Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
2.Meg itt biztatod magad,hogy pro vagy,mikor sohasem mert bottal nyomod a játékot!
3.Azért nem írt erre neked senki semmit,mert szánalmas tartja a hozzászólásaidat.
4.Neked sincsenek értelmes hsz-eid mindig.
5.A másik ha hülyeséget mondd egybõl a nem megfelelõ hangnemmel illeted.
6.Igaz nekem ehhez semmi közöm,de sajnálom a másikat,mert nem védi meg magát!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
téves risaztás, a következõ cuccaimra tettem a émát 😄 van rajta szépen sokminden, csak meglepõdtem 😄 lehet sörözésbõl jöttem akkor, ezért nem emléxem tisztán sry 😄
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
pár napja raktam cuccaimra HP-t több kecvesebbe sikerrel, de asszem 150 volt midnegyiken tán... azóta nem jelentkezem be.. most bejövök, egyiken HP 5 másik kettõn semmi HP !!! HOgy a fenébee?? az ugyanakkor csinált gyûrûimen rajta van int str... Vki érti???
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
1. Azért tartalak idiótának, ha már csak veszem a paypall dolgot az elmúlt napban.. Na mindegy ezt nem fogom kifejteni neked, értetlen vagy kész.
2. Azért reagálok rá, mivel szeretném tudatni, hogy van nem egy hely a fenti linkekben ahol az igen csak lerágott kérdésekre választ kap az ember és csak kattintani kell hozzá.
Az, hogy szerinted nagy az arcom pont nem érdekel =D Egy ilyen ember véleményére még csak véletlenül sem fogok adni, az hogy mennyit költök rá közöd nincs hozzá, az hogy mennyit foglalkozom szintén közöd nincs hozzá. Senkit nem viszonyítok a szintemhez se más szintjéhez, csak nem értem, hogy a nyilvánvaló dolgokra miért kell hatszor rákérdezni valakinek és miért kell hatszor elmagyarázni ugyan azt a dolgot csak más mondatszerkezettel. Nem értem miért nem lehet a normalitás határán belül olyan dolgokat kérdezni, vagy olyanról beszélni aminek értelme is van mások számára is. Nem ilyen " azt mondták hogy nem adnak internetkártyát " kommenteket akarnak olvasni az emberek amikor 2 kattintásból és 11 karakter leütésébõl megtaláltam amit kellett.
Ez a topic már 1 éve meghalt FAQ van kint ennyi, mindenki megkérdez mindent amikor újonan jön ide, ksro, legend 6, kép linkelés, video linkelés megy ennyi.
Szép meg jó, mert vannak érdekes kommentek amiken lehet jókat röhögni, de lassan az sro-hoz semmi köze nem lesz a topicnak mert sro FAQ van csak ismétlésben.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
1, fogytékosságból nem én vagyok az egyetlen a forumon, nem lehet mindenki pro mint egyesek.
2, Ha unod amit leírtak és már elmondtál. Mint ahogyan írtad kkor minek reagálsz rá. Én sem reagálok mindenkinek a hozzászólására, e-mailjére, beszólására. És akkor még en vagyok fogyatékos. Ez jó vicc.
Õszintén megmondom te nagyon nagy arcnak tartod magad. Nem ismerlek csak pár hónapja, de ez a véleményem ha tetszik ha nem. Elhiszem hogy ennyire értesz a játékho hisz ráköltöd a fizetésed, és napi 24 órából 36órát ezzel töltesz, de nem kell minenkit a saját szintedhez viszonyítani. Azért mert megkérdezik 1000szer, meg nem értik. Gondolom te sem úgy jöttél a világra hogy mindent tudsz, fõleg hogy ennyire vágod e játékot. Kezdõk mindíg is lesznek, ha nem tetszik akkor menyj remetének ott senkinek sem kell 1000szer elmondanod mindet.
H meg nem szereted akkor csinálj saját forumot ahova írd ki hogy kezdõknek tilos, vagy törölj minden hozzászólást ami neked nem tetszik vagy épp idegesít, de nemhiszem hogy sok ember lesz a forumodon. Itt meg kénytelen vagy elviselni. Tetszik vagy sem.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
u.i.: Ha valakinek nem tetszik, hogy postolok, vagy amiket írok az így járt. Nincs szükségem senki támogató szavaira, fõleg nincs arra szükségem hogy kedveljen. Írom amit írok ennyi. 😊

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
1, videót csak furcsaságból löktem be. 3500silkat én nem mindenap látok. Lehet hogy te ha havi fizudnak a felét vagy a negyedét erre költöd, de nekem még egy ticket árát is nehéz kinyomin, hogy miért az csak rám tartozik.
2, Azt meg honnan tudhatnám hogy a bot is bugos és kilép arra ha valakinek gm el kezdõdik a neve. az a köze kérlek szépen hogy kb 15 perc után fölnyomják az anyam ha 3an jönnek a buzi botterek arra a mobra mit én támadok meg, és ks-elik, ja és ezt pedíg annak aki normálisan játszik szó nélkül kell tûrnie, vagy még õt törik fel. ( Tudom erre válasz hogy lehet menni simsezni.)
röviden ennyi.
u.i.: Olyan pro senki sem lehet mint te <#vigyor>#vigyor><#nevetes2>#nevetes2>
http://www.youtube.com/watch?v=hLTjdPv8HOs
lol blader powa ...
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
De te még a játékkal sem vagy tisztában az a gond, nem olyan régen volt kint egy hír hivataloson, hogy GM kék armorban mászkál, arany színü a neve és lilával ír közösbe.
Az hogy ezen a videon meg 3.5k silk van a srácnak akkor mi van ? Májusban 1800 silket töltöttem accomra, és ? Most pro vagyok ? Meg mik azok a szar itemek nála.. Legalább ha videot linkelsz vagy írsz valamit tartalmas és értelmes legyen.
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
Itt egy videó.
3512 silkel , spearos karatkerlap.
http://youtube.com/watch?v=MkwvFY2sUfc
Csak azért mert múltkor kb 3 bot vett körül és mindegyik arra a mobra mozdult amelyikre én. Kb fél óra ugatás meg szidás után sem válaszoltak egy mukkot sem. Nos ezeket olyan jó lenne ilyenkor kidobni.
(Megjegyezném hogy van a youtubon gm videó, mikor vadászatra indul botok ellen. Nos a botnak van egy olyan beállítása ha gm jön a közelébe disconnectel. Ezek a botolok vagy nem ismerik ezt vagy direkt csinálták a videót.)
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
tegnap este még beengedett többször, is nehezen, de megvolt. Ma meg másfélórája semmi......
Ez a Confirmation window is mekkora hüeség, minek dob ki windózba?... Direkt hogy idegelje a népet és fizessenek(gondolom lehet fizetni érte, hogy bejussál elsõre mindíg)?
Ez nem biztos de nem csodálkoznék rajta ha ez vagy hasonló dolgok derülnének ki. Ha nics vírus sem más féregprogi akkor nem tudhatják meg a passt.
másik hogy közbejátszik a silkvásárlás is, mert ezt is figyelemmel tudja kisérni. Akik havi 23 ezer pontot költ a karijára megérni kivágni mert egy idõ után úgyis újrakezdni és pénzeli a társaságot új karinak vesz ugyebár cuccokat.
ez csak az én véleményem de a botok miatt már semmi sem biztos.