idõ kifagy a kliens. A benttöltött idõ minden másodpercét élveztem és akkor a kódbeírogatást még nem is számítottam....

én már csak ksrozok mostanság...😄

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

doxadmin
Jó van na b+. Nem kell azért leb**ni. mintha mindenkinek minden hozzászólása értelmes lenne.

1, videót csak furcsaságból löktem be. 3500silkat én nem mindenap látok. Lehet hogy te ha havi fizudnak a felét vagy a negyedét erre költöd, de nekem még egy ticket árát is nehéz kinyomin, hogy miért az csak rám tartozik.

2, Azt meg honnan tudhatnám hogy a bot is bugos és kilép arra ha valakinek gm el kezdõdik a neve. az a köze kérlek szépen hogy kb 15 perc után fölnyomják az anyam ha 3an jönnek a buzi botterek arra a mobra mit én támadok meg, és ks-elik, ja és ezt pedíg annak aki normálisan játszik szó nélkül kell tûrnie, vagy még õt törik fel. ( Tudom erre válasz hogy lehet menni simsezni.)
röviden ennyi.

u.i.: Olyan pro senki sem lehet mint te <#vigyor><#nevetes2>

ezen mia a furcsa ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

http://www.youtube.com/watch?v=zxUrg00hKA8

http://www.youtube.com/watch?v=hLTjdPv8HOs

lol blader powa ...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

lol...régi 53as karimnak(banned from the server😄D😊 jobb blue-k voltak a cuccain mint ennek a 65ös karinak😄

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

Lord Nomak
Besz*rás ez a sun 8D armor szett, most néztem képeket hát lol.. Mindenen +5 van str/int5 😄 Eszméletlen..

Lord Nomak
Hogyne =DD Magyar még a közelébe se jutott a GM-nek nem hogy valami munkával kapcsolatos dolog legyen Joymaxnál. 😊

Lord Nomak
Mi köze van ennek az igénytelen karakternek és videónak ahhoz amit írtál ? GM nem lehetsz, le nem írom miért, de nem ártana tudnod hogy milyen felelõsséggel jár. Az a bizonyos GM video meg amirõl beszélsz fake GM, de te annyi dologgal tisztában vagy, hogy tudod ez hülyeség. Televan YouTube ilyen fake GM videokkal, kreálsz egy olyan karit ami GM_Idiota néven van elindulsz, ráírkálsz botokra vagy a közelükbe mész azok meg auto disconnet mert szarul vannak beállítva.
De te még a játékkal sem vagy tisztában az a gond, nem olyan régen volt kint egy hír hivataloson, hogy GM kék armorban mászkál, arany színü a neve és lilával ír közösbe.

Az hogy ezen a videon meg 3.5k silk van a srácnak akkor mi van ? Májusban 1800 silket töltöttem accomra, és ? Most pro vagyok ? Meg mik azok a szar itemek nála.. Legalább ha videot linkelsz vagy írsz valamit tartalmas és értelmes legyen.

datango
tényleg van magyar Admin vagy moderátor vagy valami ? vagy csak pár GM van oszt szeva?

Lord Nomak
Zone Alarm Pro, tûzfal de van benne vírusírtó és spyware írtó is, jó kis cucc, én az SS-t használom nem Prot de mind a kettõ jó dolog.

Zaylka
Amúgy mi ez a ZA Pro....Minek a röviditése? Gondolom, hogy virusirto, de mennyire jobb, mint mondjuk egy nod vagy kaspersky?

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

doxadmin
jól van persze. . . .

Itt egy videó.

3512 silkel , spearos karatkerlap.

http://youtube.com/watch?v=MkwvFY2sUfc

THeArrow
elvan a gyerek ha jáccik =P

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Lord Nomak
Fogalmad sincs arról, hogy miket beszélsz az a baj. 😊

doxadmin
Írok joymaxnak hogy GM szeretnék lenni. Szerintetek engedi?? <#fogmosas>
Csak azért mert múltkor kb 3 bot vett körül és mindegyik arra a mobra mozdult amelyikre én. Kb fél óra ugatás meg szidás után sem válaszoltak egy mukkot sem. Nos ezeket olyan jó lenne ilyenkor kidobni.

(Megjegyezném hogy van a youtubon gm videó, mikor vadászatra indul botok ellen. Nos a botnak van egy olyan beállítása ha gm jön a közelébe disconnectel. Ezek a botolok vagy nem ismerik ezt vagy direkt csinálták a videót.)

Lord Nomak
Egyhangú ez az sro.. mindjárt megcsinálom kutyámat yarkanra hogy legyen valami vicces is legalább :F

HencStein
A f@szt nem eldest mindig is pöcsvolt mindig is az lesz

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Maala
nyert, lehet érte fizetni, havi $15.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
nyugi, már nem. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lord Nomak
Hát kb, de ezvan =)

HencStein
Eldestet leugatni olyan mintha beirtad volna neki hogy "plz hack me"

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Slipknot14
de ze már lol:S:S:S
tegnap este még beengedett többször, is nehezen, de megvolt. Ma meg másfélórája semmi......
Ez a Confirmation window is mekkora hüeség, minek dob ki windózba?... Direkt hogy idegelje a népet és fizessenek(gondolom lehet fizetni érte, hogy bejussál elsõre mindíg)?

Maala
hát pedig ha tudnád... én 3 gépet használok, egyikre raktam most nod32-t a troyan miatt, amúgy csak alap ZA Pro, passt nem váltottam már fél éve... xÐ szal érted... 😊 (bár van 1 olyan érzésem, hogy passváltás után feltörnének 1bõl, nem tudom, miért... xD

Lord Nomak
Jelenleg 1078.

Lord Nomak
Fél éve megy bot. 😊 A mostani hack volt asszony számlájára tudható azért valamilyen szinten, mert laptoppal hálózaton volt a gépem és laptopon mint kiderült keylogger volt. Pontosabban külsõ vinyó lett egyikrõl a másikra átrakva és hát ennyi.

doxadmin
hekusal passzív az mennyi hp-t ad maxon??? 4-5ezer??

Maala
hányszor kell még elmondani, hogy akit akarnak, azt feltörik?!?!?!?!

doxadmin
Most nézem hogy a prémium csak 4 hétig jó, és kerül 20dolcsiba. Ezért adhatnának legalább 2 hónapot.

doxadmin
ha a játékbeli nevem, teljesen más mint a felhasználónevem és jelszavam, akkor elvileg nem törhetnek föl. Bár botbiznisz miatt nem csodálkoznék a joymax beadná pár kari jelszavát meg usr id-jét. Ha õ tervezte és írta a programot azt ne mondja már senki hogy nem tudja kikeresni a elhasználó kódjait.
Ez nem biztos de nem csodálkoznék rajta ha ez vagy hasonló dolgok derülnének ki. Ha nics vírus sem más féregprogi akkor nem tudhatják meg a passt.

másik hogy közbejátszik a silkvásárlás is, mert ezt is figyelemmel tudja kisérni. Akik havi 23 ezer pontot költ a karijára megérni kivágni mert egy idõ után úgyis újrakezdni és pénzeli a társaságot új karinak vesz ugyebár cuccokat.

ez csak az én véleményem de a botok miatt már semmi sem biztos.

Maala
lol, Cat, ezt benézted, de mind1. 😊